Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

...zgledalo je da si nad odzivm razocarana... da si pricakovala neki vec, saj si tut tam napisala, da smo te zignoriral.. torej si se pocutila spregledano, prezrto... da si dobila manj, kot si pricakovala... torej tisto s fanfarami ni tko zlo mim...

...jaz najlepsi... x:Dx x:Dx x:Dx ...mislim, da bi blo dobr da razmislis o kaxnem okulistu... najlepsi, hehehehe... x:Dx x:Dx

dragi samson...se nisem pocutila totalno nic spregledano pa prezrto pa itd....moj ego je vcasih na tripu,ni pa all the fucking time.....tako,da nc se bat, hladnokrvno odveslam naprej,ce me pac nekdo ne poslusa-itak si mislim, da ma svoj razlog. ce pa ti z besedo lahko kaj dam in ti je po meri, potem pa hvala nebu,hvala zemlji.ane.

zavedanja so mocna stvar.

Put cliches in museums
Deli na socialnih omrežjih

:2src: ja ja... dej dej.. top top top... ne dela :o|o: sam u glavi je.

in ti? us kej o sep povedala raj? razen tega, da mas rada DA NIS PREZRTA hah hahahah ha x;)x

zih si kak lev v ascendentu kt jst x:px

-------

nisem lev.....dej dej se mal probi ugant

Put cliches in museums

pismu samson daj(ta - s Pikico) met kaj mere v teh ircanjih, da nom rabla pisat samson je totalna cveka sam, da bom lohk napisala samson je kul in brihten in vse to! xrolleyesx

...ja sej jest Pikici skoz pisem OS-e da nej se mal skulira, sam punca res nima mere... pol ji pa morm odpist, ce ne mi pa pise OS-e naj ji v tej-pa-tej temi odgovorim... in nimam srca, da ji ne bi izpolnu zelje... ze tko ma tezko zivljenje, naj ma vsaj to veselje... x;)x

se bomo potrudli... sam ce bol ne bos napisala, da sm kul in brihtn :o|o: :o|o: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, kwa je ze blo speskom enim?? xrolleyesx

pozabu :sori: jst se sam tebe spomnm bl... pa vsega x:Xx v bistvu se je vse tolk hitr obrnl... men so bli zakrat se lepsi filingi kle. dost vec spostovanja je bilo. tak taprau odnos. ni vsak lih napisu vse, tko kt jst zdej x:Dx skor.

anyway. smo v valu... fajn, da ti vids tut iz vala, iz luknje v luknji, od strani vse skupi! :palec:

---------

ma ni vazno, ce se ti ne spomnis.. pac ena zgodbica kratka, misel... ki ti je bla vsec (men tud xDDx), ki si jo postnil v vec temah, prav isto, pa vse v citatih, ker si ocitno namest 'komentiraj' uporabil kar 'cititraj' al bogve kaj je blo... in sem si to tud bolj zapomnila, ker sem te klela, ko popravljala vse to, ker sicer je blo cist nepregledno, jaz pa sem hotla... vseen mal bolj urejen forum.

potem pa.... saj ves, 4000 folka na kupu... ni macji kaselj... no ja, blabla.. skratka... lohk bi slo vse v maloro, sam nasvinjal bi se vse.. sem vsakic izkoristla, ko smo selil, da sem se popucala, popravila, uredila mal in tko....

ker, neverjetno, ene stvari pa se kar nekak mi rata sprot pocet... :)

hotla sem pa rect: ja, ok, lepse, grse, boljse, slabse.

men se ne zdi.

ti mas rad pomlad, sonce, eksaltacijo...

jaz pa mam rada jesen in zimo,

torej, ti obozujes zacetke, jaz pa sem ponosna na nadaljevanja...

tko je to. eni majo rajs macke, drugi pse, eni obozujejo vzhode, drugi pa zahode. jaz zahode.

ko pa je sonce najmocnejse, v zenitu, pa nic ne vidim, je vse premocno...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pismu samson daj(ta - s Pikico) met kaj mere v teh ircanjih, da nom rabla pisat samson je totalna cveka sam, da bom lohk napisala samson je kul in brihten in vse to! xrolleyesx

xrolleyesx Ja, skos sva midva na tapeti, ne? Pa pred pol ure sva začela, ko pa kak drug irca, ga pa mirno prezreš...al pa ko ti. Jao.

