ardent 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 jeee, še en nadobuden začetnik. takšna sem bila tudi jaz nekoč. polna entuziazma...zdaj pa.... lupina same sebe....tale forum. dejansko nimaš več o čem debatirat. prej je blo puhno tem za razmišljat, zdaj pa nič, pizda... je kdo opazil? nič novega, nič kar bi spodbujalo razmišljanje o čemerkoli. Enostavno, zaradi tega, ker je ogromno število tem, naslovov, tko, da sploh ne moreš dohajat, bi lohk cele ura samo tematike pregledovali in je nazadnje boljše kar na zadnje objave odgovarjat, je časovno izvedljivejše Čisto mogoče, da je še preveč posameznih naslovov, tematike je pa vedno dovolj, tko, da tisto, kar te zanima, je še najbolje, da poveš in s tem sprožiš debato, vsaj tko mislim Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Mich, te stekam. Sem pred casom okol padla, ko je prislo do mene, kolk majo o men za povedat ljudje, ki me sam tukaj obcasno berejo, se nikoli pa me niso videli v zivo...ampak oni so ze vedeli, kako in kaj... :xx!: ..bila obdolzena za zadeve, da te kap... Sem celo mal razmisljala, da bi se skidala dol...pa se potem odlocila, da je brezveze...in prav naredila. Ko je ta osebek izginil z LN, je tudi napad name iz ozadja prenehal... Mich, kaj se zdaj ven vleces, saj vsi vemo, s kom, pa kako si bila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Mich, te stekam. Sem pred casom okol padla, ko je prislo do mene, kolk majo o men za povedat ljudje, ki me sam tukaj obcasno berejo, ....sej ne vem, če je še kaj za dodati ... kr neki.... jaz se tudi včasih presenetim ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 "što je babi milo, to se babi snilo" Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 sori....ampak ta je ena bednejših poceni for...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 sam tole povem, da ni bila z mano, če vas slučajno nick nejm na kej asocira pa položaj na lestvici Mich, te stekam. Sem pred casom okol padla, ko je prislo do mene, kolk majo o men za povedat ljudje, ki me sam tukaj obcasno berejo, se nikoli pa me niso videli v zivo...ampak oni so ze vedeli, kako in kaj... :xx!: ..bila obdolzena za zadeve, da te kap... Sem celo mal razmisljala, da bi se skidala dol...pa se potem odlocila, da je brezveze...in prav naredila. Ko je ta osebek izginil z LN, je tudi napad name iz ozadja prenehal... Mich, kaj se zdaj ven vleces, saj vsi vemo, s kom, pa kako si bila... Astra Zakaj neki bi se umikala s foruma al pa nasploh, čemu bi se človek umikal, saj takšni, ki nimajo kaj povedat pa se zlonamerno v ljudi spuščajo, taki so kot mušice, k so zvečer nadležne, zjutraj jih pa ni več in tako je tudi s takimi, zaradi svoje osamljenosti se izničijo, gredo težit drugam, vedno znova umirajo, ker tako malo živijo, hehehe... S kom je kdorkoli pa prav zares ni pomembno, vsaj drugim ne, matr... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 sori....ampak ta je ena bednejših poceni for...... tko dobr veš kot jaz, da sami projeciramo vzorce v univerzum in, da se nam potem samo prilima nazaj naš vzorec....to sem mislil s tem, kar sem napisal....ja kaj pa koga briga, kaj jaz počnem s kom in kako...edino, če me nekaj žene da moram to v sebi razčistiti, bom to tudi na forumu sprožil...v resnic pa zame sploh ni važen, kaj kdo misli in kaj se govori o meni, to je njihov problem...sam če bi ne dal povoda in vzorca ne ustvaril, se tudi drugi z mano neb ubadal...saj razumeš primer: ena naša pevka j na primer, ko ji je zmanjkalo popularnosti projecirala zgodbo o partnerju, kako jo maltretira, pa j šlo spet lepo po njenem kopit naprej..... sam to sem hotu povedat, pa naj bo ta pregovor beden ali ne...drži pa prav za gotovo .... