maticml 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Kako se spoznate z nekom, ki ga prvič vidite? Mu sežete v roko, samo pozdravite, ali kar začnete govorit in načnete pogovor o kar neki stvari?Kako recimo reagirate, ko pridete v skupino ljudi, ki se med sabo pozna, vi pa njih ne. Ali ste zadržani ali odprti? In tako dalje... (se opravičujem če je kaj podobnega že bilo odprtega) Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Jst osebno sem ful zadržana, ker sem mal sramežljiva, z manjvrednostnim kompleksom. Pol pa folk misl da sem fina, ker tko hladno delujem. Kšn tip se me celo ustraš. Ponavad more kdo mene ogovorit, da lahko začneva pogovor, ker jst se tega po pravici povedano ne upam. Samo ponavadi, če je sogovornik prijeten, na koncu prav prijetno klepetam tja v tri krasne. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 k smo mel eden prvih LNF partiyev, men ni blo jasn, kwa je sfolkom!!! namrec vsi so bli tko zadrzani kt da smo se prvic vidl! Sicer smo se vidl, sam smo prej ze nekaj let kle gor pisal!! kar je meni dosti bolj merodajno kakor videz sam! videz in maske lahko varajo, ce pa nekoga poslusas in beres vrsto let, pa se prej ali slej pokaze miselnost. Pomoje. tko, da se mi zdi, da so me kr mal cudn gledal (razne marse, ki me je poznala), kao kwa je temu... sej pol, ko so se 'udomacil' je blo ze bols. pol pa itak vec do besede nism prsou!!! ah ah hahahhah ha a a jst pa cist tko ovnosko uljetio, kwa je zdej narode, gremo goro premaknt, sm hotu skor vse naenkrat objet pa rad met... unimje blo pa tko, da ce bi jim spegu pokazal, bi jim blo se pred samim sabo nerodn eh, samopomemnost hm, jsano, sm tudi jst drugacen... ko se spoznavam, predvsem ko dobis enkrat po p. rata clovk mal bolj pazljiv. seveda je odvisno tudi od nasegatrenutnega stanja. vcaih lazje prenasamo mocnejse energije, vcasih tezje. vcasih smo bolj odprit, vcasih manj. mnogo je predpogojev za nas nastop. hkrati nekateri ljudje so v sluzbah zelo drugacni kakor v privat lifeu, jer se pocutijo bolj varne. Da, morda je VARNOST pri spoznavanju kljucna!!Veckrat pa sem pri ljudeh opazil, da so kontorlirni, in tako hocejo kontrolirati tudi sam odnos in to ze od samega zacetka! Zanimivo je tudi, kako razlicno se ljudje odzovejo, ce spoznajo nekoga, ki jim je vsec tudi zunanje in reagirajo s svojimi zeljami.Zanimivo ej tudi kako ljudje reagirajo, ce spoznavajo koga, o katerem so slisali veliko pohvalenga, karje v njih vzbudilo dolocene obcutke. Zanimivo je opazovati, kako ljudje reagirajo, ce so odprti za novo partnersko zvezo, ipd... da, veliko je moznosti... pa tudi, je razlika med nekom ki ima 20 let in si osebnost gradi, kot nekom ki jih ima recimo 50 in vec. Spet, na dan mrtvih, ko je nekdo ufuran v dnevno energijo je drugace, kakor ko pna pol pijan cestita eni bejbi tam srecnga pa zdravga, travn se pa slin he he... a ni no!! al pa si na jobu pa se ze itak zadrzujes, k mas vsega poln k. pa mors bit uljuden s strankami, poslovnimi partnerji ipd.. ker to pac zahetva tvoj poklic ipd... in tespoznajo s se eno dolgocasno slinavo stranko... si pac nadene masko zadovoljneza in fura dalje ane... al pa jahas konja, peles psa na sprehod, si v naravi, si z zivaljo, si tako morda bolj odpt ... in srecas se enga jezdeca, ko si ravno skonja padla in je mimo prjahu in ti pomaga se pogovarjata o konjih in tako...in vse spontano nastane... tko da sploh nimas casa razmislat, kontrolirat ....al pa kuzata na sprehodu pa se dva kuzga najdeta in sta sivsec, pa te una vprasa, ja kera je pa tvoja pasma,, pa kr stece pogovor, al pa se psa fajtata, pa morta lastnika posredovat in se kr vname pogovor... kao, ja tom ps je dans cist podivjanm se opravicujem... oni pa hitro nazaj, ja sej moj tut, pa bla bla bla ... pa ze pade kufe pa pol u trgovini u vrsti cakas in s folk pizdi zatabo kwa prodajalka dans sanja tm... in tko na glas skor teb na usesa lai pa ti kr zacne govort, se prtozevat (sploh ce uletis z eno tako mirnostjo useb)... in pol kr govori folk, tut ce jih nis 0 vprasu spljoh he he al pa ... ma ne, neham zdej. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sploh ap, je odvisno tudi od namena srecanja; ali je nakljucno, ali je poslovno, ali je osebno, kje je, zakaj je, kako je, prilika, slovesnost, zur, obletnica, poroka, smrt, rojstvo .... ipd... no ja, en folk je bl lesen zmer, en folk ma zmer maske gor, ker ji hza vsaka pojacana skupinksa energija vn fukne, eni sozmer premiskjeno raje tiho, eni so opazovalci, eni akcija, eni introvertirani eni extrovertirani ipd... eni rabjo skos pozornost in delajo samomor, al paso cist u custevnih problemih in se preden si mu reku kakoti je ime recimo ze ves da ma 2 froca in je nesrecno porocen, al pa da ma nov avto in skornje, al pa kaj ti misl prodat! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Odvisno od namena srečanja.Pri prvem zmenku sežem v roko.Drgač sem pa zadržana,tolk da bolj ne more noben bit.Če vsaj enaoseba načne pogovor potem se tud jaz skorajžim.Spet pa je pogojenos tem,a mi je ta oseba všeč ali mi ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...jaz sem tut zadrzan in grdo gledam... ponavad ljudje mislijo, da sem prsu koga ubit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Js sm bil včasih mal bl hladen, zdaj pa nič več... pa še to je ponavad trajalo kvečjem pet, deset minut. Zdej se lahko s komerkoli začnem pogovarjat z vsakim, tud če ga prvič vidim - sej se hitro pokaže, če bo stekla komunikacija al ne.... ponavadi mi kr uspe atmosfero ustvarit, razen če ni oseba recimo res vzvišena, nepriljudna ali ima slučajno slab dan....takrat se pač umakneš in ne bezaš po nepotrebnem..... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Uf, to je pa od tolkih stvari odvisn...ponavad, ko prvič srečam koga, nism taka čveka, ko tle...pol, ko pa osebo spoznam, pol pa navali narode. Čeprov se da pr men do besede prit, don't worry. Zdej je pa spet odvisno, kako odreagira nasprotnik...če je odprt in me pripravljen spoznat, pol ni panike...pogovor komot steče...če je pa sogovornik tak, kot npr. lejka pravi, da je (zadržana in deluje hladno), pol se pa tud jst tko odzovem, po moje. Ni mi pa težko spoznavat novih ljudi...to v bistvu rada počnem.... Pa sploh to mi je zanimivo, ko bereš nekoga vsak dan, tukaj, po forumu, pol si nardiš določeno predstavo o tem človeku in kr neki prčakuješ, dobiš pa ponavad čist neki tretga....sej ni to negativno, sam hecno je, kako si ljudje ustvarimo podobo, na podlagi dejstev, ki jih vemo o človeku. Glede tega...dat roko, objet človeka...to morš pa sam precenit. Jst sm se z določenimi s foruma, ko smo se spoznal, prec začutla in mi objem sploh ni bil pretiran...z drugimi je bil samo stisk roke al pa nasmeh...tolk psihologa pa morš bit, da ne objameš kar vsazga in ga kušneš. Eto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jst pa ful ne prenesem objemov......sploh ne prenesem ljudi k vdirajo v moj intimni prostor :xx!: zadnja meja je tko pol metra od mene, pol začnem pa caufat, se odmikat, sploh ne morm več poslušat ka mi oni priča, k študiram sam še to kk bom izvedla manevr umika in spizdla da se bo kadilo za men Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jst pa ful ne prenesem objemov......sploh ne prenesem ljudi k vdirajo v moj intimni prostor :xx!: zadnja meja je tko pol metra od mene, pol začnem pa caufat, se odmikat, sploh ne morm več poslušat ka mi oni priča, k študiram sam še to kk bom izvedla manevr umika in spizdla da se bo kadilo za men Pol vem, kaj morm narest, da se te znebim, če boš sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Če sem prvič v neki družbi, običajno samom opazujem predvsem dinamiko te skupine. Samo odzivam se in ne dajem iniciativ. Če mi kdo ponudi rokko, se rokujem in ohranjam nevtralen odnos, dokler ne dobim vzroka, da lahko ta odnos spremenim. Aktivno se vklopim šele takrat, ko si pridobim jasno sliko o tej skupini. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Pol vem, kaj morm narest, da se te znebim, če boš sitna. taprvo se morš prmigat pa mi tisto pred pol leta obljubljeno kafje plačat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jst pa ful ne prenesem objemov......sploh ne prenesem ljudi k vdirajo v moj intimni prostor :xx!: zadnja meja je tko pol metra od mene, pol začnem pa caufat, se odmikat, sploh ne morm več poslušat ka mi oni priča, k študiram sam še to kk bom izvedla manevr umika in spizdla da se bo kadilo za men Jst tut, jst tut Blazotno mi grejo taki na živc, jst rabm svojga pol metra in pika! Veš keri so še hujši, tisti, k ti govorijo čist v fris in kar rinejo vate s svojo sapo. Bolj se umikaš, steguješ glavo preč, pa prekrižane roke in noge, ni spasa. Če jim pa rečeš nej se mal umaknejo, kao jst rabm svoj plac, so pa blazno užaljeni. Če sem prvič v neki družbi, običajno samom opazujem predvsem dinamiko te skupine. Samo odzivam se in ne dajem iniciativ. Če mi kdo ponudi rokko, se rokujem in ohranjam nevtralen odnos, dokler ne dobim vzroka, da lahko ta odnos spremenim. Aktivno se vklopim šele takrat, ko si pridobim jasno sliko o tej skupini. Jst tudi , sam pol mi pravjo, kok sm visoka in tko, sploh nedružabno nedostopna. Tm nekje v kotu opazujem (men se valda čist dogaja), navzven pa baje tko izpadem asocialna, sploh zdolgočasena in obvezno slabe volje. Mislm ne vem, zakaj bi se mogla dret, pa objemat, pa neki čustveni izlivi vseobsegajoče ljubezni do vseh in vsakogar Jst temu procesu rečem "izdelava psihoprofilov"Bemu Kabalist, sm mislila, kok blazno drugačen si od mene, pa sva si v tem kr glih. Pol kasneje, v družbi, valda, sm bolj družabna, glasna, čustveno bolj ekspresivna, vseeno pa rabm dvakrat po 5min "tišine in miru", da mal prečekiram, kaj se z okolico/družbo dogaja. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jst tut, jst tut Blazotno mi grejo taki na živc, jst rabm svojga pol metra in pika! Veš keri so še hujši, tisti, k ti govorijo čist v fris in kar rinejo vate s svojo sapo. Bolj se umikaš, steguješ glavo preč, pa prekrižane roke in noge, ni spasa. Če jim pa rečeš nej se mal umaknejo, kao jst rabm svoj plac, so pa blazno užaljeni. . sej te sm mela v mislih predvsem.......k si čist histeričen že pol pa vs oslinjen pa kr ne veš kam bi se še umaknu........pol se ti pa za hrbtom stena pojavi :OO!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Te ne poznam, ampak sem vseeno Manjvrednostni komlpeks ... wtf? Pa taka dobra bejba zgledaš po slikah ... Videz nima nobene veze pa hvala za kompliment jst pa ful ne prenesem objemov......sploh ne prenesem ljudi k vdirajo v moj intimni prostor :xx!: zadnja meja je tko pol metra od mene, pol začnem pa caufat, se odmikat, sploh ne morm več poslušat ka mi oni priča, k študiram sam še to kk bom izvedla manevr umika in spizdla da se bo kadilo za men Pr men se pa zgodi da od določenih ljudi ne prenesem vdiranja v zasebni prostor, kr me njihova energija tok mot, da mi je res neprijetno, pa so mi drugač lahko čist ok. Primer je bil en bivši sošolc iz faksa, k je skos težil z enimi dotiki. Drugač model, fajn človek pa vse sam skos v moj prostor vdirat....to pa ne! Pol vem, kaj morm narest, da se te znebim, če boš sitna. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Na začetku, ko neko osebo spoznam, sem malo zadržana. S časoma, ko pa smo nekaj časa skupaj al pa se nekaj časa poznamo, pa postanem bolj odprta. Včasih mam pa tud taki dan, da se mi niti pogovarjat ne da, samo takih dnevov je bol malo. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 men je pa cist odvisno od energije osebe al pa skupine.. kr cloveka itaq zacutis..takda sem vcasih cist odprta, pa se s kom takoj zastekam ko da ga ze ceu lajf poznam, vcasih pa z nekom niti besede ne spregovorim..drugace pa ne vem, ce sem zadrzana, odvisno tud od tega, kak se sama pocutim.. ce mam v sebi hudicka, znam bit glavna ce pa me kaj muci, pa sem lahko cist v kotu..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 men je pa cist odvisno od energije osebe al pa skupine.. kr cloveka itaq zacutis.....po temle sodec-si kar odprta.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...po temle sodec-si kar odprta.. ja saj tud sama tak mislim.. ampak je pa res da je moj krog tistih res pravih prijateljev dokaj majhen..ampak me ne moti, kr se res gut razumemo.. je pa res da ce spoznam cloveka pa mi je njegova energija vsec hitro preraste iz znanca v prijatelja..