Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Beden ko šus. Najboljši je v enem podvozu, z velikimi črkami napisano ________ (ime) _________ (priimek) JE PUJS!!!

Pred dooolgim, dolgim časom (20 let?) ga je napisal tip, ki sem ga čisto po naključju par let nazaj spoznala.

Ko je to napisal, je bil še osnovnošolec. Ni ga bolj iskrenega od otroškega gneva in prizadetosti.

Ja z drugimi besedami - nepovezanost in strah - brez ljubezni.

Sej pravim najboljši v ljubljani... :palec:

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

ne razumem pa, zakaj se name lepi peščica nekih ljudi, za katere me prav nč ne zanima, karkoli v zvezi z njimi, ker so ene navadne lajne, to sem pa že zdavnaj prešel in zato je prav prišel tisti post o sranju, ker sem lahko povedal, kar sem in kar nisem, torej, ni znano, kaj sem, vendar pa nikakor nisem tisto, česar me vsevprek obdolžujejo tisti lajnarji - na srečo jih je tko malo, poleg tega pa tudi, ko glave skup staknejo, ne razumejo nič več kot prej, usajajo se pa vseeno vame, kar bom izkoristil za svojo študijo o človekovi notranjosti pa ego gor al pa dol, al pa kr če, s takimi se ne mislim ukvarjati - razen v omenjenem primeru...

Zdaj gledam kako že nekaj časa povdarjaš to PEŠČICO, ampak pri vsem branju ne vidim razen aarwen nikogar drugega, ki bi te po tvojih merilih razumel...Tale peščica se mi zdi zelo številna..al pa ti kaj bereš ,kar jaz ne vidim...

Kar se pa študije tiče, bi bilo fajn , da bi , kot večina z mano vred -začel pri sebi...dokler ne boš spucal in razčistil kdo si in kaj sploh hočeš- ti take študije ne bodo dale ničesar- le popolnoma izkrivljeno sliko...prepoznal ne boš nič...

xegox

Ne tolaži se s številom članov, ker vsi člani pač tudi ne pišejo...v odstotkih pisanega je tale PEŠČICA -kar velika večina.

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Zdaj gledam kako že nekaj časa povdarjaš to PEŠČICO, ampak pri vsem branju ne vidim razen aarwen nikogar drugega, ki bi te po tvojih merilih razumel...Tale peščica se mi zdi zelo številna..al pa ti kaj bereš ,kar jaz ne vidim...

Kar se pa študije tiče, bi bilo fajn , da bi , kot večina z mano vred -začel pri sebi...dokler ne boš spucal in razčistil kdo si in kaj sploh hočeš- ti take študije ne bodo dale ničesar- le popolnoma izkrivljeno sliko...prepoznal ne boš nič...

xegox

Ne tolaži se s številom članov, ker vsi člani pač tudi ne pišejo...v odstotkih pisanega je tale PEŠČICA -kar velika večina.

xegox

Hvala ti za nasvet, čeprav nisem spraševal po njem...

Kar jaz vidim, ti ne vidiš in očitno jaz ne vidim tistega, kar ti vidiš, tko, da ne mislim v takšnem smislu nadaljevati, ti se brigaj zase, jaz se bom pa zase in bo vse v redu, potem se lahko celo pogovarjava, kar mi bo zelo všeč, seveda morasš tudi sam pri sebi kaj spucati, zdaj, ko si že pri meni končal, ane

Lep dan in razmisli o vsem skupaj ali pa pusti, kukr češ x:)x

Kwa se pa ti vsajaš :vragec: daleč najboljši je , a je jasen? nobenga nad njim , težko da je kdo pod njim...resno razmišljam da bi začela trenirat triatlon x^x x:Dx

a da boš kot barbika xcivx x:Dx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Uh, ampak ta tvoj podpis je pa eden bednejših grafitov v LJ ... :o|o: Se mi pa zdi, da v originalu na steni piše V srcu strahu biva nepovezanost ali neka podobna bedarija. Pa s takimi šolskimi črkami :o|o: :xx!: Skrajni cajt, da tisto premalajo.

