Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

pismo ga že dolgo nisem spremenila

se dobr!

kot vedno pravim: vasa stvar, mate do tega pravico in vse, sam moje osebno mnenje pa je, da je to brez veze.

nick, ki ga mas, je ustvaril eno energijo, zgolj s spremembo njega ni popolnoma nic drugace, kvecjemu pa (v vecini primerov) slabse, ker se je zgubila, nekako, prvotna identiteta clana.

to je moje osebno mnenje, se 1x poudarim, nikogar ne obsojam, men je vseen, kaksne nicke imate (ceprav je pogosto NAD tecno, k sploh ne ves vec, s kom se pogovarjas, podobno je z ikonami).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

smo pa seveda izjeme, ki smo vzor resnosti in modrosti x^x pa tud pomlad nam ne pride do živga, pravi blagoslov za razmišljujočo javnost x^x

tak x^x

:OoO:

ja Todika...mlade pa stare izjeme....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

smo pa seveda izjeme, ki smo vzor resnosti in modrosti x^x pa tud pomlad nam ne pride do živga, pravi blagoslov za razmišljujočo javnost x^x

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne se smejat....tko pač je x;)x

drgač pa ja, mene tud mot tole menjavanje, ok sj js tud ikonco mal ofrišam vsake tolk, sam sm zmeri js gor.....nick menjat je pa kr neki :o|o: k sm pršla gor je bla ksenia selene, in zame je še zmeri.....chariot sm kr ignorirala, k predn sm prokužla vsakič nanov da je dejansko 5rca, je šlo že vse mimo mene xrolleyesx

drgač sm pa tak včeri predlagala eno sila pametno (valda x:px ) zadevo in so bli kr navdušeni.....da nam nau dohcajt in da se bomo mel s kom kregat, da si ne bomo tlk domači in da bo več konstruktivne in oh in sploh debate : dejmo si še vsi kak nick zravn pa se sami s sabo kregajmo x:px

xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

dejmo si še vsi kak nick zravn pa se sami s sabo kregajmo x:px

xcivx

Za tole pa jaz ne rabim PC-ja.

Mojstri smo pač mojstri. x^x x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jst sm že ikono menjala, pa ste bli vsi neki proti. Kaj da bi šele nick. :vragec:

Če je bil pa tvoj uč nad-simpatičen

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

drgač pa ja, mene tud mot tole menjavanje, ok sj js tud ikonco mal ofrišam vsake tolk, sam sm zmeri js gor.....nick menjat je pa kr neki :o|o: k sm pršla gor je bla ksenia selene, in zame je še zmeri.....chariot sm kr ignorirala, k predn sm prokužla vsakič nanov da je dejansko 5rca, je šlo že vse mimo mene xrolleyesx

drgač sm pa tak včeri predlagala eno sila pametno (valda x:px ) zadevo in so bli kr navdušeni.....da nam nau dohcajt in da se bomo mel s kom kregat, da si ne bomo tlk domači in da bo več konstruktivne in oh in sploh debate : dejmo si še vsi kak nick zravn pa se sami s sabo kregajmo x:px

xcivx

saj ni recen, da se to ze ne dogaja oz. da se ni dogajal. x:)x

pol se pa hit sklepa: ti, a mislis, da je tale un? x:px

pa tak.

prevec smo firbcni pa taki.

pa dva se druzita, eden pove tretjemu, ta pa drugega ne mara, pa mal z drugacnim tonom pove.. in tako dalje.

staro dobro opravljanje in to.

Primer: pridem iz bajte, kjer sem na obisku pri x cloveku, vendar pa not stanuje se sandokan312 s foruma.

Nekdo me vidi, prec pove dalje: a ves da sem marso vidu pridt iz bloka, kjer stanuje sandokan312!

in drug leti porocat dalje: a ves da je bla marsa pr sandokanu312!

cetrti ma ze zgodbo, marsa je objeta prisla iz flata s sandokanom312!

peti pa pove: marsa se je zaljubla v sandokana312, boga, on pa hajka druge bejbe! x:Dx x:Dx x:Dx

jaz pa v lajfu se nisem vidla sandokana312. x8Dx

xcivx xsingx xcivx

Picasso

xcivx

Todika sej prej sem bila pa Otožna ;)

tko da imaš bistveno manj zbrke kot ostali x:Dx sej bom ostala kr Ksenia... mi je pa smešno ko vidim prijavljeno Ksenijo, pa mi kar nekaj ne gre skupaj x8Dx

pogovore sama s seboj pa obvladam tud brez še enega nicka ;)

Če se kdo počuti premalo obiranega, bi se mogoče poskušal kaj spomniti in mu pomagati. Samo potem mi ne sem reči, da si vse izmišljujem, ker bo preveč očitno.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

jaz pa v lajfu se nisem vidla sandokana312. x8Dx

...ne nakladaj no, k veš da se tle vse izzve, čist si fertik zarad Sandokana312, sam zdele tle neki glumiš x:px ..

ljubavnijeparadajz.com

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

čist si fertik zarad Sandokana312, sam zdele tle neki glumiš

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Picasso

saj zato se je pa b.v. vznemirjat. x;)x xDDx

Se strinjam :palec: . Ni pa tko čist lahko to, je to miselnost treba najprej osvojit..........no, lnf je včasih idealen za to, da ti uspe. x;)x x:Dx Še mal, pa bomo ugotovil, da je tud to predvsem ena izmed lnf-prednosti, odlik, k te nauči za naprej, v real lajfu..... xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

saj tud je! x:)x

ce ne potones skup s svojimi bluzi in fantazmi.

