Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

hja, sem psihologinji (edini razgovor s psihologom do zdaj) rekel, da bi njo tudi...hmm, le zakaj nisem tam sluzbe dobil :o|o:

:palec: x:Dx x:Dx :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Janko kebec,očitno je blo to namenjen men.......sam za info. :mezik:

aha. zdej vem. thx :palec:

do zdej sem wedu samo to, da ni blo namenjen men x:Dx . zgleda pa, da sm glih meu cajt in sm se mal olajšou x^x

sploh pa lady dy brez dwoma poseduje moč, da sam mal bewskne, pa spizdimo usi x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

he he he ho ho ho

Med tistim kar delodajalec sme in kar delodajalec dela, vsi mi, ki imamo s tovrstno zalego opravka, vemo, da je razkorak širine Pacifika.

Urad za enake možnosti zaposlovanja, in vsi uradi so samo sebi namen, pa če tega ti nisi ugotovila ti, ki si na lastni koži verjetno najbolj občutila, kam pripelje sklicevanje na legitimne pravice, potem nam pa Bog pomagaj.

Vse to kaže na enormno bedo vseh organov ki bi morali bdeti nad takimi anomalijami začevši pri sindikatih pa navzgor.

je pa res da se veliko delomrznikov lahko zgovarja na to, dokazljivost je pa minimalna, sploh, ker te taka vprašanja vprašajo na neformalnih nikjer zabeleženih pogovorih.

to je zlo podobno sceni, ko vsak ki dobi po nosu v javnem lokalu, reče da ga je namahal neprijavljen varnostnik, taka je pač klima trenutno v tej RS.

ja saj vem, samo sem želela povedat kako in kaj je s tem .

Jaz sem se odločla, da res ne bom več odgovarjala na vprašanja osebne narave. Tud na taka več ne ala : A še živite doma al ne? Ker tako skrito vprašanje jim da velik vedet...

Bom bila kar lepo tiho x:Dx x:px

Saj čuda stvari vprašajo na razgovoru za službo. Na mojem prvem razgovoru za službo - ko total nič izkušenj imela, me direktor -za katerega sem mislila, da pač en psiholog ali kaj vem kaj en tipson tam išče - vpraša, kaj bi naredila, če bi bila natakarica in bi me stranka prijela za rit.

Jaz pa tisti dan blazno dobre volje in sem vzela tole za hec, se od srca nasmejala in butnila takšno, da joj: odvisno od moškega.

Vsi v smeh..in pol..še jih parkrat v smeh spravim..in mi kar takoj povedo, da se še vidimo. In smo se.

Pol ugotovila, da delam za odštekanega direktorja, ki pa sem ga imela rada in on mene tudi. Pogledala mu pol v astro karto in videla, da kozorog z močnim strelcem. Ni čudno, da sva se ujela. Čeglih pol šlo vse živo narobe, mi je na koncu rekel, da me je imel vedno rad, pa da sem ga vedno v dobro voljo spravila. x:)x

Je pa res, da se to rad imeti kaj pri kešu ni poznalo. Pač pa tako, da je dedca zanimalo, če sem vredik, pa če poslušajo doma in včasih povedal, da zadovoljen z mano. Celo takrat, ko uštimala blazno velik račun za internet x:Dx in ko junaško zahtevala račun x:Dx x:Dx

Ni bilo računa, ni bilo treba nič plačat, pač pa sem za kazen dobila eno zadolžitev zraven, ki jo brilijantno opravila in pol sva bila bot. Samo enkrat me je pol vprašal: zanima me zakaj? jaz pa: ker sem bila v depresiji. In sva končala zadeve x:)x bila čista resnica tole.

ne bi pa več delala tam. Ozirama sem vesela, da delam tule kjer sem zdaj.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

bila na odpadu - za prodat avto- me poslali s tablicami peš, sonce udarla v glavo, makadam, nikjer vode... romat do avto adria, dva krat morala vprašat kje to je. in mi povejo tam, da ne morem še odjavit avta, sem romala nazaj s tablicami, katere so našraufali nazaj, tako da sem šla z avto m domov.

moj Avalon zabušava pri bušiocu, ker je baje polikan.

Kdo za :vragec: je Avalon :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

je moj avto s klimo, ki je končno polikan (sem ga opraskala po neumnosti) :V:

zdaj pa -S- en kup

...

Če odšteješ sra..... en kup, je povprečje kar vredu xrolleyesx

Nisi se zaletela, živa si, je samo praska x;)x

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

A tako. Moj avftić je tudi na A x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Oproščeno x;)x

Pokora je bila?

Mah - ena kao estradna lokalna zveda :vragec: :O: :O: nam je hotla povoziti psa. Namensko zavil idiot proti orehu našem, kjer ležal pes - par metrov vstran pa deca...idiot od idiota.

:O: :vragec:

nimam besed...samo čakam, da naleti name.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...