alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 točno tako, ravno zaradi tega mi ne potegne tisto pokroviteljsko hahljanje, kajti za nekoga je razsvetljenje ravno tisto, kar bo nekdo poimenoval sranje, V čem je sploh razlika? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Mislim da si se prav s tem postom posral.Nase... Pa... ...če se držiž za nos pač ne bo smrdelo... Samo večno se pa ne moreš držat za nos... Je bolje vzet lopato pa drek odkidat... En tak, kokar si ti pa verjetno res ogromno ve o lajfu, ane Ne spomnim se, da bi kdaj karkoli pametnega od tebe zasledil na forumu, zato vzemi račko in se vrni v banjo, da ti ne bo treba se za nos držat - mulc ponavadi prepoznamo v drugih ljudeh ravno tisto, kar bi morali pri sebi odpraviti ali popraviti ali pa kar obdržati, kakor pač vsakemu posamezniku drago, torej, kdo je sralec in kdo opazovalec sralcev?????? Zagotovo si ti sralec, pravzaprav si SRALEC! , rajš se used, malo možgane uporab, pol se pa jav, ko boš mela kaj svojega za povedat, ker tvoje besede so prežvečene in verjetno niti pojma nimaš, kaj govoriš - rajš utihn pa TV glej Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 A s ti mogoče mislu, da sem dobesedno vzel? Si me razočaral... Ah super razočaral sem te... ...jaz sem sam svoj zase človek in mi ni treba še tega, da tebe razočaram......kurčeva pričakovanja......fak me kr sesuva.. ''Jaz se pa nase nikoli ne bom posral, niti malo, ker sem natanko takšen, kakor želim biti in mi sranja ni treba, hehehe''''Tako, sedaj pa razmisli, če imam kakršenkoli razlog, da bi postal sralec? Ne, brate, ni šans...'' Pa potlej razloži ta dva stavka.....še kako dobesedno si vzel.. hehehe Nekateri pravijo, da celo tako, da si se kar nase posral. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 En tak, kokar si ti pa verjetno res ogromno ve o lajfu, ane Ne spomnim se, da bi kdaj karkoli pametnega od tebe zasledil na forumu, zato vzemi račko in se vrni v banjo, da ti ne bo treba se za nos držat - mulc O lajfu in o sranju vem ravno toliko da me en tak... ...marginalec nima česa naučit.Pa tudi to da ti o lajfu ne veš prav veliko, o sranju pa kar precej, dedek... Če pa nisi od mene nič pametnega zasledil tu gor, se ne sekiraj... Tudi jaz od tebe nisem ničesar... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ardent sem mislil, da j blo tisto včeraj zarad mlaja, sedaj vidim, da nadaljuješ isto kar si včeraj v temi "jaz in ta forum" tudi danes.... nima smisla s tabo debatirat, saj enkrat bo bol...boš vidu... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Tega ne moreš vedeti...Mar ne beremo sebe preko drugih? Al ste mogoče vsi poduhovljeni kar spremenili svoje teze?Vsaka izkušnja je nov list, katerega preberem in v teh dneh sem prebral kvečjemu neko bebavo popart pravljico napisano na posmrkanem papirju... A veš kaj - ti lahko druge opazuješ samo preko lastnih projekcij - nič drugače ne bo šlo. I kakor koli boš obrnu se bo vedno zataknilo v tvoji glavi v tvoji osebni projekciji drugega ali drugih ali množice. Vse kar dobiš nazaj je tvoja lastna projekcija in z njo se moraš ubadat. In, ko se enkrat ne zatakne več, takrat si pa zmagu - takrat si zmagu nad samim sabo, takrat spoznaš... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ah super razočaral sem te... ...jaz sem sam svoj zase človek in mi ni treba še tega, da tebe razočaram......kurčeva pričakovanja......fak me kr sesuva..''Jaz se pa nase nikoli ne bom posral, niti malo, ker sem natanko takšen, kakor želim biti in mi sranja ni treba, hehehe''''Tako, sedaj pa razmisli, če imam kakršenkoli razlog, da bi postal sralec? Ne, brate, ni šans...'' Pa potlej razloži ta dva stavka.....