Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Hehehe, ti bom pa jaz, druga sraka povedal v čem je point: s tabo nisem imel nič in niti opazil te nisem do tvojega vtikanja, kjer ti ne bi bilo treba...

Ker si pristransko reagiral, jasno, ko gre za tvoje frende, ja, zardi tega si videl moje provokacije, moje pometanje, moje žalitve, moje zajebavanje, skratka si očitno prebiral izključno moje poste, od ostalih pa ne in jasno, da sem samo jaz v tem primeru vsa negativa, tisti, ki mene žalijo pa zajebavajo pa provocirajo, ma kaki, itak, da ne, frendi pa že ne, oni samo reagirajo, yap..

Verjetno si tako videl, saj drugače se ne bi še ti spravil name, za kar pa nimaš majmanjšega razloga, ker se tebe ta pizdarijane tiče, razen, če se čutiš poklicanega, da se...

Pol se nč ne čudi, da sem tudi jaz reagiral, sicer pretirano, ampak se postav v moj položaj in pomisli, kaj bi sam naredil, zame je čist mim nekam se vsajat sam zato, da se pokaže neka pripadnost...

Opravičevat se t nimam kaj,ker si ti mene nazijal, ne jaz tebe in rajš vidim, če se ne vtikaš vame, ker nimava ničesar, o čemer bi se lahko pogovarjala, s flašami se pa tud ne pretepam, če se ne da z besedami, se raje obrnem stran, če pa pol še za maho hod pa me kao neki odzad, pol pa sam seb temo nardi, tko je to...

Verjamem, da s razumu, kaj ti govorim in tud men tole ni nek boj z besedami, ne vidim kakih biserov, če je pa tebi, pol pa čist kukr češ, sam pol beri vse, ne le tistega, k hočeš...

:eek: x?x

In od kod tebi ideja da sem ravno tebe imel v mislih v postu ki si ga citiral? x:Dx x:o)x

Komentiram pa samo tisto kar preberem.

Ne branim in ne zagovarjam nikogar razen sebe.

Kar se pa provociranja in "opaženja" tiče... x:Dx xrolleyesx

Jaz sem napisal par vrstic...

Ti si mi odgovoril s postom dolgim pol strani... x:Dx x:o)x

Kdo je sprovociral koga? x:o)x

Vse ostalo kar sem napisal pa ni bilo namenjeno izključno tebi, veličanstvo... x:o)x

In vedi nekaj, dete... x:Dx

Brez takih bebotov kot sem jaz in še nekateri ki reagirajo na tvoje sranje ti ne bi obstajal, ne bi živel na tem forumu.

Niti na kateremkoli drugem.

Pa še en nasvet... x:Dx

Če imaš drisko pij ruski čaj... :xx!: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Od kje pa ti opazuješ milne mehurčke, sister, Aarwen se je potegnila zame, brez bojazni, da se komu zameri, ti si se oglasila sedajle, ko milne mehurčke šteješ?

Bodi lepo, Klarus xvrtcx

zakaj pa rabiš obrambo x?x noben te ni napadal..sploh na začetku..si sam začel xnckrivx

sicer pa ne štejem milnih mehutčkov, ampak opazujem tvojega in se sprašujem kdo sploh si x?x

kar se pa tiče arwen, pa vem malo več dejstev o njej kot ti x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:eek: :wOOt: :wOOt: :vragec: :cry:

A ti tudi? :O:

Pa samo zaradi ene izjave o inteligenci... :V: xrolleyesx :vragec:

narobe si me razumel x:px smejala sem se kako dva enako razmišljata..... x^x

ALef ti si faca, Namaar je faca...Unis mi je všeč....kuvrtat...me že malo zasleduje...ampak x:Xx

ma nismo mone unis...jaz ne xflirtx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

zakaj pa rabiš obrambo x?x noben te ni napadal..sploh na začetku..si sam začel xnckrivx

sicer pa ne štejem milnih mehutčkov, ampak opazujem tvojega in se sprašujem kdo sploh si x?x

kar se pa tiče arwen, pa vem malo več dejstev o njej kot ti x;)x

Hudo, sister, sem imel ful dobro mnenje o tebi, sicer ga še vedno imam, ampak, sorry, tkole pristransko, k pa ti zdele neki nabijaš one šablone, k jih nonstop tule berem, kao, noben te ni napadal, sam si začel pa to, ja, folk, a sam mene berete pa nobenga druzga, ja hvala, no, za to čast, se ne bom nč vraču, bom kar na tem forumu ostal, k sem velecenjen, hahaha, kjera bedarija...