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Zakaj neki bi se umikala s foruma al pa nasploh, čemu bi se človek umikal, saj takšni, ki nimajo kaj povedat pa se zlonamerno v ljudi spuščajo, taki so kot mušice, k so zvečer nadležne, zjutraj jih pa ni več in tako je tudi s takimi, zaradi svoje osamljenosti se izničijo, gredo težit drugam, vedno znova umirajo, ker tako malo živijo, hehehe... S kom je kdorkoli pa prav zares ni pomembno, vsaj drugim ne, matr... Tole mi je všeč. RES.Zakaj se umikat. Povemo kar mislimo, potem je problem v osebi, ki naše sporočilo bere. Če ga ne razume, obstajajo vprašanja in naj razčisti, če hoče.Čeprav, včasih tudi na vprašanje ne dobimo odgovora. LE ZAKAJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 A mi lahk kdo na OS pove kaj se o men govori okol? še ni uspel nič okol nazaj do mene pridt, tko da mi ni jasno.. a sm tko nezanimiva, da se noben ne vtika vame al kaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 tko dobr veš kot jaz, da sami projeciramo vzorce v univerzum in, da se nam potem samo prilima nazaj naš vzorec....to sem mislil s tem, kar sem napisal....ja kaj pa koga briga, kaj jaz počnem s kom in kako...edino, če me nekaj žene da moram to v sebi razčistiti, bom to tudi na forumu sprožil...v resnic pa zame sploh ni važen, kaj kdo misli in kaj se govori o meni, to je njihov problem...sam če bi ne dal povoda in vzorca ne ustvaril, se tudi drugi z mano neb ubadal...saj razumešBlagnetka j na primer, ko ji je zmanjkalo popularnosti projecirala zgodbo o Zamanu, kako jo maltretira, pa j šlo spet lepo po njenem kopit naprej..... sam to sem hotu povedat, pa naj bo ta pregovor beden ali ne...drži pa prav za gotovo .... Je čist razumljivo, se mi je kar zdelo, da oni rek pomeni, da vsak pač počne kar hoče, če lahko, seveda in zlobnih jezikov je vedno več kot pa odprtih rok, torej je človek vedno pod kritiko, ne glede al kaj stori ali pa ne, zato je manj kot nč važno, kaj sikajo - vsak po svoji meri preživlja svoj čas, eni pač v tri krasne, hehehe...Kam bi pa prišli, če bi se ustavljali ob vsakem kamnu na poti - stopiš preko njega in greš dalje, novice pa itak takoj zbledijo, veš Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 A mi lahk kdo na OS pove kaj se o men govori okol? še ni uspel nič okol nazaj do mene pridt, tko da mi ni jasno.. a sm tko nezanimiva, da se noben ne vtika vame al kaj jst bi se z veseljem vtiku vate.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ampak brez garancije,alebo izjemoma nad 25 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ampak brez garancije,alebo izjemoma nad 25 no.... pr kakshni tut izjemo nardim... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 he,he, Lia sej kukr so me nazadnje varnostniki v enmu lokalu za osebno sprašval.. mi jih še ene 10 manjka do 25 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 . mi jih še ene 10 manjka do 25 ................ zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 tko dobr veš kot jaz, da sami projeciramo vzorce v univerzum in, da se nam potem samo prilima nazaj naš vzorec....to sem mislil s tem, kar sem napisal....ja kaj pa koga briga, kaj jaz počnem s kom in kako...edino, če me nekaj žene da moram to v sebi razčistiti, bom to tudi na forumu sprožil...v resnic pa zame sploh ni važen, kaj kdo misli in kaj se govori o meni, to je njihov problem...sam če bi ne dal povoda in vzorca ne ustvaril, se tudi drugi z mano neb ubadal...saj razumešprimer: ena naša pevka j na primer, ko ji je zmanjkalo popularnosti projecirala zgodbo o partnerju, kako jo maltretira, pa j šlo spet lepo po njenem kopit naprej..... sam to sem hotu povedat, pa naj bo ta pregovor beden ali ne...drži pa prav za gotovo ....ma saj vem tomazslo....fora je v bistvu v tem, da je, tako kot še marsikateri drugi pregovor, nekam zlorabljen....kot primer za take in drugačne izgovore in podobne štose......js se pač spotikam čeznje .....tud taki mormo žvet...