Ksenia 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 enkrat se bom pobrala tud finančno in zadihala in se znebila določenih okov in bom lahko to kar sem... enkrat mi bo uspelo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 enkrat se bom pobrala tud finančno in zadihala in se znebila določenih okov in bom lahko to kar sem... enkrat mi bo uspelo! Sem prepricana Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Talibani imajo najboljš rešene probleme žensk. Moški ima lahk tolikšno število žensk kolikor jih lahko vzdržuje in zadovolji. če jih ne more vzdrževat jih pač nima.Če je ne more zadovoljit, tudi ne. Ženske ki so uspešne na lovu, končajo ali na kabulskem štadionu, pod metkom ob huronski zabavi množice, ali jo kamenjajo, ali pa jo zakopljejo v apno. Talibi s šibo poskrbe da niti kapljica pregrešne ideje ne bi padla ženščinam na pamet. Posiljeno žensko kamenjajo, saj je sama, v obliki sukuba in inkuba zapeljala krhko in nepotešeno moško dušo.pa tam ni ne impotentnih ne šlev ne homičev. Skratka sami bradati mačoti, fajterji, z vonjem po pohotnih samcih, paradiž za ženske..priporočam men je bolj všeč ono na Tibetu ena ženska , dva moška pa vsi se razumejo...ko gre eden za šest mesecev na potovanje z osli, otovorjenimi s soljo, je drugi doma čista simbioza pa nič se ne pritožujejo eden čez drugega, je ženska lepo rekla, da ni nič narobe , če mora sama skrbeti za pridelavo soli,da je to izključno žensko težaško delo, iz čisto preprostega razloga, ker ve , da tudi moški trdo in težko delajo, ko lezejo po prepadnih gorah in sekajo les za kurjavo.... drgač je pa zgoraj navedena trditev čista, debela lovska laž homičev kokr češ si preslabo informiran kolega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 ha...tu pa tam se le najde kdo, ki odraslo in človeško razmišlja.....kul.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 ha...tu pa tam se le najde kdo, ki odraslo in človeško razmišlja.....kul.... kul, nda da niso sam... -hop-cmok-bum- varjante Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 kul, nda da niso sam... -hop-cmok-bum- varjante pa lepo, da si spet mal več tle, kapica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 http://shrani.si/f/2/6y/33MUH7TI/4/mysticaseye.gif tele se spomnijo sam ta starejši forumovci mende Jaz se spominjam te tvoje ikonce, kar dolgo si jo imela. Ampak spremembe so gonilo sveta in vedno nove ikonce so zato dobrodošle, še posebej če so tako čudovite..kot je ta tvoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 enkrat se bom pobrala tud finančno in zadihala in se znebila določenih okov in bom lahko to kar sem... enkrat mi bo uspelo!Bo, draga moja, bo, pa upam da bo uspelo obema Ma sem je malo naveličana Počak še malo ... mogoče jo pa res dam nazaj. Do takrat pa en pomežik tule: http://shrani.si/f/2/6y/33MUH7TI/4/mysticaseye.gif tele se spomnijo sam ta starejši forumovci mende Tale tvoja učka je bla men najbolj všeč :) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 Pa imate Ljubezen v svojih Srcih ? Jo občutite? Kako jo občutite, doživljate?Ali imate polno želja, praznine v sebi, osamljenosti, hrepenenja, idealiziranih predstav, kalkulacij/interesov raznih?Ločite med "socialno" ljubeznijo [da kao človek ni sam, da lažje živi, plačuje položnice, ...] od "Srca k Srcu". Za kar je osnova odprtost, toplina svojega Srca ... Če človek topline Ljubezni sam nima, jo ne občuti/jo ne doživlja, jo ne živi. Kako jo lahko pričakuje pri nekom drugem? In jo celo nemalokrat "zahteva/izsiljuje. -)Odgovort NI treba nobenemu nič, vsak zase točno ve, kako je z njim. -)"Vsak je svoje Sreče/"nesreče" sam kovač. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 huda sem fejst pa še bolj bom pa tak vse do bridhega konca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 bo, ane? bo? naj booooo. plizzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 mačk... naspenk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2008 Rada bi ti povedala...... mah, nč ne bom povedala... Včas bi te najraj z lopato kresnla po buči!!!!!!!!!!!!! Zdi se kot da nočeš dojemat! Pa ti razložim kot majhnemu otroku... pa še vedno nič.......... joj....... i give up Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 kar se ljubezni tiče, mislim, da nam je nenehno pred nosom, pa si je zaradi enih predsodkov/strahu/poosebljenih nesmiselnih družbenih pričakovanj ne upamo izraziti/sprejeti. škoda. pa tako je ... če verjameš, da jo ves čas nosiš v sebi, jo tudi povsod vidiš, občutiš, oddajaš in sprejemaš. treba je dopustiti ... biti mehek, nežen, občutljiv v tem trdem, hladnem svetu. edino ljubezen nas še drži skupaj ... in nobeni tehnološki/intelektualni/kozmetični/"varnostni" dosežki. moje mišljenje ... drugače pa, Tantra, si dobro napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 jst sem prebrala pa jst tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 Vse sem prebrala.Za povedat nimam nič. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 Vse sem prebrala. () ~ Nic nisem (pre)brala, za povedat imam *vse*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 U, kok se imam fajn Kiham, kašljam, smrkam, kuham, poležavam brez glasu.... že ceel teden Moji domači srečni, ker sem tiho Pa mi tu pa tam skuhajo kak čaj , ki mi teče že skozi ušesa .... a kljub vsemu se mojim servisnim storitvam nikakor ne odovejo.... ( v smislu... bomo sami skuhali.. oprali... pomili posodo.. odšli sami po svojih obveznostih...mama taxi - neobhoden...) No... mi že gre na bolje.... se že zmorem pritoževati... sam še ne na glas.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Enostavno ne morem biti zadovoljna. Preveč sem kritična do sebe in drugih. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 mogoče je pa čas, da to opustiš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Z veseljem, samo tukaj pa res ne vem, kako, katera pot in tko. Mogoče kak predlog? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 kaj od tega, mogoce? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Z veseljem, samo tukaj pa res ne vem, kako, katera pot in tko. Mogoče kak predlog?jh...kaj pa vem...men se še zmer najbolj obnesejo tiste odločitve/izbire, ki v meni ustvarijo dober filing......sam včasih se ljudje preveč ubadamo z detajli vnaprej....pozabimo pa, da se stvari, ki se pojavijo sproti, sproti tud rešuje....ne moremo vnaprej...... ne vem pa, če ti je to uporabno...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Pa imate Ljubezen v svojih Srcih ? Jo občutite? Kako jo občutite, doživljate?Ali imate polno želja, praznine v sebi, osamljenosti, hrepenenja, idealiziranih predstav, kalkulacij/interesov raznih?Ločite med "socialno" ljubeznijo [da kao človek ni sam, da lažje živi, plačuje položnice, ...] od "Srca k Srcu". Za kar je osnova odprtost, toplina svojega Srca ... Če človek topline Ljubezni sam nima, jo ne občuti/jo ne doživlja, jo ne živi. Kako jo lahko pričakuje pri nekom drugem? In jo celo nemalokrat "zahteva/izsiljuje. -)Odgovort NI treba nobenemu nič, vsak zase točno ve, kako je z njim. -)"Vsak je svoje Sreče/"nesreče" sam kovač. -) ne, pojma nimam kar se ljubezni tiče, mislim, da nam je nenehno pred nosom, pa si je zaradi enih predsodkov/strahu/poosebljenih nesmiselnih družbenih pričakovanj ne upamo izraziti/sprejeti. škoda. pa tako je ... če verjameš, da jo ves čas nosiš v sebi, jo tudi povsod vidiš, občutiš, oddajaš in sprejemaš. treba je dopustiti ... biti mehek, nežen, občutljiv v tem trdem, hladnem svetu. edino ljubezen nas še drži skupaj ... in nobeni tehnološki/intelektualni/kozmetični/"varnostni" dosežki. bo treba k okulistu Enostavno ne morem biti zadovoljna. Preveč sem kritična do sebe in drugih. ni arcnije za to diagnozo, biti večno popoln na vseh področjih "misija nemogoče" kaj od tega, mogoce? ne , hvala, nisem perfekcionist j***i ga, gremo dalje ......sam včasih se ljudje preveč ubadamo z detajli vnaprej....pozabimo pa, da se stvari, ki se pojavijo sproti, sproti tud rešuje....ne moremo vnaprej............ ....... bingo, točno to sem rabila točno ta trenutek sploh zadnje turbulentne čase, ko se pojavijo stvari od nikoder in nikamor tud zbežijo...nemogoče biti pripravljen na karkoli hvala vsem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 sploh zadnje turbulentne čase, ko se pojavijo stvari od nikoder in nikamor tud zbežijo...nemogoče biti pripravljen na karkoli to niso turbulentni casi, temu se (v najboljsem primeru) rece demenca Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.