Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pa saj se sam mal hecamo.no evo, jasno da te maram, sam prevec resno, dobesedno in vse jemljes.prevec tezhe dajes stvarem, tle si cisti saturn (kozu), nic dvojcek.mas pa res tale ribji duh... hecno...kar je dbest, si mi blizje, ker me razumes (vcas me ni tolk simple, vcas mal tud nalasc za to poskrbim in si mislim, pol pa nic ) in ti daje inteligenco, sam ti pa nekak doda tud neko utapljanje v nekih vzorcih.mal vec samozevasti, kar ne pomeni, da do nezavesti je treba furat svoj prav al pa po miz tolct, pac pa se BOLJE POCUTIT V SVOJI KOZHI! vendar seveda: 'clovek ni samo to, kar je, pac pa tudi to, kar se bo.'(ne vem kdo je rekel, ker sem mensezdi mal zaparafrazirala ) in to velja za vse...ce bi Nataly, free-ja, ..., ... ... *ocenjevala* (sory sam se mi ne da iskat primernejse besede) pred 3 leti, v zacetku foruma, bi morda bil moj opis drugacen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ok - to so bli torej drugi - kar si slisala.kaj pa ti?kaj si ti?pac s sabo?a si kaj odnesla, a ti je slo sam na zivce, a si razmisljala o tem?in tako dalje. eni majo rajs, da jih ucitelj skoz hvali. ker ma tolk lepe modre uchke pa blond kodrchke.. tolk je prijazen.. itd. vem, sam matematiko je pa vseen bat pisal.in ok, mu da ucitelj pozitivno oceno.. kul, ta prodje pac to.sam kaj pa ko pride na visjo stopnjo in bo mel pa enga ki so mu vsec pa rjavi ucki pa crni ravni lasje.....nc, pritozil se bo, da je krivica in da PREJ je pa obvladal, ker ma tud dokaz za to - oceno. ni vse v tem, da prepricas ucitelja - sebe poglej pa povej, kaj vidis.a si res zasluzis cisto petico?pri matematiki - sam ker si pobrisal tablo pa ker si prijazno rekel doberdan ucitelju? ker - lajf JE shola namrec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 sam glej, to tud ni pravi pristop, to je nihanje v drugo skrajnost..ti sprejmi to, kar se teb zdi, da je res.... recimo mi rece emanuel, da sem pokroviteljska in da pridigam, in jaz priznam pokroviteljstvo, vendar pridiganja pa tud slucajno ne. ampak ker sem jaz 'drugacna' (mal ).jaz ne priznam rada, ne maram bit prevec ponizna, sem pa v bistvu skromna pa hocem bit pravicna... in torej razmislim...a sem se clo pridiganje pol priznala, ko sem to tud vidla, da je res...sam nisem pa rekla, ja saj mas prav kar za vse, kar se mi je pripisal. x!x do tam, kjer vidim, vec ne morem, ce sem iskrena (do sebe), bom ze spregledala, uvidela. skratka ne smes se prehitro uklonit nekim mnenjem.saj sem se rekla, da nisi sam to, kar si zdaj. vsakdo bi se moral trudit sam to, da bi bil najboljsi on sam. x!xSAMO TO!a stekas? celo tako preprosto je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 mi je najbolj svec pr teb tvoja brihtnost - ta ti lohk omogoc elasticnost, ki ti bo omogocla izkopat se iz okostenelosti. premal mas vere pa zaupanja, mi je pa vsec, ker razmislis in na kritike se dobro odzivas (se prevec dobro ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jah.... ....vsi...vchas bl, vchas manj.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 aja... je pa res, de so eni obchasno chist neprebavljiviampak...tut vlaknine je treba jest za boljsho prebavo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 aja... je pa res, de so eni obchasno chist neprebavljiviampak...tut vlaknine je treba jest za boljsho prebavo zlomk...tralala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ... upam, da ne bo šla ta krivulja več navzdol. ne bo ne bo - you can trust me on this one. ko je osnovna shola in pol gimnazija narejena, je narejena. nihce se ne bo ponoc priplazil ti kaksne teste zoprne podturit. al pa tud. sam se vseen - ena plus ena je ena (ceprav bi se tud o tem dal blazotno debatirat) in to zdrdras tud ko te sred noci zbudijo. aja... je pa res, de so eni obchasno chist neprebavljiviampak...tut vlaknine je treba jest za boljsho prebavo zlomk...tralalaaha, imidz cinika, mehka dusa, sam inteligenca in smisel za humor, vseen.pa ceprav si vcasih totalen pain in the ass, pa znas nehat. to cenim. ipak spostujes kaj.tolk o teb, vec je pa osebno, ker te pac cist maram, ker me zabavas, ker mam rada inteligentne ljudi, sam ne maram pa furanja nekega imidza do nezavesti. sem bolj za iskrenost.to mi je pravzaprav najbolj pomembno.in morda je ravno zato ta forum tolk kul, ker HOCE met tega duha.vcas ne rata cist, ker se mora duh uklanjat vecini al pa schtraufenpachtom.moti me tvoja okostenelost, cist nic vodnarska, potrjujes da kvantiteta znaka ne tolk da ni kvaliteta v tem smislu, pac pa da kup tock, planetov... v znaku velikokrat pomeni cist off off od tega znaka.primer sem tud jaz. no saj ti si 12.2., jaz pa 13.3.