Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

meni je tvoje razmišljanje in pisanje ok! celo štekam! pa nisem ravno inteligentna...hehe xsrcx

Saj ravno zato... x:Dx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Hm, ne nimam :sori:

Bi se raje pogovarjala cel dan, pisarla tu, pa brala predvsem, pa ne morem. Samo vletim pa vsak dan. Tolko imam dela, da bom padla dol.. Sindrom smrtne utrujenosti, kar oblezim ko pridem domov. Tukaj me pa tud rame za kompom bolijo. A zato si me zadnjic citirala, ker pisem, pa sem ti pred tem rekla, da nimam casa x;)x Ti ti x:Ix :inocent: saj ga bom imela kmalu, veliko.

A sem spet neki ušpičla x:Dx x:Dx moja slabost....sem v enaki fazi kot ti in me tole tuki mal sprosti...saj jaz vem, da si ti deloholik.... x^x

Meni dva najljubša tuki sta pokazala svoj modrost.....luftarčka...ti ti ti...pejmo delat x:Dx pa učit se... :vragec:

Teh bedarij tlele gor ,kdoj kul pa gdo ne sploh ne mislm komentirat ,ker toj itak virtuala x:Dx in delat zaključke na podlagi tega nima smisla.Če bi se poznali osebno,no to je druga.Tko da bom kratek:

Alef je zakon

Alef for presedent :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

ma neeee :eek: :O:

sori, ampak se kar nism mogu zadržat x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Saj ravno zato... x:Dx x:Dx x:o)x

xsmx xsmx xsmx

Alef predsednik...tajnega društva PGC... x:px

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

ti s že "previsok" in drgač razumeš...mi pa še capljamo nižje v svojem jazu, pa spet drugače razumemo ...on je pa še čist v podnu in zato še skoraj nič ne razume....

:wOOt: ....a ti mene mal zezaš.....

x;)x

sem nekje prebrala, da se rada z motorjem pelješ xrolleyesx

no če želiš....prideva na eno kavico pa naj se peljeta dva ško skupaj...da vidmo ta cirkus x;)x

sem takoj za.... x:px

pa sori za ircanje....me že ni več.....mejte se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: ....a ti mene mal zezaš.....

ma ne...sam tko jest vidim...oprost......jest pač po svoje razmišljam, saj veš......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Kva? Kakšno opravičevanje? Kaj pa ti je? Glej, tistim parim od včeraj se nikoli ne bom opravičil in v bistvu jih sploh ni...

Se pa opravičim tebi in vsem, kateri so morda dobili občutek, da sem jim rekel beboti ali kaj takega,kajti tu nisem posploševal in to je to...

Očitno je, da nisi prebrala vsega, kajti pol bi ti bilo jasno, čemu sem popizdil in sem tudi sam v resnici popolnoma drugačen, vendar po meni ne bo nihče hodil in to je to, veš, kar je sprožilo vse tole, par kao velikih tu gor in udri po meni, ja, kaj, a jaz naj pa drugo lice nastavim? Never, sister, never!

Zamišljam si, da pridem na piknik, zakaj neki si ne bi, saj v lajfu nimam proti nikomur nič in, če bom nekomu tu gor rekel, da menm, da je bedak, ne mislim s tem, da pa je bedak tudi v lajfu - le tu, v postu, no, tko jaz gledam nato...

Menda nisi mislila, dazdaj pa sovražim tega pa onega pa še kazga in penim doma, hehehe, ne, to je trenutna reakcija, veš in ker se rad igram z besedami in, ker se imam možnost, ker se lahko, potem pač govorim v svojem jeziku, tko kot tisti trenutek razmišljam, potem, ko post odpošljem pa v trenutku ne mislim več nanj, yap...

Sam, je pa fak, k me bombardirajo z raznoraznimi pa pol ne vem včasih, komu kaj leti in se kdo po nedolžnem znajde v križnem ognju - mar ne gledaš na to kot nA IGRO? Jaz ja, vendar sem se mnogim zameril in pač ne bom sprejet v to družbo, kaj čmo...tko de osebe so zame z nickov, kaj so v resnici me pa ne zanima in nimam namena žaliti njihovih resničnih osebnosti, če pa tko kdo sprejema, pol pa je to njegov problem, bi se tud jaz lohk sekiral pa ne vem kaj, kolkor sem kritik prejel pa jih postavim v vlogo Ardenta, medtem, ko se jaz kot jaz s tem ne ubadam, celo včasih moram za nazaj pogledat, kaj je sploh bilo...

