janko 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ne razumem?! cicolina sm jest, monro pa moja sestra marsa! A si to mislu? jap. in ker mam panični strah pred lepimi ženskami, me čist razumeš seveda, da se te izogibam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 kar se pa tiče arwen, pa vem malo več dejstev o njej kot ti sm že prej pop. tole vse brala, pa me je tole zmotlo in to tolk da sm mogla direkt it poiskat, pa hitr bluzit a ne u bistvu se gre pa zato, da u ni težko met podatkov o nekom ( in na podlagi tega pol se it nekaj...) , ker nekdo pozna nekoga in bla bla bla....jst mam podatke razne o parih ljudeh tud.....pa kaj u bistu rabiš sam rojstne podatke, pa maš vse in recimo, mogoč mam podatek da je pa kaj vem....unis v resnici totalen bebo, plehek in nikakav sam men bo še zmer zanimiv mladiček, sploh zato k se nasmejim, kadar se mi ga pač ljubi prebrat... in mogoč mam podatek da je pa ardent v resnici silno fajn in zanimiv in dbest sam so mi njegove objave še zmeri mimo in vsakič mi oči petkret okol zasuče k kaj njegovga preberem isto lokh mam pa tud za aarwen podatke blazne, sam men je pač hecna zarad enih določenih stvari, boh pomagi.....in sem ziher, da k bojo vsi tile modeli zadost cajta pridno pisali ni vrag da nau nekomu ratal napisat nekaj da se bom strinjala tud jaz.....ker pač mi ni za ono....tale mi je apriori zoprn in morm kontrat, tud če napiše točno moje misli glih tko k se ne strinjam z vsemi onimi k so mi načeloma pr srcu in fajni......z določenimi osebami k so mi čisto kul sicer, bi se lohk k pride do tega zgrizla do kosti je pa res tud da se mi ne da več tolk sam tolk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 todi.....a mi loh kej o men poveš?plissssssssssssssssss Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 todi.....a mi loh kej o men poveš?plissssssssssssssssss si še nism na jasnem večino cajta si fajni.. prjaviš kako tako da človeka sezuje......pa tvoj podpis mi je všeč.....zmeri k ga preberem, pol še po svoje obrnem ( tkle je....zato je pa tk ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 si še nism na jasnem sm vedu, da se nate loh zanesem strinjam u nulo ps. jes mam tui tebe rad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ti maš tak vse rad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ti maš tak vse rad in vsacga posebej tud Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 BINGA BONGA http://www2.arnes.si/~gljsentvid10/oseb_stran/070106U1e9.gif Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 evo, takle je, binga bonga mi gre na k**** tečna, nadležna, skratka zelo zoprna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Bonga zdaj si ga nasrkala. Nič ne pomaga tule, da si Marsina žlahtnica bemu sem bom morala malo pokvarit. Vsi me majo radi sumljivo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ardentves, vsaj tebe razumem kaj objavis, drugi tako cudno pisejo, kr tm neki, bla bla in bluzi bla.... in pikce in, ka pa vem. A niso dost bols slikce, men ja! http://img84.imageshack.us/img84/5655/bnmedosp1.gif Saj tud slikce kakšen ne razume, ane Vsak piše, kakor zna in razume pač tisto, kar piše, je pa garant, da tud taki po zelji hodjo, k pa čist nč ne razumejo, kako naj bi pol slikce, sicer naj bi jih bilo lažje razumet, ampak....... Ja, fino, da si tu, se bo vsaj kdo z mano pogovarjal, k me razume, če pa ne, je pa itak tud kul, A v Trst so še hiše v vrst? http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MCG/pfd1455_b~Mickey-Donald-and-Goofy-Friends-Forever-Posters.jpg Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 direktno to pa vedno evo na Druidka Ja, fino, da si tu, se bo vsaj kdo z mano pogovarjal, k me razume, če pa ne, je pa itak tud kul, bogi revež Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ardent