kyllah 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 ...no comment... keš ne bo nakazan meni, ampak popravitelju avta, tko da... lepo sproti ... jaz pa že naredila vsa administrativna dela za banko, vse skupi 1300 eur računov, pa neč, bomo pa sproti in upam, da ne bo kakih sodnih obravnav. all togethor spuki the adams femili http://skullyflower.com/images/livejournal/NightMare.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Nataly, lepo, da si je duhovnik vzel čas in jo potolažil.. res super.. tisti, ki niso zares verni, ne morejo vedet, kako nekaterim vera ali pa duhovnik lahko v takem trenutku zelo pomaga.. imam nekaj zelo vernih ljudi okoli sebe in tudi znajo zelo cenit, če kak duhovnik pove kaj v redu.. (saj tudi oni niso popolni, so le ljudje, je pa v takem primeru lahko svetovanje zelo koristna funkcija.. in super, da ste našli enega fajn.. ) Želim vam, da se počasi vsi poberete in greste naprej..To kar je svak/brat rekel, je res hudo.. in verjamem, da vas je res prizadelo in razjezilo.. (mene bi že.. uff!!) mal pa je fajn vedet, da eni na šoke reagirajo z agresijo.. ene butne v depresijo, ene pa avtomatično v drugo skrajnost.. tak da bolš tud ne preveč zares jemat kaj taki ljudje v takih trenutkih rečejo.. mogoče le kot šok in bolečino.. saj bo prišel k sebi, upajmo.. je pa fajn tudi ljudi izobraževati, kaj vse lahko povzroči samomor.. (seveda nevsiljivo in ob pravi priložnosti.. da je to skoraj kot neka bolezen, če nekdo dobi diabetes tud ne boš krivil družine 'kaj si mi pa kuhala' - kaj si pa sam nisi kaj drugega skuhal ali drugače jedel oz. živel! v skrajni fazi je vsak odgovoren sam zase, pa čeprav je lepo, če si pomagamo.. noben te ne more prisilit, da ješ nezdravo hrano, če si sposoben sam kuhat, itd! če mu kaj ni pasalo, bi se lahk tud ločil al pa enostavno šel drugam, ne pa takole! krivit druge glede takih reči je pa dostikrat lahko tud manipulacija oz. čustveno izsiljevanje.. če recimo mož reče, da bo to naredil, če ne bo...(žena naredila karkoli si želi)...!! - kakšno je šele trpljenje zakonca oz. žene v tem primeru!! obešat vso odgovornost za srečo na drugo osebo - nemogoče!! Kaj bi pa ta brat reku, če bi njemu njegova žena to rekla?!) so pa seveda vzroki tudi širše: družba, ki poudarja materializem in dosežke ter uživaštvo, družba, ki sili mladeniče, da morjo pit, če ne niso dedci! reklame za alkohol,... Ali je brat kdaj rekel bratu, naj ne pije? (moj ata je svojga brata inspiriral, da je šel na zdravljenje, in se zdaj alkohola ne dotakne, razen da ga ponudi drugim!) mu je kdaj ponudil kozarec vina 'preveč'? kdo ga je sploh navadil piti? (in kaj je tačas delal brat?) to se morda lahk tud vpraša takega skrbnega sorodnika..?!! en sam posameznik je lahko 'kriv' le 1/15, ali pa še manj!! vedno je ZIHER še vsaj 15 ljudi, ki so 'kao' 'krivi' za karkoli!! - pa ponavadi še družba kot širši aspekt vsega skupaj.. mediji, itd. pa kolk je sploh smiselno, kazat s prstom??! a to komu kaj pomaga? mogoče se bo kasneje, ko se pomiri, tud dalo kaj pogovorit s tem bratom.. mogoče pač rabi čas, da preboli, po svoje.. upam vsaj.. in vam želim mir v srcih, vsem.. Ljudje včasih rečemo vsesorte, pa nam je pol žal.. vsaj tisti, bolj temperamentni.. To, kako vse zaračunajo - in polivinil za skurit?! ojej... pol pa probaj bit eko in mrtev? /sorry off-topic../Ja, še en argument proti samomoru.. Drugače pa res, želim vam mir v srcih in vse dobro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Šla podpisat nov sporazum, da mi nakažejo keš, ker ne rabim zaenkart še une makkine, ... hmmmmmmm je siu Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Vsak ponudi svoj delček mozaika, želim rečt, da beseda ne šeže dlje kot dejanje. Vsekakor ne verjamem v nič Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Dej odprita novo temo prosim, na tem forumu sem zaradi fajn debate in NE PODPIRAM POLITIKE še na tem forumu, v tej temi. Pejta na ulice, pa tam koga prepričujta. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 MITRA, jaz te imam rada kot soforumaša. Se nam pridružiš? Mogoče se ne bi, zaradi otroka. Sama pa nimam nikogar in lahko. Ostani na prvem delu stavka, v drugo polovico pa se raje ne vtikaj, prosim, ker tam sem pa lev.Omenjaj mene, otroka pa pusti, prosim. Povdarek je na prosim.Tu sem jaz in ne on. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Zakaj? Sej si ga ti omenila, kadar ti paše se lahko omenja kadar ti ne paše pa ne. In letošnjega viktorja za dvoličnost prejmeeeeeeee. Mitraaaaaaaa Publika, jeeeeeeee juhuuuuuu aleeeeeeeeooooooooo alllleeeeeeeoooooo Ti pa znaš biti prav hecen. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Pogreb je za nami. Toliko kot včeraj prejokala nisem že dolgo. Ampak kot vedno na koncu posije sončece in evo ga tule. Sicer čisto objokana in ubogega dojenčka zmočila čisto...je pa detece tako sladko in lepo...da.. Še vedno sem brez dodatnih oči sem zaznala, da čudo vsega napisali, pa mi ni za matrati preveč očk in bom vse tole prebrala jutri ali pa ziher v soboto. zdaj si na optiki že itak mislijo svoje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Nat luštna štručka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Nat, drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Jz bi pa rada samo rekla, da sem izredno razočarana nad odnosom, nad čustveno inteligenco in sočutnostjo neke osebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Jz bi pa rada samo rekla, da sem izredno razočarana nad odnosom, nad čustveno inteligenco in sočutnostjo neke osebe. Kaj pa če si to ti? Se ne bi takrat razumela in našla sočutja do sebe nekak in se osvobodila?Zahtevati odnos, imeti merila kaj to čustvena intelegenca je, je tako resnobno. Sicer pa vem...Tud jaz velikokrat razočarana, kar vedno znova terja upanje; potem pride sreča, ko pozabim za hip ali več, ki pa je očitno iluzija, če sem lahko znova in znova razočarana..? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Lahko je poklicni, ... Katerikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 NatDrži se.Naj vam ta mala štručka nosi veselje, radost......... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 V dani situaciji sem objektivni opazovalec. Se ti zdi, da zahtevam? Mogoče ... vendar tako občutim in zato sem tudi rekla. Tokrat kot sem rekla, ne gre zame ... čudi me odnos neke osebe, ki velja za razumevajočo, pa to ni. Mensezdi, da itak vsi mislimo, da smo objektivni. In ko praviš da tokrat ne gre zate, se mi vedno bolj zdi, da glih tokrat gre zate . Ma ne, saj se hecam. Res je, včasih ko kaj napišemo, to ne rabi nič drugega kot zgolj to. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 je biu kdo včeraj v perli? A' A?? 0,3000 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 in kaj se je tam dogajalo.....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Gravž :sick: :sick: :sick: To ti pošljem :sick: :sick: , pa še to :sick: :sick: :sick: Pametnjakovič pameten.Pljunem na tebe Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 ok Pri poklicnem je sicer malo težko, kaj meniš?Se strinjam. ... Proba se pogovort, v čem je "problem". ... / ga skušat omilit, odpravit. Oz. se skuša zaposlit drugje. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 ojoj, težke zmerljivke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Meni je pa zlo fajn. Srečna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Meni je pa zlo fajn. Srečna... fino tole prebrat! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Mantis, bravo!! Ej, pa dobra je ta tvoja fora!! :palec: Moj ata tud Rudolfa Meistra občuduje!! Bi bli ko Greenpeace bojevniki!!/zraven bi lahk na jadrnico na jadra še napisal FUJ GSO! in proti onesnaževanju morja ali kake druge eko parole - čedalje bolj mi tole postaja všeč!! / sam osebno sem bolj, hm.. ne glih za šport pa koordinacijo - tak da bi bla na jadrnici verjetno bolj nevarna.. sam vam pa želim vso srečo!!če je še kak korajžen - oz. če vas je več..? morda je kaka Facebook skupina, ki kaj takega že počenja oz. bi bla zainteresirana za kaj takega?? :palec: :palec: Nat, zate pa držim pesti.. luštkana štručka, res... :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peder 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 jaz sem srečen zdaj kupu sem en sexi cote. in sem dau 15 eur, ... upam, da ga bom zrajcau do konca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 A ni to fajn? xDDx Si si pa dal nick! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.