še kako dobesedno si vzel.. hehehe Nekateri pravijo, da celo tako, da si se kar nase posral. Lohk poslušaš te nekatere, lohk pa si sam svoj, kot praviš, vendar na tak način ne bo mogoče...Nekateri pravijo, ja, saj nekateri in to eni in isti se vedno oglašajo pa nekaj pravijo, vendar jih ne slišim, ker so tako majhni...Ti pa sam zase veš...al kva? Lahko sem sralec, vendar samega sebe, kakor praviš, vendar tega nihče ne vidi, lohk samo domneva al pa fantazira, ker blizu mi ne more, da bi se o tem prepričal, medtem, ko skupinsko sranje po drugih je pa po moje odmevnejše od prej opisanega... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ne razumem pa, zakaj se name lepi peščica nekih ljudi, za katere me prav nč ne zanima, karkoli v zvezi z njimi... Pa ne, da jaz nimam tega problema - ravno to je fora, jaz sem tisti, ki si to ustvarja s svojo lastno blesavostjo...Pizda je fino bit pametn, se počutim kot govnač na kupu smrdljivega gnoja - matr sede, sam res !!! A VOHATE A??? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Hej, a ni krasno tole, da imate mene, se je dinamika pokazala, ker imajo vsaj nekateri kaj pisat, ane, imeti svojih pet minut, magari v tri krasne, važno, da dogaja, hehehe, je zelo zabavno, vsaj zame, ko tolk stvari izvem o sebi, matr, je čist neki, hahahaEni so res ubogi in jim moram še malo besedičenja omogočit, da nou kdo rekel poden... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Lohk poslušaš te nekatere, lohk pa si sam svoj, kot praviš, vendar na tak način ne bo mogoče...Nekateri pravijo, ja, saj nekateri in to eni in isti se vedno oglašajo pa nekaj pravijo, vendar jih ne slišim, ker so tako majhni...Ti pa sam zase veš...al kva? Lahko sem sralec, vendar samega sebe, kakor praviš, vendar tega nihče ne vidi, lohk samo domneva al pa fantazira, ker blizu mi ne more, da bi se o tem prepričal, medtem, ko skupinsko sranje po drugih je pa po moje odmevnejše od prej opisanega... Kaj, če jaz sam zase vem ? Edin kar je vse mogoče je, da se nehaš odbijat.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 O lajfu in o sranju vem ravno toliko da me en tak... ...marginalec nima česa naučit.Pa tudi to da ti o lajfu ne veš prav veliko, o sranju pa kar precej, dedek... Če pa nisi od mene nič pametnega zasledil tu gor, se ne sekiraj... Tudi jaz od tebe nisem ničesar... O tem ne dvomim, heheheKako le bi? ardent sem mislil, da j blo tisto včeraj zarad mlaja, sedaj vidim, da nadaljuješ isto kar si včeraj v temi "jaz in ta forum" tudi danes.... nima smisla s tabo debatirat, saj enkrat bo bol...boš vidu... V začetku sem res razmišljal o debati s tabo, ja, vendar po včerajšnjem tvojem mijavkanju sem se prepričal, da niti s tabo niti z nobenim od včeraj nimam o čem se sploh pogovarjat, kaj šele debatirat, ker sory, ampak z vsakim se mi res ne da ukvarjat, kateri se bo opotekel proti meni - ma, ne seri... Si me tudi javno čisto napačno ocenil, čisto kontra, zdaj pa še kar ene zgodbice flancaš meni, ki gledam skozte... Bol bo pa res, vendar ti ne boš vidu, ker morš kaj videt, ne pa sam gledat Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 A veš kaj - ti lahko druge opazuješ samo preko lastnih projekcij - nič drugače ne bo šlo. I kakor koli boš obrnu se bo vedno zataknilo v tvoji glavi v tvoji osebni projekciji drugega ali drugih ali množice. Vse kar dobiš nazaj je tvoja lastna projekcija in z njo se moraš ubadat. In, ko se enkrat ne zatakne več, takrat si pa zmagu - takrat si zmagu nad samim sabo, takrat spoznaš... Ja, maš čisto prav, vendar ne morem biti ravnodušen kr do vsega, ane?Je to pač moj problem, kaj čmo, nič manj nisem odporen na probleme od drugih - od kakšnih že, no... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Zagotovo si ti sralec, pravzaprav si SRALEC! opa, sploh mi ni bilo treba pol strani napisat, sta bila že dva stavka dovolj, da sem ti na žulj stopila, ti si pa zacvilil kot mali mucek, ohladi se dečko, s tem tonom in načinom, ki ga uporabljaš, dosegaš samo kontra efekte, LPod MEGA SRALKE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 je hudič ja, če je s tabo vse ok, sam vs preostali folk je mal fukjen, ubrisan in posran Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ja, maš čisto prav, vendar ne morem biti ravnodušen kr do vsega, ane?Je to pač moj problem, kaj čmo, nič manj nisem odporen na probleme od drugih - od kakšnih že, no... Definitivno ..edin ne razumem, kako se ti da, ok razumem - ker to jaz tud počnem, sem počel na enem drugem forumu... fucking ego jaz temu rečem. Krožni cikel - podzavest, misli , čustva , podzavest misli, čustva - mrtva pot Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ardent: glavno da ti veš kdo si in tisti, ki ti kaj pomenijo. za ostalo pa se ti itak fučka! jaz gledam gor k tebi! ostani kot si, NIKOLI SE NE SPREMENI!vem, da pišem odvečne besede....ker to že vse veš! meni je tvoje razmišljanje in pisanje ok! celo štekam! pa nisem ravno inteligentna...hehe Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Hej, a ni krasno tole, da imate mene, se je dinamika pokazala, ker imajo vsaj nekateri kaj pisat, ane, imeti svojih pet minut, magari v tri krasne, važno, da dogaja, hehehe, je zelo zabavno, vsaj zame, ko tolk stvari izvem o sebi, matr, je čist neki, hahahaEni so res ubogi in jim moram še malo besedičenja omogočit, da nou kdo rekel poden... Saj zato gre, mar ne?Za pet minut... Dobil si jih... Samo se mi zdi da so že malo predolge... :xx!: A te v RL res nihče noče več poslušat, pa zdaj težiš tukaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 opa, sploh mi ni bilo treba pol strani napisat, sta bila že dva stavka dovolj, da sem ti na žulj stopila, ti si pa zacvilil kot mali mucek, ohladi se dečko, s tem tonom in načinom, ki ga uporabljaš, dosegaš samo kontra efekte, LPod MEGA SRALKE Kva, če pa sem mali mucek, ane...Kontra efekte, ja kaj pa pol, a ni boljše, da so kontra efekti, kakor, da jih sploh ni - nekdo mora napetost ustvarjat, da ne bo vsak po svoje neki bluzil...Pač, nov tujec v mestu, meščani pa hermetično zaprti, saj v malih mestih je že tako, veš...Sicer nisi vmešana v vse to, sem že povedal, kdo je in enkrat bebo, vedno bebo, torej nisi vmes... Lep pozdrav, mega sralka je hudič ja, če je s tabo vse ok, sam vs preostali folk je mal fukjen, ubrisan in posran Ja, mami, je hudič, res, samo je vprašanje, kateri ves preostali folk imaš v mislih, jaz le ene par primerkov, katere imaš ti, tega pa ne vem...Ej, kje se dobi tisto potrdilo? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Morda vržem kost, da vidim, kdo bo prvi in kdo bo zadnji zagrizel vanjo, pol pa opazujem grebatorstvo, heheheKaj vem, morda izkoriščam prost čas za študije psiholoških profilov, kar mi je pri roki in je izbire napretek...Rad berem človeka, namesto knjige, kajti knjigo je napisal človek, mene pa bolj zanima ta, ki piše knjigo svojega življenja, kapiš? DOBERVEČERRRRRRRRRRRRRRRRRR Komaj sem prišla do Pcja in eno malček miru...da tole nekako v miru preberem.Aja, samo da povem. Moj skrivni obževalec mi gre skrajno na živce...resno. Zdaj se sprašujem, da to ni kaka oseba iz foruma... Non stop na mojih predstavah. Mi je resnično všče, da je tako goreč, ampak....kar je preveč je preveč. Kolega , jaz mislim da si že dovolj kosti zmetal, prepričana sem, da so parim celo priletele v oko. To je že malo nasilniško, se ti ne zdi Tudi moj "hobi" je namreč študija psiholoških profilov. Je bil en moj post že zelo daleč nazaj, kjer sem o vsekem napisala par Mojih videnj in zaznavanj. Mojih. To je bilo vse. Potem sem jim dovolila, da so popljuvali , krititirali in eni celo pohvalili. In to je to. Zdaj se z nobenim nimam niti volje niti energije ubadat kaj šele prepričevat o nečem. Taki so, taki smo....dejstvo je, da mi je eden še posebej PRI SRCU....no tisti naj se kar sam javi no no morda sta celo dva. En prekrasen večer vsem..... Grem pod mrzel tuš. Da mi zbistri glaovo in telo. DAnes vas ne bom nič pogrešala Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ej, kje se dobi tisto potrdilo? men ga je ginekologinja napisala ti bi pa verjetno mogu u kako drugo ustanovo ponjga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Definitivno ..edin ne razumem, kako se ti da, ok razumem - ker to jaz tud počnem, sem počel na enem drugem forumu... fucking ego jaz temu rečem. Krožni cikel - podzavest, misli , čustva , podzavest misli, čustva - mrtva pot Mijaaaaaaaaaaw................ samo ne pod mojim oknom Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Saj zato gre, mar ne?Za pet minut... Dobil si jih... Samo se mi zdi da so že malo predolge... :xx!: A te v RL res nihče noče več poslušat, pa zdaj težiš tukaj? Veš kaj, miško, a zdej tud ti govoriš v imenu ostalih? Torej tu lahko vsak govori v imenu ostalih, k sem pa jaz enkrat omenu, ane, pa koj na zadnje noge se postavit pa rezgetat Ti kar lepo svoje puhlice trosi in se ne obremenjuj s stvarmi, ne vidim razloga Ti si pa zadnji,k bo men določu čas na forumu...poiš raj kako drugo igračko, ta ni zate... Povej nekaj uporabnega in mi razloži, WTF pomeni RL A s ti iz RKC foruma zalutal, al kaj? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Kva, če pa sem mali mucek, ane...Kontra efekte, ja kaj pa pol, a ni boljše, da so kontra efekti, kakor, da jih sploh ni - nekdo mora napetost ustvarjat, da ne bo vsak po svoje neki bluzil...Pač, nov tujec v mestu, meščani pa hermetično zaprti, saj v malih mestih je že tako, veš...Sicer nisi vmešana v vse to, sem že povedal, kdo je in enkrat bebo, vedno bebo, torej nisi vmes... Lep pozdrav, mega sralka saj to ni res, nismo hermetično zaprti,samo, če ti nekdo pove svoje mišljenje in videnje tvojega razmišljanja, se ti ni treba takoj na zadnje noge postavit in kremplje ven vržit, se mi pa zdi narobe to, da nekoga, ki ga v osnovi sploh ne poznaš, označiš za bebota ali sralca,zamisli si, da se ti zdi sedaj nekdo kao ful blesav in že ko vidiš, da ti je nekaj odgovoril ti gredo lasje pokonci, pa še začel nisi brat njegovega odgovora,no, sedaj si pa zamisli, da prideš na piknik in to osebo spoznaš v živo in ugotoviš, da je v resnici ful simpatična,potem pa nastopijo opravičevanja, pa jemanje besed nazaj in take glupe scene,a ni boljše, da do tega sploh ne pride, saj lahko debatiramo tudi brez uporabe ostrih komentarjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ugotoviš, da je v resnici ful simpatična, kot js recimo ko je že lih tema o posameznikih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Definitivno ..edin ne razumem, kako se ti da, ok razumem - ker to jaz tud počnem, sem počel na enem drugem forumu... fucking ego jaz temu rečem. Krožni cikel - podzavest, misli , čustva , podzavest misli, čustva - mrtva pot Kako se mi da? Itak, da se mi da, je ena tko fina relaksacija, da ne morš verjet, čist tko kot otroško gledališče, ko vlečeš niti onih raznovrstnih lutk, sam, da so nekam okorne, hehehe Ja, dolga je pot do človeka...Nisem pa resnično vajen pogovorov, al kaj je že ta kolobucija, na takem nivoju Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.