Najbolš, da naju daš pred strelski vod. :o|o:

Sploh ne bom omenjala ljudi, k so 3x več ircal, kot ker od naju, pa ni noben niti pisnu. Ampak ok, midva sva ta zoprna in težka, važi. :palec:

tehnca al pa strelc. glede an to, da se vn meces pa kaka skorpija :inocent:

tehnca zrat ikone, strelc zarad neposrednosti, skorpija pa zrat ega! x;)x

evo ti povem k si res skor zadel....po indijski astrologiji sem dvojna skorpija, po nasem zahodnjaskem stetju sem pa skorpja sonce, strelka ascendent in dvojcek v luni....

a sva kaj kompatibilna?? hihihihi :2src: x:px x:Dx xDDx xcivx :palec:

Put cliches in museums

Sploh ne bom omenjala ljudi, k so 3x več ircal, kot ker od naju, pa ni noben niti pisnu. Ampak ok, midva sva ta zoprna in težka, važi. :palec:

... in to extremno zaljivo, ce smem dodat... mi2 se pa zgolj hecava... se pravi ce je sco scena, da se gre na noz kregat, to Marsa tolerira... hecat se pa ne sme... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa pred pol ure sva začela

x:o)x

x:Dx

ja in? ena stran v dnevniku na pol ure, ok, odvisno do kdaj se bosta sla.

, ko pa kak drug irca, ga pa mirno prezreš...al pa ko ti. Jao.

to je res, ko kdo drug, me najveckrat ful manj moti.

kaj mislis zakaj? x;)x xDDx

onega 'ko pa jaz' bom pa mirno prezrla. xDDx

x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x

x:Dx

ja in? ena stran v dnevniku na pol ure, ok, odvisno do kdaj se bosta sla.

to je res, ko kdo drug, me najveckrat ful manj moti.

kaj mislis zakaj? x;)x xDDx

onega 'ko pa jaz' bom pa mirno prezrla. xDDx

x;)x :palec:

Ja, sva ti pač trn v peti in teb ni zabavno, ne? Jah, ne mormo bit vsi škorpijonsko fejst in oh in sploh. x;)x xDDx

Ja, sva ti pač trn v peti in teb ni zabavno, ne? Jah, ne mormo bit vsi škorpijonsko fejst in oh in sploh. x;)x xDDx

JA!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Frank Zappa

Ja, sva ti pač trn v peti

x:Dx x:Dx x:px

in teb ni zabavno

po pravici? x:px

tole zdaj mi je bolj kot pa brat v 20 postih brezvezen telefonski pogovor.

kaj si jedel? aja kul. o fino, a prides. ti daj poklic me. vazi.

x:o)x x:Dx

Picasso

(popravljeno)

zih sva FULL kompatibilna! x:px

sam, to je ze za drugo temo aves! klele je naslov: Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

tko, da se lahk kje drgje zmenva, POL, pa piseva sm x:Dx

cak kako zej to mislis?

greva v maribor pa napiseva pismo pa ga odneseva v litijo,oddava na posti in ga pricakava na tvojem naslovu??

a sm prou razumela?

Popravljeno -> tam
Put cliches in museums

ti daj poklic me.

...pocaki na 31. oktober... :vragec: x;)x

Frank Zappa

no samson, pravzaprav sem tud od tebe 'pricakovala' mal 'uzhaljen' odziv, me pa veseli, ko ohranjas smisel za humor. x^x

tud ti znas (neverjetno x:px) nehat, Pikica. Mi je vsec tvoja srcnost sicer, saj jo mas, saj si kul, halo! jasno... xDDx

sam saj ves kaj me moti. zijalastost.

si pa mlada se, to je res... ziher bos ipak kaj odnesla (sory ker sem pokroviteljska).. a ves, men se je brez veze *upirat*, ker ti nic nocem... vseeno mi je, a stekas?

sicer pa: uletis, ko je kdo nov, ohrabris, nekak si pozorna do dosezkov, pomembnih zadev forumovcev....

tko da, mal se sprost, ti mislis da si ze, sam nisi, si prehlastna.

se dobro, da mas tud ustvarjalni ventil. x8Dx :palec:

Picasso

dej nehi raj... a ves da u kmal pomlad :2src:

ja, prou si razumela. sam, potovanje bi se zih FULL zavleku! x:px x:o)x

pa kaj, ce bi se zavleku? sej si free

priznam. x:Ix

ej, TAM, nehiva kle!

joj prejoj prou

Put cliches in museums

saj se gre lohk v kere druge teme zgovarjat, saj sem ravno jaz ravno zato odprla take teme...

v zacetku sploh ni blo foruma cvekarije - sem presodila po predlogu forumovke, da je kul da je, ipak.

Picasso

saj ne veš kako razmišljam, zakaj si domišljaš da veš?

rabiš razlog za samopotrditev?

Vse sem pojasnil, zakaj potem še težiš?

Je to mogoče tvoja potreba po samopotrditvi?

Kako pa v resnici razmišljaš me pa prav malo zanima

Tisti stavek bi me zbodel pri vsakem, ne samo pri tebi

Ne imej se za toliko pomembnega :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Moram pohvalit tud Izraz. :palec:

sicer se malokrat 'srecava' v temah, sam vidim kako razmislja v KLJUCNIH zadevah, ene parih, pa lohk recem sam, kapo dol. :palec: x^x

vsec so mi ljudje s tezkimi izkusnjami, ki pa so jih preusmeril v rast in ne v usedanje v stanja razna.

