Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

a lahko en naredi povzetek tega kreganja, ker se mi ne da vsega brat zdaj ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

ej tule se krega, dejta vidva po os-ih tole :vragec:

x:px

ne bo uspelo todika...pol neb bil pomemben sam sebi in neb mel izgovorov sam zase za tist k pr seb ne more in ne zna pošlihtat .........saj je kristalno jasno, kaj ga v resnic žene v to...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Evo en pasmica od skupine Death;

Born into darkness

Where sounds portray the images that are out

Out of reach from my sight

Which has been denied

Hands change into my eyes

Body sensies intensified

Sight so close yet far away

In dreams my thoughts take their form

To give memories identity

Through dreams I obtain

The ability to connect sight with sound

Close your eyes and imagine to be without

What we take for granted every time we open our eyes

A permanent shadow to never step away

Feel the dark in the cold

Feel the warmth of the light

Which has been denied

Hands change into my eyes

Body sensies intensified

Sight so close yet far away

In dreams my thoughts take their form

To give memories identity

Through dreams I obtain

The ability to connect sight with sound

Brez podpisa

ne bo uspelo todika...pol neb bil pomemben sam sebi in neb mel izgovorov sam zase za tist k pr seb ne more in ne zna pošlihtat .........saj je kristalno jasno, kaj ga v resnic žene v to...

sj vem x;)x zato pa so komentarji taki kt so x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

A to sem sedaj že jaz na paleti, predvidevam, da si kaj zamešal...

Brez podpisa

DOBERVEČERRRRRRRRRRRRRRRRRR x^x

Komaj sem prišla do Pcja in eno malček miru...da tole nekako v miru preberem.

Aja, samo da povem. Moj skrivni obževalec mi gre skrajno na živce...resno. Zdaj se sprašujem, da to ni kaka oseba iz foruma... Non stop na mojih predstavah. Mi je resnično všče, da je tako goreč, ampak....kar je preveč je preveč. x:Dx

Sem si ful želel skrivno oboževati kako igralko. Sem videl v filmu x^x . Pa me je nekdo prehitel to sezono. :o|o:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A to sem sedaj že jaz na paleti, predvidevam, da si kaj zamešal...

he he he ..ne nisem nate mislil...ha ha

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

ne žel si x:Dx

xnckrivx pol pa nič. :o|o:

no, meni pa na tem forumu grejo na živce bela vrtnica s svojo zadrgnjenostjo, crocuta in janko s svojo nepismenostjo, mačura s svojo šentflorjanskostjo in andreja s svojo ignoranco.

se potrudim, da ljudem, ki mi grejo na živce, to sproti dam vedet.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Lej gre se zato, da se je ardent zapel v bodečo mrežo zej pa ne zna ali noče ven. Lahk tud, da je sam bodeča mreža pa se mehiški priseljenci vanj zapletajo, sam še policijo se čaka http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/aktion028.gif

..neki takega...

Brez podpisa

Uh, ampak ta tvoj podpis je pa eden bednejših grafitov v LJ ... :o|o: Se mi pa zdi, da v originalu na steni piše V srcu strahu biva nepovezanost ali neka podobna bedarija. Pa s takimi šolskimi črkami :o|o: :xx!: Skrajni cajt, da tisto premalajo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

pa saj to ni res,

nismo hermetično zaprti,

samo, če ti nekdo pove svoje mišljenje in videnje tvojega razmišljanja,

se ti ni treba takoj na zadnje noge postavit in kremplje ven vržit,

se mi pa zdi narobe to, da nekoga, ki ga v osnovi sploh ne poznaš, označiš za bebota ali sralca,

zamisli si, da se ti zdi sedaj nekdo kao ful blesav in že ko vidiš, da ti je nekaj odgovoril ti gredo lasje pokonci, pa še začel nisi brat njegovega odgovora,

no, sedaj si pa zamisli, da prideš na piknik in to osebo spoznaš v živo in ugotoviš, da je v resnici ful simpatična,

potem pa nastopijo opravičevanja, pa jemanje besed nazaj in take glupe scene,

a ni boljše, da do tega sploh ne pride,

saj lahko debatiramo tudi brez uporabe ostrih komentarjev x;)x

Kva? Kakšno opravičevanje? Kaj pa ti je? Glej, tistim parim od včeraj se nikoli ne bom opravičil in v bistvu jih sploh ni...

Se pa opravičim tebi in vsem, kateri so morda dobili občutek, da sem jim rekel beboti ali kaj takega,kajti tu nisem posploševal in to je to...

