Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Tomaž - tebi pa tkole- zepan matjaž bogdan- v tel .imeniku me pa ni težko najti- edini zepan v lj....

sej sploh nisem mislil konkretno na nobenga....uf pa res ne znam napisat, da je to samo moj pogled........za tebe pa sploh ne rabim podatkov saj tolk k jih rabim jih imam brez vpogleda v OS......pa so čist ok, tudi kot človek z dušo......saj veš preko katere točke se povezujeva.....vse samo v dobrem....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

O posameznikih na tem forumu si mislim, glede na to kako raste tale tema, da največ razmišljajo o drugih posameznikih tule.

Pa še, kaj si mislim o binga-bongi: Če bi v baroku imeli internet, bi njihovi posti izgledali kot njeni.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

moja ugotovitev zadnjih par strani...

sm mislu, da jest že dolg nism fukou, sam... x:Dx x:Dx x:Dx

hahhaha, prasec :)

sam ta je res nizka janko :)

kwa je kle nizkega? a da se mi zdi da že doug nism, al da sm prasec? :o|o: in to tebe skrbi? xrolleyesx x:Dx zakaj? x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

podpis še, da nam spet pozabu x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kar se tiče Aarwen al pa kogarkoli drugega, ti takojpovem, da je zame tule vsakdo ena ikona in se ravnam po svojem osebnem mišljenju, kakršnega sem si sam ustvaril o posameznikih in je tko, da nekatere zares cenim pa nismo niti besede izmenjali, nekatere zelo cenim pa smo že kako besedo rekli, druge malo manj cenim, ker mi ne sede način pisanja, se pa tud kakšen najde, k ga niti malo ne cenim, ker ne vidim kakšnega azloga, da bi ga...

bemu, jst pa že nisem sam ikona... x:Dx

o ženskah ne bi...so nekatere preveč dobre igralke, se bom morala sama kaj naučit od njih :inocent:

Predvsem tistih, ki imajo iz dneva v dan vse bolj krasno življenje.

Saj mogoče pa ne igrajo. Mogoče samo same sebi mečejo pesek v oči.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

mogoče si mečem pesek v oči, ampak poskušam uživati v trenutku ;)

in ja, nemorešverjet kljub vsej gnojnici, imam krasno življenje in sem hvaležna zanj...

:eek: :eek: :eek: No, to ni šlo na tebe. xnckrivx Saj te niti ne poznam.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, jaz si zapomnim samo poste ljudi, ki sem jih spoznala v RL. Pa še te bolj bogo ... Posti tistih, ki jim ne morem "narisati" obraza, pa kar zbledijo ... xnckrivx

Pa še samo določene teme berem, ponavadi kaj o hrani in zdravilstvu, ostalih pa se mi ne da kaj preveč. Tako da tudi ne sledim pretirano.

Si pa vsekakor zapomnim poste forumskih romantičnih duš, ki stojijo globoko v dreku, pa vseeno gledajo v nebo in sanjajo o lilijah. Kar še niti ne bi bilo tako slabo, če ne bi ti ljudje halucinirali, da so že tam zgoraj, med lilijami.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

..berem tele klobase tle.. in pol JEST ircam????? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..berem tele klobase tle.. in pol JEST ircam????? :o|o:

Vidiš, tvojih postov se tudi nič ne spomnim, razen, da me tvoj username na Samsonite kovčke spominja x:Dx x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Vidiš, tvojih postov se tudi nič ne spomnim, razen, da me tvoj username na Samsonite kovčke spominja x:Dx x;)x

...kdo pa sploh si ti?? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx butec in butec

..me veseli, jaz sem pa Janez... xsrcx x;)x

Frank Zappa

Predvsem tistih, ki imajo iz dneva v dan vse bolj krasno življenje.

Saj mogoče pa ne igrajo. Mogoče samo same sebi mečejo pesek v oči.

Bistvo je , da TI sebi ne mečeš peska v oči...in se se imaš krasno.

Za druge naj te ne skrbi. Bodo že poskrbeli zase. Včasih se sprašujem, le kaj se skriva za to prepotentno in vzvišeno Girly?

Zdi se mi, da se šteješ za nekaj izjemnega in posebnega.... :o|o:

Spet tvoja izbira. :palec:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

vsak človek je nekaj izrednega, tud tisti ki se tega ne zaveda... in vsakdo ima karakter mar ne?

očitno se mi danes da debatirat

aja včeri sem s Klarus se srečala v drugo... pismo se dopoljnujeva v čveku x:Dx

vsak človek je nekaj izrednega, tud tisti ki se tega ne zaveda... in vsakdo ima karakter mar ne?

očitno se mi danes da debatirat

aja včeri sem s Klarus se srečala v drugo... pismo se dopoljnujeva v čveku x:Dx

Je čisto res, ja, le v tem je razlika, da ni dveh enakih modelov, vsak je zgodba zase, karakter pa itak ima vsak, močnejši ali šibkejši pa vendar...

Aja, tud tisti, ki se tega ne zaveda x:)x

Nekako takole gre x:Ix

Vsak človek je zase svet,

svetal topel in lep

kot zvezda na nebu...

In vsak od nas ima svoj prav. Ima pravico do tega. Vso pravico....nekaj mi je šinilo v glavo po vsem skupaj:

Ste opazili, da nekdo, ki ni v vaši situaciji, ne bo razumel vašega problema ali/ in ga noče razumeti?

x:)x

bemu, jst pa že nisem sam ikona... x:Dx

Garant nisi samo ikona, vendar imaš ikono in vsi smo včasih sam ene ikone x^x

Uh, jaz si zapomnim samo poste ljudi, ki sem jih spoznala v RL. Pa še te bolj bogo ... Posti tistih, ki jim ne morem "narisati" obraza, pa kar zbledijo ... xnckrivx

Pa še samo določene teme berem, ponavadi kaj o hrani in zdravilstvu, ostalih pa se mi ne da kaj preveč. Tako da tudi ne sledim pretirano.

Si pa vsekakor zapomnim poste forumskih romantičnih duš, ki stojijo globoko v dreku, pa vseeno gledajo v nebo in sanjajo o lilijah. Kar še niti ne bi bilo tako slabo, če ne bi ti ljudje halucinirali, da so že tam zgoraj, med lilijami.

A so zgoraj lilije? Bemu, še nobene nisem vidu x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...