FixMinze 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 To je preprosto - V glavo prileti misel in ker je dokaj prazna ---najprej naredi BING. Potem zaradi zaprtega prostora sledi BONG. Zaradi trde glave ali buče, se zvočna odbojnost nadaljuje in kmalu vse povprek odmeva BING - BONG, BONGa - BONGa , Bing Bong, BINGA BONGA..... V sozvočni zmedi pomtem izusti prvo neprimerno stvar, ker vse primerne odzvenijo v tistem trušču.... Tako, skrivnost razrešena..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 To je preprosto - V glavo prileti misel in ker je dokaj prazna ---najprej naredi BING. Potem zaradi zaprtega prostora sledi BONG. Zaradi trde glave ali buče, se zvočna odbojnost nadaljuje in kmalu vse povprek odmeva BING - BONG, BONGa - BONGa , Bing Bong, BINGA BONGA..... V sozvočni zmedi pomtem izusti prvo neprimerno stvar, ker vse primerne odzvenijo v tistem trušču.... Tako, skrivnost razrešena..... Bravo...madonca si razgledano bitje, vsak dan bolj všeč Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 halo Bing, kako brat? drugac s'pa fajn povedu Kuvrtat. a ves kaj sem pa jaz razmisljala.. tud tko, sicer, v zvezi s katerimi drugimi clani, ki nenadoma uletijo.recimo:ocitno je dost 'tacga folka' (ki tko suvereno uletijo in majo takoj ful za povedat, znajo uporabljat funkcije foruma in tako dalje) ze nekje sodelovalo in je priletelo se sem iz tega ali onega razloga.zdej pa, je morda tud mal navajen ene dolocene komunikacije.in recimo morda so na nekatrih forumih mal bolj.. hm, temperamentni (recimo na bonginem kaksnem ita bi lohk bilo tako) in je tud taka shpreha... na enem tekmovalna zelo... na enem spet zhaljiva in se sam seka... in tako dalje.in potem recimo, vajen taksne komunikacije, uletis sem... in pol tud tko nekak zastavis, ker ne racunas na iskreno pa tako komunikacijo..pa mislis da vsi blefirajo pa vse to... pa polena mecejo...v bistvu se mora pa sam mal adaptirat... recimo ce je uletel z glasnega foruma, misli da je point, da je treba vse prevpit, in pol tud tle krici in zganja kraval in shtraufenpacht. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 To je preprosto - V glavo prileti misel in ker je dokaj prazna ---najprej naredi BING. Potem zaradi zaprtega prostora sledi BONG. Zaradi trde glave ali buče, se zvočna odbojnost nadaljuje in kmalu vse povprek odmeva BING - BONG, BONGa - BONGa , Bing Bong, BINGA BONGA..... V sozvočni zmedi pomtem izusti prvo neprimerno stvar, ker vse primerne odzvenijo v tistem trušču.... Tako, skrivnost razrešena..... pa glih 800-ta objava kuvrtata...a ni zanimiv Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Res je ja veliko okroglih praznih zaprtih prostorov - 800 + 1 le zakaj potem 1 nka stoji Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Torej teme ne berite, ce nocete slisati mnenja drugih o vas! Dosti je da vidim tvoje brezsmiselno pisanje pa ti povem, kdo si! [/color] pa, se ne mislim spuščati na tak nivo, na katerem si ti, škoda moje energije in časa, tak da, samo dobronameren nasvet: beri malo svoje komentarje aja, pa ne se tak razburjat, to škodi lepoti in zdravju zakaj pa s tako ihto in zhaljivo, Bonga? pač, stvar osebne kulture Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 To je preprosto - V glavo prileti misel in ker je dokaj prazna ---najprej naredi BING. Potem zaradi zaprtega prostora sledi BONG. Zaradi trde glave ali buče, se zvočna odbojnost nadaljuje in kmalu vse povprek odmeva BING - BONG, BONGa - BONGa , Bing Bong, BINGA BONGA..... V sozvočni zmedi pomtem izusti prvo neprimerno stvar, ker vse primerne odzvenijo v tistem trušču.... Tako, skrivnost razrešena..... Wtf Ne razumem te zgodbe zakaj pa s tako ihto in zhaljivo, Bonga? Ja, zakaj tako žaljivo, Binga Bonga? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Wtf Ne razumem te zgodbe Za pomoč pri razumevanju te zgodbe ti bo morda branje Jurčiča (tisti part, ko Krjavelj pripoveduje, kako je presekal hudiča in utemeljuje, kako ve, da ga je v resnici presekal). alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Za pomoč pri razumevanju te zgodbe ti bo morda branje Jurčiča (tisti part, ko Krjavelj pripoveduje, kako je presekal hudiča in utemeljuje, kako ve, da ga je v resnici presekal). alalal (beri rikverc) Whatever Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Za pomoč pri razumevanju te zgodbe ti bo morda branje Jurčiča (tisti part, ko Krjavelj pripoveduje, kako je presekal hudiča in utemeljuje, kako ve, da ga je v resnici presekal). alalal (beri rikverc) Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Mam posebno exkluzivo, da se vsajam Dober podpis...ziher nekaj pomeni Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Kul je zakulisje, tuintam potencialno zakolisje. P.S. Nimfa Nomfa ima morda kot mi vsi drugi (alterNjofaći) tudi kakšno hibo, čeprav jo hitro kdo sašinfa.Urana je tud fajn, čeprav jo veliko ljudi hvali.Bigna Bogna zna mogoče tudi šlogati, čeprav to govori sama.Plutona ne zna brati osebne pošte, čeprav pravi, da tega ne dela. P.P.S.Ali kdo na tem forumu prerokuje na podlagi osebne pošte? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 halo Bing, kako brat? drugac s'pa fajn povedu Kuvrtat. a ves kaj sem pa jaz razmisljala.. tud tko, sicer, v zvezi s katerimi drugimi clani, ki nenadoma uletijo.recimo:ocitno je dost 'tacga folka' (ki tko suvereno uletijo in majo takoj ful za povedat, znajo uporabljat funkcije foruma in tako dalje) ze nekje sodelovalo in je priletelo se sem iz tega ali onega razloga.zdej pa, je morda tud mal navajen ene dolocene komunikacije.in recimo morda so na nekatrih forumih mal bolj.. hm, temperamentni (recimo na bonginem kaksnem ita bi lohk bilo tako) in je tud taka shpreha... na enem tekmovalna zelo... na enem spet zhaljiva in se sam seka... in tako dalje.in potem recimo, vajen taksne komunikacije, uletis sem... in pol tud tko nekak zastavis, ker ne racunas na iskreno pa tako komunikacijo..pa mislis da vsi blefirajo pa vse to... pa polena mecejo...v bistvu se mora pa sam mal adaptirat... recimo ce je uletel z glasnega foruma, misli da je point, da je treba vse prevpit, in pol tud tle krici in zganja kraval in shtraufenpacht. Ni nujno, lohk prideš s čist lepim namenom pa te pol kateri od domačinov, k se majo za neki več od ostalih pričnejo negirat pa provocirat, ker jim spodbijaš kvazi avtoriteto in brcajo pa praskajo in se derejo, ja, pol pa ubereš drugo strategijo, ane, nihče normalen ne bo nekam prišel, da bi po njem skakali že na vratih, ne, da bi sploh razumeli namena prihoda...človeška miselnost zna včasih doseči dno Sem pa opazil kar nekajkrat, da se tu in tam kdo izraža in piše stvari, podobne mojim do pred nedavnim in so ti zelo cenjeni, spoštovani pa prav imajo in razne sline špricajo naokrog - ja, pol je pa tu nekaj narobe - dve stvari podobni gledat pa eno povzdignit, drugo pa poteptat, ja, folk, ma kaj pomlad tu, k je cajt podstrešja pospravit, je neprijetno po tem prahu pa navlaki se gibat...Kaj lohk potemtakem se pričakuje drugega? Wtf je kdo meni, da me bo za bedaka imel, k sam pr seb ni na jasnem? Blefiranja je pa res veliko, samo kdo bolj blefira, ja, to je pa odvisno, ali opazovalec stoji na moji strani tehtnice ali pa na oni drugi, k se bo slej ko prej zlomila od silnega gnetenja pa prerivanja Drgač sem se jaz osebno tele komunikacije naučil ravno tule, na račun posameznikov in sem hvaležen za to spoznanje, da lohk izkusim, kako deluje preprosta komunikacija, polna foušije pa predsodkov in frustracij, yap Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 O lej jo Bingo, še binglja-š tuki No, včasih bi se celo deloma strinjal s tem kar si napisala, dans pa že mal težje. Me prav zanima kam si me utaknila....med pijance, drogirance, drhal, svinjarje, mini moške, šibke in napadalne k se počutijo k idoli? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 O lej jo Bingo, še binglja-š tuki No, včasih bi se celo deloma strinjal s tem kar si napisala, dans pa že mal težje. Me prav zanima kam si me utaknila....med pijance, drogirance, drhal, svinjarje, mini moške, šibke in napadalne k se počutijo k idoli? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 zelo jasno in razumljivo napisano! ni potrebno vec nicesar dodajati ...Vedno je bil okoli mene kraval in cirkus, meni pa je vse smesno....... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Nimfa Urana Bigna Plutona...Dej nehi!Kaj so ti pa nardile, da se tako usajaš? Saj ti nihče nič noče.Kaj ne znaš napisati Binga Bonga in Marsa, zraven pa se nekaj spakuješ? Prava imena dajo istim navedbam povsem drug smisel. Skulirej se mal. P.S. Tolk sem mečkal to pišanje, da je uletel prosti strelec. Sedaj vem, kje je hodil in se objemal, ko sem pogledal v podpisov link "Free Hugs Campaign"(Kako se objema Free)! Free, če si kje iz Ljubljane, te pridem objet. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Uuuuu visoko letajoči ptič z okvaro na krilih, ki se ji reče Napihnjen Ego Sam res jaz se vedno ful trudim, da bi pozornost pritegnil, pa mi ne rata. Mislm pa, da ima nekej veze s tem, da se rad brigam zase in se ne vtikam druge - ja kakšen čuiden svet ane... Sem pa zadnjič videl eno kuro na javnem trgu, nekej se je drla in nič se je ni razumelo, ampak ljudi je pa vseeno bilo veliko okoli nje Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Uuuuu visoko letajoči ptič z okvaro na krilih, ki se ji reče Napihnjen Ego Ali se imaš za boljšega EGA? Imaš doma vsaj eno ploščo od Spagne? JAZ imam ego. Vem, da ima ena pesem naslov Čipole e fragole. Tukaj vidiš vsega.Recimo da so se kot majhni dečki obmetavali s kamenjem, kot veliki dečki pa tudi imajo radi opravka s kamni, recimo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ne vem kaj ti misliš, da se imam za boljšega ejga ? P.S; kako barve uporabljaš... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ne vem kaj ti misliš, da se imam za boljšega ejga ? P.S; kako barve uporabljaš...Klikni copy pač....nato klikneš A in barvo...in tako barvaš...jajca Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 j Ka pa velikost Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 j Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 joj kok ste prsmojeni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.