Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ksenia Namaar .spat grem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 kontra a ti popoldan še spat hodiš uf, pol si v napačnem predalčku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 samo počivat kr dj me nazaj v prvotni predalček oki, pol ostajaš v onem predalčku.....sam ne me preveč strašit, ker lohk padeš v spodnji predalček, ki pa tudi ni slab Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 joj, če je spodnji bolš, me daj pa v spodnga V spodnjem sem že jst...da se novš gužvu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 se bova pa mal stisnla Ej! Jst se z neznanci ne stiskam. Kako ti je ime? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 v mojih prredalčkih se ne boste stiskali tam se lahko samo smejete, jočete, pogovarjate, zagovarjate......... a vidva pa že kar po domače Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Najs tu mič ju, Jan. No, zdej me pa stisn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 mmmmmmm.... se paše stiskat.. AUDENTE še eno v tale predalček, je še mal prostora :OO!: A tko al kaj? Jst nism dost? Pičim jst vn...zdej maš pa placa kokr čš. Pa še sam si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 :OO!: A tko al kaj? Jst nism dost? Pičim jst vn...zdej maš pa placa kokr čš. Pa še sam si. lahko mene ponucaš...za stiskat...proti plačilu seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ne odhajat.... sam pa res nočem bit...vzamem nazaj kar sm reku... čist dost sva dva tuki notr Ne rabš se zdej men prlagajat, če si bigamist, si pač tak, ne...se bo že kakšna našla, k te bo tazga hotla. Mene si čist razočaru. :xx!: lahko mene ponucaš...za stiskat...proti plačilu seveda Ja, če ti bo zadost sam moja malenkost? Da novmo 3 na isto uro naročene? kolk pa? Se prav, ne sam BIgamist, še BIseksualc...čudn, da nisi BIne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ja, če ti bo zadost sam moja malenkost? Da novmo 3 na isto uro naročene? skromen sem....in nekaj mi pravi....da boš ti več kot preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 nism bigamist, sem pa tako radodaren da bi srečo in veselje, ki sva jo imela skupi v predalčku delil še s kom (še s kakšno )... No, vidiš, jst sm pa v tem pogledu pravi škrtuh...take vrste ''srečo'' pripravljena deliti samo z enim. skromen sem....in nekaj mi pravi....da boš ti več kot preveč Hm....to se da na več načinov razumet. Bom kr ta najlepšga možnga vzela. In rekla: ''KAKO PRAV IMAŠ!'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Hm....to se da na več načinov razumet. Bom kr ta najlepšga možnga vzela. In rekla: ''KAKO PRAV IMAŠ!'' uauu...vidim...da začenjaš razumevat pomen izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ne rabš se zdej men prlagajat, če si bigamist, si pač tak, ne...se bo že kakšna našla, k te bo tazga hotla. Mene si čist razočaru. :xx!: Se prav, ne sam BIgamist, še BIseksualc...čudn, da nisi BIne. zdaj vidim da sem se o vas treh popolnoma zmotila....pa vi spadate v predal zasvojenco z sexom in vam tega kronično primanjkuje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 in tega nism mogla prei povedat? Ja, takrt sm, ko sm vidla, kakšen si. uauu...vidim...da začenjaš razumevat pomen izbire A ne? Kako rastem. Kaj bo še iz mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 A ne? Kako rastem. Kaj bo še iz mene... že ko sem prvi tvoj post prebral....se mi je zdelo da si brihtna....kaj pa bo iz tebe...pa saj veš....je pa tvoja tvoja izbira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 zdaj vidim da sem se o vas treh popolnoma zmotila....pa vi spadate v predal zasvojenco z sexom in vam tega kronično primanjkuje Sam, če mene v isti predal s tema dvema zbašeš, bom v enem tednu za v pokoj. Nisem neuničljiva. jst kot dvojček sm za dva...to bi lohk že prei sklepala?Ja, sej sm jst tud dvojčica, pa riba, pa opica...se prav 6 komadov...a tok bi jih sfolgal al se boš zdej pa ti usrow? že ko sem prvi tvoj post prebral....se mi je zdelo da si brihtna....kaj pa bo iz tebe...pa saj veš....je pa tvoja tvoja izbira Dobro ti to sklepaš. logika ti gre, vidim. Ja, se morm še odločit, a čem Audente zajebat in postat predsednica Slovenije al čem raj Busha...se mi zdi, da bo njega lažje, k je butl, Audente je bl trd oreh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 6? phew, z lahkoto To spet dvojček govori iz tebe, ne? Eh, do zdej so vsi, k so se hvalil, izpadli bl švoh, tko da...I think I'll pass. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Dobro ti to sklepaš. logika ti gre, vidim. Ja, se morm še odločit, a čem Audente zajebat in postat predsednica Slovenije al čem raj Busha...se mi zdi, da bo njega lažje, k je butl, Audente je bl trd oreh. če boš busha zjebala...potem boš pa ti mogla takega butla igrat kot je on...kr drugač bo pa pol en drugi tebe zjebal kaj pa tisto stiskanje...pa to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 če boš busha zjebala...potem boš pa ti mogla takega butla igrat kot je on...kr drugač bo pa pol en drugi tebe zjebal kaj pa tisto stiskanje...pa to Ne, ne...ni mi treba butla špilat. Če sm pametna, ne morm pustit drugim, da vodjo državo. Ja, stiskanje bi se prileglo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 pol si pa res na same nakladače naletela...jst mam pa grdo navado in sicer sem preveč iskren Hvala enako...zato pa ne govorim, kok sm dobra...pustim, da se o tem človek sam prepriča. Ker pol ga ne morem razočarat..nisem obljubljala nebes, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ne, ne...ni mi treba butla špilat. Če sm pametna, ne morm pustit drugim, da vodjo državo. Ja, stiskanje bi se prileglo. predsednik se lahko samo prilagaja državi...težko kaj res pomembnega spremeni.... ja...en nežem objem bi zdajle res pasal....s celim telesom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 če bi nebesa obljubila, neb novih not vabu No, vidš, pol pa sploh nism zate, ker maš rajš nakladačice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 predsednik se lahko samo prilagaja državi...težko kaj res pomembnega spremeni.... ja...en nežem objem bi zdajle res pasal....s celim telesom Ok, ne bova zdej o politiki. Uf...s celim telesom je najboljši, ko se cel priviješ. In zavzdihnila je.... baje si dvojčica in če se praw spominm si men napisala dvojček=nakladač Napisala sem dvojček, ne dvojčica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ok, ne bova zdej o politiki. Uf...s celim telesom je najboljši, ko se cel priviješ. In zavzdihnila je.... Napisala sem dvojček, ne dvojčica! ja...takšen gol nežem objem...zdaj bi se pa res prilegel....ko jebe busha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.