janko 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 Mislim Janko, tudi ti nisi več zanimiv. Prepogosto že se na Freeja zgovarjaš, da se ven izmotaš iz karkoli si pač začel prwič, pa že je prepogosto a so trojčki? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 Samska bom do konca življenja, majkemi! A do konca oktobra letos ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 Oživela. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. februar 2010 Prijavi Deli 21. februar 2010 A takrat bom umrla?Kaj pa vem...Ce pa ze mislis v kratkem, se cimprej vclani v kaksno levo stranko. Ker boljse, da umre en njihov, kot pa eden nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ej, Mysti, sem slišal, da je proizvodnja belih konj na princih spet zalaufala...tko da...kr u kafič na kapučin, pa gledat. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ne me narobe razumet - ampak NE hvala. Ja, maš prou. A je to sploh kapučin, kar dons dobiš v kafiču. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Lepa hvala dragi Michelle za glasbene namige sem si jo zamerkala že od Buble-ja dalje, pol pa gre punca omenjat Diane Krall ( poznano sicer iz neke druge sfere), tale Stacey Kent je pa tut Da dol padeš, tut če po Pohorju ne smučaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Ej, Mysti, sem slišal, da je proizvodnja belih konj na princih spet zalaufala...tko da...kr u kafič na kapučin, pa gledat. princi na belih konjih jahajo k princeskam... in to samo v sanjah...(V zakup jemljem, da so sanje na nekem drugem nivoju zavesti točno toliko dejstvo, kot našemu nivoju zavedanja naša telesa in đin-toniki.)on line pa se pojavljajo beli konji... seweda pa odvisno od interpretacije... vsakemu pa po njegovih zaslugah... željah... potrebah...pa nč nisem astrologije, fantazije in podobnih ugibanj omenjal... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Mystica....to sem tut jaz že rekla:) hehesem pa enkrat dobila pameten nasvet od ene gospe ko sem rekla da do konc življenja bom samska: Pa kaj to govoriš. Če pa si nora, ker iščeš princa na belem konju! Potem pa vedno dobiš samo konja, princa pa nikjer. Pravi ''princ'' bo prišel peš In je res....bolj ko gledaš, pa zbiraš....bolj butasto zbereš Aja pa to si že slišala, da se zarečenega kruha največ poje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Perverznjak 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Samska bom do konca življenja, majkemi! lahko kako pomagam Mystica....to sem tut jaz že rekla:) hehesem pa enkrat dobila pameten nasvet od ene gospe ko sem rekla da do konc življenja bom samska: Pa kaj to govoriš. Če pa si nora, ker iščeš princa na belem konju! Potem pa vedno dobiš samo konja, princa pa nikjer. Pravi ''princ'' bo prišel peš In je res....bolj ko gledaš, pa zbiraš....bolj butasto zbereš Aja pa to si že slišala, da se zarečenega kruha največ poje? want more me too Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Kaj ti tudi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Perverznjak 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 princi na belih konjih jahajo k princeskam... in to samo v sanjah...(V zakup jemljem, da so sanje na nekem drugem nivoju zavesti točno toliko dejstvo, kot našemu nivoju zavedanja naša telesa in đin-toniki.)on line pa se pojavljajo beli konji... seweda pa odvisno od interpretacije... vsakemu pa po njegovih zaslugah... željah... potrebah...pa nč nisem astrologije, fantazije in podobnih ugibanj omenjal... jaz sem princ belih konjev in sem resničen Kaj ti tudi?to kar ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Aja pa to si že slišala, da se zarečenega kruha največ poje? a dej???ok.nikoli. nikoli nikoli... ...ne bom zaspal ob prasketanju ognja iz odprtega kamina, medtem, ko mi