Glej name kot na nov veter pa ti bo malo bl jasno, ane, so oprijemalci slamice koj v luft skočili pa se dret začeli, ker več kot enostavnih šablon ne premorejo...

Potem pa po drugi strani poglej, k se noben od tistih, katere sem takoj opazil, torej so opazni in v resnici kaj pomenijo na tem forumu, yap, sister, niti en od teh se ni spuščal v tale fajt, k to zame sploh ni, za ene pač je, veš in vsak pameten je lohk videl, kolk je ura, da je vse skupaj metanje besed na kup in ni vredno se vmešavat brez veze, ker je tud men v nulo že kr slabo od tega sranja, je pa čist jasno, da ne bom nikogaršnja cunja, pač eni niso na pravega naleteli, veš...

Kaj ti pe ni jasno, sister? Ti kar delaj lepo po svoje, al pa po sili obstoja, kukr češ, me pa pr teb zanima to: mar misliš, da je vredno, da se človek proda - pod ceno?

Kar se tiče Aarwen al pa kogarkoli drugega, ti takojpovem, da je zame tule vsakdo ena ikona in se ravnam po svojem osebnem mišljenju, kakršnega sem si sam ustvaril o posameznikih in je tko, da nekatere zares cenim pa nismo niti besede izmenjali, nekatere zelo cenim pa smo že kako besedo rekli, druge malo manj cenim, ker mi ne sede način pisanja, se pa tud kakšen najde, k ga niti malo ne cenim, ker ne vidim kakšnega azloga, da bi ga...

Vidiš, tako je to, kar je pa kdorkoli s tega foruma v zasebnem življenju, to me pa niti najmanj ne zanima, resnično in mi čist dol visi, kaj kdo govori o drugem ali pa, kaj kdo ve o kom - čemu bi me zanimalo?

Tud lohk komu rečem sraka al pa kaj drugega pa s tem ne mislim, da je to zares, na forumu pa ja, če že tako takrat mislim in ne mešam pojmov: tisti ljudje, ki nekje živijo in ljudje za nicki na forumu? Zame je razlika, če za koga ni, je pa njegov problem, yap...

Mi je ena oseba s foruma, o kateri imam tudi zelo dobro mišljenje in se lohk marsičesa naučim od nje rekla, da si o posamezniku ustvari mišljenje in potem tega ne spremeni, ne glede na vse...nekak tako, no, vendar so te besede močnejše kot bi si človek na trenutek mislil...

Aha, se sprašuješ, kdo sem? Sem mislil, da veš in sem celo mislil, da jaz vem zate, vendar v velikih preizkušnjah spoznaš pravo vrednost osebnosti...kdo sem torej? Kdo si torej ti?

Ker ti še vedno kličem sister, sem ti namenil več besed pa še žalil te nisem, vidiš x:)x xvrtcx

Glej, če se gremo duhovnost pol vsi vemo, da se tle kregajo naši Idi,Jazi in vse tisto kar nismo mi in mislimo da smo.

Zamera, utemeljitev, sovraštvo, jeza, strinjanje al pa ne strinjanje, zbadanje, al pa ne zbadanje je pol samo produkt naše lastne sence.

Sama beseda lastna senca je tko preplonkana nevem iz kod.In tle so sami spisi k so preplonkani nevem iz kod.

Zakaj sti zdi en mona, drug pa ne, je pa osebna odločitev.Ki je itak postavljena na temeljih, ki ne obstajajo. Zakaj bi potem mogu kdo še argumentirat svojo postavko, če še njega samega ni?

Sam zato, ker bi bil argument potem bolje sprejemljiv?

In namesto argumenta lahko daš v to enačbo Ardenta al pa kako drugo osebo k se o njej zdej tolk govori al pa piše.

Men se zdi vaše početje čisto mimo sz vsem kar ste kdajkoli prebrali al pa se probali držat prebranga.Una pizda nabiva da samo draži k se v resnici samo brani.Če se kdo pol odkrito brani se mu v protiargument meče njegov način branjenja ne pa sama branitev. In če argument šepa pol se pa spravimo na eno drugo šibko točko o kateri bi se dalo še kej povedat.

Povedat?Prej prerekat?

