Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

x:)x o posameznikih kr fajn

sam uni planeti s sateliti mene tud mal najedajo....mamicu jim vidim...skoz me žre al so ta beli al so tačrni al bog ne daj rdeći

malo me skrbi da se od zad ne skriva kak K O D R L A J S A ST I P I T O N x:o)x

zagonetka.com

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

a una štala od svašta povsod....ni vredno komentarja...zrelo pa za kakšno psiho obdelavo.......nezrelost je zgleda hudo moderna zadnje cajte..........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

"Debele ali prozorne laži,

trde ali nežne -prisege, poljubi-

žive, kot sveža kri,

preudarne, prikupljive.

Drzne in bahave. Polovične laži."

ja ene par posameznikov me gane, ene par mi jih je čisto pri srcu, ene par mi jih je zlezlo pod kožo, eden je povedal več, kort sem bil prepričana, da lahko, eden me je razočaral, eden me preseneča, eden mi je zelo simpatičen, eden me pomiri, eden mi odpira oči ( sname neptunovska očala), dva me nasmejita, trije me hvalijo....................skratka, sploh ni tko slabo, lahko je samo tako............ja ena me pusti čakat :vragec:

Enemu pa x:Xx x:Ix

PS: a se slučajno Kdo kje najde x;)x

žive, kot sveža kri,

preudarne, prikupljive.

ja ene par posameznikov me gane, ene par mi jih je čisto pri srcu, ene par mi jih je zlezlo pod kožo, eden je povedal več, kort sem bil prepričana, da lahko, eden me je razočaral, eden me preseneča, eden mi je zelo simpatičen, eden me pomiri, eden mi odpira oči ( sname neptunovska očala), dva me nasmejita, trije me hvalijo....................skratka, sploh ni tko slabo, lahko je samo tako............ja ena me pusti čakat :vragec:

xyesx v poudarjenih x:px x:Dx

žive, kot sveža kri,

preudarne, prikupljive.

Ja, pa ne povem kje... x:Dx x:Xx x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ene sem ze hvalila dost.... veckrat tud pa tko....

ene zmer pozabim, recimo amis ne vem ce sem kje spesl izpostavljala, kar je hec, po 1 strani, po 2. pa ne... k se mi zdi cist normalno vse, pol pa ne pisem posebej.

al pa silki... pa lia.... cosma.... ... ... ko preprosto ne mores izseckat in razseckat vsega..

sam smejes se al pa se te drugac dotakne...

sem vesela tud, k je samson spet okol, alef mi je kul, se posebej se je v mojih oceh izkazal kot *moderator in kulator* teme Romi. xDDx :palec:

pa nekateri, ki morda niso tok 'izraziti' (morda pac samo kvantitativno xDDx), pa pozabim, ko tle se grem mnenje pisat, vendar vmes pa ne, jih mam v glavi... ce razumete kaj mislim...

al pa Lunca.... skor nekaksno 'gonilo' ze, na nek nacin skoz ista... z modrostjo pa humorjem... nekak skor 'neopazna'... ampak preprosto *mora bit*. xDDx

a ni fino, k mamo tolk kul folka? xDDx xokx

.... lohk do konca casa pisem, ce bi hotla vse napisat o vseh. x:)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

žive, kot sveža kri,

preudarne, prikupljive.

zakaj ne..........ti imaš tudi eno lepo mesto , kjer ga nima vsak x:Xx

OK... x:Dx x:Dx

Takole... x?x

Razočaral te nisem ker ti nikoli nisem nič obljubljal... x:Dx x;)x

Nasmejal sem te že kdaj, nisem pa od tistih dveh ki te nasmejita... :eek: x:Dx

Presenetil... x?x ...mogoče... x:px

Če sem ti kdaj odprl oči to veš samo ti, jaz ne morem vedeti... xsrcx

Da sem ti pa zlezel pod kožo pa drži, zagotovo. x:Dx x^x

Samo mogoče ne tako kot si ti mislila... x:Dx x;)x

Ker jaz zares lahko zlezem pod kožo, vidim kaj je spodaj... xsrcx x^x

Zdaj pa še ti malo ugibaj... x:Dx x:o)x

Če se ti ljubi... xDDx xsrcx x:Xx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ene sem ze hvalila dost.... veckrat tud pa tko..... x:)x xDDx

ma ne sekiraj se, saj je tko narejen, da se prav vedno najdemo, če se potrebujemo....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...