Skoči na vsebino

Kaj si mislite o posameznikih-u na forumu

free

Recommended Posts

:inocent: a tak praviš butl. privat VIP klub :o|o:

veš ne maram klubov, mi ne sedejo....ne Lions, ne kakih drugih... s klubi je zmer problem, najprej da dnar zrihtajo, da sploh lahko začnejo migat, potlej vse statute pa skupščine, na konc se pa vsi klubi pa društva sesujejo ko se začnejo člani med sabo driblat....ma sn bla parkrat zravn, ko so klube ustanavljal, tak da vem iz prve roke...

zmeraj najdem ljudi s katerimi se čist fajn mam....pa ponavad so to čisti neznanci...s takimi se mam ta narbolj fajn...

v bistvu kaj dost ne maram ne za žlahto in ne za spešl izbrance....tud oni ki so visoko na lestvicah prilezli mi ne sedejo, ne na glasbenih in ne na gospodarskih...

se kr od vseh, ki jih srečam kaj naučim, al pa ne, odvisn kok sem odprte glave...

danes sm bl švoh, pa mi ne gre v glavo, zakaj se tule tak cotate na vse konce...pa prepričujete...

tak x^x

:palec:

Tole je samo iztočnica, ni odgovor, ker je že vse napisano.

---

Še en možen pogled:

Tudi forum je neke vrste klub.

Klub, klubaši, klubadarji, klubljeni, kljubljeni, ljubljeni, ljub, kljub, navkljub...

Tudi tukaj je klubaštvo, klubske fore, kljub-ske so redkejše.

VIP - Videti je, da moraš nekaj prodajati, če hočeš biti v VIP delu tega kluba. Sorodstvo tu ne pali.

Če nisem vedno klubovec, sem občasno kljubaš.

Binga, brisanje:

- Ja, včasih sem bil tudi sam občutljiv na brisanje. Do napisanih besed sem imel lastništvo, "to je moje". Danes mislim - ko je misel v vesolju, je na razpolago vsem.

- Moraš razumeti Tomaža, ki pravi - "zakaj pa se meni ni nič brisalo". Po mojem mnenju ni napisal nič takega, kar bi bilo zanimivo za tovrstna dejanja.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

1. Glede odcvetelih slavnih oseb:

Imajo lepo obnasanje, niso vazni, ko jih vidim mislim, da sem po dolcem casu spet srecala starega prijatelja. To pa, da se druzim z njimi ne bo drzalo, delam intervjuje za moj forum. Ljudje v Italiji so mahnjeni na Vipe. Glede na to, da se jim normalni smrtniki resnicno ne morejo priblizati, jaz pa enostavno pridem in sem dobrodosla, pa se niti Italijanka nisem, je vse malo cudno. V meni vidijo ne-hudobno osebo, vedo ze v naprej, da ne bom postavljala kriticnih vprasanj in me kar prenasajo.

2. Glede Plecnika: Moja dela so trenutno na Internetu, ljudje pa radi obiskujejo moj forum, ker najdejo ze kaj zanimivega. V bistvu to sploh ni forum, je bolj web stran. So pa se druge stvari, ki ne bodo sle v pozabo, malo bolj vazne od Internet kvakanja.

3. Pri Slovencih je napaka: Ne spostujejo niti sebe, kaj sele drugega. Ce hoce nekdo v Sloveniji uspeti, ce je lep in sposoben, ga grdi unicijo, zatolcejo, nevoscljivost ogromna z misljijo, pa kaj je to kaj takega, tudi jaz to znam. Prav ti pa potem ne pokazejo da kaj znajo, samo rusijo, kot mali otroci, ki si iz mivke naredijo gradek, potem pa pride en hudobnez in jim ga porusi.

4. Kaj pa je to 'intelektualec'? Bolj zamorjena oseba, kot pa ne. Hodi v teater, poslusa simfonicno glasbo, humor mu je neumen in tuj, moderna glasba mu unici zivce. Ve pa vse: kdaj je rojen Sekspir, kdo je kaj narisal .... Ve vse o Klintonu, ve vse o vseh znanih osebah, ve prav vse ..... ne ve pa nekaj najbolj enostavnega: kdaj je rojstni dan njegovih starsev, sorodnikov, prijateljev. No, vprasaj sebe, ce ves! Sigurno ne!

5. Velike crke, za pijance je to jasen dokaz, za tiste pa, ki delajo reklamo, je pa nekaj cisto drugega. Ker sem cirkuski tip imam rada barvice, razlicnosti (v lepem smislu). Ne vem, ce si naredil 1. razred osnovne sole, kjer so nas ucili pisati z velikimi crkami, nato pa z vedno manjsimi. Kaj smo bili razed malih pijanckov?

