ABCfree 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 Aja?Ma kaj se prodaja nepremičnina ali človeško telo?Or both?Ah,pa glih kupil en gradek z bazenom,angleškim vrtom in košarkarskim igriščem. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 bljljljljllllj.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 hja, sem psihologinji (edini razgovor s psihologom do zdaj) rekel, da bi njo tudi...hmm, le zakaj nisem tam sluzbe dobil Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 go away Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 go away sm vidu sliko in ugotowu, da si čist dobra pička in ker mam pred takimi seweda panični strah, te bom kr ubogou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 waaaaaaaaaaaaa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 omg, šprehen du hasst (šta ovaj? ) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Janko kebec,očitno je blo to namenjen men.......sam za info. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Janko kebec,očitno je blo to namenjen men.......sam za info. aha. zdej vem. thx do zdej sem wedu samo to, da ni blo namenjen men . zgleda pa, da sm glih meu cajt in sm se mal olajšou sploh pa lady dy brez dwoma poseduje moč, da sam mal bewskne, pa spizdimo usi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 he he he ho ho hoMed tistim kar delodajalec sme in kar delodajalec dela, vsi mi, ki imamo s tovrstno zalego opravka, vemo, da je razkorak širine Pacifika.Urad za enake možnosti zaposlovanja, in vsi uradi so samo sebi namen, pa če tega ti nisi ugotovila ti, ki si na lastni koži verjetno najbolj občutila, kam pripelje sklicevanje na legitimne pravice, potem nam pa Bog pomagaj.Vse to kaže na enormno bedo vseh organov ki bi morali bdeti nad takimi anomalijami začevši pri sindikatih pa navzgor.je pa res da se veliko delomrznikov lahko zgovarja na to, dokazljivost je pa minimalna, sploh, ker te taka vprašanja vprašajo na neformalnih nikjer zabeleženih pogovorih. to je zlo podobno sceni, ko vsak ki dobi po nosu v javnem lokalu, reče da ga je namahal neprijavljen varnostnik, taka je pač klima trenutno v tej RS. ja saj vem, samo sem želela povedat kako in kaj je s tem . Jaz sem se odločla, da res ne bom več odgovarjala na vprašanja osebne narave. Tud na taka več ne ala : A še živite doma al ne? Ker tako skrito vprašanje jim da velik vedet... Bom bila kar lepo tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Saj čuda stvari vprašajo na razgovoru za službo. Na mojem prvem razgovoru za službo - ko total nič izkušenj imela, me direktor -za katerega sem mislila, da pač en psiholog ali kaj vem kaj en tipson tam išče - vpraša, kaj bi naredila, če bi bila natakarica in bi me stranka prijela za rit.Jaz pa tisti dan blazno dobre volje in sem vzela tole za hec, se od srca nasmejala in butnila takšno, da joj: odvisno od moškega. Vsi v smeh..in pol..še jih parkrat v smeh spravim..in mi kar takoj povedo, da se še vidimo. In smo se. Pol ugotovila, da delam za odštekanega direktorja, ki pa sem ga imela rada in on mene tudi. Pogledala mu pol v astro karto in videla, da kozorog z močnim strelcem. Ni čudno, da sva se ujela. Čeglih pol šlo vse živo narobe, mi je na koncu rekel, da me je imel vedno rad, pa da sem ga vedno v dobro voljo spravila. Je pa res, da se to rad imeti kaj pri kešu ni poznalo. Pač pa tako, da je dedca zanimalo, če sem vredik, pa če poslušajo doma in včasih povedal, da zadovoljen z mano. Celo takrat, ko uštimala blazno velik račun za internet in ko junaško zahtevala račun Ni bilo računa, ni bilo treba nič plačat, pač pa sem za kazen dobila eno zadolžitev zraven, ki jo brilijantno opravila in pol sva bila bot. Samo enkrat me je pol vprašal: zanima me zakaj? jaz pa: ker sem bila v depresiji. In sva končala zadeve bila čista resnica tole. ne bi pa več delala tam. Ozirama sem vesela, da delam tule kjer sem zdaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 bila na odpadu - za prodat avto- me poslali s tablicami peš, sonce udarla v glavo, makadam, nikjer vode... romat do avto adria, dva krat morala vprašat kje to je. in mi povejo tam, da ne morem še odjavit avta, sem romala nazaj s tablicami, katere so našraufali nazaj, tako da sem šla z avto m domov. moj Avalon zabušava pri bušiocu, ker je baje polikan. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 teb pa res dogaja Kyllah hecne maš me malo spominjaš na 1 mojo frendico... zadnji stavek pa sploh nisem razumela, ga moraš prevest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Kdo za je Avalon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 je moj avto s klimo, ki je končno polikan (sem ga opraskala po neumnosti) zdaj pa -S- en kup ... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 je moj avto s klimo, ki je končno polikan (sem ga opraskala po neumnosti) zdaj pa -S- en kup ...Če odšteješ sra..... en kup, je povprečje kar vredu Nisi se zaletela, živa si, je samo praska Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 A tako. Moj avftić je tudi na A Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Prvič dala nekoga na ignore. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 "Zlagala" sem se. Ni bilo prvič.Sem se spomnila. Kesam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Oproščeno Pokora je bila? Mah - ena kao estradna lokalna zveda nam je hotla povoziti psa. Namensko zavil idiot proti orehu našem, kjer ležal pes - par metrov vstran pa deca...idiot od idiota. nimam besed...samo čakam, da naleti name. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Ni problema. zal se moraš vsakič prijavit, da me ne bi po nesreči prebral. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 ??? -vata? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 ... ata... zdaj mam pa job sem humpy, ker bom lahko odplačala zamudo za ta starega in mogoče zavarovanje, imam pa še en obrok. ni za 20000 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 Ne, sm mela eno fixno idejo... da se nekaj slabega dogaja.... in sem želela vč podzavestnih info. lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. maj 2009 Prijavi Deli 23. maj 2009 Vzela lekadol in 6 piv Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.