Pinka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jst osebno sem ful zadržana, ker sem mal sramežljiva, z manjvrednostnim kompleksom. Pol pa folk misl da sem fina, ker tko hladno delujem. Kšn tip se me celo ustraš. Ponavad more kdo mene ogovorit, da lahko začneva pogovor, ker jst se tega po pravici povedano ne upam. Samo ponavadi, če je sogovornik prijeten, na koncu prav prijetno klepetam tja v tri krasne. To je pa tko k da bi jaz napisala....sam da mene se skor vsak tip ustraš....pa ne zato da bi bla ful grozna al kej tazga... jaz tud s prijetnim sogovornikom rada klepetam tja v tri krasne...včasih se mi zdi da sem celo zelo odprta ampak na koncu mi vsi rečejo, da sem ful zadržana pa da me je težko spoznat.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 To je pa tko k da bi jaz napisala....sam da mene se skor vsak tip ustraš....pa ne zato da bi bla ful grozna al kej tazga... jaz tud s prijetnim sogovornikom rada klepetam tja v tri krasne...včasih se mi zdi da sem celo zelo odprta ampak na koncu mi vsi rečejo, da sem ful zadržana pa da me je težko spoznat.... men pa glih tko pol k se enkrat zadebatiram, reče folk da drugač pa tko fina delujem pa nč ne rečem, pol k me pa spoznajo sem pa ful "odprta". Sam v bistvu mam sam tak zid okol, kao ne se mi prbližvat, k itak bo spet neki narobe....Pa ne da se mi spet pregovarjat, pa če mislš težit, pa take.... Načeloma če se mi ne sede pogovarjat, to sogovorniku tud jasno povem, pol pa pravjo da sem preveč direktna in nesramna, pa lahko čist lepo povem, da pač mi ni do pogovarjanja, da sem prišla na tisto mesto z drugim razlogom, npr:žurat s kolegico, ne pa z drugimi debatirat o problemih človeštva, pa kok je dons grd vreme.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja sej, pa se ti nis bla na zacetku (ozoroma prou tko kt pravs) cist notr se... no, sej pol... pa tko kt sm reku... nism vec do besede prsou... --------...Free, tam si napisal 'razne marse'. da so ne vem kaj... ja, skor kt jst pravs... kdaj ti je blo pa mega zmano? jst sm free, ti pa nis ja, sej jst tut veckrat podobn kt ti, ce je recimo 1 clovk in tko... sam zdej ne vec tolk. to je blo bl ucasih. k sm se zmer prilagaju kt 1 plastelin vsakmu sm biu najboljse OGLEDALO vsakmu... al sm pa u JIN zlezu vkup. -------jaz sprejmem vsakega na čisto drugačen način...primer:prek kakšnim poslovnežem, za katerega čutim, da je ful zablokiran, se tudi jaz obnašam zablokirano, vsaj prvič, kasneje ga pa hočem prepričat, da to ni to kar on misli...pred enim frendom, ki sem ga spoznala pred kratkim, pa sem se počutila takoj ful free in mi je bilo takoj ful mega z njim...in sva še vedno free in v redu. odvisno, kaj človek zahteva od tebe in koliko časa mu rabi, da se pred teboj sprosti. odvisno, kako ga dojameš in začutiš njegove potrebe. jst tut.. .recimo zadnic je ena tko silla vame, da sm ji reku, ce se greva raj po mobitelu pogovarjat ha hahah hahah ha -------------Evo, jaz enako! Tudi, ko stojim na primer in se z nekom pogovarjam - ne prenesem, da mi diha za ovratnik. Rabim svoj prostor. Zanjič mi je celo šefica rekla, da je opazila, da stopim korak nazaj, če mi kdo prebizu pride. Ona ima namreč tako navado. Mene to blazno moti. Ok, fant se mi pa lahko približa. ja, se ti zdi ane...! xg:Dx no, vids, TUT ZATO je una tema k sm jo odpru dobra, da folk vid kaj drugi misljo o njem, ne pa da zivi u 1 iluzijah no... a ves a ves, mislm, a veste a veste... -------To je pa tko k da bi jaz napisala....sam da mene se skor vsak tip ustraš....pa ne zato da bi bla ful grozna al kej tazga... jaz tud s prijetnim sogovornikom rada klepetam tja v tri krasne...včasih se mi zdi da sem celo zelo odprta ampak na koncu mi vsi rečejo, da sem ful zadržana pa da me je težko spoznat.... zaka pa ne? ---------... ne pa z drugimi debatirat o problemih človeštva, pa kok je dons grd vreme.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jst sm free, ti pa nis ja pa sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pa kaj pol :frog:ti ga mas pa naprej pa si ga dobr poglej Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 zaka pa ne? Zato ker sem v tistem trenutku prišla na določeno mesto preživljat čas z določeno osebo, kateri se posvetim kolokor je le mogoče. Lahko pa z njo debatiram o vsem tem... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Sama pogledam ljudem v oči in potem je vse odvisno od tega.Sicer pa sem komunikativna, prijazna, sežem ljudem v roko(stisk mora biti trdni)..zaenkrat nimam problemov kar se tega tiče...Menda včasih preveč ostro pogledam - to je v tisti začetni fazi, ko še tehtam malo..Ja free se spomnim tistega srečanja - itak smo bili vsi malo začudeni nad vsem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jaz tudi dajem včasih vtis zelo zadržane osabe, včasih celo izgleda, da nos viham...Potem sem pa veliko premišljevala o tem...Sem res zadržana in si velikokrat mislim svoje in sem tiho...(odvisno kako dobro ljudi poznam) Nova družba?Hja, včasih mi mal samozavesti zmanka, drugače pa rada spoznam nove ljudi...rada spoznam novo družbo kot celoto,,,imam ful slabih izkušenj s posameznimi prijatelji Ni mi panike vprašat, če česa ne vem in rada dam prostor tudi drugim, ker je tako fer Se pa zelo rada smejim, včasih spijem kozarc ali dva kakega vina in potm uživam v debatiranju...rada poslušam mnjenja drugim in potem razmišljam o sebi.. Pred kako hudo dobro žensko, ki je še ful samozavestna pa tudi jaz včasih klecnem (no se mi je mogoče 2x zgodilo in to že par let nazaj...pravim, da imam ta potencial)...ni kej Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 mene pa je strah da bom kako hudo neumnost zinla pa me bodo potem totalno zignorirali ali pa se mi za hrbtom smejalivčasih pa pa sem čisto odštekana in se obnašam kot da bi bila pijana pa govorim bedarije ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Men pravjo da se z vsakmu k ga prvič vidm pogovarjam k da ga poznam že dalj časa.In mi zmer rečejo: od kje pa nega poznaš"? Jest pa njim:"poznam ga lih tok cajta k ti".Toj ta moja narava k zlo hit začutm energijo človeka in svojo prilagodim njegovi in sva potem takoj vsklajena.Nism še srečov človeka z katerim ne bi mel o čem podebatirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kwa a tis bla tut tm al kaj?? hoces rect, ste bli... k jst nism biu. sam sm pa zdej zgleda mal... -------Sama pogledam ljudem v oči in potem je vse odvisno od tega.Sicer pa sem komunikativna, prijazna, sežem ljudem v roko(stisk mora biti trdni)..zaenkrat nimam problemov kar se tega tiče...Menda včasih preveč ostro pogledam - to je v tisti začetni fazi, ko še tehtam malo..Ja free se spomnim tistega srečanja - itak smo bili vsi malo začudeni nad vsem aja, a tis una,... k smo se zadnic full smejal... eni .. --------- mene pa je strah da bom kako hudo neumnost zinla pa me bodo potem totalno zignorirali ali pa se mi za hrbtom smejalivčasih pa pa sem čisto odštekana in se obnašam kot da bi bila pijana pa govorim bedarije ja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 -------Men pravjo .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ------- Sam večina rib k jih jest poznam ni taka.Oziroma je taka sam ne takoj pr prvem stiku.Jest pa kr kuj na prvo žogo brez forplaya...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 aja, a tis una,... k smo se zadnic full smejal... eni .. ja čist možno ko delam razne hecne včasih sebi se bi mogla smejat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jst mam pa fobijo... se folka kr ustrašim...tak da itak, če le ni nujno, se sploh nočem spoznat.... sploh novga folka, ne maram spoznavat, raj na ta starih zmeraj kaj novega odkrijem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a da ni? ------Sam večina rib k jih jest poznam ni taka.Oziroma je taka sam ne takoj pr prvem stiku.Jest pa kr kuj na prvo žogo brez forplaya...hehe fobislava hja, to je tut fajn ja, da v starih najdes... hm, men je pa tko kt sm napisu.. ODVISNO od... ---------- jst mam pa fobijo...se folka kr ustrašim...tak da itak, če le ni nujno, se sploh nočem spoznat....sploh novga folka, ne maram spoznavat, raj na ta starih zmeraj kaj novega