Tko, sem ti malce naložil, zdaj pa lohk vržeš stran, hehehe, ni mi v interesu biti skregan z vsemi, pravzaprav z nobenim, vendar ne brezpogojno, ane, ovce pa tud nismo...Tko je, kakor je, se spet pojavljajo novi, ki me ne trpijo, zato prekinjam pisanje, k moram ziher koga nazjat... xDDx

Kako naj pridem na piknik, bučko, a b rada, da me tam na kresu skurjo? xDDx

Hvala ti, da sem ti lahko naložil tole x:)x

x:Xx joj nea se ti sekiraj, zemlja vse nosi....drgač men si pa ful všeč, sicer nisn vse prebrala s kom vse si se poču tu gor, pa itak ni važno, v glavnem fajn ikono maš, pa fajno muzko poslušaš, pa tak veselje si prinesu gor ....

pa zaj sn šla nazaj čitat, pa sn te toti post najdla, pa si ga tak fajn napisal, no , da sn se ustavila....

drgač pa ti povem, da majo tu tako navado, da se pod sedmimi nicki skriva ena oseba, tak da se ta eni zna včasih prav wornk sam s seboj spočit, al pa sprovocirat, tak da se res nene sekiraj....meni dolgo ni kapnilo, naivčina kakršna sm, ampak zdaj nekok laže žvim....

toliko o tem ko so hoteli , da osebno pokažeš x:o)x

pa če so se tak okoli tebe natolkli pa sekajo klamfe, se že morjo kaj naučit od tebe, recimo kak se eniga v drek potisne....

veš, to ni zmer slabo, če te fajn v drek potisnejo se včasih izogneš še kakiga k b te lahk celo požrl, če se neb skrival v kupu gnoja....

eh, viš men se pa ne lubi več pisat, včasih sn jih kr klamfala, zdaj se pa bojim, da so mi dali za mislit pa tinte spit...

pa tamle sn brala, kak se to vse po duhovnih rangih pa levelih rangira, nea se ti nič sekiraj x:o)x

danes sn eniga takiga visoko levelnega duhovneža srečala , se mi je pohvalu da gre za 130 ameriških dolarjev na uro delat, matr, pa taka duhovnost z biznis kovčkom v rokah....pa nea me vpraš ki, v kirurški ambulanti, pa tip pride od narkoze čist omamljen pa čist vsekan , pa še kr govori kok je fajn, pa lepo vidiš da je človek čist u podnu, pa zato res ne rabiš bit kaki iber strokovnjak....

no tak lepo se mej, tak si naredi da se boš mel fajn :palec: cajt gre ljudje pa umirajo, prej al slej, tak da ga dobro izkoristi x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Xx joj nea se ti sekiraj, zemlja vse nosi....drgač men si pa ful všeč, sicer nisn vse prebrala s kom vse si se poču tu gor, pa itak ni važno, v glavnem fajn ikono maš, pa fajno muzko poslušaš, pa tak veselje si prinesu gor ....

pa zaj sn šla nazaj čitat, pa sn te toti post najdla, pa si ga tak fajn napisal, no , da sn se ustavila....

drgač pa ti povem, da majo tu tako navado, da se pod sedmimi nicki skriva ena oseba, tak da se ta eni zna včasih prav wornk sam s seboj spočit, al pa sprovocirat, tak da se res nene sekiraj....meni dolgo ni kapnilo, naivčina kakršna sm, ampak zdaj nekok laže žvim....

toliko o tem ko so hoteli , da osebno pokažeš x:o)x

pa če so se tak okoli tebe natolkli pa sekajo klamfe, se že morjo kaj naučit od tebe, recimo kak se eniga v drek potisne....

veš, to ni zmer slabo, če te fajn v drek potisnejo se včasih izogneš še kakiga k b te lahk celo požrl, če se neb skrival v kupu gnoja....

eh, viš men se pa ne lubi več pisat, včasih sn jih kr klamfala, zdaj se pa bojim, da so mi dali za mislit pa tinte spit...

pa tamle sn brala, kak se to vse po duhovnih rangih pa levelih rangira, nea se ti nič sekiraj x:o)x

danes sn eniga takiga visoko levelnega duhovneža srečala , se mi je pohvalu da gre za 130 ameriških dolarjev na uro delat, matr, pa taka duhovnost z biznis kovčkom v rokah....pa nea me vpraš ki, v kirurški ambulanti, pa tip pride od narkoze čist omamljen pa čist vsekan , pa še kr govori kok je fajn, pa lepo vidiš da je človek čist u podnu, pa zato res ne rabiš bit kaki iber strokovnjak....