In pol se vklopi tretji v pogovor k trdi da tole že ni prerekanje, k se četrtemu zdi vse skupi epski dvoboj iluzije in njene iluziornosti.

Pa kam smo sploh pršli?

Vsi pametni, vsi boljši, ja waw. Zgleda da je takim pol njihov ego še bolj všeč kokr onim k se ga niti ne zavedajo-v vsej svoji preprosti kmečki pameti.In oni peti so pa še bolj smešni.Mislijo, da so povedali kej novga k v resnici napišejo samo mišljenje resnično brihtnih šestih in sedmih k samo preletijo temo in se ne mislejo spuščati v nekonstruktivne debakle.

In iz tega vsega, če na hitro povzamem.

Oprosti, ma si mona.

In to je moje mišljenje o posameznikih na forumu.

In veš kaj?Mislijo isto, al pa drugače al se strinjajo al pa se ne.

Sploh ni važno.Besede individualnega osebka ne bi smele imeti teže za drugo individualno osebo, dokler in samo dokler se ta druga oseba ne pusti podrejati in manipulirati z besedami.

In glih tej nasladi se prepušča ardent.

Zame nisi nič več in nič manj kot gnila pizda od človeka.

In jaz, kot individualist, lahko to rečem, proč odmaknjen od resničnosti, sam v svoji jami življenja.

Zdej pa bod pameten, šteki to kot direkten napad in prikaz nadmoči enega osebka nad drugim in pokaži svojo nadmoč tako, da rečeš d se pa ne boš menu z nekim nedoraslim in zelo žaljivim osebkom (Zdej pa ti zmagaš)

Namesto da bi se vi, dragi moji otročiči, k veste kaj pomenijo kletvice, k veste kako lahko nekoga prizadanejo, k veste kako ni lepo manipulirat ljudi za lastno zabavo, k opravičujete svoje grde namene na svoj način in vam prav res nič ni sveto.Preprosto nekdo da roko in drug mora dat svojo na njegovo.

Tle se gradi babilonski stolp.Vsak bo dal svojo roko, vsak hoče met svojo na vrhu, vsi z drugačnim mišljenjem-drugačnimi jeziki.

En wake up vsem skupi pa v razmislek, da je babilonski stolp lahko stolp tud v razmišljanju.

In zdej se kregajo šiptarji, bosanci, čistokrvni slovenci in mešani američani od ene in iste stvari.

Kdo bi prevladow v tem zidanju.V svojem argumentiranju.

OK, to je komej en aspekt.En mičken, mičken aspekt v katerga se da zidat .Sam te zidove se najbolj hitro skup sestavi in tud najbolj hitro podira.

Dejte raje zasukat temo v drugo smer in sezidat mal boljš zid za vse tuki zbrane zidarje.

Vem, da si enkrat prosil, naj te ignoriram, vendar klub temu povem, da je tale post eden izmed najboljših, kar jih je, k zajema realistišno vse tko kot je, mene in vsazga druzga, je streha nad tole hišo iz kart.

Začetek kreganja brez konca in bedarija brez postanka...

Skratka xokx

.......da je zame tule vsakdo ena ikona .....................x:)x xvrtcx

Jaz pa ne gledam tako, zame naj bi sogovornik bil tak kot je tukaj tudi v real life, poizkušam se pogovarjati z ostalimi kot z ljudmi z dušo in telesom in ne z nekim, ki tu lapa eno, v življenju pa pelje čisto drugače...to zame ni odkritost in če nekdo ni odkrit, kar pa prav gotovo ni, če se izdaja za drugačnega kot je, se tud v dialogu ne moreva najti....rad si ustvarim neko pozitivno sliko o nekom in potem le tega jemljem kot celoto in ne kot besede ki jih trosi tu gor. Tak sem tudi v real...če se potem kasneje izkaže da moje mnenje ni bilo pravilno, pač glede na iskrenost in dejanska dejstva tudi omejim navezo pač na tisto stopnjo, kot se je pokazalo, da v resnici nekdo je....samo to je zame tudi pomembno, človek in ne ikona ki lapa naprej in nazaj........zato tudi vedno pravim, da tisti k nima jajc da bi v opisu povedal kdo je, da si lahko vsaj malo predstavljaš s kom imaš opravka, prav gotovo ni najbolj pozitiven, ker se že v startu boji, da bi ga nekdo spregledal, da bi ne bil tak, kot bi rad ustvaril sliko, da je.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Jaz pa ne gledam tako, zame naj bi sogovornik bil tak kot je tukaj tudi v real life, poizkušam se pogovarjati z ostalimi kot z ljudmi z dušo in telesom in ne z nekim, ki tu lapa eno, v življenju pa pelje čisto drugače...to zame ni odkritost in če nekdo ni odkrit, kar pa prav gotovo ni, če se izdaja za drugačnega kot je, se tud v dialogu ne moreva najti....rad si ustvarim neko pozitivno sliko o nekom in potem le tega jemljem kot celoto in ne kot besede ki jih trosi tu gor. Tak sem tudi v real...če se potem kasneje izkaže da moje mnenje ni bilo pravilno, pač glede na iskrenost in dejanska dejstva tudi omejim navezo pač na tisto stopnjo, kot se je pokazalo, da v resnici nekdo je....samo to je zame tudi pomembno, človek in ne ikona ki lapa naprej in nazaj........zato tudi vedno pravim, da tisti k nima jajc da bi v opisu povedal kdo je, da si lahko vsaj malo predstavljaš s kom imaš opravka, prav gotovo ni najbolj pozitiven, ker se že v startu boji, da bi ga nekdo spregledal, da bi ne bil tak, kot bi rad ustvaril sliko, da je.....

