Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Do včeraj nisem vedel, kaj pomeni "lapanje". Potem pa si ponovno zavrtim tole ploščo:

S temle so me seznanili prejšnji teden, pa mi sede:

(predvsem komad št. 15. - Evening Land, ki ga poje Mari Boine v Laponščini)

Takrat smo poslušali pesem v nerazumljivem jeziku. Ugibali so - ali je albanščina, vrste arabščine najmanj pa da je pevka z vzhoda. Ritem se mi nikakor ni zdel albanski, tudi arabski ne. Sploh nisem znal ugibati, kaj je. Potem pa najdem na spletu, da gre za jezik naroda The Sami, ali Lapps. Kakšno presenečenje, da gre za Laponko, jeziku pa se menda reče laponščina.

Govorica ni laponščina, najverjetneje je zame Sami (ali samo) Lappanje. Saj še vedno ne razumem, kaj poje.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

malenkost, amis, itak premalkrat povem, k se mi zdi da je itak vse jasn pa zmenjen. x:Xx xDDx

sicer pa tole govorim po spominu (najprej sploh nisem stekala, kaj mislis), kajti seveda nisem nasla in me zanima:

KAKO si pa to uspela sploh vidt, amis????

*namrec, sem pozabla za kaj je sploh slo, pa iskala nazaj po straneh! mislim in ste ZA POPIZDIT zoprni, vedno eni in isti, bemu!!!!!!!! :xx!:

zoprn, zoprn, zoprn, zoprn, zoprn, zoprn...

v vsako temo, kjer se slucajno najdejo kaki dvojcki pa kaksen lev, so po 3 strani cvekanja... v vecih temah dnevno.

pa to je za popizdit!!!!!

pol vas pa iste motjo morenoti, ma ne vem, ce mi niste vcas vi bolj zoprni.

ono eno fotko pac preskocis, tle pa ne mors, k ste tolk sitni, a vmes pa en revezh civkne, pa se ga sploh opaz ne.

ma ne, res, v 3 strani pa tak!!!

eni in isti!

bognedaj, da se srecajo koma, namaar audente... nadalje todika, pikica, samson... in tako dalje.

blazota! :mad2:

dejte mal smanjit to, sicer vas enkrat za stos zbenam za kak dan.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: šefica huda x;)x no sam aveš....u bistvu pa dost mal čvekam....sploh zadnje cajte......pa nkol se mi ni zdel da bi nevemkok :inocent: :vio: sj kul, sam ni fer, pa se nočm ven vadit al kej.......k res ne, pismo, še v čvekarijah ne x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

bognedaj, da se srecajo koma, namaar audente... nadalje todika, pikica, samson... in tako dalje.

blazota! :mad2:

dejte mal smanjit to, sicer vas enkrat za stos zbenam za kak dan.

:C:

...sicer se do neke mere strinjam s tabo... se mi pa postavlja vprasanje kaj je lapanje in kaj ne... zame je spiritualni snobizem Alana New-a pa unis-a pa se parih modelov tut brezvezno lapanje... pa ego vojne s strani aakhuta... pa se marsikaj...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...prejle vidla.....marsa, hvala......
Amisek,

štiri besedice, ena od teh celo "hvala", pa taka reakcija. xsrcx xsrcx xsrcx

Morda samo ob nepravem času in na nepravem mestu (kar je eno taisto).

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

a se ne da kdaj cesa priznat? pogledat tko?

al se naj se zdaj do nezavesti pregovarjamo! xrolleyesx

res je, pikica in samson sta se ful poboljsala. blazno. to je treba rect. sam se vseen se dogaja.

zadnje cajte sta audente pa namaar tista, ki ju jaz vidim najbolj gobcna, vcas sta bla pa koma pa audente se...

morda, samson, sam jaz vidim vas..... cisto mozno, da se se kje drugje dogaja, no jaz berem povprecno 5 tem dnevno... do 10, vec pa 100% ne.

v one "filozofske teme" ne hodim, ker so recimo ze sestnajstic odprte, pa sem povedala vse ze v prejsnjih osmih. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a se ne da kdaj cesa priznat? pogledat tko?

al se naj se zdaj do nezavesti pregovarjamo! xrolleyesx

res je, pikica in samson sta se ful poboljsala. blazno. to je treba rect. sam se vseen se dogaja.

zadnje cajte sta audente pa namaar tista, ki ju jaz vidim najbolj gobcna, vcas sta bla pa koma pa audente se...