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hmm, sam se trudim bit čimbolj pozoren, priljuden, dajat občutek topline. Ampak zgleda ostane samo pri poskušanju. Ker mi pa zmanjka v komunikativnosti. Ne maram govorit preveč o sebi, pa tud o kakem faksu ne, pa o vremenu. Kaj potem ostane, da se ne vsiljuješ preveč v intimne zadeve sogovornika...In tako dostikrat ostanem bolj tiho, kot ne...in mi je moja tišina neprijetna, ker potem izpadem kot hladen in nedostopen, čeprav si tega ne želim.Da bi se pa bal nepoznanega folka, pa še zdaleč ne, ali da bi se izogibal novim poznanstvom, kontaktom, prijateljstvom...sploh ne. Zelo rad bi jih pridobil, če bi bil zmožen dobre komunikacije... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ja. spoznavanje novih ljudi zna bit zabavno. Ampak je vse odvisn od mojega trenutnega razpoloženja. Kdaj sm sposobna takoj navezat stik z nekom, včasih se mi pa sploh ne da z nikomur ubadat ... tako da me imajo nekateri za zelo odprto in živahno osebo, drugi pa menijo da sem popolnoma nedostopna in vzvišena ... Je pa tut dost odvisn od osebe ali skupine s katero naj bi navezal stik - če začutm eno pozitivno energijo, je takoj laži stopt do njih in začet pogovor. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mislm, jst vs pa tut ne stekam ucas... a pol ste tolk fini alk kaj, d cloveku ne poveste tega, da vas moti, ce je preblis lak kaj?Sej, enostavno reces: sorry, sam, jst nima glih rada, da se mi bilo kdo priblizuje prevec, pa se alregicna sem, pa se neki smrkam pa tko... recimo.Pac reces. Ce oni ne razume, pol itak ves da ma probleme he heJst veckrat kr recem, ce mi kaj ni vsec. Pa folk cist steka. Vcasih pa tudi ne, oz. se drgac znajdem. Najbolj zanimivo je, da nas starsi ponavadi niso ucili, da nam NI TEBA se pogovrajat in biti s tistimi, s katerimi nam pac ne pase biti, se pogovarjati. Potem imajo ljudje take vzorce, da kar IZ LJUDNOSTI poslusajo nekoga, ipd... in so cist izcuzani potem. Bolj k jim u glavi dela, pej stran, pejt stran,,, pa hkrati drugi drugi glas, pa ne morm, ce mi zedj razlaga, bom nevljudena... pa sej sam se to pove... pa to samo zato, da se ne bodo pokazali tisto KAR SO! ali pa pac zaradi ljudnosti in strahu! Ja, probite, pa ute vidl, ce cte seveda! he he-------... Blazotno mi grejo taki na živc, .... Ja, mej se rada, pa povej kar misls (ce cs)! Pa mogoce bos se unmu mal osvetlila njegovo pocetje, da nau vec rinu k bk! A ves, eni ljudje misljo, da je to normalno, da rinejo, ipd... tko so se naucil, tko misljo, da je prou. pa ej tut je, sam ne pr vseh ljudeh ane ponavad se glih pr takih najdejo, k majo to najmanj radi ------- sej te sm mela v mislih predvsem.......k si čist histeričen že pol pa vs oslinjen pa kr ne veš kam bi se še umaknu........pol se ti pa za hrbtom stena pojavi :OO!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 oj, kaj podobnega smo imel, ja, sam ne cist tko, pa mi je vsec, kako si postavil (razen naslova, ki je vecpomenski, ampak nic narobe). Jaz nimam problemov s tem, v glavnem...no jasno da mi je nerodno, ko upadem sama, recimo cel kup jih pa ze sedi, tko da rabim kako sekundo, sam pol sem pa ze kot namazana in glavna na vasi, ponavad, seveda. Nisem zadrzana, sezem v roke, v glavnem se pa ne maram objemat s folkom, razen izjemoma.rabim dost placa okol sebe.redko sedim v kakem kotu in sam opazujem, jaz opazujem sprot ko govorim pa se kaj. to ce se poznam s folkom, ce pa upadem nekam, kjer nikogar ne poznam, pa cist odvisno, lohk cist hladno gledam in ne sljivim, lohk pa prec zacnem kaj duhovicit al kaj tacga, kot me pich. * Free, tam si napisal 'razne marse'. da so ne vem kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jaz sprejmem vsakega na čisto drugačen način...primer:prek kakšnim poslovnežem, za katerega čutim, da je ful zablokiran, se tudi jaz obnašam zablokirano, vsaj prvič, kasneje ga pa hočem prepričat, da to ni to kar on misli...pred enim frendom, ki sem ga spoznala pred kratkim, pa sem se počutila takoj ful free in mi je bilo takoj ful mega z njim...in sva še vedno free in v redu. odvisno, kaj človek zahteva od tebe in koliko časa mu rabi, da se pred teboj sprosti. odvisno, kako ga dojameš in začutiš njegove potrebe. Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.