Glej, da boš videl: ko dobro pogledaš, je čist jasno, da pojma nimaš kaj govoriš, neki poskušaš tvezit kao na lep, miren način pa nonstop ene flance flancat, kako ti to in ono, ves čas pa name kažeš pa blebetaš stvari o meni, katere nisi poklican, da o njih sidiš in nisi poklican, da tule pribijaš, kak sem jaz pa kak nisem pa tko naprej in te prosim, da se čist takoj skenslaš z mojih postov, ker ne želim, da odgovorjaš na katerokoli mojo besedo, če nimaš kaj pametnega za napisat x^x

Poglej veliko strani nazaj in boš videl, da si kar nekaj dreka zmešal, je že dosti, da se jaz samo oglasim, moraš ti takoj zraven nekaj vohljat, ane, kdo sploh si ti, da se tko zanimaš zame? A nimaš nobenga druzga, za katerga bi se zanimu?

Prosim, da se prenehaš ukvarjat z menoj - in to od tega trenutka, me niti ne zanima tvoj odgovor, ga niti ne želim!

kdo sploh si ti, da se tko zanimaš zame?

povedal sem samo moje mneje na splošno.....kako ga pa kdo razume je pa njegov problem.....tko da se ne razburjaj po nepotrebnem, če si se not najdu, ker je to tvoj problem....

lep dan in vse naj naj .....

poglej jo kmetico...predno sem odgovoril je pobrisala, pa vseen odgovor

ja saj to o podatkih ni tko bistveno...skozi debate tko al tko prideš naprej....je pa osnova, seveda je odločitev vsakega posameznika, ker vsak svoj križ in svoje problemčke s sabo nos....sem pač tak, da se ne oziram na to, kaj kdo misli o men, že od nekdaj....imel sem prvi dolge lase v našem konc v času Beatlov, pa so se sam moji starši okol tega sekiral, dokler se niso navadl..........tko tud danes ne polagam prav nobene pozornosti na to...tist k me pozna in me ima za svojega j prav, tist k pa ne, pa pač ne...

moji podatki so povsod, (sem tud dost javna oseba zarad kšefta, ki ga opravljam) na različnih nivojih, tud na forumih, na web in tko naprej, pa nimam zarad tega prav nobenga problema, še celo manj, ker nikomur niso zanimivi, ker niso skriti, pa tud svojih strahov ne gojim okoli tega.....je pa res, da je veliko enostavneje, če že v štartu približno veš s kom imaš opravka, čeprav se največkrat kasneje pokaže, da tista štartna pozicija ni bla glih najbolj prava, ampak vseeno....jaz pač tko gledam na to.....tud na skrite številke na telefonu se ne oglašam, ker mi enostavno ni do pogovora z nekom, ki si ne upa povedati svoje številke, ker takoj dobim občutek neizkrenosti, ker se skriva za prikrito številko.....