odkrijem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 uffff vidm da nism edina s problemom nedostopnosti mi je že lažje pri srcu ... ko se znajdem v kakšni druščini, ki se med seboj pozna ... sem kar se da neopazna tiho, poslušam, kaj in kako se pogovarjajo in tako spoznavam folk ... V pogovor se običajno spustim najprej z eno osebo (seveda pogovor začne on oz. ona! ) in potem počaaaasi še s kom drugim ... na splošno sem pa cel čas bolj v ozadju kot opazovalka sicer pa ful odvisno od ljudi ... včasih se lahko vklopim kar hitro ... če vsaj nekaj ljudi ''začutim'', da so mi blizu ... ali pa zlo fajn je, če je še kkšna taka oseba zraven ... ki tut ne pozna folka okol sebe in zmedeno gleda ... kam naj se da in kaj naj v tisti druščini sploh počne, medtem ko vsi drugi veselo debatirajo ... takrat se 2 taki zmedeni in neopazni duši spogledata, obema v očeh piše, da bi najrajš kr pobegnila od tam ... in potem spregovorita kakšno besedo in naenkrat nastane prijetno čvekanje in ''nevklopljenost'' je hitro pozabljena Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Danes ima kar precej ljudi težave z vzpostavitvijo neposrednih odnosov. Internet in mobiji so med nami vzpostavili nekakšne nevidne blazine. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 uffff vidm da nism edina s problemom nedostopnosti mi je že lažje pri srcu ... ko se znajdem v kakšni druščini, ki se med seboj pozna ... sem kar se da neopazna tiho, poslušam, kaj in kako se pogovarjajo in tako spoznavam folk ... V pogovor se običajno spustim najprej z eno osebo (seveda pogovor začne on oz. ona! ) in potem počaaaasi še s kom drugim ... na splošno sem pa cel čas bolj v ozadju kot opazovalka sicer pa ful odvisno od ljudi ... včasih se lahko vklopim kar hitro ... če vsaj nekaj ljudi ''začutim'', da so mi blizu ... ali pa zlo fajn je, če je še kkšna taka oseba zraven ... ki tut ne pozna folka okol sebe in zmedeno gleda ... kam naj se da in kaj naj v tisti druščini sploh počne, medtem ko vsi drugi veselo debatirajo ... takrat se 2 taki zmedeni in neopazni duši spogledata, obema v očeh piše, da bi najrajš kr pobegnila od tam ... in potem spregovorita kakšno besedo in naenkrat nastane prijetno čvekanje in ''nevklopljenost'' je hitro pozabljena tole je tudi meni kar znano, čeprav ne po moji volji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Danes ima kar precej ljudi težave z vzpostavitvijo neposrednih odnosov. Internet in mobiji so med nami vzpostavili nekakšne nevidne blazine. Kako misliš? Kvečjem da je tko, naprimer, z nekom se spoznaš na netu, pol izmenjaš cifro, in nekaj časa traja predno se recimo vidita. Edin možen problem je, da si ustvariš neko sliko, ki je potem v živo drugačna. Ampak to se zgodi samo pri neiskrenih osebah, take pa itak potem lahko mirno odpišeš, ko vidiš, pri čem si.... Js mam z netom dobre izkušnje - nisem sicer veliko oseb na netu spoznal, ampak tisto malo število so pa osebe - v živo so ble lih tko ok :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 tole je tudi meni kar znano, čeprav ne po moji volji ja sej tut po moji volji to ni, ampak tko pač je sej bo bolš Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheWicker 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Na začetku, ko neko osebo spoznam, sem malo zadržana. S časoma, ko pa smo nekaj časa skupaj al pa se nekaj časa poznamo, pa postanem bolj odprta. Včasih mam pa tud taki dan, da se mi niti pogovarjat ne da, samo takih dnevov je bol malo. Se podpišem, sam da je takih dnevov pr men mal več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Kako misliš?Mogoče je zaradi možnosti elektronske komunikacije manj osebnih stikov. Vsekakor je internet približal ljudi. Olajšal je komunikacijo, kar je dobro. Samo treba je imeti mero. Ne sedeti pred sporočilniki 8 ur na dan, temveč več časa preživeti na zraku, med živimi ljudmi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 vn vadi....iz cesa? Ojla saturnina, te dolg nisem vidla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zakaj sory, saj to je fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.