Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

Bistvo je , da TI sebi ne mečeš peska v oči...in se se imaš krasno.

Za druge naj te ne skrbi. Bodo že poskrbeli zase. Včasih se sprašujem, le kaj se skriva za to prepotentno in vzvišeno Girly?

Zdi se mi, da se šteješ za nekaj izjemnega in posebnega.... :o|o:

Spet tvoja izbira. :palec:

Ne štejem se za nekaj izjemnega in posebnega, VEM, da to sem. Tako kot tudi ti in vsi ostali na tem forumu in izven tega foruma.

Če je to, da ljudem poveš, kaj misliš, zate prepotentno in vzvišeno, pa pač tako bodi. Nekega dne boš takšne ljudi začela ceniti.

Me pa zabava, da si me med vso to množico ljudi opazila. Jaz tebe nisem.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Ne štejem se za nekaj izjemnega in posebnega, VEM, da to sem. Tako kot tudi ti in vsi ostali na tem forumu in izven tega foruma.

Če je to, da ljudem poveš, kaj misliš, zate prepotentno in vzvišeno, pa pač tako bodi. Nekega dne boš takšne ljudi začela ceniti.

xokkx

Nekako takole gre x:Ix

Vsak človek je zase svet,

svetal topel in lep

kot zvezda na nebu...

Ste opazili, da nekdo, ki ni v vaši situaciji, ne bo razumel vašega problema ali/ in ga noče razumeti?

x:Ix ali pa ne zna in ne zmore

x:)x

x:Ix a včasih preblizu smo si

da z roko srce kdo doseže.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Rana ura, zlata ura :2src:

Ni te bilo težko opaziti, kako svojo pamet deliš naokoli. Ne berem več nič o mrcini, ki blazno dobro kuha in razvaja. :o|o:

xokkx

..krokarji se začutijo.... x:o)x

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Ni te bilo težko opaziti, kako svojo pamet deliš naokoli. Ne berem več nič o mrcini, ki blazno dobro kuha in razvaja. :o|o:

Ohoho, vidim, da me že kar dolgo časa spremljaš.

FAUŠIJA UBIJA.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

..... men je pa mal bedast to, da recimo vpliva na mnenje nekoga, a je z enim frend al pa ne.

Recimo ce mu je en vsec, se z njim razume, mu skoz daje kupe palcev pa skakacev pa vsega, ce oni napise nekaj.

Ce pa zelo podobno napise nekdo, ki mu je zoprn, se pa z njim nikakor ne strinja recimo. x:o)x

in tud ni mi vsec, ce sta si dva naklonjena al pa sta clo par al pa kej, da se pol cist vsak od njiju vedno vtakne v vse, kar oni drugi napise. xrolleyesx

Po moznosti s takim tonom, zaupnim, ces, tkole xcrossfingx sva. xrolleyesx

pa se to me mot, da eni ogromno tem izkoristijo za nekaksne svoje dialoge, in to po moznosti z brezveznarijami, kot so: a si dobr spal? pa take.....

Ces, tule sva bumfsnila v vaso debato in zdej morte pa na 4 straneh naju brat. x:o)x xrolleyesx

... se pa to vsakmu dogaja, tud men. sam ne pa v vsaki al vecini tem oz. so teme tud zato, da sledis cemu drugemu, kot zgolj nezanimivemu in neduhovitemu dialogu med dvema, raztezajocemu se na 5 strani.

Kot sem rekla, ajde, se zgodi, impulz, saj ravno to je pa tud eden od charov LNF, da se ne ubija spontanost debat(e), vendar vcasih pa je cist tumach to!

Gres poln zanimanja v eno temo, pa na zadnjih 3 straneh 2 ali 3 osebe prichajo v kratkih stavkih in pol unicijo tok debate.

In pol osvezis 'Nove objave', pa vidis, da dva skoz postata, pa se ti nit pogledat v temo vec ne da, k je ocitno, da ircata, in ce se vidis, kdo sta, tocn tud ves, kaj.

Pa polni nekega besedicenja lepotchkanega in srchkastega, pol se pa to znegira v vsaki temi, ki je mal bl schtraufenpachtska.

...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..... men je pa mal bedast to...

ej maš prav...sam ponavad ni konc temu, dokler folk sam ne spozna, da je nekdo postal nezanimiv in da se na konc sam z sabo pogovarja....sej se j tud tuki že skor spucal....večina se ne oglaša več, ker smo pač svoje vn dal, novga pa tko ni nč.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

..... men je pa mal bedast to, da recimo vpliva na mnenje nekoga, a je z enim frend al pa ne.

Uh, tukaj so tudi osebe, ki te prav napeljujejo k temu, da se z nekom ne strinjaš. OS-i z vsebino "Poglej, kaj mi je tam pa tam napisala, daj idi jo malo skritizirat ..." sploh niso redka stvar na tem forumu ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

OS-i z vsebino "Poglej, kaj mi je tam pa tam napisala, daj idi jo malo skritizirat ..." sploh niso redka stvar na tem forumu ...

ne me basat! x:o)x ne verjamem!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim, da bi bilo prav zabavno uvest rubriko "Naključno izbran OS", kjer bi Admin enkrat dnevno postnil pač en OS. Nekatere bi zajela prava panika ... Hehehe ... x:Dx x;)x :vragec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:o)x joj tile os-i...

a ves da so me obtozval, pa to kar dolg, da dejansko berem OS-e! x:Dx x:px x:o)x

men se je zdel pa to zhaljivo in tko. se mi je zdel, da se vid, kaksna sem, s svojim *izvajanjem* tule...