morda, samson, sam jaz vidim vas..... cisto mozno, da se se kje drugje dogaja, no jaz berem povprecno 5 tem dnevno... do 10, vec pa 100% ne.

v one "filozofske teme" ne hodim, ker so recimo ze sestnajstic odprte, pa sem povedala vse ze v prejsnjih osmih. x:o)x

...saj jaz nisem zanikal lastne krivde... vem, da me vcasih zanese v kaksni temi... cez par strani... samo to sem hotel reci, da se dogaja lapanje tudi v temah kjer mi dvojcki nimamo nic zraven... preberi si npr. komentarje Alana New-a in unis-a v temi The Secret of Attraction.... al pa se boljse-preberi si celo temo Indigo Otroci... mislim kle skor ne najdes posta, da ne bi bil lapanje...

...je pa res, da bi mogu vsak zacet pr seb... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Amisek,

štiri besedice, ena od teh celo "hvala", pa taka reakcija. xsrcx xsrcx xsrcx

reakcija:

"malenkost, amis, itak premalkrat povem, k se mi zdi da je itak vse jasn pa zmenjen. x:Xx xDDx!

je bla tole. na AMISIN POST.

Picasso

... preberi si npr. komentarje Alana New-a in unis-a v temi The Secret of Attraction.... al pa se boljse-preberi si celo temo Indigo Otroci... mislim kle skor ne najdes posta, da ne bi bil lapanje...

nisem bla NITI ENKRAT v temi attraction in mislim da niti 1x v indigo otrocih (po kaki zacetni strani, ce je to ista tema iz leta 2002).

verjamem.. zdaj ne bom sla tega preverjat, brisem pa tega tko al tko ne.

...je pa res, da bi mogu vsak zacet pr seb... :o|o:

ja. jaz tud mislim.

ce hoces s tem rect, da jaz velikrat lapam cez 3 strani dialoge, mi najd eno temo tako pa 3 strani mojga tacga lapanja.

morda jo bos celo nasel, a se bos moral KREPKO potrudit, kar pa ni primer zame, ko bom iskala katero 'tvojo'.

in tud - cvekam lohk kolkr cem, vsaj to lohk, lohk v 10 strani cvekam dialoge s tabo.

in lohk sem krivicna in vse sem lohk. kar cem. xyesx

ti pa lohk cvekas, kar ces, kar tud pocnes, pa lohk se tud pritozujes, kar se tud, skoz. ce ti kej ni vsec, se pa itak dol spokas oz. drugam poberes, jaz pa ne. jaz pa sem tle, tud ce mi ni vsec. torej bom vsaj cvekala, ker kaj naj imam pa tud jst od tega vsega....

sej ce ne bi bla jaz sama (in the 1st place) gobcna, tud vi ne bi mogl bit. tule. bi bli pa pac drugje.

Picasso

:lol: no marsa sj js vem da si besna in v afektu avtomatsko mene zravn dala k si spomnla na dvojčke x:Dx in da ti je zj blazno žal x:px x;)x sj sm kul in štekam tak da nou hard filings x^x :fiju: :OoO:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

nisem bla NITI ENKRAT v temi attraction in mislim da niti 1x v indigo otrocih (po kaki zacetni strani, ce je to ista tema iz leta 2002).

verjamem.. zdaj ne bom sla tega preverjat, brisem pa tega tko al tko ne.

ja. jaz tud mislim.

ce hoces s tem rect, da jaz velikrat lapam cez 3 strani dialoge, mi najd eno temo tako pa 3 strani mojga tacga lapanja.

morda jo bos celo nasel, a se bos moral KREPKO potrudit, kar pa ni primer zame, ko bom iskala katero 'tvojo'.

in tud - cvekam lohk kolkr cem, vsaj to lohk, lohk v 10 strani cvekam dialoge s tabo.

in lohk sem krivicna in vse sem lohk. kar cem. xyesx

ti pa lohk cvekas, kar ces, kar tud pocnes, pa lohk se tud pritozujes, kar se tud, skoz. ce ti kej ni vsec, se pa itak dol spokas oz. drugam poberes, jaz pa ne. jaz pa sem tle, tud ce mi ni vsec. torej bom vsaj cvekala, ker kaj naj imam pa tud jst od tega vsega....

sej ce ne bi bla jaz sama (in the 1st place) gobcna, tud vi ne bi mogl bit. tule. bi bli pa pac drugje.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Bo še en revček mal čivknil sem noter... x:Dx

Član 4119 se zahvaljuje članu 2246 za zanimiv opis. x:Dx :palec: x:px

Vse napisano približno drži, razen ene stvari.