stalisce zrtve: nikomur ne morem zaupati, prevec sem dober! x:o)x x;)x

vsi so me zaj* in izkoristili, grdi grdi! x:Dx

Picasso

saj tud je! x:)x

ce ne potones skup s svojimi bluzi in fantazmi.

stalisce zrtve: nikomur ne morem zaupati, prevec sem dober! x:o)x x;)x

vsi so me zaj* in izkoristili, grdi grdi! x:Dx

:vragec:

pa do 25 je treba vse pofukat

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, Marsa, saj pravim, se nisn hecal, hecno pač je, da je nekaj, kar sicer po defaultu jemljemo kot slabo, v bistvu dobro, koristno, priporočljivo, da se nam zgodi in da se iz tega kaj naučimo kar nam bo ziher v lajfu prav prišlo. Seveda ta ravnanja niso nekaj dobrega, pa kaj, saj končno niso naša in ne bomo nosili odgovornosti zanje, račun tko vedno pride izstavljen, se pa na podlagi njih marsikaj naučimo, v bistvu nam z njimi nehote koristijo, če smo to le sposobni uvidet..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, Marsa, saj pravim, se nisn hecal, hecno pač je, da je nekaj, kar sicer po defaultu jemljemo kot slabo, v bistvu dobro, koristno, priporočljivo, da se nam zgodi in da se iz tega kaj naučimo kar nam bo ziher v lajfu prav prišlo. Seveda ta ravnanja niso nekaj dobrega, pa kaj, saj končno niso naša in ne bomo nosili odgovornosti zanje, račun tko vedno pride izstavljen, se pa na podlagi njih marsikaj naučimo, v bistvu nam z njimi nehote koristijo, če smo to le sposobni uvidet..... x;)x

Kdor vidi ni slep xDDx

tak x^x

:OoO:

:eek: x:Dx x:Dx :palec: xrolleyesx xsmx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x?x

Grace Kelly - Audente... x:Dx x?x x?x

A se mogoče motim? x:o)x

Tudi men ni všeč spreminjanje nickov... :vragec:

Pa ikon... xrolleyesx :o|o:

Izberi si nekaj pa to ostani, da si prepoznaven ves čas ko si na forumu... :o|o: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Otozna, se prej pa Selene... x;)x nimam pojma, o cem govoris...se ne spomnim niti o cem sva govorili, tako da itak ni bilo pomembno...

vem samo, da sem okol padla, ko se je Trudi nekaj spravil na mene...in veselo siril naokoli...pa v lajfu ne z njim, ne z njemu bliznjimi nisem spregovorila besede... :o|o:

In sem bila mal besna, ker ce se je ze govorilo, zakaj pa MENE ni nihce nic vprasal????

Tako kot je Marsa govorila o Sandokanu...itak je vsem vse jasno.. :o|o:

Ampak, morate pa priznat, ze dolgo nismo imeli kaksnega socnega skandala... x:px x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Ampak, morate pa priznat, ze dolgo nismo imeli kaksnega socnega skandala... x:px x:Dx

Astra

stara....ni blema.....ti sam rech.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

vem samo, da sem okol padla, ko se je Trudi nekaj spravil na mene...in veselo siril naokoli...pa v lajfu ne z njim, ne z njemu bliznjimi nisem spregovorila besede... :o|o:

In sem bila mal besna, ker ce se je ze govorilo, zakaj pa MENE ni nihce nic vprasal????

Astra

še js sem kako leto nazaj ene par zadev od trudija o teb zvedla :8): :inocent:

pa je šlo pri enem ušesu not..pri drugem pa ven x:o)x x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pa je šlo pri enem ušesu not..pri drugem pa ven x:o)x x^x

xrolleyesx o astri je blo pa res zhe toooolk napisanga.... xrolleyesx xrolleyesx

dejmo raj kero drugo na tapeto dat.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

No astra, jaz o tebi nič ne vem x;)x Bom mal okrog povprašala x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x (hecaaaam x;)x xsrcx ).

Zame pa vem da veste :P Kao. Sej, če se boš ti malce več pogovarjala z njem in povedala kakšno lepo besedo, boš hitro tudi ti izvedela, da flirtaš (in spiš x:o)x ) z njim. Bohnedej, da se dobita! (tudi če samo kot prijatelja). Potem bomo pa vsi vedeli, da sta se hitro dol dala.

Tko je to.

Se ni treb zmer zapletat in duvat, da take stvari ven pridejo.

Lahko se ti pač zgodi nostalgična stvar, ki se ti je dogajala v osnovni šoli naprimer. Nekomu preveč zaupaš, se zbližaš z njo, ji poveš par stvari, ona jih napiiiiiiihne, jasno igra prijateljico, ki ne bo nič naprej govorila. Seveda to ne drži, ker je tolk fajn opravljat. Stvar seveda potencira, pove vsem ljudem, ki potencirajo spet po svoje in ven pridejo zgodbice, o tebi vejo vse mogoče (izmišljene) stvari ljudje, ki jih na forumu prej sploh opazil nisi. To je to.

Se mi pa zdi, da je to treba pač vzet v zakup, ker se mamo drugač čist fajn. Vedno sem povedala svoje mnenje in vedno bom. O sebi pa ravno toliko, da sem presodila, da ni preveč (tega pač ne maram), zato me take bedarije in izmišljotine naredijo živčno. Včasih me pa samo zabavajo x:o)x

Sploh ne morš verjet....

Kar se pa tiče spreminanja nickov, mi je praktično vseeno. Ikone me pa še toliko manj motijo.

Pa glede spreminjanja...jah, če berem moje začetne poste, sem se kar spremenila...še vedno sem pa tečkana..jebi ga x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...