Jst kr neky časa nism zatsopla tega grafita. No, dans ga (upam) in mi je eden prodornejših in preciznejših :palec: Všeč mi je x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hvala ti za nasvet, čeprav nisem spraševal po njem...

Kar jaz vidim, ti ne vidiš in očitno jaz ne vidim tistega, kar ti vidiš, tko, da ne mislim v takšnem smislu nadaljevati, ti se brigaj zase, jaz se bom pa zase in bo vse v redu, potem se lahko celo pogovarjava, kar mi bo zelo všeč, seveda morasš tudi sam pri sebi kaj spucati, zdaj, ko si že pri meni končal, ane

Lep dan in razmisli o vsem skupaj ali pa pusti, kukr češ x:)x

Zate je forum očitno še vedno dialog -pogovor dveh...Torej me mora kdo vprašati, da smem odgovoriti ..sicer naj se brigam zase in bom tih...ha,ha,ha....brez veze...tole enosmerno pucanje...včeraj sem ti napisal, da malce naredi študijo sebe ..pa bo mnogo bolje...Še zdaj sem prepričan , da si cool fant-zihr zelo razgledan, sam izgleda da te nekaj žene , da ne uporabljaš tega, temveč biješ nekakšne bitke tle -s svojim načinom komuniciranja -povsem odveč.Malce bolj normalen odnos imej, pusti komu kaj povedati, preden ga sesuješ v prah ..oziroma ga sploh ni potrebno , pač nisi tega mnenja-imaš svoje- hvala bogu, da si samo ne kimamo......pa se bom tudi jaz rad vključeval v tvoje debate..z veseljem, ker tole tle je povsem brez veze ..škoda besed in povzročanja zamer iz moje in tvoje strani...a ni bolje, da vsak malce odstopi, pa bo zadeva rešena...Kar se mene tiče, nimam nikakršnih zamer glede tvojih postov...pač furaš svojo...jebat ga- tudi jaz marsikomu nisem všeč, pa kdo meni tudi, kar se mene tiče..kasneje poskušam sprejeti pa razumeti..pa pridem do povsem drugačnih zaključkov...Ne vem ,sam se že kar nekajkrat zmotil in opravičil tlele na forumu, sem že brcal v meglo, pa sem lepo občutil obžalovanje,iskreno dejal oprosti, kar mi sploh ni izpod časti, pa je bilo v redu...držanje vsak svojega konca štrika za vsako ceno, ni vedno najboljša pot. Malo razmisli/ pa saj že veš/ pa lepo normalno debatiraj..tudi unis, jaz, todika, tomaž , zvezani, kuvertat , emanuel..ma kaj vem kdo vse -smo ljudje - z napakami, zablodami pa verjetno tudi malce dobrote in poštenosti je v vsakemu. Tlele nihče noče biti nekje kao DOL, da bo nekdo drugi GOR..Vsem nam je bil dano v različni meri, sam še vedno smo nekje enaki ..ti meni, jaz tebi itd...sam da gledava skozi druge oči- lahko bi dejal tudi- drugačen osebnostno razumski aspekt. Podna si pa ne zasluži nihče...tudi un , ki morda trenutno je na njem...jebi ga..tko je...Osebno se ti lahko opravičim, če sem te s čem prizadel ali užalil ,sam tudi ti sprejemaj druge kot enakopravne somravljinčke v tem velikem gozdu.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Zate je forum očitno še vedno dialog -pogovor dveh...xegox :palec:

ej ne obračaj pozornost na tisto kar piše, škoda tvojga srčka, ga za drugo še rabiš........bo že enkrat k seb pršu...ma pač obdobje k je najbl pameten, k si to tud mora dokazovat......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

a lahko en naredi povzetek tega kreganja, ker se mi ne da vsega brat zdaj ...

Čist na kratko - nekdo ki se kliče Ardent ima drisko.