6. Ne vtikaj se vame, ko pa bos pokazal svojo sliko, da bom videla kdo sploh si, se pa javi, REVA PODREPNA!

V moji objavi ni bilo žaljivk, ker se znam izražati in povedati svoje mnenje tudi brez njih, za spremembo do tebe x;)x

Moje slike so bile (in tudi bodo še naprej) objavljene, večkrat, tvojo sem zasledil samo enkrat.

Glede tvoje uporabe barv pa: kič nikjer ni ocenjen kot kvalitetna lepota x;)x raje uporabi izgovor da to počneš zaradi barvnega kontrasta x;)x kot pa zaradi estetskega vtisa xrolleyesx mogoče sem pa vseeno kakšen glavni odmor srednje šole v življenju ujel (in ker je bil to ravno odmor na oblikovni šoli si jemljem pravico oceniti kaj je KIČ)

Črke: se spomnem da so nas učili potem tudi uporabljato majhne črke, zato jih tudi uporabljam, ti pa očitno nisi nadaljevala z učenjem in posledično ostala pri velikih tiskanih črkah, nas so tudi pisane črke učili, človek kar ne more verjeti kaj vse na Balkanu učijo otroke, a ne?!

Vtikal se pa ne bi v tebe tudi če bi od tega bil odvisen obstanek človeštva na tem planetu, ker (ta del bom napisal v edinem tebi razumljivem jeziku) me frustriran, zakompleksan in celulitični košček špeha ne zanima in ne privlači!

Spoštovanje: edina oseba ki tukaj redko ali pa kar nikoli ne pokaže nikakršno spoštovanje do drugih ( razen ritoliznikov in ostalih sladkobesednih nevretenčarjev, ki ti pihajo na dušo) , zatorej ne pričakuj spoštovanja, če žališ in poižuješ vsakogar, ki ni enakega mnenja kot ti

Ker gliha vkup štriha kar ostani v svoji "VIP" družbi, če si tam lepo sprejeta kajti zaradi svojega nastopa pri večini lunatk in lunatkov nisi in ne boš lepo toplo sprejeta.Žal, ker smo ponavadi veseli novih poznanstev, ampak vseeno pričakujem(o) vsaj malo olike in kulture.Svojo nesramnost in žaljivost kar lepo še naprej Lahom ponujaj (pa tisto svojo luknjo na katero si tako ponosna tudi x;)x )

Glede na tvojo starost bi se lahko lepše obnašala, ker te velik del slovenske mularije prekaša v bontonu, v tvoji drugi domovini imate očitno precej nižje normative glede bontona kot pa pri nas, na zaostalem Balkanu.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ardent

A nimas druzga dela, kt tuki se ubadat z grupo bebcev? 1 x drzijo zate, mal pihne, pa se kot polomljene travce obrnejo! xrolleyesx

jap....če bi ta dva obtičala skupaj na samotnem otoku bi bilo kmalu bolj napeto, kot pa v oni nadaljevanki..... x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

jap....če bi ta dva obtičala skupaj na samotnem otoku bi bilo kmalu bolj napeto, kot pa v oni nadaljevanki..... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Na samotnem otoku??? xrolleyesx x:Dx

Ja, kako bi pa ti vedu, če je napeto al ne?

Se mi dozdeva, da bi v tem primeru rajš z morskimi psi plesal kot pa si upal približati tistemu otoku x:Dx x:Dx x:Dx

Sam, mal pretiravaš, ane? x:Dx xrolleyesx xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Na samotnem otoku??? xrolleyesx x:Dx

Ja, kako bi pa ti vedu, če je napeto al ne?

Se mi dozdeva, da bi v tem primeru rajš z morskimi psi plesal kot pa si upal približati tistemu otoku x:Dx x:Dx x:Dx

Sam, mal pretiravaš, ane? x:Dx xrolleyesx xDDx

lol :palec: točno tako, nihče me ne pripravi da pridem blizu x:Dx

Potemtakem nikoli ne bi ugotovil prave resnice xDDx

x:Dx potek dogajanja pa res ni težko ugotoviti..... x:Dx

no ja, vse je mogoče.....

oni vipovki nič ne pomaga, ta bi bila bolj pametna od Jezusa, Bude in Krišne skupaj če bi jih srečala,

zate pa mislim, da je še upanje. hehe.....recimo namesto metala in laufanja gor in dol

eno leto meditacije in glasbe za umirjanje uma, pa bi od te silne inteligence in energije še

kaj koristnega ratalo, ne pa da se razmetava z namenom opazite že kako sem pameten, no..... :vragec:

:o|o:

ne vem , mal sem brala kako so se cotal v tistih postih pred butlovim, pol sem pa sam napisala ....

da je to podobno, al se družiš z posebneži in uspešneži, al se pa greš svečenika v krogu prizadetih in posebnih svetniških družinskih vezi....

