free 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 ..pikica je carica ker je vedla da je klarus carica se preden sem jaz to vedu tko da je ona bl pametna od mene in vsi ki mislijo da sm jest bl brihtn kt ona se motite pikica je bl pametna od mene ker je vedla da je klarus vecja carica od mene pred mano tko da... u glavnem mamile so zakon... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Lubica, jst sm Klarus spoznala, k ti sploh še vedla nis, da forum obstaja. Sam, je pa res, da takrat še nism vedla, da je taka carica. Letiiiiiiiiiiiiiiiim... ma dej nehi no........ko bi ti vedla kaj sva jo že midve skupi ušpišile grem tudi jaz ker greš ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 slab dan????? dan, ki ga je ustvaru gospod, ne more bit slab...milica- komunistična policijamarica-njihova metlamatilda- moja bivša sošolka oz pička ki me zvesto čaka, pa mi ni zmeri do njepa kolega alef me je spomnu še na majolko- gostilna, beznca u okolci litije, pa tist kup gline k zjutri smrdi, pa cenejša oblika slikarske podlage... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 eh janko pa lih matilda te čaka...ne bi raje kaka Alenčica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ma saj res no :xx!: kje si ravno matildo najdu.......da te čaka vsak dan daleč je še ta dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 eh janko pa lih matilda te čaka...ne bi raje kaka Alenčica ma saj res no :xx!: kje si ravno matildo najdu.......da te čaka vsak dan daleč je še ta dan če sm iskren, tista bejba s kapuco pa koso...na vem, če mal okol sebe pogledam, sm kr vesel da je tm nek... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 če sm iskren, tista bejba s kapuco pa koso...na vem, če mal okol sebe pogledam, sm kr vesel da je tm nek... dej no dej kaj nam je pa hudga....en sam jamr durh no durh.... zdajle sem komaj pobegnila eno petstotič so mi rekli, dej me objem, pa potlej ko že 499 tič objamem pa zatulijo , dej me no še enkrat objem, vidiš da ne morem stat....pa jst rečem: Bemu pa sej že več ko pol ure ležiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 dej no dej kaj nam je pa hudga....en sam jamr durh no durh.... zdajle sem komaj pobegnila eno petstotič so mi rekli, dej me objem, pa potlej ko že 499 tič objamem pa zatulijo , dej me no še enkrat objem, vidiš da ne morem stat....pa jst rečem: Bemu pa sej že več ko pol ure ležiš prmejduš da nč ne štekam?pa kva maš ti z alenko, da jo ponujaš okol? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Sedaj vem, zakaj Ja-nko večkrat piše, kako nas ma vse rad. Ja-sno , mu gredo kar naprej kakšne kurbarije in pičkarije po glavi... ampak to se je izdal šele sedaj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 če sm iskren, tista bejba s kapuco pa koso...na vem, če mal okol sebe pogledam, sm kr vesel da je tm nek... vedno na uslugo??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 če ne ignoriram ježka na cest, nam niti tebe. komentirat pa nimam kej... sej pravš da veš... vedno na uslugo???čaka, čaka... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 če ne ignoriram ježka na cest, nam niti tebe. komentirat pa nimam kej... sej pravš da veš...čaka, čaka... ona Tebe ali Ti njo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ona Tebe ali Ti njo u čem pa je razlijka, k se bova najdla? Sedaj vem, zakaj Ja-nko večkrat piše, kako nas ma vse rad. Ja-sno , mu gredo kar naprej kakšne kurbarije in pičkarije po glavi... ampak to se je izdal šele sedaj. če ne ignoriram ježka na cest, nam niti tebe. komentirat pa nimam kej... sej prauš da veš... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Sm sam to hotla, da je moj post na dobri strani....69. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jaz si pa o Piki Pikici mislim, da ji po glavi hodijo razne grehote Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ..jaz pa mislim, da je Pikica super punca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jaz si pa o Piki Pikici mislim, da ji po glavi hodijo razne grehote To si ti sam mislš, veš pa ne. ..jaz pa mislim, da je Pikica super punca... Enako, jst tud mislm, da sm. Eh, kaj čm te sploh hvalt...sej sm te že vsem prehvalila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ... vidim, da si bil po OSih spet kregan ... sam je pa res Ni bil nč kregan, k je ful priden. Pa dobr, k cukr. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ... vidim, da si bil po OSih spet kregan ... sam je pa res ...ti mors pa res vse zblebetat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Spoznala sem Piko Pikico in je tudi v resnici taka faca, kakršno se dela na forumu. Ful u redu bejba z dobrim srčkom, ki počasi odkriva samo sebe ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Spoznala sem Piko Pikico in je tudi v resnici taka faca, kakršno se dela na forumu. Ful u redu bejba z dobrim srčkom, ki počasi odkriva samo sebe ......po mojem si jo s kom zamenala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 ...po mojem si jo s kom zamenala... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Spoznala sem Piko Pikico in je tudi v resnici taka faca, kakršno se dela na forumu. Ful u redu bejba z dobrim srčkom, ki počasi odkriva samo sebe ... samo ne se prevč na hitro odkrit Faca tale tamala, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Faca tale tamala, ane Faca, pa všeč mi je ker je ful radovedna, pa občutek imam, da tudi zelo sposobna ... Dost hvale, ker ji bo še v glavo stopilo! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Faca, pa všeč mi je ker je ful radovedna, pa občutek imam, da tudi zelo sposobna ... Dost hvale, ker ji bo še v glavo stopilo! Dost dost.....saj je itak nekam izginila AJA upam da se me bo en lunatik spomnu in mi kaj lepega napisal bežim zdaj mejte se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.