boš ti brala poezijo, me božala ... ...pa da widm tale twoj zarečen kruh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Lepa hvala dragi Michelle za glasbene namige sem si jo zamerkala že od Buble-ja dalje, pol pa gre punca omenjat Diane Krall ( poznano sicer iz neke druge sfere), tale Stacey Kent je pa tut Da dol padeš, tut če po Pohorju ne smučaš Ni za kaj Znam biti težek romantik tudi Diana je moja ljubezen Bom kdaj še kaj namignila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 a dej???ok.nikoli. nikoli nikoli... ...ne bom zaspal ob prasketanju ognja iz odprtega kamina, medtem, ko mi boš ti brala poezijo, me božala ... ...pa da widm tale twoj zarečen kruh verjetno je da tega zarečenga kruha ne boš pojedel:) hehe:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 verjetno je da tega zarečenga kruha ne boš pojedel:) hehe:) seweda ne. zato pa nehej neumnosti neprewerjene širit naprej p.s. čist za usak slučaj...izbor poezije prepuščam tebi kwa pa teb kle ni jasn? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 seweda ne. zato pa nehej neumnosti neprewerjene širit naprej p.s. čist za usak slučaj...izbor poezije prepuščam tebi Je preverjena neumnost:) Sem ene 3,5 do 4 leta izjavla isto kot Mystica...da bom do konc življenja samska:P pa že 2,5 leti nisem več....izjavila sem tudi, da s tem pa že ne bom skupaj.... pa sem:) torej? janko....eh lahko ti zbereš če bi že mogel jesti svoj zarečeni kruh:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Je preverjena neumnost:) Sem ene 3,5 do 4 leta izjavla isto kot Mystica...da bom do konc življenja samska:P pa že 2,5 leti nisem več....izjavila sem tudi, da s tem pa že ne bom skupaj.... pa sem:) torej? janko....eh lahko ti zbereš če bi že mogel jesti svoj zarečeni kruh:) itaq se na pol zajebawam, ampak mi je pa zelo mem, da se nekatere neumnosti kar kot dejstvo goworijo naprej. (za prijatelje si moraš čas uzet, izjema potrjuje prawilo...) tut o zarečenem kruhu velikokrat drži, ampak prawilo pa ni.zgornje izjave so pa itaq u bistvu le prošnje, da naj kdo reče, da ne bo res... za prmejduš... pa če mi takoj pes crkne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 eh tipi... kdo vas rabi A ni to že logično. Rabijo nas mice mace. A so to človeške al pa živalske pa ni tolk pomembno. Če drugega ne nas imajo živalske (tigrčki, levčki,...) skoraj vedno radi---za priboljšek namreč oz. hrano. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Je preverjena neumnost:) Sem ene 3,5 do 4 leta izjavla isto kot Mystica...da bom do konc življenja samska:P pa že 2,5 leti nisem več....izjavila sem tudi, da s tem pa že ne bom skupaj.... pa sem:) torej? Lako je biti general nakon bitke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Diane Krall je ena od legend.Kot tudi Frank Sinatra, Michael Buble, Luis Armstrong, ...Diana je ... eh tipi... kdo vas rabi Večina nezavrtih žensk brez njim ustreznega "qurca" prav dolgo ne zdrži [preverjeno.com]. -)_________urgenca.com [avanture]; žensk kar nekaj, "fuqačev" pa tudi. ...http://urgenca.com/SVN/europage.jsp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 komplimenti po Tantrino Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 3 - 5 dni "testne abstinence", so že "emocionalna vprašanja",kaj je zdaj to. ... -) x:Dx x:Dx x:Dx Kompatibilnost mora biti. -)komplimenti po Tantrino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Za "dol polagat se" partnerstvo ni nujno.So tu še "fuckbuddy razmerja", katera pa ni nujno, da sopromiskuitetna. Nekdo ne dobi, kar hoče, ima v ta namen "obojestransko fuckbuddy razmerje." Volk sit, koza cela"[kakor za koga & kakor komu znese]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 eh tipi... kdo vas rabi www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.