lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 sam ... zakaj pol ravn one najbolj travmirajo...če pa vse naprej vejo... aja, do tega še nisi prišla LOL wau vidi ko to tamo pjevadiretore se vratio, đizus kok smo te pogrešal, da nam pokažeš jedini pravi put ka srečipa ti si edini tu, k maš magisterij iz škorpij Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 diretore se vratio, đizus kok smo te pogrešal, da nam pokažeš jedini pravi put ka srečipa ti si edini tu, k maš magisterij iz škorpij Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ja... Samo to ni zmeraj čist jasno... Kdo jaha in kdo je jahan... ..irelevantno,.....pri enotnem tandemu Kdo je zmešan? Nam je vse jasno... Še Silki je takoj vedla za kaj se gre, čeprav je škorpija... ...kaj bi kot škorpija "morala" vedet..... aja,....ni vsak orel preoblečen,.....kakšen je res natur golob wau vidi ko to tamo pjevadiretore se vratio, đizus kok smo te pogrešal, da nam pokažeš jedini pravi put ka srečipa ti si edini tu, k maš magisterij iz škorpij ....za pop...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ..irelevantno,.....pri enotnem tandemu Aha... ...kaj bi kot škorpija "morala" vedet..... aja,....ni vsak orel preoblečen,.....kakšen je res natur golob Pa tudi vsak kljun ni tolk oster kot zgleda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ..irelevantno,.....pri enotnem tandemu ...kaj bi kot škorpija "morala" vedet..... aja,....ni vsak orel preoblečen,.....kakšen je res natur golob ....za pop...... in..če pogledam temo o škorpijah, haaa, eno samo jamranje in čivkanje... haaahahaa, huuuu, pičke a zaj pa nič več tikouu, lejta minevlejouuu luftarjem se pa nazaj vrti, a Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ne bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 bravo Itak Diana ima močne, a ta zadnja pogruntavščina je pa kraljica :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ,hm....zdi se mi da nekdo potrebuje prepih na podstrešju Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jz pa rada DIANO berem. Ženskica je prav posebna in zanimiva..Ma neki ma. Se dost presmejim njenim postom,orginalna je ... OŽEŽI OVO!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jaz mam tud rada Diano.zdaj, ce jo rada berem.. hm, no, ne vedno, k mi je vcas mal tecn.sam definitivno se ne strinjam z enim blazotno sajzastim napisom, v smislu, da vsi hocmo da gre dol al da ne pise vec al nekaj tacga. no, se ne strinjam. jaz hocem da je gor, mi je kul.vsacga pa pac lohk mal (za)nese. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Čeprav se zdi, da je skoraj odveč glede na ostale pohvale, ampak moram da želim da hočem, da še jaz pohvalim Piko Pikico. Ona je zaenkrat edina s foruma, ki sem jo spoznal v živo in lahk rečem da je fatalka. Ne, res je fejst, se strinjam z vsemi. Slišiš Pika? Res si fejst. Drugače ste pa zihr tud vsi ostali še boljš kot fajn. MOrda se pa le vidimo na kakem srečanju. Recimo poleti enkrat, da se bo več videlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Si čula, Pika? Fajn si Pa sn ti reko..... Sam da neb tolk lapala... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 opsala, dons je pa pikicin dan! kul je pikica, ja.saj ne lapa vec tolk, mick, se je kar popravla, ful manj irca kot prej. pa tud res je lustna zlo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 O "v živo" smo se menl.... Sicer pa tko k pravš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ka te fali 4 roses? Razn, da ni Jack Daniels.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jaz mam tud rada Diano.zdaj, ce jo rada berem.. hm, no, ne vedno, k mi je vcas mal tecn.sam definitivno se ne strinjam z enim blazotno sajzastim napisom, v smislu, da vsi hocmo da gre dol al da ne pise vec al nekaj tacga. no, se ne strinjam. jaz hocem da je gor, mi je kul.vsacga pa pac lohk mal (za)nese. Je res kdo hotel da gre dol?Zakaj?Saj je mal težka včasih, rada provocira pa išče pozornost... Amapk ima pa stil... Pa ko že vsi hvalijo Pikico... Po njeni zaslugi znam naredit dmačo čokolado... Pa tudi drugače je Čeprav je ne poznam v živo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ona je zaenkrat edina s foruma, ki sem jo spoznal v živo in lahk rečem da je fatalka. Ja, edina zato, k te je prsilla. Hvala, pobč. Tud ti nisi švoh. O fatalki pa ne bomo... Sam da neb tolk lapala... Ne vem, kdo kej bl lapa, k se midva vidva. opsala, dons je pa pikicin dan! kul je pikica, ja.saj ne lapa vec tolk, mick, se je kar popravla, ful manj irca kot prej. pa tud res je lustna zlo! Wow...tenks, šefica. Ja, no, zadnje čase spet mal ircam, ampak se trudim, da ne bi. ...čeprav mi babnica grozi... prav da še enkrat 4 roses, pa fašem 4 ... Kr izzivi. Pa ko že vsi hvalijo Pikico... Po njeni zaslugi znam naredit dmačo čokolado... Pa tudi drugače je Čeprav je ne poznam v živo... Ah, nč bat, tistim žgancom se ne mislm odpovedat kr tko zlahka, sploh, k si femili recept za đabe dubu...maš, da me fotraš cew let. Madona, ste mi dan polepšal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pika Pikica...........dans bo en lep dan. Tudi zate in še mal zame Mislim no, si kr luškana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Pika Pikica...........dans bo en lep dan. Tudi zate in še mal zame Mislim no, si kr luškana Poudark je na KR. Ti s tud fejst, dobra družba za nasmejat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ja, no, zadnje čase spet mal ircam, Prevajalca prosim. Kaj je to ircanje? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Prevajalca prosim. Kaj je to ircanje? zvedavi Nosorog...to je small talk v za to neustreznih temah(po Marsi)... npr da bi se dva v temi o kristalih zacela pogovarjat kako je blo vceri, kaj pocnes, kje si bla prej, kam gres pol itd. ... beseda izhaja iz programov za Internet Relay Chat, kjer je vsebina pogovorov predvsem na tem nivoju... ...a Pikico hvalte dons... jah jo, jest je ne morm... ker baba tecka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Prevajalca prosim. Kaj je to ircanje? ...to je small talk v za to neustreznih temah(po Marsi)... npr da bi se dva v temi o kristalih zacela pogovarjat kako je blo vceri, kaj pocnes, kje si bla prej, kam gres pol itd. ... beseda izhaja iz programov za Internet Relay Chat, kjer je vsebina pogovorov predvsem na tem nivoju... ... ker baba tecka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 joj grozn, kar sram me je, ker sem malo višje prebral, da sem jo spoznal v živo in lahk rečem da je fafalka Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.