Hmmm, tud jaz nimam nobenga problema in sem judi javna oseba, k me vsak lohk vid in nimam nobenih problemov, ni mi pa jasno, wtf, kakšne podatke naj bi še tu dal? Zakva? Saj se ve, iz kjerga kraja sem, pol foruma že moje ime pozna, nekaj jih pozna celo mene, ja, ne vem, kva naj še? Sliko gor dam, al kva? Evo slika je moja ikona, ne čist, ampak podobna, lase imam sicer dolge, vendar ne toliko, glede ostalih podrobnosti pa ni neke hude razlike, lohk dej ta na slik večji, al pa ne, k v resnic je kak tud čist majhen, četud na sliki velik zgleda, no, majhen nisem, velik pa tud ne, da b hruške obiral...

Ne vem, kaj je taka fora, kjere podatke naj še dam? Kolkor vidim, tud drugje pod ikono piše npr. Kranjska gora pa to...

A je še kej druzga? Nč jasno xrolleyesx

Ne moreš, da verjameš xDDx

Človeška psiha je pa res ena hudo komplicirana zadeva...

Je nekak tko, kt morje, k nosi vse s seboj pa pol na obali pusti, pa včas kjer najde, al pa nikol xDDx

To ni ta tema ampak vseen. Če v poznaš osnove, kako to v resnic funkcionira kmalu ugotoviš, da sploh ni zakomplicirana...zakomplicirani smo mi na ravni zavestnega razčiščevanja preko ega, k pa hoče na vsak način vzpostaviti ravnovesje, torej če te eno vleče na eno stran, bo ego vse naredu, da bo kontra utež temu.....kar se pa morja tiče j pa tko, da smo po tej prispodobi v bistvu tudi mi del morja....

To ni ta tema ampak vseen. Če v poznaš osnove, kako to v resnic funkcionira kmalu ugotoviš, da sploh ni zakomplicirana...zakomplicirani smo mi na ravni zavestnega razčiščevanja preko ega, k pa hoče na vsak način vzpostaviti ravnovesje, torej če te eno vleče na eno stran, bo ego vse naredu, da bo kontra utež temu.....kar se pa morja tiče j pa tko, da smo po tej prispodobi v bistvu tudi mi del morja....

Saj mi smo prispodoba, oziroma je morje prispodoba in mi smo le ena kaplja v njem, pa se ena bolj blešči, druga manj, vendar ne zaradi izrednosti, temveč zaradi svetlobe, katera ustvari to navidezno izrednost, ali pa je point ravno v tem?

Nikoli ne bomo izvedeli x:)x

Hojla...

Vam pravim...tale unis je svetovna faca...mal mora še reda na podstrehi naredit..da ga bomo razumeli popolnoma...drugače JA, faca si :palec:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Ugotavljam da ima Binga Bonga sestro dvojčico na tem forumu

Looool Binga Bonga je tu x:Dx x:Dx Podobna sta si ful po besedovanju... x8Dx

Mene bolj spominja na Vrbo... x:Dx :vragec:

Stil je podoben, ego in patetika tudi, samopoveličevanje in kultura izražanja tudi... :eek: x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Lep pozdrav, Unis ...tole kar si napisal ..si lepo napisal...sam vseeno / po mojem mnenju/ je tale zadni odstavek najboljše...-konc s tem..ker nima smisla...fertig, al kaj se že reče...dajmo malo sami po sebi tipat, ker to je že par dni..brez kakšnega komentarje, sam ene v poden dajajtve..pa tko...vsak ima kakšno mnenje o drugem..tudi jaz o marsikomu, ti o vseh , pa tudi o meni...pa vsi o vseh..kaj hočmo..smo pač /kako je že rekel en štajerc tle/ ljudeki, ki se bolj posvečamo drugim kot sebi in v njih iščemo svoje napake...klinc pa to...saj v bistvu gre lajf dalje..mi vsi ..tudi brez žalitev in podnov...ma sem malce razmislil, saj v bistvu nima smisla...vsi skupaj lahko vsem skupaj tupimo nekaj, pa se / kljub kvazi sprejemanju/ ne bomo spremenili..torej ostane sprejemanje..ne strinjanje, odobravanje, pač sprejemanje vsakega od nas kakršen pač je...tudi jaz sem en vosu, pri vsem trudu , ki ga dajem nase...pa vsi mi...pa na koncu ostane le presoja- ali se sploh izplača...pa ne mislim material, še živce ne, temveč energije, ki jo lahko uporabimo za marsikaj drugega...ma . če se v špegu pogledamo, bo vsak našel en cel kup sranja , ki se ga sramuje, pa kaj, vseeno obstajamo, smo tle, pa tko...ni v redu tole pljuvanje po enmu ali pa ardentovo po marsikomu...vsak od nas ima neke slabosti pa napake..lahko kdo krade kure ponoči , vara ženo, se drogira , pa kaj to koga briga..saj besede prizadenejo, pa pičijo, samo kaj..a nismo vedno rekli , da niti niso tko kao najpomembnejše- saj besede lahko govori vsak...od podna do svetnika...sam vmes je v bistvu malo razdalje, če orenk pomisliš...ma saj moraš imeti rad vsakega- tudi unga , ki ti je rekel, da pojdi v ..tam nekam...saj je podoben tebi, druga oblika, ista pasma...vsaj jaz tako gledam...

