tomazslo 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Tomaž - tebi pa tkole- zepan matjaž bogdan- v tel .imeniku me pa ni težko najti- edini zepan v lj.... sej sploh nisem mislil konkretno na nobenga....uf pa res ne znam napisat, da je to samo moj pogled........za tebe pa sploh ne rabim podatkov saj tolk k jih rabim jih imam brez vpogleda v OS......pa so čist ok, tudi kot človek z dušo......saj veš preko katere točke se povezujeva.....vse samo v dobrem.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 O posameznikih na tem forumu si mislim, glede na to kako raste tale tema, da največ razmišljajo o drugih posameznikih tule. Pa še, kaj si mislim o binga-bongi: Če bi v baroku imeli internet, bi njihovi posti izgledali kot njeni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 moja ugotovitev zadnjih par strani...sm mislu, da jest že dolg nism fukou, sam... hahhaha, prasec sam ta je res nizka janko kwa je kle nizkega? a da se mi zdi da že doug nism, al da sm prasec? in to tebe skrbi? zakaj? podpis še, da nam spet pozabu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Kar se tiče Aarwen al pa kogarkoli drugega, ti takojpovem, da je zame tule vsakdo ena ikona in se ravnam po svojem osebnem mišljenju, kakršnega sem si sam ustvaril o posameznikih in je tko, da nekatere zares cenim pa nismo niti besede izmenjali, nekatere zelo cenim pa smo že kako besedo rekli, druge malo manj cenim, ker mi ne sede način pisanja, se pa tud kakšen najde, k ga niti malo ne cenim, ker ne vidim kakšnega azloga, da bi ga...bemu, jst pa že nisem sam ikona... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 o ženskah ne bi...so nekatere preveč dobre igralke, se bom morala sama kaj naučit od njih Predvsem tistih, ki imajo iz dneva v dan vse bolj krasno življenje. Saj mogoče pa ne igrajo. Mogoče samo same sebi mečejo pesek v oči. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 mogoče si mečem pesek v oči, ampak poskušam uživati v trenutku in ja, nemorešverjet kljub vsej gnojnici, imam krasno življenje in sem hvaležna zanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 mogoče si mečem pesek v oči, ampak poskušam uživati v trenutku in ja, nemorešverjet kljub vsej gnojnici, imam krasno življenje in sem hvaležna zanj... No, to ni šlo na tebe. Saj te niti ne poznam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ampak trenutno imam jst tud krasno življenje dokler ne bom začela jamrat šala mala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Uh, jaz si zapomnim samo poste ljudi, ki sem jih spoznala v RL. Pa še te bolj bogo ... Posti tistih, ki jim ne morem "narisati" obraza, pa kar zbledijo ... Pa še samo določene teme berem, ponavadi kaj o hrani in zdravilstvu, ostalih pa se mi ne da kaj preveč. Tako da tudi ne sledim pretirano. Si pa vsekakor zapomnim poste forumskih romantičnih duš, ki stojijo globoko v dreku, pa vseeno gledajo v nebo in sanjajo o lilijah. Kar še niti ne bi bilo tako slabo, če ne bi ti ljudje halucinirali, da so že tam zgoraj, med lilijami. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ..berem tele klobase tle.. in pol JEST ircam????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 bemu, a če si med sončnicami tud velja?evo pojma nimam koga misliš pa je tako edino prav ..berem tele klobase tle.. in pol JEST ircam????? danes jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ..berem tele klobase tle.. in pol JEST ircam????? Vidiš, tvojih postov se tudi nič ne spomnim, razen, da me tvoj username na Samsonite kovčke spominja Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Vidiš, tvojih postov se tudi nič ne spomnim, razen, da me tvoj username na Samsonite kovčke spominja ...kdo pa sploh si ti?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ...kdo pa sploh si ti?? butec in butec Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 butec in butec..me veseli, jaz sem pa Janez... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Predvsem tistih, ki imajo iz dneva v dan vse bolj krasno življenje. Saj mogoče pa ne igrajo. Mogoče samo same sebi mečejo pesek v oči. Bistvo je , da TI sebi ne mečeš peska v oči...in se se imaš krasno.Za druge naj te ne skrbi. Bodo že poskrbeli zase. Včasih se sprašujem, le kaj se skriva za to prepotentno in vzvišeno Girly?Zdi se mi, da se šteješ za nekaj izjemnega in posebnega.... Spet tvoja izbira. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Vsak človek je zase nekaj posebnega in celo izrednega, razen, če nima karakterja al pa, ko se tega ne zaveda Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 vsak človek je nekaj izrednega, tud tisti ki se tega ne zaveda... in vsakdo ima karakter mar ne?očitno se mi danes da debatirataja včeri sem s Klarus se srečala v drugo... pismo se dopoljnujeva v čveku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 vsak človek je nekaj izrednega, tud tisti ki se tega ne zaveda... in vsakdo ima karakter mar ne?očitno se mi danes da debatirataja včeri sem s Klarus se srečala v drugo... pismo se dopoljnujeva v čveku Je čisto res, ja, le v tem je razlika, da ni dveh enakih modelov, vsak je zgodba zase, karakter pa itak ima vsak, močnejši ali šibkejši pa vendar...Aja, tud tisti, ki se tega ne zaveda Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Nekako takole gre Vsak človek je zase svet,svetal topel in lepkot zvezda na nebu... In vsak od nas ima svoj prav. Ima pravico do tega. Vso pravico....nekaj mi je šinilo v glavo po vsem skupaj: Ste opazili, da nekdo, ki ni v vaši situaciji, ne bo razumel vašega problema ali/ in ga noče razumeti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Vsak človek je zvezda, ki žari, preden ugasne in je tko bull shit, da svetloba tko počasi potuje skozi vesolje Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ste opazili, da nekdo, ki ni v vaši situaciji, ne bo razumel vašega problema ali/ in ga noče razumeti? dobro jutro Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 bemu, jst pa že nisem sam ikona... Garant nisi samo ikona, vendar imaš ikono in vsi smo včasih sam ene ikone Uh, jaz si zapomnim samo poste ljudi, ki sem jih spoznala v RL. Pa še te bolj bogo ... Posti tistih, ki jim ne morem "narisati" obraza, pa kar zbledijo ... Pa še samo določene teme berem, ponavadi kaj o hrani in zdravilstvu, ostalih pa se mi ne da kaj preveč. Tako da tudi ne sledim pretirano. Si pa vsekakor zapomnim poste forumskih romantičnih duš, ki stojijo globoko v dreku, pa vseeno gledajo v nebo in sanjajo o lilijah. Kar še niti ne bi bilo tako slabo, če ne bi ti ljudje halucinirali, da so že tam zgoraj, med lilijami. A so zgoraj lilije? Bemu, še nobene nisem vidu Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Vidiš, tvojih postov se tudi nič ne spomnim, razen, da me tvoj username na Samsonite kovčke spominja Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 aja včeri sem s Klarus se srečala v drugo... pismo se dopoljnujeva v čveku kaj šele bo v tretje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.