Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ni za kaj x:Ix x;)x

Znam biti težek romantik tudi x:Ix

Diana je moja ljubezen :2src:

Bom kdaj še kaj namignila... xsrcx

x:px :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

:palec:

Odvisno s kakšnim razlogom si tole izjavila ;)

razlog za izjavo, da bom celo življenje samska? Propadla zveza (varanje, bla bla bla....) ... pa vse skup za nazaj kar ni šlo.... je pa res, da sem se 1leto pa še več držala teh besed.

da ne bom nikoli z njim? ker so me vsi spraševali zakaj nisva skupaj in tudi res nisem mislila bit z njim, se je vse skupaj razvilo iz prijateljstva in je prišlo popolnoma nepričakovano. bum tresk...fertik:)

kaki razlog maš pa ti, da boš do konca življenja samska?:) kar berem tvoje poste si mi simpatična, tako da dvomim, da maš problem dobit koga:)

Danes ko poznamo kloniranje in genski inženiring pač skloniraš partnerja. Po možnosti mu daš pa še kakšen mikročip v možgančke in napišeš programčke. Potem se bo pa obnašal tako kot bomo mi želeli..... x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

yup :palec: sploh pa tud, sej ni to neko življensko poslanstvo, met partnerja....

no kukr za koga x:o)x

bemti sunac, nč se mi še ne spi. ko bo treba vstat, bom pa komi žvela.

jup. to mi deli :palec:

stvar je enostavna. samo z nekom, ki ga maš rad-a in on tebe... vse ostalo... rajš nč x:)x

zakwa pa ne spiš? se na tri šihte obremenjuješ, da boš ostala sama? x:o)x x:Dx

Janko, pretpostavljam da je mislila i na to. x:)x

Inače, :palec:

glej...

pojma nimam in vseeno mi je, kaj je predpostavljala.

mislim na splošno.

gojimo zmote, da se sploh kogarkoli lahko "dobi". in če se z nekom daš dol, ga zato še nisi dobil-a.

in potem najlepše... ko ti zjutraj uide... je itaq z njim nekej narobe oz. smo ga-jo nagnali... ker, da mi komurkoli nismo terna-to seweda ni opcija x^x x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

gojimo zmote, da se sploh kogarkoli lahko "dobi". in če se z nekom daš dol, ga zato še nisi dobil-a.

in potem najlepše... ko ti zjutraj uide... je itaq z njim nekej narobe oz. smo ga-jo nagnali... ker, da mi komurkoli nismo terna-to seweda ni opcija x^x x:Dx

:eek:

tale Janko včasih čist preveč pametno irca...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

glej...

pojma nimam in vseeno mi je, kaj je predpostavljala.

mislim na splošno.

Ok. Rekoh već da se slažem.

ze ze, samo a ni fajn mer vse ljudi rad! x:Dx jih sprejemat kot so!

Namrec imeti rad je precej razlicno razumljeno med ljudmi.

Nekoga imas lahko rad, ker ti daje nekaj kar potrebujes, pa cetudi (samo) sexs.

Verjetno pa ni ravno veliko ljudi, ki seksajo z drugimi ker jih nimajo radi ne x:Dx x;)x

no, sicer pa dajes ti malce drugacen vtis tukaj na forumu x:Dx

stvar je enostavna. samo z nekom, ki ga maš rad-a in on tebe... vse ostalo... rajš nč x:)x

...

x:Dx x:Dx x:Dx

Saj tale gre bolj v računalništvo, ampak ... x:o)x

kliče dons ena bjonda (jaz), ki nima kej dost pojma na Telekom in razloži, da bi rada statičen ip.. Fant ful prijazen, vse zvleče iz nje in razloži in 'bomo vse zrihtal in vam poslal obrazec za zahtevo'..

prejle dobim obrazec v firmo, nekam čudno zgleda, skor napizdim fotra/šefa zakaj nimamo open office, če že ta novih office-ov nimamo.. si prepošljem, da bom doma odprla v OO.. odprem. in stvar zgleda isto..

in sem šele zdaj se resno spravla prebrat in dojela, da so mi poslal obrazec v stilu:

Polja oznacena z *( ... )* SO OBVEZNA ZA IZPOLNJEVANJE, tekst znotraj

oklepajev pa so navodila za vas. Znake *( in )* potem, ko ste vnesli podatke zbrisete.

Primer:

name: *(Ime vase kontaktne osebe)*

ima obliko po izpolnitvi vasih podatkov

name: Janez Novak

in potem je cel tekst poln okvirčkov, oklepajev, zvezdic, čudnih besed in podobnega... in mi šele zdaj kliknilo, da se fantje očitno ne dajo motit in pač lepo pošljejo kar en košček kode, ki jo bodo pol lepo nekam skopiral, ker zakaj bi si dajal dodatno delo in normalnim neračunalničarjem pošiljali normalne obrazce v stilu: Ime in priimek: Naslov: in tko naprej.. x:o)x x:Dx x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

v vecini morda ne gre zato, da imet partnerja, razen morda pri tistih, ki jih je strah biti sam, temvec zato, kar partnersto skoraj neizbezno prinasa. to je pac moje mnenje.

yup :palec: sploh pa tud, sej ni to neko življensko poslanstvo, met partnerja....

no kukr za koga x:o)x

ja, mozno. sicer to pravis ti, jaz o varanju nisem niti govoril. tako da neprikladen je tudi dinamit za nekoga fentat, ali pa prikladen za porusit staro neuporabno hiso, na kateri bo nekoc stala dobra uporabna.

torej lahko gledas bolj pozitivno na to tudi. Recimo, oziroma tocno tako kot sem napisal. Imeti preprosto rad in sprejemat ljudi taksne kot so!

