lia 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 kušni se v rit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Bral sem, da ga ni primerno kuhat, temvec dodajat samostojno, ker s kuhanjem sprosca strupene snovi ce je res, pa ne vem. Peteršilj, nikol več! Ves okus unič. Tako res fajn juho sem par dni nazaj naredila. Tak čaroben prerez med menzno hrano in neukimi eksperimenti. Mnjamiii. No, in sem danesa hotela ponovit. In me je zaneslo, peteršilj je ena taka hudo zagatno zelena dominantna začimba. Ne morem verjet. Nikoli več. Pa cel pisker juhe... v maloro. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 ... zdaj je posijalo sonce, ker sem se prejle nažrla grem zdaj na kavo s kolesom. glede tega imam eno nadomestilo in sicer - v sredo ob enih peljem Rona na polepšanje ustnic (sama) lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Prepotentneži. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Yes, yes, yes, yes, yes........ Kaj dela sončk na sončk, kaj dela Jupi, kaj dela Venerca, kaj dela Urančič......... pa ne morš verjet............ Yes, yes, yes, yes, yes........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 uuuuu to pa je veselje....me veseli zate Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 uuuuu to pa je veselje....me veseli zate Thanks my love Sej je bil cajt...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 WOOHOO! Kokotec kaj naj rečem?Čestitam? Ammm svaka ti čast! Hm............... Kolkr te poznam, vem da misliš zdej spet na kake........ ........... No, ni lih tko, sam oki, vseeno in je pol dela za mano. In sm res happy. Skor več nism verjel. Tk da......thanks tut tebi za čestitke in tko........ Skor da sm si zaslužu........ Yeeeees. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Waw, Mysty mi je poslala srčka........ Thanks...... What a day........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Hehe koky .... zate vedno Love u too Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Juhu! Jutri dobim nove copate za taichi! :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Yes, yes, yes, yes, yes........ Kaj dela sončk na sončk, kaj dela Jupi, kaj dela Venerca, kaj dela Urančič......... pa ne morš verjet............ Yes, yes, yes, yes, yes........ :onfire Čestitke za uspeh še od mene ! Si si pa res zaslužil ! Sam da ne boš spet samo garal- malo si moraš tudi privoščiti, veš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 no za karkoli se že gre, bravo (par smajlijev sm ti morala zbrisat iz citata, ker si jih tolk nalimal, da jst ne morem nobenga več ) Hvala mucy. Sej vem, sm pretiraval z limanjem, sam sm bil res v luftu. Čestitke za uspeh še od mene ! Si si pa res zaslužil ! Sam da ne boš spet samo garal- malo si moraš tudi privoščiti, veš ... Oj Rožca, thanks, , mah, se bojim, da se garanje šele začenja, a bo pa z užitkom..... A je pa šele pol.........še malčk se bo treba pomatrat pol pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 čakam plimo, da me odnese med ljudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Upam, da je tole stanje nalezljivo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Škrtica Cookie pravi, da itak ne boš veliko v stanovanju Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Škrtica Aliana se strinja s škrtico Cookie in dodaja, da lahk tud utesnjeno in majhno nardiš ljubko in prijetno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Evo bom dala kar primer: 200 per week235 per week (5,6)Najbolj TALE Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Evo bom dala kar primer: 200 per week235 per week (5,6)Najbolj TALEŠe zmer sem škrta, navijam za prvega (200/week), RAZEN, če je zraven zelo prometne, hrupne, prašne ceste, po možnosti kaka železnica trapasta, ali pa da so sosedi grozno glasni (ampak reeeees u iber) pa smrdijo ful, oz. je pod tabo kaka smrdljiva restavracija/gostilna s slabo izvedenim prezračevalnim sistemom in ti ob vsakem zračenju smrdi v flat. Potem stisnem zobe in s težkim srcem in roko odštejem večje pare. Sicer pa, če ti je oni drug res WOW (meni je wow, sam ne tok zelo), izberi drugega. Kot pa si sama rekla, v njem ne boš preživela veliko časa (vsaj v budnem stanju ne). Premisli. ********čeprav, zakaj pa ni na sliki videt WC s kopalnico?Jaz se drgač odločam na podlagi čistosti toalet in kuhinje/niše. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Najceneje je pa spalka in klopca al pa kakšna železniška, avtobusna postaja...Se še mal reveža narediš zraven, pa dobiš še kakšen kos kruha od kakšne nune... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 140:35 dražjega = 4 tedni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Jaz sem tudi bolj za tvojo varijanto Michelle. Mi je pomembno kako se počutim. Res pa je da se navadiš vsega in vzameš opcijo, ki je finančno ugodna.Mislim pa da si v stanovanju veliko več, kot samo v času spanja. Cene so primerne okrožju, ki si ga izbrala, čeprav je London itaq drag.Mogoče še za pogledat kak drugi okrog, kot je že predlagala Lili Mai. http://www.gumtree.com/london/34/54775334.htmltale mi je v uč padel Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Cookie nima pojma o nepremičninskem najemniškem stanju v Londonu, kamoli odvetniškem stanju Sam pol leta - je dolga doba (in veliko extra denarja). Vendar, kot rečeno, jaz ocenjujem po stanju kopalnice/WCja in kuhinje. In na oni cenejši varianti ni slik toalet. Zakaj ne? A je težko eno sliko več prilimat? Al pa toalete niso glih primerne, ker so Grrrroza Morda bi lahko kdo šel pogledat oni flat, imam občutek, da imaš v Londonu prijatelje? Morda celo sweetheart - ugibam. Nevertheless Mich, poslušaj svojo intuicijo Se ne moti Kaj pa kle ena škrtica ali dve menita, je irelevantno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Ako se troši pare, neka se troši na veliko...samo se jednom živi... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Ako se troši pare, neka se troši na veliko...samo se jednom živi... Cookie, saj po eni strani imaš prav samo nekje moraš postaviti meje **škrtarenja**. V Londonu najdeš take luknje, ki jih res težko pri nas zbezaš na plano, pa še veliko keša hočejo za njih.Kar se škrtarenja tiče se mi zdi ena moja znanka fenomen, ko si je privoščila izlet v London je jedla samo najbolj poceni čips iz trgovine nekaj dni, pila je samo vodo, ki si jo je natočila v wc-ju, nič si ni ogledala, ker bi morala plačati vstopnino. Kar je po eni strani ok, ker v končni fazi imaš veliko free zadev, ampak vseeno se mi zdi, da je malce pretiravala. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.