mene bi resno zaskrbelo, če bi me Binga Bonga pohvalila Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Saj bi rekla, da te jaz ne maramAmpak bi lagala. zdaj bom pa se vazna ratala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 sočno a pedri kavsajo vsepovprek jaz naivnica pa sem mislila da se samo z istosplonimi ubadajo..viš, viš..kaj vse naučijo folk v Italiji žlehtnobamalo.com Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Te kar vidim: debela, mozoljasta, zagrenjena in pokvarjena osebica, brez lastnega jaza! Nadlezna si pa ti, kot ena potrebna komarka, lezbicne narave. Ce si opazila se na tem forumu kaj malo ukvarjam s tebi podobnimi kravami in vam dam cisto mir! Amer + konc, bejbi, dej dob si enga pedra, k drugmu se bo grauzal pokausat te! vau, koliko novega zvedla zdajle o sebihvala ti, binga bonga samo, ukvarjaš se pa očitno vseeno veliko z mano, da veš toliko stvari o meni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 vau, koliko novega zvedla zdajle o sebihvala ti, binga bonga samo, ukvarjaš se pa očitno vseeno veliko z mano, da veš toliko stvari o meni Pozabla je rečt da spiš pod enmu mostom z iglo v rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Saaaantoooos, Saaantoooos, a ne da, da sm ti maaaaankaalaaa, aaaaa, Saaaantoooos! [/b] [/color] Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Bonga zdaj si ga nasrkala. Nič ne pomaga tule, da si Marsina žlahtnica bemu sem bom morala malo pokvarit. Vsi me majo radi sumljivo Ni treba, jaz te ne maram... Kar ostani kakršna si... ne razumem?! cicolina sm jest, monro pa moja sestra marsa! A si to mislu? O glej jo... Bonga nism jest v nobenmu taboru ker me ne zanimajo te fajti.Raj zvezde štejem odzun.Mam več od tega.Ne poznam te osebno da bi te loh obsojov,niti ne poznam tvojih nasprotnikov tko da :xx!: čeprov mi mal deluješ tko mal vonk vonk Sam toj tle gor.Vprašanje kvab blo v resnic. Drgač sm sam mal pokomentirov prej k čivkata obe kr nekej.Brez kurca. Jaz vem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 uff hvala bogi..ker se nič nisem mogla odločit..ali bolj taf..ali bolj softik..samo če bi softik prehudo me ziher več nihče ne bi spoznal...kaj šele maral Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Te kar vidim: debela, mozoljasta, zagrenjena in pokvarjena osebica, brez lastnega jaza! Nadlezna si pa ti, kot ena potrebna komarka, lezbicne narave. Ce si opazila se na tem forumu kaj malo ukvarjam s tebi podobnimi kravami in vam dam cisto mir! Amer + konc, bejbi, dej dob si enga pedra, k drugmu se bo grauzal pokausat te! Sočno Ampak dve galaksiji stran od resnice bolj podobno samoopisu Prej bi rekel da tole meji na zavist Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Le od kod se je sedaj še Binga bonga vzela?Zase misli predvsem , da je blazotno pametna in oh in sploh.V resnici si navaden smrtnik, kot mi vsi x!x Zanimajo me tvoje nadnaravne sposobnosti????? Kako veš kašnega izgleda je nekdo ( dbel...mozoljast ...), če ga sploh ne poznaš?In kaj ti je všeč na Ardentu Samo vprašam PS: ne pričkujem odgovora, ker dotični znajo zelo ignorirat vprašanja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 zakaj pa s tako ihto in zhaljivo, Bonga? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Le od kod se je sedaj še Binga bonga vzela?Zase misli predvsem , da je blazotno pametna in oh in sploh.V resnici si navaden smrtnik, kot mi vsi x!x Zanimajo me tvoje nadnaravne sposobnosti????? Kako veš kašnega izgleda je nekdo ( dbel...mozoljast ...), če ga sploh ne poznaš?In kaj ti je všeč na Ardentu Samo vprašam PS: ne pričkujem odgovora, ker dotični znajo zelo ignorirat vprašanja Povej ji, Binga Bonga, da bom še jaz vedel Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.