irba 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 Na tem mestu odlagam moje največje strahove in to je strah pred sabo,strah pred kaznovanjem in strah, da me "vesolje" ne ljubi tako kot sem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čveka 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 Strahov ne moreš metati v črno luknjo.Moraš se z njimi soočiti in jih izničiti.Verjemi mi,da "vesolje" ljubi vsakogar.Tudi tebe .Dovoli mu,da se"prebije" skozi vse ovire-zidove ,katere si zgradila okoli sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. julij 2002 Prijavi Deli 1. julij 2002 mej se rada kljub strahovom, če jih res nosiš s seboj;) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. julij 2002 Prijavi Deli 16. julij 2002 Ko zjutraj vstaneš,se umij z mrzlo vodo,poglej se v ogledalo in verjemi da to nisi ti!Prvi človek s katerim s katerim boš spregovorilati bo dal vedeti ali si vredna zaupanja,zaupanja vase.Tvoj nastop ga bo prepričal,nikakor se ne samopomiluj.Uspe ti sigurno!!! Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.