Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

ne odhajat.... sam pa res nočem bit...vzamem nazaj kar sm reku... čist dost sva dva tuki notr :palec: x:Dx x:Dx x;)x

Ne rabš se zdej men prlagajat, če si bigamist, si pač tak, ne...se bo že kakšna našla, k te bo tazga hotla. :vragec: Mene si čist razočaru. :xx!: x:Dx

lahko mene ponucaš...za stiskat...proti plačilu seveda x:Dx

Ja, če ti bo zadost sam moja malenkost? Da novmo 3 na isto uro naročene? :o|o:

kolk pa? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Se prav, ne sam BIgamist, še BIseksualc...čudn, da nisi BIne. x:Dx :lol: x;)x

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

nism bigamist, sem pa tako radodaren da bi srečo in veselje, ki sva jo imela skupi v predalčku delil še s kom (še s kakšno x:px )... x:Ix x:Dx x:Dx

No, vidiš, jst sm pa v tem pogledu pravi škrtuh...take vrste ''srečo'' pripravljena deliti samo z enim. x:Ix

skromen sem....in nekaj mi pravi....da boš ti več kot preveč x:)x

Hm....to se da na več načinov razumet. Bom kr ta najlepšga možnga vzela. x:px

In rekla: ''KAKO PRAV IMAŠ!'' :palec: x;)x

Ne rabš se zdej men prlagajat, če si bigamist, si pač tak, ne...se bo že kakšna našla, k te bo tazga hotla. :vragec: Mene si čist razočaru. :xx!: x:Dx

Se prav, ne sam BIgamist, še BIseksualc...čudn, da nisi BIne. x:Dx :lol: x;)x

:vio: x:)x x:px :vio:

zdaj vidim da sem se o vas treh popolnoma zmotila....pa vi spadate v predal zasvojenco z sexom in vam tega kronično primanjkuje x:Dx x:Dx x^x

:vio: x:)x x:px :vio:

zdaj vidim da sem se o vas treh popolnoma zmotila....pa vi spadate v predal zasvojenco z sexom in vam tega kronično primanjkuje x:Dx x:Dx x^x

x:Dx

Sam, če mene v isti predal s tema dvema zbašeš, bom v enem tednu za v pokoj. x:Dx :switz: Nisem neuničljiva. :inocent:

jst kot dvojček sm za dva...to bi lohk že prei sklepala?

Ja, sej sm jst tud dvojčica, pa riba, pa opica...se prav 6 komadov...a tok bi jih sfolgal al se boš zdej pa ti usrow? :o|o: x:Dx

že ko sem prvi tvoj post prebral....se mi je zdelo da si brihtna....kaj pa bo iz tebe...pa saj veš....je pa tvoja tvoja izbira x:Dx

Dobro ti to sklepaš. logika ti gre, vidim. x;)x

Ja, se morm še odločit, a čem Audente zajebat in postat predsednica Slovenije al čem raj Busha...se mi zdi, da bo njega lažje, k je butl, Audente je bl trd oreh. :inocent: x:Dx

Dobro ti to sklepaš. logika ti gre, vidim. x;)x

Ja, se morm še odločit, a čem Audente zajebat in postat predsednica Slovenije al čem raj Busha...se mi zdi, da bo njega lažje, k je butl, Audente je bl trd oreh. :inocent: x:Dx

če boš busha zjebala...potem boš pa ti mogla takega butla igrat kot je on...kr drugač bo pa pol en drugi tebe zjebal x:)x

kaj pa tisto stiskanje...pa to x:Ix

če boš busha zjebala...potem boš pa ti mogla takega butla igrat kot je on...kr drugač bo pa pol en drugi tebe zjebal x:)x

kaj pa tisto stiskanje...pa to x:Ix

Ne, ne...ni mi treba butla špilat. Če sm pametna, ne morm pustit drugim, da vodjo državo. :vragec:

Ja, stiskanje bi se prileglo. x:Ix

pol si pa res na same nakladače naletela...jst mam pa grdo navado in sicer sem preveč iskren :inocent: x:Dx x:Dx x:Ix x:o)x

Hvala enako...zato pa ne govorim, kok sm dobra...pustim, da se o tem človek sam prepriča. x;)x Ker pol ga ne morem razočarat..nisem obljubljala nebes, a ne? x:Ix

Ne, ne...ni mi treba butla špilat. Če sm pametna, ne morm pustit drugim, da vodjo državo. :vragec:

Ja, stiskanje bi se prileglo. x:Ix

predsednik se lahko samo prilagaja državi...težko kaj res pomembnega spremeni....

ja...en nežem objem bi zdajle res pasal....s celim telesom x:Ix

predsednik se lahko samo prilagaja državi...težko kaj res pomembnega spremeni....

ja...en nežem objem bi zdajle res pasal....s celim telesom x:Ix

Ok, ne bova zdej o politiki. :vio:

Uf...s celim telesom je najboljši, ko se cel priviješ. x:Ix In zavzdihnila je.... :o|o:

baje si dvojčica in če se praw spominm si men napisala dvojček=nakladač x:Ix x:Xx

Napisala sem dvojček, ne dvojčica! :vragec: x:px x:Dx

Ok, ne bova zdej o politiki. :vio:

Uf...s celim telesom je najboljši, ko se cel priviješ. x:Ix In zavzdihnila je.... :o|o:

Napisala sem dvojček, ne dvojčica! :vragec: x:px x:Dx

ja...takšen gol nežem objem...zdaj bi se pa res prilegel....ko jebe busha x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...