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 hvala bogu, de jst nism bog.......(kolk krivic bi shele pol blo) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ena vlaknina se je javla. a zdej jest zgledam k otrob? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a zdej jest zgledam k otrob? kuko zgledash sicer nebi vedu.....ampak...meljesh jih pa definitivno vchasih... zlomk ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 samo, da vam teknejo...pa kot že rečeno, so velik bolj koristni, kot pa bel kruh Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 no....iz otrobou ponavad nich ne zraste....je pa mletje koristno....za hujshanje zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kdo bi pa tebe žrl, lalala Niso vsi zbirčni, kot ti *sicer pa tole zdajle že meji na irc, bo treba nehat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 se strinjam, tole je res jalovo.... bomo po OSih nadaljevali, če bo sila. ni sile... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pejmo raj na OS-e.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 se strinjam, tole je res jalovo.... bomo po OSih nadaljevali, če bo sila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kok ste naštepal.........nism si misla da si tolk mislite drug o drugmu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kok ste naštepal.........nism si misla da si tolk mislite drug o drugmu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ja valjda.... pismu 3 leta plus vas ze gledam tle, pa si nom mislila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ja valjda.... pismu 3 leta plus vas ze gledam tle, pa si nom mislila... n da js še tjebe mal pokomentiram, k nkol glih tk ne nanjese blazno všeč mi je tvoj stil pisanja, crkavam gdaj zravn k te berem, odštekana čist.......ma sej nimam glih enga konkretnega mnenja o teb, k za kej tajga je pr men potrebn osebni stik.......tis.....a si a nisi mi je pa ful hecno gdaj k se ful trudiš pa razlagaš neki, ma ne vem......js k sm dvojčk recimo pa rada mal prcam, pa tko med vrsticami zajebavam mal.....si more človk zrajtat mal ka sm misla.....pol pa ti na mino naletiš pa ful razložit probaš........js pa pol nimam srca da bi te naprej nategvala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 .....pol pa ti na mino naletiš pa ful razložit probaš........js pa pol nimam srca da bi te naprej nategvala ... se dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 morm probat enkrat, me zanima kam bi pršle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ...bom se jest enih par pokomentiru......Marsa... zlo fajn, sam zboljena......Bobnar... za popizdit naporen tip, ceprav ma obcasno svetle momente......aakhut... velka faca, gre pa dostX cez vse meje dobrega okusa......Bern...zlo uredu clovk, sam mal piflarski......seal... mal ga mede, naceloma pa OK......lia... ful v redu, taka dobrozeljna, a rahlo hudomusna, teta... rad berem njene kometarje......Nosorog... skoda da ga ni vec na forumu, ker ma res dbest komentarje......mantis... zlo rada pomaga drugim, ce ze sebi ne more......Mick... fant od fare... mogoce mal prevelik ego, drgac pa kul......Mystica... ceprav na svet gleda cist drugac kokr jest, mi je kul......santos... pozitivc, kul dedc... ...teh sm se zdej spomnu... nekako najbolj bodejo v oci... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 sam zboljena......najbrz mislis zblojena. (kar pomen, da le nisem tolk spet ) upam da ne vsa razboljena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.