v bistvu pa je blo smesno, zato k je folk dejansko pomislil, da se mi da njihove nebuloze se po osih brskat in brat! x:px

In ko sem komu rekla, glih da se mi vase nebuloze brat, so pa rekl, aha!!! hehe pa te mamo! kako pa ves da so nebuloze - torej si jih brala! x:o)x

K da ni jasno 'iz pricujocega', da so nebuloze. x:Dx

(*ce pa ze ne nebuloze, pa nekaj zame skrajno nezanimivega in dolgocasnega, ker mi dol visi, kwa se kdo s kom drugim men).

me cesa vsega ze ni blo tule... x:Dx (zivi bili pa dozivjeli... x;)x)

Picasso

Uh, tukaj so tudi osebe, ki te prav napeljujejo k temu, da se z nekom ne strinjaš. OS-i z vsebino "Poglej, kaj mi je tam pa tam napisala, daj idi jo malo skritizirat ..." sploh niso redka stvar na tem forumu ...

Hej ne sekiraj se, saj ni ničesar, zaradi česar bi se morala sekirat, saj zato pa odgovarjaš, ane, ker lahko, ker zmoreš, drugače sploh ddo tega ne bi prišlo, hehehe

Če ne verjameš, da nima veze, pol pa začni mene brat za nazaj, se boš koj prepričala, da se nimaš za kaj sekirat, tko je, odgovarjaš na poste al pa ne, sam je bolje, da ja, ker je tko več dinamike...

Je vse kul in tudi ti si kul, yap xDDx

Hej ne sekiraj se, saj ni ničesar, zaradi česar bi se morala sekirat, saj zato pa odgovarjaš, ane, ker lahko, ker zmoreš, drugače sploh ddo tega ne bi prišlo, hehehe

Če ne verjameš, da nima veze, pol pa začni mene brat za nazaj, se boš koj prepričala, da se nimaš za kaj sekirat, tko je, odgovarjaš na poste al pa ne, sam je bolje, da ja, ker je tko več dinamike...

Je vse kul in tudi ti si kul, yap xDDx

Ti si še menda nov, ko boš dlje časa tu, boš ugotovil, da se jaz zaradi ljudi/pisanja tukaj sploh ne sekiram. Če bi se, bi se trudila biti malo bolj ugajajoča okolici.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Recimo ce mu je en vsec, se z njim razume, mu skoz daje kupe palcev pa skakacev pa vsega, ce oni napise nekaj.

Ce pa zelo podobno napise nekdo, ki mu je zoprn, se pa z njim nikakor ne strinja recimo. x:o)x

in tud ni mi vsec, ce sta si dva naklonjena al pa sta clo par al pa kej, da se pol cist vsak od njiju vedno vtakne v vse, kar oni drugi napise. xrolleyesx

Po moznosti s takim tonom, zaupnim, ces, tkole xcrossfingx sva. xrolleyesx

pa se to me mot, da eni ogromno tem izkoristijo za nekaksne svoje dialoge, in to po moznosti z brezveznarijami, kot so: a si dobr spal? pa take.....

Ces, tule sva bumfsnila v vaso debato in zdej morte pa na 4 straneh naju brat. x:o)x xrolleyesx

... se pa to vsakmu dogaja, tud men. sam ne pa v vsaki al vecini tem oz. so teme tud zato, da sledis cemu drugemu, kot zgolj nezanimivemu in neduhovitemu dialogu med dvema, raztezajocemu se na 5 strani.

Kot sem rekla, ajde, se zgodi, impulz, saj ravno to je pa tud eden od charov LNF, da se ne ubija spontanost debat(e), vendar vcasih pa je cist tumach to!

Gres poln zanimanja v eno temo, pa na zadnjih 3 straneh 2 ali 3 osebe prichajo v kratkih stavkih in pol unicijo tok debate.

In pol osvezis 'Nove objave', pa vidis, da dva skoz postata, pa se ti nit pogledat v temo vec ne da, k je ocitno, da ircata, in ce se vidis, kdo sta, tocn tud ves, kaj.

Pa polni nekega besedicenja lepotchkanega in srchkastega, pol se pa to znegira v vsaki temi, ki je mal bl schtraufenpachtska.

...

ej tale post bi blo treba pa nalept še v eno drugo temo, kjer postaja naelektreno ozračje....

ne me basat! x:o)x ne verjamem!

x:Dx :vragec:

Je res... xrolleyesx

Jaz na OS sicer še nisem dobil nič podobnega, sem pa na mail... x:o)x

V stilu kot piše Girly - daj malo onemu povej svoje ker mi je napisal to in to... xrolleyesx x:Dx

J***, enkrat sem to celo naredil... :fool:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ej tale post bi blo treba pa nalept še v eno drugo temo, kjer postaja naelektreno ozračje....

kje to???? xrolleyesx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

:eek: ...svašta.........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

binga fakin bonga......................

a sm ti sploh direkt kdaj povedu, kuko te obožujem, odkar si cicolino pa marlin monro u ist koš fuknla kukr marlin monro?

ljubi ga deda presss

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pejte na ta forum in se registrirajte http://alen.mojforum.si

in kaj tam vidiš ????? že kle zadnej čase sam klamfe serjemo...reklame vidimo tud drugje....jaz ostanem tu in na svet je lep...več ne rabim....no še nejcpass, sam psstttt.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...