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ma saj vem tomazslo....fora je v bistvu v tem, da je, tako kot še marsikateri drugi pregovor, nekam zlorabljen....kot primer za take in drugačne izgovore in podobne štose......js se pač spotikam čeznje .....tud taki mormo žvet...... Amis, s tabo ni nič narobe in od tistega trenutka, ko se boš tega zavedala, bodo tudi vse stvari, katerim sedaj pripisuješ pomembnost postale še manjše kot so v resnici in se te ne bodo dotaknile, resnično Bodi to, kar si in se tega zavedaj, ostalo je pa nekaj drugega in le tvoja odločitev je, koliko se te lahko tičejo - če sploh imajo kak pomen ( I don't think so ) Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ... jaz bi sam to dodala, da ce se zapletas, bos tudi zapleten.Ker a ni cudn, da se enim stalno to dogaja, enim pa ne? stalno jih opravljajo, si dajejo opravt z njimi itd. Kot - nad zanimivi so in ultra pomembni. se pa na nek nacin strinjam z Diano, res je dost bedno ratal, spet eno samo poskakovanje pa ce ni tem, kjer bi opevali drug drugega eni in isti med sabo, se pa odprejo 'ta kriticne' s sodbami:kdo je najgrsi, najbednejsi, kdo je najbolj inteligenten in taksno.. spremembe so zgolj spremenjeni nicki, ne boljsi, zrelejsi, duhovitejsi ipd. posti..ne, pac sam nick si spremenis.skratka, za crknit od vznemirljivosti in zabave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ... jaz bi sam to dodala, da ce se zapletas, bos tudi zapleten.Ker a ni cudn, da se enim stalno to dogaja, enim pa ne? stalno jih opravljajo, si dajejo opravt z njimi itd. Kot - nad zanimivi so in ultra pomembni. se pa na nek nacin strinjam z Diano, res je dost bedno ratal, spet eno samo poskakovanje pa ce ni tem, kjer bi opevali drug drugega eni in isti med sabo, se pa odprejo 'ta kriticne' s sodbami:kdo je najgrsi, najbednejsi, kdo je najbolj inteligenten in taksno.. spremembe so zgolj spremenjeni nicki, ne boljsi, zrelejsi, duhovitejsi ipd. posti..ne, pac sam nick si spremenis.skratka, za crknit od vznemirljivosti in zabave. Marsa, ti si med tistimi, ki najbolje poznajo delovanje foruma in veš, da vsak posameznik deluje po svoji meri, ane Tako se pač ponavlja, da so na udaru tisti, kateri so bolj dovzetni za spamarske litanije, vendar tudi takšni opustijo iskanje svojih žrtev, ko uvidijo, da postanejo sami deležni kritik vseh ostalih, katerim njihovo vtikanje v druge ni v redu in se postavimo na stran tistih, kateri se sami ne zmorejo ubranit takšne zajebancije, saj vidiš... Povem ti, da je tem preveč in je lažje kar odgovarjat na poste, na škodo drugih, zanimivih tem, ki tako ostanejo nekje zadaj, če je pa teh, o katerih govoriš preveš, potem pa smo vsi skupaj malce premalo aktivni, kaj misliš?Ker sem novi tu, lahko te stvari opazim, vendar, četudi poskušam delovat v konstruktivnejših temah, je nemogoče na hitro obrnit formo foruma v to smer, se pa obrača v željeno smer, opažam, opaziš tudi ti, prej kot jaz, ane Pri tako številnem forumu moramo pa ja pričakovati tudi nepričakovano, hehehe... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ... skratka, za crknit od vznemirljivosti in zabave. haha...vse ob svojem cajt.....ja sej bo kmal sonček posijal in nas ogrel.. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ... jaz bi sam to dodala, da ce se zapletas, bos tudi zapleten.Ker a ni cudn, da se enim stalno to dogaja, enim pa ne? stalno jih opravljajo, si dajejo opravt z njimi itd. Kot - nad zanimivi so in ultra pomembni. Čeprav vem, da vsaj tokrat nis mene mislila, pa bom vseeno kakšno rekel. Sploh ni potrebno, da so kakorkoli nad in ultra, dovolj je, da komu gredo iz takšnih al drgačnih vzrokov na živce al pa kdo ne zmore v kresanju mnenj vsaj kolk tolk normal dialoga zdržat in je tak bedn karakter, da začne z bednimi potezami, opravljanji, nakladanji.....Hih, pa menda nis tolk naivna, da meniš, da je to sam zato k ti pravš? Sam tolk.....Je pač tko k v real lajfu, eni se ne marajo in eni se brigajo pretiran za druge namest zase, kaj zavidajo, pa tudi hočejo škodovat drugim, taki pač so......Nobenga dvoma ni pri men v to. Tko pač je......in vedno bo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Čeprav vem, da vsaj tokrat nis mene mislila, pa bom vseeno kakšno rekel. Sploh ni potrebno, da so kakorkoli nad in ultra, dovolj je, da komu gredo iz takšnih al drgačnih vzrokov na živce al pa kdo ne zmore v kresanju mnenj vsaj kolk tolk normal dialoga zdržat in je tak bedn karakter, da začne z bednimi potezami, opravljanji, nakladanji.....Hih, pa menda nis tolk naivna, da meniš, da je to sam zato k ti pravš? Sam tolk.....Je pač tko k v real lajfu, eni se ne marajo in eni se brigajo pretiran za druge namest zase, kaj zavidajo, pa tudi hočejo škodovat drugim, taki pač so......Nobenga dvoma ni pri men v to. Tko pač je......in vedno bo. Yap, ptice enake barve skupaj letajo Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Tko pač je......in vedno bo.saj zato se je pa b.v. vznemirjat. Ardent, seveda, na vse smo bili pripravljeni in, kot pravis, je to naravno in normalno. Sploh pri takem stevilu clanov, kot si rpav tako poudaril.Vseen pa si lohk to "mislim o posameznikih s foruma". Pac, opazim.Un k dogaja, dogaja, ne opazuje, opazi pol, k se mal oddalji od vsega. in pol je ves gneven al pa zrtev. je pa SAM hotel. men je vseen, kwa se cveka, clo sem se iz srca smejala ze kakemu trachu, ki je bil sproduciran v zvezi z mano, se mi je zdel zabavno.saj se vid, kaksna sem, moj privat lajf je pa moja stvar.ce pa se komu zdi, da je se njegova, se pa to sama zmenva. Jp, Tomaz, sam ne misli, da bo kej drugac, se hujs bo, v bistvu, ker ze zdaj se cut pomlad in se zato folku mal trga.Tko da lohk racunam/o na se vec poskakovanja, neresnosti, brezveznega bluzenja in podobnega.sam pac. tko je. kaj cmo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 kakor smo si postlali tako bomo spali...mal pogrešam trenutno forum, ampak bo še čas... spremembe nickov - pismo ga že dolgo nisem spremenila ne sej ne bom Astra imam občutek da je bilo to takrat ko sem ti poslala en sms in si bila presenečena nad njim... se mi dozdeva da si me povezala s tisto osebo... lahko pa tule čisto v temo brcam... mah jst sem se že v službi naučila, manj vem bolj je, in izven službeno - tisto kar vem ne izve ama nihče... sem pa razočarana nad kom... ja to pa res... vendar to je moje čustvo, ki nima veze s forumom ....jp najlažje se je umaknit, vendar včasih niti ni najbolj pametno (nekaj pametujem v bistvu pa se mi ne da it delat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 smo pa seveda izjeme, ki smo vzor resnosti in modrosti pa tud pomlad nam ne pride do živga, pravi blagoslov za razmišljujočo javnost tak Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.