Tomaž - tebi pa tkole- zepan matjaž bogdan- v tel .imeniku me pa ni težko najti- edini zepan v lj....

Zdaj pa res nehajmo s tem, prosim vse skupaj iz strca, ker nima tole smisla več brat, jaz sem svoje spucal z ardentom , morda bo kdaj tudi on z mano, pa naj vsak s seboj...pol bomo pa happy-vsi skupaj..pa tole ni sugestija, le nežno razmišljanje, če komu ni všeč. naj pa negira, pa me kam pošlje....

resnično lepo bodite/ čeprav spodaj ves čas piše in tako tudi čutim ino želim /

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Tist k misle da je unis svetovna faca, nej se malo zamisli nad svojimi dejanji in prebere naslednje sporočilo s tema dvema citatoma v mislih :

Se mi gabi, da grem sploh to pisat sam ok.Nesmisel je itak očitna, ker ti misliš, da si nov veter in jaz tud, in tko mamo orkan na obzorju.

Prvo kot prvo.Ti nisi neč posebnega.Še zmeraj si omejen v merilih svojega dojemanja, ki si jih vsak človek zase širi.

TI nisi storil zase nič kaj posebnega kot to, da si svoje ugotovitve povzdvignil na bolj višji nivo in tako misliš, da špilaš težjo igro.

To ti pa odkrito povem, ker mi ti ne moreš nič očitat kar jaz tebi očitam.Ti si pizda in se ne zavedaš.Žalostno.

Misliš, da si nov veter, ki piha neverjetne ugotovitve v jadra zgubljenih pomorščakov v morju, katerega ne moremo doumeti(tvoj citat). To pa vem, ker sam nisem nič boljši od tebe. Sam govoriš od drugih da te boli kurac, kaj sploh rečeš, saj napišeš nicku-imenu na forumu in ne misliš resnično aplicirat na osebo, ki čuti, diha in živi v vsej svoji veličini.

Ljudi okoli sebe si popredmetil, a popredmeten si tudi sam. Zame si le še en pofukan nick, ki piše iste neumnosti kot jaz in to me ful boli.V Vsakem tvojem bednem postu vidim sebe in vsaka celica v meni kriči, da sm isti kot ti.

Ista mona, k se pretvarja in si je ustvarla nekakšne boljše pogoje od drugih.

Se odrezat od povprečnosti a?

Tko se ti režeš proč in postavljaš nad druge in jim kot Bog iz prestola kriči, da naj molčijo, če nimajo kaj pametnega za povedat (tvoje besede iz zadnjega citata).

Kaj misliš, da si? Boli me kurac.

Tudi tebe boli kurac, ma to te ne ustavi da ne gaziš po drugih, češ, oni so začeli, dejte me lepo pustit na miru k vam res nisem nič storil.Ampak, to še ne pomeni, da se ne bom branil.Bodimo pošteni..

Ampak ardent, ti še zdaleč nisi pošten.

Sam imaš za novo burjo, boljšo burjo. Za neki posebnega.

Jzt pa sebe označim za slabo burjo, za kisel dež. Za neki posebnega.

Dokler boš tako ravnal z drugimi boš to tud dobival nazaj. Še več bi lahko napisal in bi se bolje izrazil in verjamem, da če bi si vzel ti cajt bi lahko kar dobre protiargumente iz mojega lastnega teksta obrnil proti meni, tako da bi se jaz čutil dolžen opravičiti moj namen in dokazati, da imam v resnici prav.

In zato se tukaj tudi gre. Vsak hoče dokazati svoj prav.

Povem ti še enkrat. NIMAŠ PRAV.

Tvoja domena resničnosti in zaznavanja se tiče samo tebe in tvojih rok.Vse kar vidiš in vse kar primeš, to je vse kar boš v življenju tud dobil.