no tak lepo se mej, tak si naredi da se boš mel fajn :palec: cajt gre ljudje pa umirajo, prej al slej, tak da ga dobro izkoristi x:Ix

Ej, hvala ti za tele besede, veš, se kr precej skužil, da dva mislita z eno glavo al pa s tremi, pa neki podrepniki se zraven prištulijo,vendar nč bat, k se niti najmanj takšnih ne bojim, saj lohk vidiš, kolk je bilo uspeha, tolk, kot praviš, da sem spoznal, da z vsakum se pa res ne morš pogovarjat, matr, pol pa tkole padeš v eno gnojnico pa tam glave gor držijo pa roke stegujejo, da bi te prepričali, kako si v gnojnici ti in ne obratno pa grabijo po tebi in bi prek tebe nekam ven iz tega, vendar sem že kr nekaj takih srečal in ni panike, ne glede, kakšne flance so bile tu naflancane, če bi se mi že dalo, bi v stilu foruma, iz katerega prihajam in me nič niso ven vrgli, kot ona sraka neki vrešči, lohk pometu z vsemi temi nadležneži in to v drugačnem stilu, ne tkole na izi, sam, kdor zdaj ne razume ničesar, kako naj bi šele pol razumel, ane...

Pač ni vsak za vse - eni ja drugi pa ne, tretji pa pozerji in kao pametni v svojem okolju...

Vidiš, sister, pol se pa takole osramotijo, ko enga novinca skupinsko ne morejo v kot spravit, ane, če pogledaš, da so se kr eni priključevali,...pomoč pa taka, jaooo xDDx

Mi je beda, veš, k sem zgubu voljo za ono tematiko, k je drgač zanimiva, sam prej jo je treba očistit od navlake...

Na trenutke bi kr se nehal pregovarjat s takimi, k mislijo, da nekaj pomenijo tu, vendar spoznavam, kateri so tisti, ki resnično nekaj pomenijo tu in mojih sogovornikov, hrabrih jurišnikov ni med njimi, lohk sami seb, morda, torej jih lohk ignoriram al pa ne, odvisno kolk se u kdo usajal, matr, k tak mi grejo pa v orto na jetra in grem preko njih, yap

Lepo bodi, seveda te prebiram in si kul xcheersx

Lepo bodi, seveda te prebiram in si kul xcheersx

x:o)x sory brother in the arm

nisn kul, v čistem kurclušu , jebiga, gremo dalje kaj pa čmo drugega , do smrti, pol pa bomo vidli, kam bo zajček tačko mahal x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:o)x sory brother in the arm

nisn kul, v čistem kurclušu , jebiga, gremo dalje kaj pa čmo drugega , do smrti, pol pa bomo vidli, kam bo zajček tačko mahal x;)x

dj ne jamrej...sama veš da je v vsem kar se ti dogodi, tud nekaj pozitivnega...sama s to velikrat probala do sedaj...pa s še zmeri naša lia........tist k s pa napisala o več nickih...veš da m ni pršlo na misel..pa mislim, da jih verjetn prav velik ni...so pa tisti k so jih zamenjali...ja takih je pa kar nekaj...k so se vrnil pod drugimi....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

dj ne jamrej...sama veš da je v vsem kar se ti dogodi, tud nekaj pozitivnega...sama s to velikrat probala do sedaj...pa s še zmeri naša lia........tist k s pa napisala o več nickih...veš da m ni pršlo na misel..pa mislim, da jih verjetn prav velik ni...so pa tisti k so jih zamenjali...ja takih je pa kar nekaj...k so se vrnil pod drugimi....

x8Dx just my opinion

ja , no hard feeling...sam verjem da tak je ....jebe me ta moj skorpion, pol pa mal bolj globinsko dojemam, počas aber ziher...

jebešterga edn more jamrat...ne , če drugiga ne , zaradi ravnotežja ob vsej hvali x:o)x

Teh bedarij tlele gor ,kdoj kul pa gdo ne sploh ne mislm komentirat ,ker toj itak virtuala x:Dx in delat zaključke na podlagi tega nima smisla.Če bi se poznali osebno,no to je druga.Tko da bom kratek:

Alef je zakon

Alef for presedent :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

:eek: :wOOt: :wOOt: :vragec: :cry:

Drži da o indijancih... x:Ix x:Dx ...pardon, indigo otrocih nisem ravno najlepše pisal... xnckrivx x:Dx

Ampak tako hudo pa spet ni bilo... :eek: x?x x:Xx xsrcx

Rada vam mam ... Use :2src: :2src:

ups x:Ix

x:Dx xcheersx x;)x x:Xx xsrcx :palec:

xsmx xsmx xsmx

Alef predsednik...tajnega društva PGC... x:px

:vragec: :wOOt: :blackeye: :devil: :huk:

A ti tudi? :O:

Pa samo zaradi ene izjave o inteligenci... :V: xrolleyesx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x8Dx just my opinion

ja , no hard feeling...sam verjem da tak je ....jebe me ta moj skorpion, pol pa mal bolj globinsko dojemam, počas aber ziher...

jebešterga edn more jamrat...ne , če drugiga ne , zaradi ravnotežja ob vsej hvali x:o)x

x:Dx :palec: x:Xx

A veš tisto... x:Dx ...vzemi tistemu ki jamra in daj tistemu ki se hvali... x:Xx :palec:

x:Dx xrolleyesx x:o)x

Kaj si mislimo o posameznikih je naslov te teme... x:Dx

Podnaslov pa... x:Dx ...ne beri če nočeš slišat mneja o sebi, mislim... x?x x:o)x

Pa...kaj si kdo misli o meni ni moj problem ampak problem misleca.

Kaj si jaz mislim o drugih?

A koga to sploh zanima?

Pa bom vseeno napisal.

Zame forum ni bojišče, kdo bo koga, kdo bo s kom pometel in kako.

Če kdo provocira, zajebava, žali, serje, včasih reagiram.

Pa pičim nazaj, da vidim kako visoko skoči... x:Dx

Največkrat pa ne.

Bi pa z veseljem s kakšnim provokatorjem šel na pir, al pa dva, al pa tri... x:Dx x:px

Da ga vidim v živo.

Da ga lahko, če bo treba tudi s flašo po glavi... x:Dx x^x

Razen če je večji pa močnejši kot jaz... :eek:

Sraka je povedala svoje... x^x

x:Dx xrolleyesx x:o)x

Kaj si mislimo o posameznikih je naslov te teme... x:Dx

Podnaslov pa... x:Dx ...ne beri če nočeš slišat mneja o sebi, mislim... x?x x:o)x

Pa...kaj si kdo misli o meni ni moj problem ampak problem misleca.

Kaj si jaz mislim o drugih?

A koga to sploh zanima?

Pa bom vseeno napisal.

Zame forum ni bojišče, kdo bo koga, kdo bo s kom pometel in kako.

Če kdo provocira, zajebava, žali, serje, včasih reagiram.

Pa pičim nazaj, da vidim kako visoko skoči... x:Dx

Največkrat pa ne.

Bi pa z veseljem s kakšnim provokatorjem šel na pir, al pa dva, al pa tri... x:Dx x:px

Da ga vidim v živo.

Da ga lahko, če bo treba tudi s flašo po glavi... x:Dx x^x

Razen če je večji pa močnejši kot jaz... :eek:

Sraka je povedala svoje... x^x

Hehehe, ti bom pa jaz, druga sraka povedal v čem je point: s tabo nisem imel nič in niti opazil te nisem do tvojega vtikanja, kjer ti ne bi bilo treba...

Ker si pristransko reagiral, jasno, ko gre za tvoje frende, ja, zardi tega si videl moje provokacije, moje pometanje, moje žalitve, moje zajebavanje, skratka si očitno prebiral izključno moje poste, od ostalih pa ne in jasno, da sem samo jaz v tem primeru vsa negativa, tisti, ki mene žalijo pa zajebavajo pa provocirajo, ma kaki, itak, da ne, frendi pa že ne, oni samo reagirajo, yap..

Verjetno si tako videl, saj drugače se ne bi še ti spravil name, za kar pa nimaš majmanjšega razloga, ker se tebe ta pizdarijane tiče, razen, če se čutiš poklicanega, da se...

Pol se nč ne čudi, da sem tudi jaz reagiral, sicer pretirano, ampak se postav v moj položaj in pomisli, kaj bi sam naredil, zame je čist mim nekam se vsajat sam zato, da se pokaže neka pripadnost...

Opravičevat se t nimam kaj,ker si ti mene nazijal, ne jaz tebe in rajš vidim, če se ne vtikaš vame, ker nimava ničesar, o čemer bi se lahko pogovarjala, s flašami se pa tud ne pretepam, če se ne da z besedami, se raje obrnem stran, če pa pol še za maho hod pa me kao neki odzad, pol pa sam seb temo nardi, tko je to...

Verjamem, da s razumu, kaj ti govorim in tud men tole ni nek boj z besedami, ne vidim kakih biserov, če je pa tebi, pol pa čist kukr češ, sam pol beri vse, ne le tistega, k hočeš...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...