Duševno ali duhovno, kakor hočeš... x:Dx

Pa je prišel srat sem ker so mu vse druge sekrete zaprli... x:Dx x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dodajam : K SI NE UPA NITI V OS NAPISAT KDO JE in misli, da se tako lahko skrije za nick, si tu daje duška, k se ga verjetn drge v real lifu ne more več

x:Dx

ma dajte no.....men se pa ardent sploh ne zdi edini ki ima svoja dokazovanja tle gor.....pa tud prvi ni in zihr ne zadnji......poleg tega se mi zdi, da da vsak za tako debato potrebuje sogovornika....in tle jih je dost.......vsaj pokazalo se je tako....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ma dajte no.....men se pa ardent sploh ne zdi edini ki ima svoja dokazovanja tle gor.....pa tud prvi ni in zihr ne zadnji......poleg tega se mi zdi, da da vsak za tako debato potrebuje sogovornika....in tle jih je dost.......vsaj pokazalo se je tako....... x;)x

ti s že "previsok" in drgač razumeš...mi pa še capljamo nižje v svojem jazu, pa spet drugače razumemo ...on je pa še čist v podnu in zato še skoraj nič ne razume....

Veš kaj, miško, a zdej tud ti govoriš v imenu ostalih? Torej tu lahko vsak govori v imenu ostalih, k sem pa jaz enkrat omenu, ane, pa koj na zadnje noge se postavit pa rezgetat xrolleyesx

Ti kar lepo svoje puhlice trosi in se ne obremenjuj s stvarmi, ne vidim razloga x:Dx

Ti si pa zadnji,k bo men določu čas na forumu...poiš raj kako drugo igračko, ta ni zate...

Povej nekaj uporabnega in mi razloži, WTF pomeni RL xrolleyesx

A s ti iz RKC foruma zalutal, al kaj?

http://www4.slikomat.com/07/0420/470415frk.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Mnogokje sem, dragi prijatelj in vse porte so odprte, tko, da ni bojazni, se paq vsako mnenje upošteva, tudi tvoje x:)x

Mnogokje sem, dragi prijatelj in vse porte so odprte, tko, da ni bojazni, se paq vsako mnenje upošteva, tudi tvoje x:)x

Drži... x:Dx :palec:

samo ko te pa zvije greš pač v najbližjega... x:Dx :vragec: x:o)x

Zate je forum očitno še vedno dialog -pogovor dveh...Torej me mora kdo vprašati, da smem odgovoriti ..sicer naj se brigam zase in bom tih...ha,ha,ha....brez veze...tole enosmerno pucanje...včeraj sem ti napisal, da malce naredi študijo sebe ..pa bo mnogo bolje...Še zdaj sem prepričan , da si cool fant-zihr zelo razgledan, sam izgleda da te nekaj žene , da ne uporabljaš tega, temveč biješ nekakšne bitke tle -s svojim načinom komuniciranja -povsem odveč.Malce bolj normalen odnos imej, pusti komu kaj povedati, preden ga sesuješ v prah ..oziroma ga sploh ni potrebno , pač nisi tega mnenja-imaš svoje- hvala bogu, da si samo ne kimamo......pa se bom tudi jaz rad vključeval v tvoje debate..z veseljem, ker tole tle je povsem brez veze ..škoda besed in povzročanja zamer iz moje in tvoje strani...a ni bolje, da vsak malce odstopi, pa bo zadeva rešena...Kar se mene tiče, nimam nikakršnih zamer glede tvojih postov...pač furaš svojo...jebat ga- tudi jaz marsikomu nisem všeč, pa kdo meni tudi, kar se mene tiče..kasneje poskušam sprejeti pa razumeti..pa pridem do povsem drugačnih zaključkov...Ne vem ,sam se že kar nekajkrat zmotil in opravičil tlele na forumu, sem že brcal v meglo, pa sem lepo občutil obžalovanje,iskreno dejal oprosti, kar mi sploh ni izpod časti, pa je bilo v redu...držanje vsak svojega konca štrika za vsako ceno, ni vedno najboljša pot. Malo razmisli/ pa saj že veš/ pa lepo normalno debatiraj..tudi unis, jaz, todika, tomaž , zvezani, kuvertat , emanuel..ma kaj vem kdo vse -smo ljudje - z napakami, zablodami pa verjetno tudi malce dobrote in poštenosti je v vsakemu. Tlele nihče noče biti nekje kao DOL, da bo nekdo drugi GOR..Vsem nam je bil dano v različni meri, sam še vedno smo nekje enaki ..ti meni, jaz tebi itd...sam da gledava skozi druge oči- lahko bi dejal tudi- drugačen osebnostno razumski aspekt. Podna si pa ne zasluži nihče...tudi un , ki morda trenutno je na njem...jebi ga..tko je...Osebno se ti lahko opravičim, če sem te s čem prizadel ali užalil ,sam tudi ti sprejemaj druge kot enakopravne somravljinčke v tem velikem gozdu.

