Ksenia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 haha čak še mal pa se mi tam v četrtek javi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ... BOM ... in mislim da ne bom nič drugačnega mnenja... he he ... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Še en normaln' tedn'... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 ma zdaj je dbest, bolj bo sel h koncu, bolj bo scipal. (ker bo tolk mocen scip, da bo kar scipal ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 marsa, zakaj bo tale ščip bolj močen kot običajno? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 med drugim zato, ker bosta poleg scipa (kar tehnicno pomeni opozicijo sonca in lune), delujoci tudi 2 mocni konjunkciji, sonca z venero in lune s saturnom in to vse v orbisu dveh dni oz. manj... ker bo scip, je ze itak zblojada, ker bo saturn, bo tezha, ker bo v igri tud venera, bo to mocneje obarvalo custveno podrocje in tudi nenasitnost lahko pripisemo (tud) temu. aja, ne vem ce sm napisala, mensezdi da nisem, pa sem hotla: post bo tezko izvedljiv, tko se ne sekirajte, ce ne bo ratval, ker ne boste sam vi krivi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 aaaaaaa ludnica....zmešnjavca popolna.....ja prav, no....kaj pa čmo....gremo dalje.... thx marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 [quote name='Marsa' post='615885' date='11. Jan 2006 ob 13:46']aja, ne vem ce sm napisala, mensezdi da nisem, pa sem hotla: post bo tezko izvedljiv, tko se ne sekirajte, ce ne bo ratval, ker ne boste sam vi krivi. [/quote] [color="#6600CC"]La la la, men pa deluje post , no sej mogoče dons še je izvedljiv . Drugača pa včerajšnji napad extremne pridnosti popustil - se počas preveša teden v drugo polovico [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 govorim o luninem postu, sory.... zdaj je se kar kul ja lohk ceprac jaz ze zdaj vec jem pa skoz nekaj gledam, kwa je kej, pa se clo sladkarije jem! halo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 [quote name='Marsa' post='615885' date='11. Jan 2006 ob 13:46']...aja, ne vem ce sm napisala, mensezdi da nisem, pa sem hotla: post bo tezko izvedljiv, tko se ne sekirajte, ce ne bo ratval, ker ne boste sam vi krivi. [/quote] aahhhh... ne bom jaz kiva bljak, pa še v raku bo luna ob ščipu ... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 seveda, ker je sonce v kozorogu; ko je scip, je VEDNO opozicija sonca in lune. pozabila tko dodat, amis, da tud zato, jasno. praviloma je sam 1x letno polna luna v raku... in to bo zdaj. ko bo se petek 13. *enkrat je blo tkole, se prav da je bla v devici ali ribah), na moj rd, pa se mrk je bil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 saj, če je že pestro, zakaj ne bi bilo do konca ampak tudi to bo minilo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 [quote name='coccinelle' post='615918' date='11. Jan 2006 ob 14:20']do konca ampak tudi to bo minilo [/quote] bo ze, al pa ce bi kdaj drugic zivel, bi prav tko blo bed. ne bi nikol v kakem srendjem veku zivela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ma ja, je že prav, da živimo tukaj in zdaj... očitno rabimo prav to, kar se dogaja... tudi na nebu ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 po mojem mamo privilegij, sam mi ne vidmo tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 jh...je že tako...če sem korenček....težko vidim, da sem v loncu....in da bo iz tega na koncu ena dobra mineštra..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 [quote name='Amis' post='616029' date='11. Jan 2006 ob 15:56']jh...je že tako...če sem korenček....težko vidim, da sem v loncu....in da bo iz tega na koncu ena dobra mineštra..... [/quote] Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ježeš, po vsem povedanem....bo pestro! In mali ma glih v petek 13,...pa polna,...pa saturn,...pa......žurko za polnoletnost,......madonca,....nč ne bom spala,...pa sledilca mu bom na rit prlepla,....... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 a tvoj tamal je tud 13.? od astre tamala tud, 13.2. tko kot robie williams. 13. 1. ma pa rd. ona Elaine pri Seinfeldu, mislim v resnic, sam se ne spomnim kako ji je v resnic ime. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 [color="#6600CC"]JST mam pa 5.8.- a je tut to 13 [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 ja, je, v '2. fazi'. saj mam frendico 1.12. tud pa tak. saj mitja je pa 30.10. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Marsa ne boš verjela ampak lej tole,.....mali (starejši mali) ima 13.1.,....starejši 31.1,.....jest pa 31.10,......hec ne pa oba lunco in plutija v sco,...mali na asc. tud hec (le kok sem lohka tko zračunala vnaprej??) Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 a ves da sem nate pomislila Silki, da bos morda uletela, ko mas 31.10. a daj!!!!!!! hudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A ne da?! hec ja pomislila si?..... Včas kr tkole mam podvomim glede naključij pa to... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.