janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 matr, marsa a si ti skenslala temo o nosorogu???ker če si, si ena navadna površna kenslarka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ... je tista voda zelo privlačna. ...Voda modra ali zlata tudi črna griva ni slaba Ali je voda ali ni, hja. Vtis je tak, kot bi bila voda okoli. Pa saj prav vtis je pomemben, a ne? Tudi fotka je gor za vtis. Je tako? Potem pa se joškice in nogice vtisnejo v spomin. Črna griva? Nič se ne spomnim, haha. Če natančno pogledam, mogoče je pa res!Hec, jasno da sem videl tudi lase. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 matr, marsa a si ti skenslala temo o nosorogu???ker če si, si ena navadna površna kenslarka nihce drug je ne more, torej mas odgovor. ja, ok, velja. povrsna, to sem res velikrat, kenslarka sem pa redko. Ceprav ne rabim utemeljevat, sem ze razlozila v eni od primernih tem: da namrec ne rabi bit za vsacga forumovca posebej tema, sploh ce je not kar nekaj (v tvojem primeru je tema zgledala tkole: "nosorog, ja kwa? nosorog a ne" - torej - kar nekaj).vse te teme so sle v smeti. drugac pa Nosoroga zelo uspesno najdes lohk v forumu kristali, ga ne mros zgresit, on pa tebe tud ne bo, pravzaprav te bo morda prej tkole, v eni temi deseti na enem od forumov, ki jih on morda niti bere ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Voda modra ali zlata tudi črna griva ni slaba x:)xAli je voda ali ni, hja. Vtis je tak, kot bi bila voda okoli. Pa saj prav vtis je pomemben, a ne? Tudi fotka je gor za vtis. Je tako? Potem pa se joškice in nogice vtisnejo v spomin. Črna griva? Nič se ne spomnim, haha. Če natančno pogledam, mogoče je pa res!Hec, jasno da sem videl tudi lase. no.... tako je to.če človek dobro pogleda in če dobro posluša in pozorno bere,izve vse, še tisto med vrsticami. Meni je Piko "dober"......... Operacija uspela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 u, mater, audente! zdaj se morem direkt postaviti v bran.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 (popravljeno) Mali ljudje izkazujejo veliko besed. Veliki ljudje izkazujejo veliko dejanj. AMEN Popravljeno 7. december 2006 -> opat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Mali ljudje izkazujejo veliko besed. Veliki ljudje izkazujejo veliko dejanj. AMEN zaista drži. ogromno (razmetanih) besed, nič jasnega povedanega. sama zmeda. kako zunaj, tako notri.. INRI Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 zaista drži. ogromno (razmetanih) besed, nič jasnega povedanega. sama zmeda. kako zunaj, tako notri.. INRI pol se včasim mal v ogledalo pogledam in so besede jasne danes, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ...v zadnjem casu me motijo objave nekaterih... ...pa tale pojav satelitov me tut blazno moti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pol se včasim mal v ogledalo pogledam in so besede jasne danes, ane ja, valda. (če mi slučajno ne bo zmeslo - še nisem vse naredila kaj imam v planu za danes, ti napisem - nadam se, da bo.. grem zdaj pridno naprej delat) samsung, kakšne satelite ti to vidiš? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ...v zadnjem casu me motijo objave nekaterih... ...pa tale pojav satelitov me tut blazno moti... se popolnoma strinjameno samo smetenje temtole za tiste ali tistega: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 se popolnoma strinjameno samo smetenje temtole za tiste ali tistega: Free je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 mlada se napiše............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 edin AUDENTE me mal mede, namreč še zdj newem kolk je stara in si zato nekako ne morem slike ustvart... no sj ni treba točne starosti, nekaj splošnega ravno prav. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ravno prav. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ja, ja .. ti se kar vleči ven ... me je ravno pred par dnevi naš delivery guy užalil, ko je izjavil, da se mu "zdi fora starejšim ženskam sms-e pošiljat oz. pisat". STAREJŠIM!!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 nesramnež jst kj takega neb nikol naredu... un post zgoraj je bil pa tiskarski škrat, se nardi enga za užaljeno girly ne bo se ti uspelo izvleč med dve levinji si padu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 kaj si ti zdaj:eden v dveh al dva v enem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dvojček......poln samohvale Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 levi so pa samovšečni, preponosni in vase zagledani Levinje so nežne, ustrežljive, samozavestne, ponosne, pametne, vedno izstopajo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 a brez slabih lastnosti? blagor levinjam pol... Blagor jim na zemlji, ker vedo kaj delajo slabe lastnosti se skrijejo pod preprogo....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 sj vem da nimate slabih lastnosti... pol nisi več jezna jezna Zakaj le ti si radoveden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 moraš si dat očala gor.......ker slabo vidiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 a jaz da sem blond no zdaj sem resnično jezna :xx!: motor je pa ql Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.