xegox :palec:

Hvala za smernice, se mi je že priskutilo tole blebetnje, predvsem svoje, ker je vse skupaj že malce izpod nivoja nas vseh, si dober in razgledan sogovornik, kakor tudi Tomaž in ostali, katere sem v tem stopnjevanju nečesa, česar v resnici nisem, postalil na poden, kjer smo itak vsi, še bolje, nobeden.

Opravičevat se mi pa nimaš za kaj, ker se sam nerad opravičujem in mi je pol beden filing, ko se nekdo kakorkoli po nepotrebnem opraviči in ne vem čisto, kam naj s tem...

V začetku je bilo še zabavno, pol je pa prešlo v neke razsežnosti in glede na karakter, moj, kakor verjetno tudi tvoj bi se vleklo v nedogled, vsi skupaj bi pribijali čedalje večje bedarije, nevredne nobenemu od vas, še najmanj pa meni...

Je pač tako, da se človek postavi zase ali pa se ne...

Zdej, lohk preidemo na normalo, kar ne izključuje ostrejših debat, vendar tole... xrolleyesx

Lohk pa takole nadaljujemo, vendar brez mene v debatah, ki pa to že nekaj časa niso x:)x

LP

ej ne obračaj pozornost na tisto kar piše, škoda tvojga srčka, ga za drugo še rabiš........bo že enkrat k seb pršu...ma pač obdobje k je najbl pameten, k si to tud mora dokazovat......

x:)x

dodajam : K SI NE UPA NITI V OS NAPISAT KDO JE in misli, da se tako lahko skrije za nick, si tu daje duška, k se ga verjetn drge v real lifu ne more več

x:Dx

Ooo, hudo fant, vendar čisto zgrešeno, ker vsi, s katerimi sem govoril prek OS, vsi so izvedeli, kdo sem, brez, da bi me vprašali...

Čemu pa rabiš moje podatke? Kontaktiraj me na OS pa ti povem, zakaj pa ne?

x:)x

jap :palec:

Pismo -ena oseba s tega foruma..me je presenetila..ne vem če glih na dobro..škoda, ker sem to osebo zelo cenila in ogromno dala na njeno mnenje. Se pa ponovno pokazalo, da je razlika med teorijo in prakso.

Spet.

no-sem zdaj malo gruntala - itak nimam pravice, da me kdo razočara..in zakaj..če pa niti ne poznaš te osebe dobro..

In itak jasno, da smo za druge vedno najbolj pametni......zase pa vedno potegnemo kratko..tak da..jemljem nazaj tole o razočaranju..malo pa sem res jezna na to osebo..to je boljši izraz x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pismo -ena oseba s tega foruma..me je presenetila..ne vem če glih na dobro..škoda, ker sem to osebo zelo cenila in ogromno dala na njeno mnenje. Se pa ponovno pokazalo, da je razlika med teorijo in prakso.

Spet.

no-sem zdaj malo gruntala - itak nimam pravice, da me kdo razočara..in zakaj..če pa niti ne poznaš te osebe dobro..

In itak jasno, da smo za druge vedno najbolj pametni......zase pa vedno potegnemo kratko..tak da..jemljem nazaj tole o razočaranju..malo pa sem res jezna na to osebo..to je boljši izraz x:)x

Mene tud. Bom kar ostal pri "razočarala"......ampak ne v smislu, da bi imel neka pričakovanja od te osebe al kaj podobnga, ampak razočarala s totalnim nasprotjem med tem kar sem prebiral, se pogovarjal in potem v real lajfu doživel, videl..... :sori: Ampak še vedno mi je ljuba..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...