Namerno citiram samo ta stavek:

Kako prikladno za tiste, ki varajo xrolleyesx :xx!:

malo danajsnega "molariziranja" x:Dx nekak pase sem v neko "splosno, sirse" razmisljanje in misljenja tule na forumu zadnje in nekatere pretekle case:

---

Kar misliš in cutiš, to ustvariš v obliko.

Kjer so tvoje misli, tam si tudi ti,

ker ti si zavest;

in na kar meditiraš, to postajaš.

---

Najvecja lepota je v resnici, cetudi je resnica grozotna. Tisti ljudje, ki pri mestnih vratih pripovedujejo zgodbe, življenje obracajo in malicijo, tako da se zdi lenuhom, bedakom in slabicem prijetno in sladko; toda takšno govorjenje nicesar ne uci, nicesar ne zdravi in ne dopušca srcu, da bi poletelo v višave, marvec le poglablja cloveške slabosti.

---

Right Change: Change the subject of desire!

Awakening of lake Bohinj - Slovenia: http://vimeo.com/8928863

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Moja frenda je bila na Finskem in je rekla, da se strašno palijo na temnolase ljudi, njen fant je bil skoraj oblegan od deklet (pismo, če bom še dolg čakal, bom zamudu takšno izkušnjo...........ker sivolasi niso tolk atraktivni x:Dx).

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:o)x ...ja vidš, sploh nisn pomislu. No, na srečo še ne rabm nbenih korekcij x:Dx, čeprav se sivci že pojavljajo. No, te pa ni frke, bom pa na stara leta švedske pa finske babice juru.... x:Dx

K. Čapek

Pojma nimam. Zdej, če se to nujno v vsakem primeru opazi, nima smisla, ker zgleda smešno.

He,he, no torej bom čez par let kul x:px

Kakor za koga. Eni zgledajo, se počutijo in obnašajo kot staci že pri 40 ih. Sam se počutim mlad, ko se ne bom več, javim........verjetno pa ne, ker bom takrat že povrnjen v prah x:Dx (mam srečo, ker so moji starci še zdej zlo mladostnega videza glede na starost, pa upam, da jim bom enak).

K. Čapek

Pojma nimam. Zdej, če se to nujno v vsakem primeru opazi, nima smisla, ker zgleda smešno.

He,he, no torej bom čez par let kul x:px

Kakor za koga. Eni zgledajo, se počutijo in obnašajo kot staci že pri 40 ih. Sam se počutim mlad, ko se ne bom več, javim........verjetno pa ne, ker bom takrat že povrnjen v prah x:Dx (mam srečo, ker so moji starci še zdej zlo mladostnega videza glede na starost, pa upam, da jim bom enak).

Zdaj si kul za skandinavke, še mal pa boš kul tudi za slovenke. x:Dx

No, sej jes sem pa tut tam nekje,..že malo kul. xsmx

Michelle: super. jes jih tut mal idealiziram,..če ne drugega, so prvi v glasbi.

http://funnywebjokes.files.wordpress.com/2008/06/zsweeds.jpg

zdej pa res nikoli več nikomur ne pustim, da mi striže lase :vragec: sm rekla mami, če mi lahk postriže konice, torej ene 2, 3 cm... pa mi jih je nesla več kot 10cm :o|o: :icon17: faaaaaaaaaak, zdej mi pridejo lasje komaj tam nekje do sredine hrbta :C:

Boga mica maca. Za pomiritev paše porcija whiskasa, pa kakšna miška za desert. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

zdej pa res nikoli več nikomur ne pustim, da mi striže lase :vragec: sm rekla mami, če mi lahk postriže konice, torej ene 2, 3 cm... pa mi jih je nesla več kot 10cm :o|o: :icon17: faaaaaaaaaak, zdej mi pridejo lasje komaj tam nekje do sredine hrbta :C:

:o|o:

To je pa res grozno kratko. x:Dx

Poleti grem na Švedsko!!!!!

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

Komaj čakam!! To sem si pa RES želela! Sicer pol leta kasneje, kot sem nameravala, ampak...!!!!!!!!!!!!!!

Jejejejejejje!

Ok....diham...

super :palec:

vesela x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zdaj si kul za skandinavke, še mal pa boš kul tudi za slovenke. x:Dx

No, sej jes sem pa tut tam nekje,..že malo kul. xsmx

x:Dx tak se pozitivno razmišlja :palec: x:o)x

Tko si jaz predstavljam, je v nebesih :2src: :2src: :2src:

Sploh če umreš mučeniške smrti.

x:Dx

Jaz bi v taka nebesa raje živ. x:px xDDx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...