Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Kaj se ti režiš?Rabim no!Lučka je že nabavljena, plac tudi že naštiman Nič, nič! Povej mi, k posadiš! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 M, takole zgledajo (da te ne bo kdo nasral):http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/ba/CannabisSeeds.jpg/180px-CannabisSeeds.jpg :wOOt: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 No, zrihtaj, ne se samo glasit nekaj ... M. je resna!!! Mich stoji za M. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Kaj je zdaj to?A se noben ne upa povedat? x:o)x Dejte no, M. ma že lučko! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Ajde, če bi sprašavala za seme paradajza...ji ga šenkam, sam ganja teška bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Dej povej!!!!! Se strinjam z mačko. Mogla boš. Ti posodim solzivec. x:o)x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 ničvečjasno.comBolje, da ne, ker je M. smotana ta trenutek.Resnično, resnično rabi ganjo!!! x:Dx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Mystica, a maš raka? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 A vidis, mislijo, da si tako nedolžna pupa, da prej pomislijo na raka, kot na to, da bi pač rada "pohala" kar tako. A je "pohala" še "in"? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 a? ne vem kaj imam v glavi, ampak zaenkrat menim, da imam samo revmo Pa koji kurac če ti pol ganja? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Jao Butl, si res en mau butl al kaj!? Kar tko da bi se dobr mela Pa prej še uživala v lepoti rastlinic in njih prelestnem vonju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 zgleda, da se boš morala sred noči odpravit v najbolj zakotne, temačne ulice, pa ti bo kak prešpikan đanki prodal kaj semen. za zihr vzem še bodyguarda, da te ne posilijo in oropajo in premlatijo a pa točno v tem vrstnem redu Dej povej!!!!! Se strinjam z mačko. Mogla boš. Ti posodim solzivec. x:o)xJst pa Pesjanko je tko popadljiva, da boš za zih varna. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Mogoče vas pa samo provociram. Ne se zdaj nazaj povlečt! Pa sej maš že lučko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 "pohala"Nisi ti tako nedolžen deklič. Naj te mama preventivno za ušesa. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Jao Butl, si res en mau butl al kaj!? Kar tko da bi se dobr mela Pa prej še uživala v lepoti rastlinic in njih prelestnem vonju Ne Amber, nisem mal. Čist sem. Misty, če... ne, ne bom Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Nisi ti tako nedolžen deklič. Naj te mama preventivno za ušesa. -)Nikjer nisem rekla, da sem.Mama ne bo nič. M. kolk cajta pa to raste, da zraste? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 sem bla na vogrščku, ful blato, pole ratalo še oblačno. enkrat zaplavala v mulju. vabljeni... nimam poguma za durs... buaaaa... grem po dva obrazca, sprobam, v knjigarno... mi bojo rekli, da sem glda buaaaaaaaaaaa raim še milo za roke gel za tuširanje. sej bo... počasi ... une tablete alli, če ne bo šlo drugače. že vem, bom obubožala, da bom mela samo za čike... in potem... se spet zredila , ko bom shujšala in ratala srečna. srečna.. srečna... v mulju..... in še za bilanco stanja in izkaz poslovnega izida, bom dala vse v kuverto in nesla na durs... pol laške je šlo, zdajle... posesala in počistila avto na pumpi... se moram pohvalit, da sem imela že eno masažo, se je vleklo. vleklo... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 da te ne posilijo in oropajo in premlatijo meh ...zdej sem imela eno pikro pripombo, pa raje ne bom. delam na samozavesti.press kaj, a da bi ti koga posilila? bemti, kako enim trava na agresijo udari... x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 ponavadi se najde kako seme ali dva ganđe v futru za ptiče.....moji prijatlci je zrastla lepa rastlinca tak da kupi futr za ptiče in ga posej......pa mal počakaš, da vidiš kaj zraste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 en kup nasvetov, pa noben uporaben Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 http://cannabishop.si/katalog/thumbnails.php?album=36 le za zbirateljske namene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 en kup nasvetov, pa noben uporaben pa res...tko se rihta kt gautrože, pa iris, pa marjetico,...velik crkljanja. itaq.pol pa še dost za pit, pa sončka seweda pa je to napisano samo menda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 A dej Mantis A so to kakšni astrološki vplivi al kaj? Cookiji so pa fajn ja, ker jih tako elegantno poješ in te pol drži ene 5 ur po tamalem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 a tudi ti hčer ?Mystico nekak razumem, več je tu olajševalnih okoliščin, mehiška ptičja gripa, agresivni proteusi, upor mehiških razočaranih gospodinj, Sam kaj pa je tebe navedlo na ta nevšečni greh ? Da tudi jaz oča Kaj me je navedlo...bogami veliko reči! Pa nikar ne lepi unih ta čudnih smeškov, ker veš da nisem bla nikol pridno punče. Niti nikol nisem hotla bit to, saj veš kam pridejo poredne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Recept za cookieje Kok si ti men kul!!!!Komi čakam MORJE! KOMI!!!! Sicer pa tudi mene zanima recept za cookije. Taprav! amber zgleda, da ve...kaj je zdaj, a boš kej delila z nami? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.