Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 joj grozn, kar sram me je, ker sem malo višje prebral, da je ena od punc fajn fafalka :OO!: Tega pa ne ve. Ampak, Piko...a take misli ti hodijo po glavi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ..jaz sem jo pa spoznal v zivo in lahk recem, da je fajn zoga za king konga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Poudark je na KR. Ti s tud fejst, dobra družba za nasmejat. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ..jaz sem jo pa spoznal v zivo in lahk recem, da je fajn zoga za king konga... Kako že rečejo? O forumrovcih vse dobro! Ne pozabite se ozreti okoli sebe, ne spreglejte, koliko krasnih ljudi imate v bližini, kako fajn so ljudje, ki jih srečujete vsakodnevno, koliko fajn punc/fantov je na ulici, koliko dobrih ljudi lahko srečate v realnosti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Kako že rečejo? O forumrovcih vse dobro! Ne pozabite se ozreti okoli sebe, ne spreglejte, koliko krasnih ljudi imate v bližini, kako fajn so ljudje, ki jih srečujete vsakodnevno, koliko fajn punc/fantov je na ulici, koliko dobrih ljudi lahko srečate v realnosti. Čist strinjam se s tem,kar si napisal Piko.. Realnost je 100x lepša kot ta virtualni svet..Me še v teh 5 letih kar mam doma internet ni nikol primlo,da bi hotla koga iz kakšnega foruma spoznat v živo...Mam dost tečnob okrog sebe že v svojem okolju,ne rabim še novih.. Itak,pa nimam rada tistih,ki preveč govorijo,me začne glava bolet zravn njih...Jz najraje opazujem in govorim z očmi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Čist strinjam se s tem,kar si napisal Piko.. Realnost je 100x lepša kot ta virtualni svet..Me še v teh 5 letih kar mam doma internet ni nikol primlo,da bi hotla koga iz kakšnega foruma spoznat v živo...Mam dost tečnob okrog sebe že v svojem okolju,ne rabim še novih.. Itak,pa nimam rada tistih,ki preveč govorijo,me začne glava bolet zravn njih...Jz najraje opazujem in govorim z očmi. A to misliš v pisni ali verbalni obliki? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Kako že rečejo? O forumrovcih vse dobro! Ne pozabite se ozreti okoli sebe, ne spreglejte, koliko krasnih ljudi imate v bližini, kako fajn so ljudje, ki jih srečujete vsakodnevno, koliko fajn punc/fantov je na ulici, koliko dobrih ljudi lahko srečate v realnosti. to ti dam prav...sam včasih te pa pač zanima kak nekdo, ki ga poznaš virtualno zgleda v 3d...in pač prečekiraš, če je res to kar piše da je do zdej se ne morem pritožit, da sem spoznala kakega lažnjivega kljukca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 koliko krasnih ljudi imate v bližini,a to mislis vse tiste, sorodnike, prijatelje, s katerimi se bodes za 1 kvadrat zemlje??tok nad prjatli pa vse to? nam iz LJ je lohk govort.gres v btc, srecas milijon znanga folka. dvomim, da ce si iz hercegovscaka, da na vsakem koraku srecujes sorodne duse (pa nimam namena podcenjevat, gre zgolj za to, da v manjsem kraju je pac manj moznosti za taksna znanstva). punce iz krajev bliz LJ v knjiznicah ne morjo dobit alkimista. tko da mislim, da ce ne bi blo neta, blazno enih zvez ne bi blo (ce ostanemo sam pri slednjih), tko da: 3x hura za net! xsingx aja Lisbona, od mene bi te total zabolela glava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 se pravi, da ko se te spozna...moraš met preventivno zravn kak močn salotejp, da se te na tak način utiša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 se pravi, da ko se te spozna...moraš met preventivno zravn kak močn salotejp, da se te na tak način utiša ..al pa lavor vode da se jo utopi??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ..al pa lavor vode da se jo utopi??? al pa tebe, da jo preglasiš....sam pol bi mogla obedva fentat oz utišat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 al pa tebe, da jo preglasiš....sam pol bi mogla obedva fentat oz utišat ..uh sicer ne poznam Marse... sam mislim, da ce bi rabl nekoga da koga preglasi jaz nisem pravi naslov.... jaz bi Valci poklicu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 js tud ne poznam marse..še zaenkrat...sam bi pa poklicala mickenega..on pa valči bi že skupno preglasila marso Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 .... jaz bi Valci poklicu... pameten poba. ...sam bi pa poklicala mickenega..on pa valči bi že skupno preglasila marso to pa definitivno (po mojem, mickenega namrec v zivo se nisem mela casti spoznat ) Po moje pa bi to naredila že valči sama. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 to pa definitivno (po mojem, mickenega namrec v zivo se nisem mela casti spoznat )To bo posebna prilika, nimam nč rad na brzino.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 razen govort al kaj! (kot jaz, sam jaz vse na brzino, razen jem - no pa se kaj se najde ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Sn mislu na užitke..... Kamor spada tud srečanje in ornk klepet s tabo. K drgač pa sn večinoma furija..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 saj vem.. haha! heh.. ja ja, lustn.. a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 a mick tud dost govori? Js bi bla potem samo tiho v taki družbi, ne bi do besede prišla. Spljoh. Pri čvekanju je pomembna tudi kvaliteta, ne samo kvantiteta...Pa decibeli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Sam, da me par ur ni, pa že ircate. Nism se mogla upret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 a mick tud dost govori? ...sam znam prisluhniti tudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ...sam znam prisluhniti tudi. meni se je zdel.........da raje poslušaš kot govoriš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ma, mi gre oboje . Znam bit tud prava čveka, al pa tud sploh ne. Odvisn....od marsičesa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 tko da mislim, da ce ne bi blo neta, blazno enih zvez ne bi blo (ce ostanemo sam pri slednjih), tko da: 3x hura za net! xsingx Trihrat kura za net, za luninet, brez neta življenja več ni, brez njega smo samo še društvo mrtvih peresnikov.Net je vse, čez njega ga ni. Kdor ni na netui, ne živi.Vem, da ga enkrat ne bomo več potrebovali - ko bo prišel še večji, boljši, sijajnejši net. Seveda 3krat hura za Marso, za njeno e-kipo, za vse so-delujoče, za neso-delujoče, zavse, ki nikdar niti slišali niso zanj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.