Očitno je, da nisi prebrala vsega, kajti pol bi ti bilo jasno, čemu sem popizdil in sem tudi sam v resnici popolnoma drugačen, vendar po meni ne bo nihče hodil in to je to, veš, kar je sprožilo vse tole, par kao velikih tu gor in udri po meni, ja, kaj, a jaz naj pa drugo lice nastavim? Never, sister, never!

Zamišljam si, da pridem na piknik, zakaj neki si ne bi, saj v lajfu nimam proti nikomur nič in, če bom nekomu tu gor rekel, da menm, da je bedak, ne mislim s tem, da pa je bedak tudi v lajfu - le tu, v postu, no, tko jaz gledam nato...

Menda nisi mislila, dazdaj pa sovražim tega pa onega pa še kazga in penim doma, hehehe, ne, to je trenutna reakcija, veš in ker se rad igram z besedami in, ker se imam možnost, ker se lahko, potem pač govorim v svojem jeziku, tko kot tisti trenutek razmišljam, potem, ko post odpošljem pa v trenutku ne mislim več nanj, yap...

Sam, je pa fak, k me bombardirajo z raznoraznimi pa pol ne vem včasih, komu kaj leti in se kdo po nedolžnem znajde v križnem ognju - mar ne gledaš na to kot nA IGRO? Jaz ja, vendar sem se mnogim zameril in pač ne bom sprejet v to družbo, kaj čmo...tko de osebe so zame z nickov, kaj so v resnici me pa ne zanima in nimam namena žaliti njihovih resničnih osebnosti, če pa tko kdo sprejema, pol pa je to njegov problem, bi se tud jaz lohk sekiral pa ne vem kaj, kolkor sem kritik prejel pa jih postavim v vlogo Ardenta, medtem, ko se jaz kot jaz s tem ne ubadam, celo včasih moram za nazaj pogledat, kaj je sploh bilo...

Tko, sem ti malce naložil, zdaj pa lohk vržeš stran, hehehe, ni mi v interesu biti skregan z vsemi, pravzaprav z nobenim, vendar ne brezpogojno, ane, ovce pa tud nismo...Tko je, kakor je, se spet pojavljajo novi, ki me ne trpijo, zato prekinjam pisanje, k moram ziher koga nazjat... xDDx

Kako naj pridem na piknik, bučko, a b rada, da me tam na kresu skurjo? xDDx

Hvala ti, da sem ti lahko naložil tole x:)x

a lahko en naredi povzetek tega kreganja, ker se mi ne da vsega brat zdaj ...

Bull shit (to je povzetek) x;)x xDDx..... pa nč tazga neuš zamudla, sam mal petelinjenja..... xrolleyesx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uh, ampak ta tvoj podpis je pa eden bednejših grafitov v LJ ... :o|o: Se mi pa zdi, da v originalu na steni piše V srcu strahu biva nepovezanost ali neka podobna bedarija. Pa s takimi šolskimi črkami :o|o: :xx!: Skrajni cajt, da tisto premalajo.

Sem nasprotnega mnenja - eden bolših grafitov v LJ. S svojo preprostostjo in neposrednostjo zadane človeka direkt v čelo...

Brez podpisa

Sem nasprotnega mnenja - eden bolših grafitov v LJ. S svojo preprostostjo in neposrednostjo zadane človeka direkt v čelo...

xcivx ta je pa dobra, gre z glavo skoz zid, pol pa prjavi da ga je grafit zadel direkt v čelo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ardent:

glavno da ti veš kdo si in tisti, ki ti kaj pomenijo. za ostalo pa se ti itak fučka!

jaz gledam gor k tebi! ostani kot si, NIKOLI SE NE SPREMENI!

vem, da pišem odvečne besede....ker to že vse veš! x;)x :palec:

meni je tvoje razmišljanje in pisanje ok! celo štekam! pa nisem ravno inteligentna...hehe xsrcx

Hvala, bom tole dal v okvir in Prosil Marso, da postavi na osrednjo stran foruma! xsrcx

Beden ko šus. Najboljši je v enem podvozu, z velikimi črkami napisano ________ (ime) _________ (priimek) JE PUJS!!!

Pred dooolgim, dolgim časom (20 let?) ga je napisal tip, ki sem ga čisto po naključju par let nazaj spoznala.

Ko je to napisal, je bil še osnovnošolec. Ni ga bolj iskrenega od otroškega gneva in prizadetosti.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ej stari...kwa dogaja? Da se nisi ti na novo zaljubio zadnjič v MB....ej tist mežik je bil namenjen meni...da nauš kej narobe mislu x:Xx

x;)x ne, ne, brez skrbi, ni moj tip pi.ke :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...