Zdej se pa postavljaš in greš kričat na druge kako si ti oprijemljiva točka-izvor vsega pravilnega.

Tko jzt kričim in vsi drugi kurci, vsak na svoj način.

Na srečo ta forum skriva resnične bisere, tiste nepomembne nicke ala nosko, ec itd.., za katerimi stojijo osebe, ki so dovolj uvidevne do drugih in se ne vtikajo s svojim mišljenjem v domeno mošljenja posameznikov.

Preprosto vedo, da izvor njihovega mišljenja ne predstavlja moč, s katero bi ti fukal druge okoli.

Boli me k gledam kej delaš drugm, k isto delam jzt. Prasec pofukan. Sebe si ne upam rezat in se secirat, ker preveč boli. Sam k tebe gledam in kej pišem je isto kot da bi sebe bral, sam na drugem nivoju.

Tko da, ko pljunem po tebi in po tvoji domišljavosti, pljunem po sebi.

Hočem pobegnt proč od tebe sam mi nonstop slediš.

Crkni.

Baje, da pol se znebim sebe in mi ni treba več tega pisat.Nirvana stari, nirvana.

Ne pa podjebavanje na nivoju, ki sam zgleda da je bolj sofisticiran od onih branjevk na trgu ka se pizdejo zaradi solate.

Vsi skupaj ustvarjamo podobo tega foruma, ni treba da se razvija v tej smeri.

Nej se zdej konča s tem, ardent.

Dejva končat s tem kar delava.

Če ne zase, pa za druge. Noben nama ni dal dovoljenja da lahko pihava v njihova jadra. Tud teb to gre na kurac, tud drugim.

Ka že misleva, da sva veter..no pomisli še enkrat.. zdej majo vsi bencinske motorje, jadrnice so zastarele.

Bodi priden.Itak neboš.

Velja, brate xokkx

Looool Binga Bonga je tu x:Dx x:Dx Podobna sta si ful po besedovanju... x8Dx

Kaj to pomen, Mantis? xrolleyesx

Binga-Bonga

x:Dx xrolleyesx x:o)x

Lep pozdrav, Unis ...tole kar si napisal ..si lepo napisal...sam vseeno / po mojem mnenju/ je tale zadni odstavek najboljše...-konc s tem..ker nima smisla...fertig, al kaj se že reče...dajmo malo sami po sebi tipat, ker to je že par dni..brez kakšnega komentarje, sam ene v poden dajajtve..pa tko...vsak ima kakšno mnenje o drugem..tudi jaz o marsikomu, ti o vseh , pa tudi o meni...pa vsi o vseh..kaj hočmo..smo pač /kako je že rekel en štajerc tle/ ljudeki, ki se bolj posvečamo drugim kot sebi in v njih iščemo svoje napake...klinc pa to...saj v bistvu gre lajf dalje..mi vsi ..tudi brez žalitev in podnov...ma sem malce razmislil, saj v bistvu nima smisla...vsi skupaj lahko vsem skupaj tupimo nekaj, pa se / kljub kvazi sprejemanju/ ne bomo spremenili..torej ostane sprejemanje..ne strinjanje, odobravanje, pač sprejemanje vsakega od nas kakršen pač je...tudi jaz sem en vosu, pri vsem trudu , ki ga dajem nase...pa vsi mi...pa na koncu ostane le presoja- ali se sploh izplača...pa ne mislim material, še živce ne, temveč energije, ki jo lahko uporabimo za marsikaj drugega...ma . če se v špegu pogledamo, bo vsak našel en cel kup sranja , ki se ga sramuje, pa kaj, vseeno obstajamo, smo tle, pa tko...ni v redu tole pljuvanje po enmu ali pa ardentovo po marsikomu...vsak od nas ima neke slabosti pa napake..lahko kdo krade kure ponoči , vara ženo, se drogira , pa kaj to koga briga..saj besede prizadenejo, pa pičijo, samo kaj..a nismo vedno rekli , da niti niso tko kao najpomembnejše- saj besede lahko govori vsak...od podna do svetnika...sam vmes je v bistvu malo razdalje, če orenk pomisliš...ma saj moraš imeti rad vsakega- tudi unga , ki ti je rekel, da pojdi v ..tam nekam...saj je podoben tebi, druga oblika, ista pasma...vsaj jaz tako gledam...

