klarus 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 a res Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Same mamilarke.Scvrl vam bo možgane, če boste mamile jedle. Še jeti je prišla! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 U ja, še vedno. Cookiji so prekleto hudi!!! hahaitaq čeprav, ko sem bla jst v A. me cookiji niso neč zadel, pa sva s tri skp pojedla Ne vem, če bi jo cookiji tko dobr odnesl, če bi bla situacija obratna sicer pa me trava (2xposkusila) ni nikol zadela. Me je pa enmal haš (k ga je ena profi zvila); okus mi je všečen, učink ni bil sicer bohvet kaj, je zame alko hujši Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Hm, men pa ta ganđa ni tolk nedolžna, kot vi tule pravite... Sm mela cimro ki je bla totalno odvisna od nje - nonstop puhala na balkonu.. pa otročke učila v tečaju, vmes pa šla na WC mal spuhat-?? ne vem, men je ona še vseen ful nervozno delovala, pa nonstop tisti pravi čaj (zeleni al črni? že pozabla) pa cigareti pa limone pa trava.. me je nervozno delala, če sm jo sam gledla-?? pa en drug kolega je šel iz ganđe na trde droge, tk da se s tem tud ni za hecat.. sej ne gre vsak, eni so pač vse samo za hec in občasno, sam en mali procent jih pa res potegne v to.. pa druga kolegica rekla, da pr njej je blo tak: če bla vesela, je bla pol še bolj vesela, če bla pa v bedu, je pa pol blo še totalno bolj grozno - pol je pa nehala experimentirat... tak da se mi je pol tud zdelo čist brezveze!! če si happy si itak happy.. če si pa v bedu pa res hvala lepa še za dodatne 'nightmares' oz. 'dnevne' 'nočne more'-?? 1x so me nahecali, da sm probala, iz firbca, pa ni blo nobenga efekta - nism znala niti prov 'potegnit' - pol so mi pa rekli, da kao moraš 3x probat, da sploh zadane, pa se mi je zdelo tud brezveze!! zakaj bi se zdaj morala 3x matrat da bi pol nekoč kao mogoče neki blo? ker fajn se lahk mamo tud čist brez sma se enkrat tolk s kolegico režale, da so vsi spraševali, kaj sva skadili - midve pa: nič!!!!meni naravno seka!! pa ne vem, me je folk spraševal kje se lahk dobi ganđa zuni, ne vem, a že čist natur tak zgledam?!! (oz. vsaj sem takrat že kr neki let nazaj-??) men dobra muska pa žur že itak 'zadane' ne rabim še extra po cookijih je pa ena spet tretja kolegica spomin zgubila - & je pol ful padla v paniko!! (ni vedla, če jo je en tip posilil al ne, šla na pregled in vse, na srečo blo vse v redu, ampak - hm?!!) - sploh ni vedla da so 'taki' cookiji!! je misnla, da so navadni!! Tak da, houp I'm not raining on your parade--?? smo se pa mel mi včeri tud ful fajn - ob bezgovem soku in metinem čaju lol pa domačih jagodah smo peli Tajči in slovenske narodne x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Treba ločit od zdravnika dano zdravilo/ zdravila od nabave na črnem trgu/ zlorabe, ... - mimo zdravnika. Serotonin, ... se lahko dviguje s hrano, tekom, jogo, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Namesto piknika in roštiljade, se ga pejmo nekam zadet s travo.Kaj drugega raje ne napišem , ker se na "mamila" ne spoznam. AjaBaje da nore gobice naredijo super halocinacije. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ni ga hujšega kot primorka žaba, oštja hehe res je pa kaj čš, še kaj hujšega je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 upam na nakazilo od AS, čimprej, da bom odplačala račune, ker v zaporu ni fajn. v zaporu je grozno. če si sam. če si deliš celico z bubbo bubbom in je danes tvoj dan za ribanje tal.... nekterim bi bilo to dobrodošla popestritev. tako je v celici. če si pustiš rasti brke, obrvi in ostala področja? normalno... te vsaj sprejmejo medse, postaneš en izmed njih. hubba in ti, just married, ... tako, da dohodninska napoved še čaka svojega boga. takoje, voli te baba iz zatvora. ... sem šla po alli, ker sem si privoščila doma pečeno pizzo, za katero sem krvinsko plačala. če si zaslužim ali ne in ... "za moje dobro"...boljš da se obesiš, kot da kaj poješ in malce uživaš ker si kao ne zaslužiš. ti bi mogu spoznat svoga boga, in delat , delat... kot mona. ker če že drugi ne morejo, kaj si jaz mislim da sem... sploh! tako debela in za nič, da bom jaz mela en lajf lasten. kje pa..je treba crknt. ... ja tako je če bom delala,b osti vi bolj srečni, nema problema... vsaj ovi bližnji goriški, ker nema onih drugih. to se meni vse "samo zdi".... sem rekla, da te babo voli, tko al drugače. mmmm ... ni boljšega. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 ... alli je za 28 itm... imam pa hito san C in čaj za prebavo (ful grenek)... smisel tega?--- diane fossy gre raziskovat gorile... zgodba.--- Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 polž me je ugriznil zihr si ga preveč poslinila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 sam un, ki gre kao s trave na trde droge... ma skor zihr tud čike kadi in/ali alko pije. tko da a potem je za sklepat, če kadiš čike oz. piješ alkohol, boš lahko končal na heroinu? to je odvisno od posameznika, ne pa od trave. Hm, a sem kje napisala, da sm kdaj čike kadila pa se z alkotom nalivala? največ en pir v študentskih letih, zdaj pa kr pr pol deci al pa 1 deci dobrega vinčka za zdravje ostanem tolk da se nazdravi, al pa kak chardonnay da je mal luštno, pa zadost ok al pa kake borovničke če gripa napada ipd!! /minimalno!!/ alkohol je pa itak slovenski problem odvisnosti #1 - sm mela strica na zdravljenju, pa starga strica in starga ata, ki sta umrla nezdravljena alkoholika, pa en bivši mel probleme z alkotom (in tud so ble kake droge vmes) tak da s tem se res ni za hecat.. čiki al pa alkohol - še kej hujšga se ti lahk zgodi ko heroin.. pljučni rak, samomori, vsi možni zdravstveni problemi (srce/ožilje itd)... itak nas že od zunaj zastrupljajo, zakaj bi se še sam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 M.? Škoda energije za sovraštvo, karkoli že je!Kot si rekla: OOOOOMMMM! Pa karma pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Ah Weedy no. Odločna Weedy. Seksi.http://z.about.com/d/diyfashion/1/6/B/5/-/-/Ohm.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 življenje je fajn. še posebi če greš v gozd, se uležeš na klopco in gledaš kako valovijo krošnje v vetru... potem greš pa k reki, k brzicam in čist pozabiš na svet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 gre. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 življenje je fajn. še posebi če greš v gozd, se uležeš na klopco in gledaš kako valovijo krošnje v vetru... potem greš pa k reki, k brzicam in čist pozabiš na svet... Klopco? Pol že ne greš preveč globoko v gozd,..hehe,.bolj kak mestni nasadek? Sicer pa paše v obeh primerih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 gre zato, ker 12 dobim odškodnino. ostalo pa, ni za nobjenga... x^x Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 kaj pa ti veš, se vidi da nikol nisi bral Janka in Metke, tam ne sam da je bila klopca v gozdu temveč cela hiška iz čokolade. tam kjer sem jaz doma imamo v gozdu klopce, ker mi nismo kar tko pa hiške iz čokolade tud, čist tko po potrebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 OOOOOMMMM! ne, ne...prave mantre so tukaj (zmagovalna mantra danasnjega dne je pa sigurno no.3 od zgoraj javzdol) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 tam kjer sem jaz doma imamo v gozdu klopce, ker mi nismo kar tko pa hiške iz čokolade tud, čist tko po potrebi... Mi pa klope. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Mi pa klope. ti si zadnje čase čist preveč bed. sej se pošpricaš po obleki npr. al pa hitr kolesariš čez in je res great! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 LOL stran se je samo odpirala pa sem se že smejala: Supafly - Who's your daddy?? Ha? mhm...ene par tam gor jih je prav kultnih ze Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 ja tako mi gre... ne morem verjet, da te ocenjujejo po tem kolk si strijast. ku češ... a tako ti gre... :xx!: odurno. ... gremo na vago. btw, alli se dobi v spletni lekarni tudi za suhe. a tako ti gre... sej bo... zrasu... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 V PM. Dost mam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Ma dej. Vse je itak zlagano.Če bi se ljudje enkrat zavedal kdo je tisti, ki jim stoji ob strani in jim vedno bo... bi mal drugače ravnal. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.