Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

pičke, ki se greste spiritualnost, ki se greste duhovnost, se vas da NAJLAŽJE POFUKAT.Samo od energij pa čaker pa usode moraš blodit pa je že mokra. mrš, vse ste ŽVALI, k boste glih tko umrle!

in ps: hvala bogu za duhovnost!

protestno masturbira na marsino sliko.
Deli na socialnih omrežjih

spet en razočaranc k mu bog ni dau bajte, bazena, bemveja pa tenis igriša...

.

.

.

povrh tega pa očitno na suhem že celo večnost.

sej bo... obstajajo tudi umobolnice.

blagor jeznim v duši, kajti njihovo bo nebeško kraljestvo. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

to sem napisu unisu, ker je zbiru take besede, da bi ga blo treba kar prtisnt ene parkrat. x;)x

zdej ti lahka že vsako otroče po*uka kar ti hoče. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:eek: tlele sem pa res fajn mim usekala x:Ix ... le kaj mi je bilo x:Dx

sem zbrisala svojo sramoto x;)x

jeti, ni panike. sej nisi mogla vedit, ko pa nisem quotiru. x:)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Sej bi človk še kakšnemu kaj povedal, sam kaj ko se takoj usuje plaz kritik, kako so drugi popolni in brez napak.

Ne ljubi se mi potem tega poslušat.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Troubles in Paradise :inocent:

x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Sam res, tudi jaz sem ugotovil, da so te spiritualne iskalke zelo pogosto, pravzaprav, zgolj pod krinko, iskalke primarnega kosa mesenosti.

x:Dx

(you wish :vragec: x:px)

mah... mi vsi smo *iskalci ljubezni*, na nek nacin, potem pa logicno, da ce se duhovno *bolj poglabljas* (in/ali siris/visas, whatever), da se tud ko gre za ljubezen. x:)x

Potem pa je spet povezano tudi z mosko interpretacijo (tako znakov kot teh in onih motivov 'iskalk'). x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Briljantno!

sam sem se te dni ukvarjal s teorijo o izumrtju dinozavrov. Padec meteorita je boring. Bolj mi je všeč teorija , da so se pojavile nove rastline, ki so povzročale zaprtje in so te zverinice podlegle pomanjkanju olajšanjan no.2. Sam pa sem mnenja, da so se dinozavri enostavno spotaknili in padli. To v znanstveni perodiki zdaj zagovarjam pod imenom trip-and-fall theory. Konkurira mik samo dr. Larson s svojo teorijo, da so umrli od kajenja.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest razlika
kdo je kdaj pogresal gardedamo? Kdo jo je sploh kdaj imel? In pol kar na lepem, evo ti jo... na. Gardedamo. Smotan to. Moram popazit, kaj si bom v bodoce zazelela..

.. tele dinozavrske teorije..

Antoninozavr - dinozavr, ki se mu je zgodil trip and fall xsmx

Ja, dinozaver bo tudi poimenovan po meni x^x Nekoč, ko bom pohajkoval po gmajni, bom našel nek odrezan noht in iz tega rekonstruiral 20 tonskega dinozaverskega kolosa, ki bo imel prav to ime. Da se vrnemo k aktualnemu dogajanju paleologije: dr. Larson je našel bližnjega bratranca Tyranosaurus Rexa in ga poimenoval Tyranosaurus Mex, kajti nosil je sombrero in pončo ter kadil 200 kg težke cigare, ki so tudi botrovale izumtrju te fascinantne vrste.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kaj sploh je blo to??

grem in pridem v lj. na izpit. Pa zunaj pred vrati čaka še ena študentka. Ok, začnemo mal klepetat, pogledam na uro in je 18. Prof. pa od nikoder. In potem že skoraj pet minut čez, pa deset minut čez.. Ko naenkrat pride iz učilnice ven ena študentka, pa druga.. pa ju vprašava, kaj so imeli, pa rečejo izpit iz **** ?In to ob 17.uri. Medve se sam spogledava, k nama ni blo nič jasno, ker nama je 1000% pisalo v računalniku da je izpit ob 18 :blink:

Potem naju prof. ni vzela na izpit, ker kljub zatrjevanju ni verjela, da je pisalo ob 18, smo šle v njen kabinet preverit na računalnik v bazo in njej piše ob 17 :OO:

Zdaj doma še enkrat pogledala v eštudent in mi piše še vedno ob 18 :ochko:

Pa koji posli so to...

Pa še negativno nastrojeno je bilo potem vedenje prof., kljub temu, da sva bili vljudni v pogovoru..ej.. kt da sva pršle tam njej cajt zapravljat, ..

Prov mutno e.. :blackeye:

:eek: čira čara.. sprintaj si pa ji nesi pokazat.. vsaj tolk, da bo mela mal slabo vest, da je bla tečna.. a si se na ta prav izpit vpisala? ;)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ni mu preostalo drugega, saj smo začeli rušiti iluzije njegovega uma.

Ma ne saj drgač je fejst možakar, sam tržna niša se mu je mal podrla, ni več tok delavnic, recesija j tud tukaj mal razredčila vrste, od nečesa pa moraš živet. Sej sama zamisel ni slaba, če mu bo uspelo in bo res to na profi ravni, ni nič slabega, jest mu privoščim in tud tistim, k bodo ta klub potrebovali (mogoče še jaz)...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Še koga prazna luna matra? Zelo zelo čudne stvari dogajajo. :blink:

(saj ne vem, ali je luna, it could be just me :P)

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...