Tomaž - tebi pa tkole- zepan matjaž bogdan- v tel .imeniku me pa ni težko najti- edini zepan v lj....

Zdaj pa res nehajmo s tem, prosim vse skupaj iz strca, ker nima tole smisla več brat, jaz sem svoje spucal z ardentom , morda bo kdaj tudi on z mano, pa naj vsak s seboj...pol bomo pa happy-vsi skupaj..pa tole ni sugestija, le nežno razmišljanje, če komu ni všeč. naj pa negira, pa me kam pošlje....

resnično lepo bodite/ čeprav spodaj ves čas piše in tako tudi čutim ino želim /

Resnica, brate, se v vseh točkah strinjam s tabo in je res čas, zdaj, ko smo se spoznali, čeprav v ognju, si nekako ustvarili predstavo drug o drugem pa ugotovili, da smo v bistvu enaki, sam noben se ne da, butamo z rožički ko majhni kozlički, zdej pa dost s tem, da še kaj pametnega napišemo, da ne bo forum postal spovednica, yap...

Seveda se še mnogokrat ne bomo strinjali, vendar poskušajmo vsi skupaj ratio vklopit pa ne emocije, jaz bom sebe balansiral, vsak sogovornik naj pa sebe, k je veliko postov šlo v nič pa bi garant lohk zelo dobri bili, saj ste vsi dobri sogovorniki - hej, resnica, nč sentimentalen ne postajam, sam reakcija vzbudi podobno reakcijo, je nekdo rekel...

Matjaž Bogda, s tabo pa Ardent nima kaj spucat, ker sva sproti čistilno akcijo imela in ne vidim ničesar, kar bi blo za spucat, pravzaprav z nikomer, dokler kjer spet iznenada ne skoči iz teme x:)x

Hej, če bi vedu, da bo moj prihod sprožil takšen vihar, bi pa garant že prej prišel, k je ful ene dinamike xrolleyesx x:)x xDDx

Ajd, bodte vsi lepo

ARDENT kao zlobni xDDx

Resnica, brate, se v vseh točkah strinjam s tabo in je res čas, zdaj, ko smo se spoznali, čeprav v ognju, si nekako ustvarili predstavo drug o drugem pa ugotovili, da smo v bistvu enaki, sam noben se ne da, butamo z rožički ko majhni kozlički, zdej pa dost s tem, da še kaj pametnega napišemo, da ne bo forum postal spovednica, yap...

Seveda se še mnogokrat ne bomo strinjali, vendar poskušajmo vsi skupaj ratio vklopit pa ne emocije, jaz bom sebe balansiral,

Bi rekel bolj- na uzde malce dal..

vsak sogovornik naj pa sebe, k je veliko postov šlo v nič pa bi garant lohk zelo dobri bili, saj ste vsi dobri sogovorniki - hej, resnica, nč sentimentalen ne postajam, sam reakcija vzbudi podobno reakcijo, je nekdo rekel...

Ma kaj, ti je hudo, če bi bil sentimentalen...ne seri, / kako praviš / brate !!!!

Matjaž Bogda, s tabo pa Ardent nima kaj spucat, ker sva sproti čistilno akcijo imela in ne vidim ničesar, kar bi blo za spucat, pravzaprav z nikomer, dokler kjer spet iznenada ne skoči iz teme x:)x

Hej, če bi vedu, da bo moj prihod sprožil takšen vihar, bi pa garant že prej prišel, k je ful ene dinamike xrolleyesx x:)x xDDx

Ajd, bodte vsi lepo

ARDENT kao zlobni xDDx

Saj ni tvoj prihod- način ja, sam vse se da sprejet, če je lepo skorigirano v vsaj majhni mer i z vseh strani...toleranca...dame in možje...to nam včasih manjka- tebi ardent pa tudi marsikaj, kot vsem...špegu je še vedno zakon...pa jutranje pometanje pred svojim pragom-včasih vedenje, ne pomeni še zavedanja...

Daj napiši kaj, da boš namesto -kao zlobni- dal - PRIJAZNI ..ardent.-tudi ti se malce potrudi ..jaz se...

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

ampak je res butast, da se tema ne da izpeljat po free-jevih navodilih ... :o|o: se mi je kr zdel da bo tko izpadlo x:)x

Ja kva pa si pričakovala.Itak do bojo en druzga šinfal.Slovenski oziroma svetovni nacionalni šport.Hočeš,nočeš.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...