:inocent: malo sem čudna, saj veš debela , stara pa pa še pijem ga...pa še globok popek mam x:o)x

sam meni se vidi , da so to vse n a v e za n o s ti ...

navezanosti na svoje slike v glavah, kako smo posebni in posvečeni, ako na piedestal svojega oboževanja postavimo tak VIP x8Dx

samo to, lahko pa da sem zgrešila rdečo nit pereče in aktualne tematike x:o)x

Jaz tudi tak lep popek..pa navezana in vse to.

Tudi ga cuknem rada. Pol pa na vseh štirih kozlarim..pa celulit se mi dela da o hujšanju nekem ki bi bil dobrodošel ne govorim..družim pa se samo z občani navadnimi..

ne vem če to šteje..mam pa jih rada. Oni pa mene kar prenašajo..(ne tak dobro kot domače živali ali kaj se tu more)

x:px x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

----------------------------------------------------------------------------------------> se nadaljuje ta crta!

xrolleyesx prliznenc! xrolleyesx

Hej, wtf? Zakva nek? Vsakmu svoje, ane in, če je oni prijazen, ga menda ne bom nazijal?

Če si tko zdi, ok, ampak ničesar ne vidim, kar bi na kakšno prilizovanje kazalo xrolleyesx

Verjamem, da se hecaš xyesx

vsak sleherni individualist, ki razmišlja s svojo glavo je zanimiv :palec:

Js ne obsojam nobenega, še manj pa predalčkam oz. sortiram ljudi...

tako, da si mislm tle o posameznikih popolnoma nič, največ si mislim o samemu sebi, ker se nenehno iščem in učim na svojih lekcijah...

men ste vsi kul x:)x

honor and respect

oni vipovki nič ne pomaga, ta bi bila bolj pametna od Jezusa, Bude in Krišne skupaj če bi jih srečala, em119.gif em119.gif em119.gif HVALA

----------------------------------------------------------------------------------------> se nadaljuje ta crta!

xrolleyesx prliznenc! xrolleyesx

Mhm...ko boš res razumela kaj sem povedal, se pa lahko zahvališ še enkrat... :vragec:

glede prliznencev pa...hja eni pač štekajo kaj kdo pove....in v njegovem karakterju ni niti trohice prliznjenosti,

za razliko od kakšnih primerkov tukaj.... :mex:

Me prov zanima ja x:Dx x:Dx x:Dx .Včas si znal povedat direkt, dons pa si mal mlečko ratov x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx To sm tud jst pomisnla. Samo, a veš, mogoče se je pa pač umiril in spremenil. Kar verjamem, da se zna zgodit. x:)x

Ker se men podobno dogaja. Včasih bi kr zgrizla nekoga, pol mam pa obdobje, k se umirim in je vse ok. :palec:

Aja, no, pa k sm že glih kle, pa da ne bom sam hvalila. Ena oseba s foruma me je ful razočarala. Oziroma, presenetla, kok je neumna. Pa v bistvu ne bom poimensko, ker itak nima smisla. Samo...ne vem, no. Določenih stvari se ne počne, če maš le kanček soli v glavi. In zate sm mislila, da ga maš. Pa očitno ni tko. x:Ix

In bog ve, kam te bo ta tvoja naivnost v življenju pripeljala. Želim ti vse dobro, kljub temu, da mi nisi ok. Ke rnimam nič proti tebi. Samo, mal premisli, o čem in kaj pišeš tu gori.

x:Dx To sm tud jst pomisnla. Samo, a veš, mogoče se je pa pač umiril in spremenil. Kar verjamem, da se zna zgodit. x:)x

Ker se men podobno dogaja. Včasih bi kr zgrizla nekoga, pol mam pa obdobje, k se umirim in je vse ok. :palec:

Ja možn sicer sam najbolj ve in tut ni moj biznis njemu govort kaj naj bo, kaj naj ne bo x:Dx .Sam vseen bi lagov če ne bi reku da mal "tlači" zadevo v seb.Ja loh pa da mu je fajn pa da ga boli za vse skup x8Dx

Ma ja ni moj biznis, sej pravm x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...