Pa se Mano, z njo je podobno :palec:, ne poznam je zlo, tud ne sodelujem v 90% temah, z enimi se nikol ne 'srecam'..

sam tok sem pa uspela postekat, da ma srce na pravem mestu in da je borka. x8Dx

Michelle je rekla, da ne maram obcutljivcev, pa se mi ni dal pregovarjat okol tega, no zdaj pa je ravno priloznost; namrec, ni res da ne maram obcutljivih ljudi, ker, neverjetno morda za koga, a sem tud sama obcutljiva in itak je vsak. :)

res pa je, da cenim voljo, manj pa maram pritozevanje in tarnanje, vdajanje v usodo in utapljanje v..... mucenistvih nekaksnih.

Tko da, ce ma kdo obcutek, da tega al pa onega bolj maram, cenim, vlivam, sem kul, je to pa pac tko, ker sem tud jaz clovek in to so lastnosti, ki jih spostujem. :palec:

Picasso

aja Seal mi je tud OK..

ja ja, rekel je par besed zoprnih, 'neprimernih'. xDDx x:px x;)x

pa kaj, vsakdo je kdaj slabe volje in mu grejo vsi na zivce.

men je ful se posvetil v raznih telovadbah in tko in mi je clo zato vsec se bolj, da ce je, tecen kot je, z nami in mu gremo tolk na jetra, se vedno rad del te nase skupnosti. xDDx

in zdaj pa je kaksne razocaral... :||

to je brez veze, kaj pa se je pricakovalo?

pa tud - ce te lohk zarad 3 besed cist razocaram, dvomis vame in vse, pol pa nic, pol pa najboljs, da te cimprej razocaram in da smo opravil torej s tem. x:px x;)x

recimo... xDDx

Picasso

Pa seveda Daisy in Robido cenim. :palec: x:Xx

(in alefa zarad te situacije zivljenjske tolk bolj).

Blazno velik forumovcev zlo maram, pa se vejo ne. :) itak, kako naj bi vedl? :)

Onix mi je kul, pa ne sam zarad tega, ker sva se 5x rolala skup okol, pac pa me je najprej pritegnil glih na forumu.... vendar mal vec schtraufenpachtske energije tud Onixu ne bi skodilo! x!x xokx

Lia ma dobre, pa ne sam to, ma tud srce na pravem mestu, se posebej cenim njene nasvete, pa ne sam zarad nasvetov samih (mislim to itak), pac pa tud zarad tega, ker v teh zadevah razmislja podobno kot jaz. :palec:

Pujsa ima posebno mesto, itak, se posebej pa cenim, da je pozrla nekaj morda in je s tem dokazala, da je res to kar fura.

da ne govorim o njenem doprinosu, tud tu, se posebej pa na Blogih. x^x

da ne govorim o njenem navdusenju ob dajanju, pozornosti, KOLKRAT me je s kaksno pozornostjo razveselila (tud se zlo velik drugih, sam Pujsa res tolkrat! xDDx)

Mateja je clovek, ki ne mores, da ga ne bi maral - everybody loves Mateja. x:Xx xsrcx

ja, mi je posebej pri srcu - in kaj zdaj? xDDx

(*se nikoli se nisva srecali, napisali sva si max 10 osev, sam mislim da si jih celo tolk nisva, v vseh teh letih, pa je 'od zacetka gor')...

Astra je zame posebna forumovka in je tud postala moja prijateljica, tko da je ne bom prevec opevala, recem sam to, da ima enakega DUHA kot ich.

razen da manj komplicira. ;)

mi je vsec njena stvarnost, pa v vecini zadev, ki so nekak povezane z vrendotami, sva si bliz.

Sicer pa jo cenim kot borko-mamo, ko si je tolk prizadevala za tamalega (in uspela!) in kot frendica je blazno pozorna, velik bolj kot bom jaz kdajkoli. :|

Mi je vsec, ce me kdo posteka... in me je kar....

ve, kdaj se me lohk mal sili (x;)x) in kdaj se me pod razno ne sme. xDDx

Micka maram, jasno. x;)x xDDx

kako ne bi maral Micka? xDDx

sam pa seveda priznam, da sem znala pa ze iz kozhe skocit zarad njega. x;)x xDDx

Tud Piko mi ni ne-blizu, kot mroda kdo zmotno misli... mi je slo na zivce sam nekaj... drugac se pa veckrat strinjam z njim in je tud srcen, je pa res, da blazotno komplicira.

sam zdaj ko nisva vec na 'bojni nogi', me zabava. :)

a je se kdo? xscratchx

aja, se 3889. x:o)x x;)x x:px

Picasso

Nekateri ga morda bolje poznajo kot ti, pa jih je zato razočaral. x;)x .

morda.

:vragec: ni pa nujno. ...

kaj pa ce recimo jaz sam nisem NIC pricakovala? xDDx x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...