Član 4119 doma NI car... :O: :sori: x:Dx

Ker je doma... x:Ix x:Dx ...carica članica 4134... x:Dx xsrcx

Kar se pa lapanja tiče... xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:o)x

Imam raje Pikanje kot lapanje... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Bo še en revček mal čivknil sem noter... x:Dx

Kar se pa lapanja tiče... xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:o)x

Imam raje Pikanje kot lapanje... x:Dx :palec:

sploh ne stekam ker je ta clan. :8):

k ti nisi, ti mas 5xxx ne 41 in tole...

Marsa,

Hvala za opozorilo x:)x xsrcx

Predlagam, da me zablokiraš za ene 14 dni. Mi boš full pomagala.......ker se vas sama ne znam REŠIT :palec: :palec:

In še vprašanje: po čem si opredelila Nammar kot največjega "lapatorja"?

da nous mislila, da vsake tolk ne dobim take prosnje.. seveda ne bom jaz skrbela, da noute lapal, tko da vas zbenam. x:o)x

preprosto se ne rabite odzvat na cist vsak nadaljnji odziv. 1x je pac treba nehat s tem pinkponkom.

saj vem, da je vcas (predvsem v zacetku) clo nekaksna vljudnost.. kao, ne bos prezrl sogovornika, pa mu se B prides nazaj rect, on pa se pol C. in ti pol jasn mors pridt rect se D. x:o)x

namaar? ma ne vem ce ravno najvecji lapator, vsekakor pa po meni videnem med najvecjimi ircatorji.

kot je rekel samson, pa je zgleda se ful tega okol (sam jaz ne opazim, ker ne hodim v tiste teme, ocitno)...

lapat je nekaj druzga kot ircat, v bistvu me slednje mot.

ce ma en kaj za povedat, kar naj lapa! xyesx x^x

ce se pa zgovarja z nekom izkljucno stvari, ki so za na OS ali chat, torej nezanimivo za druge, ki se ticejo samo njiju dveh, pa naj se to pocne drugje.....

A. sem skoz mislila nate

B jaz tud nate

A a daj nehaj, kaj pa

B razne zgeckljive stvari

A hihihi

B bucibucibuc

A no grem jaz zdaj spat

B ok jaz tud

A sem mroala nujno se nazaj pridt

B hehe, jaz sem tud se tle

A no zdej pa res grem pozdravcke

B ok, lahko noc

..

..

..

A jutrcek, sem ze tu

B o glej jo, kako si spala

A...

B...

x:Dx x:o)x x:px

Picasso

sploh ne stekam ker je ta clan. :8):

k ti nisi, ti mas 5xxx ne 41 in tole...

x:Dx

Bo kar držalo... x^x

Član št. 4119 - alef - ima 5xxx objav. :eek: :wOOt:

Član št. 2246 je Piko, št. 4134 pa Robida... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

aja a tak buto sem, da sploh nisem prav gledala! :lol:

halo! x:Ix

aja, ja sej, se mi je zdel, ker tud se njo (ona) omenja.

se mi je zdel da naj bi bla vajina naveza tole.

eh ja Piko in njegovi rebusi in uganke. x;)x xDDx

Picasso

x:o)x x:Dx ....čeprav mi tu neki ni jasn......če je članica 4134 pr teb doma carica, ti si pa njen mož (partner) bi blo logičn, da si ti car.... :inocent: :unsure: x:px Al imaš sam čast bit caričin podložnik.....in priležnik :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

aja a tak buto sem, da sploh nisem prav gledala! :lol:

halo! x:Ix

aja, ja sej, se mi je zdel, ker tud se njo (ona) omenja.

se mi je zdel da naj bi bla vajina naveza tole.

eh ja Piko in njegovi rebusi in uganke. x;)x xDDx

x:Dx x:Dx x:px

Saj sem tud jaz šel gledat koji klinac je ta član 4119... x:Dx xrolleyesx :vragec:

x:o)x x:Dx ....čeprav mi tu neki ni jasn......če je članica 4134 pr teb doma carica, ti si pa njen mož (partner) bi blo logičn, da si ti car.... :inocent: :unsure: x:px Al imaš sam čast bit caričin podložnik.....in priležnik :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx :vragec: xrolleyesx

Ožen se, če še nisi... x:Dx x:px

Pa ti bo jasno... :palec: x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...