Marsa 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/2/"][b]Napoved za 2. teden[/b][/url] - [b]9. - 15. januar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Aj jaj jaj jaj...... No, saj bom še 1x pa počas pa vse prebral...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Marsa, pol morm sexat sam do srede tedne, pol pa mrk al kva? Nou šlo, si obetam pestr vikend! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2006 pa je. sam saj sem jo prav rada pisala, razen da sem se zakachila za vec ur na 3 stavkih... pa vse se mi je narobe slisal, kar nekaj, tko v mislih vedt je drugac (al pa na forumu civknit) kot to stvarno in razumno tud podat. tam ne mors rect civknit. sam saj vseen recem... sam ne vem ce sem ze kdaj.. *tam* sem mal bolj *resna*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Vidim, da sm v skladu z napovedjo...storilnostna, vsaj neki, da sem enkrat v soskladju z vesoljem *hvala *ta slabe, sem že pozabila, blagor meni Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 (ali pa bodo celo 'eksplodirali'), Hvala za napoved ...eksplodirala sem pa že danes...se temu reče predčasna detonacija?... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 [color="#009900"]"Poleg splošnih trenj, napetosti in vremenskih težav nas bodo spet vznemirjale predvsem čustvene zadeve - bližje bo konec tedna, težji in negativnejši bomo postajali, občutljivejše bodo tudi naše reakcije, vse se nas bo zelo močno dotaknilo. Polni bomo spet nekakšnega hrepenenja, izjemno močno bomo čustvovali, vendar si bomo največrat sami oteževali situacije, bodisi z umikom bodisi z navidezno čustveno hladnostjo, saj se bomo v teh dneh težje čustveno izražali."[/color] jeeeeeeeee, spet prihaja moj čas Marsa, hvala za napoved, grem še enrkat brat, sem čakala da bom kje zasledila zatekanje, glavobole, zobobole, slabo spanje, nočne more men vse fali - malo za šalo malo za res.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 [quote name='Mick' post='614601' date='9. Jan 2006 ob 22:24']Aj jaj jaj jaj......[/quote] [color="#6600CC"]Marsa, maš novega zagretega bralca . Cool napoved v bistvu . No jaz jo že kar upoštevam, nekam sumljivo pridna bila včeraj v službi , pa potem še doma , kar se že dolgo zarad vseh šokov ni poklopilo. Poleg tega me veseli, da bo končno spet razum pa ekonomičnost bolj v igri, da se te strateške zadeve res pokupčkajo že končno - sem si v nedeljo začela v notes pisat zadeve za uredit, osebne in službene - očitno bom storilnostna res . Fajn, imam rajš tako obdobje, ko se dela ornk in tudi je efekt, kot to, da me neke čudne frke blokirajo - sicer me ne dostikrat, ampak lani je bilo čist preveč tega. Se bom z veseljem ukvarjala s seboj , mi je vedno večji užitek. Hvala za napoved [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Hvala No, zdaj imamo vsaj [i]polovico[/i] tedna znosno... Pospravljanje, čiščenje, risanje načrtov za obnovo kuhinje... Pa med in jabolčni kis zjutraj Jah, zgleda, da sem kar v skladu z.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Thanks za napoved! uh, bom počakala, da mine jutranji meglež,....pa še enkrat prebrat Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 [quote name='astra' post='614717' date='10. Jan 2006 ob 08:07'][i]polovico[/i] tedna[/quote] fifti fifti¨ kok sem sovrazila to vedno - kao, fifti fifti pa to, VEDNO je pomenil 99/1, caplji, najbolj sem sovrazila od nekjda, ce so mi kar nekaj rekli, sam da me usutkajo. kot da sem bebo, ce sem otrok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 uh, Marsa, kako si vedela, da sem imela natanko to v mislih... pred dnevi me je ena zadeva raz**** prav zaradi tega, ko mi nekdo reče ne vem, 50:50 je možnosti. NIKOLI ni pol:pol..vsaj 51:49 je... zato pa sem napisala [i]polovica tedna[/i]...ker nikoli ne more biti pri tednu 50 %.. zgleda, da mam jaz tut matematične štose zadnje dni.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 marsa...hvala! no, mal boljši obeti so pa le . sicer pa moram rečt, da se zaenkrat ok počutim....bom videla, kaj bo konec tedna...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 fajn napoved. vseeno se mi zdi dosti bolj obetajoce pozitivna kot pa obetjoce negativna, tako kot je bilo zadnjih... ne vem... precej, no hvala! sicer pa ena moja pikolovska : ko kliknes na rojstne dni znanih oseb in dogodkov, se ti odprejo tisti iz prejsnjega tedna. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 thanx Lea! (kar bod!! ) bo zrihtal mitja do jutri (dons je na krvavcu , pa ga ne bo ves dan), ker je s koledarjev, to ma on cez. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a tko, a tko! kr na krvavcu pol pa sploh moram potecnarit sicer pa: pozresna kot volk danes konstelacije, ane pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 jaz tud, glih jem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 Kul, cimprej se sprav! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Sonce je v znamenju Kozoroga in ker je v tem znamenju tudi Merkur, lahko zelo dobro pridejo do izraza naše sposobnosti organiziranja, metodičnost in zdrav razum. Zdaj razmišljamo predvsem stvarno in ekonomično in se najbolj ukvarjamo s 'strateškimi vprašanji oz. problemi'; več energije tako vlagamo v načrtovanje prihodnosti in sploh imajo prednost zdaj 'resnejše in pomembnejše' zadeve. Teden si organizirajmo delovno in konstruktivno [color="#6600CC"]Fajn . Kok mi dons spet mega fajn delo laufa, full naredila . [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hvalabogu za zdrav razum..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 no jaz se tud bolj sam pod tole lohk podpisem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ... čisti blef,,, bla bla... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 aja k na tist zadnjic nisem po propisima palila. ti men je vseen ves. ce ces, ber, ce kaj odneses, kul, ce ne, pa ne brat - zelo preprosto, sploh ce te ne zanima, kaj ces brat pol, pa se k tolk nakladam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 niti enkrat luna v raku ne zataji, boš videl zaspanko da ne... vpraši stručkota za to, mjene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 niti enkrat luna v raku ne zataji, boš videl zaspanko da ne... vpraši stručkota za to, mjene [/quote] ... ZAME FALILA 1000%... ..HE HE HE zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.