Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Bral sem, da ga ni primerno kuhat, temvec dodajat samostojno, ker s kuhanjem sprosca strupene snovi x:Dx xrolleyesx ce je res, pa ne vem.

Peteršilj, nikol več! Ves okus unič. Tako res fajn juho sem par dni nazaj naredila. Tak čaroben prerez med menzno hrano in neukimi eksperimenti. Mnjamiii. No, in sem danesa hotela ponovit. In me je zaneslo, peteršilj je ena taka hudo zagatno zelena dominantna začimba. Ne morem verjet. Nikoli več. Pa cel pisker juhe... v maloro.
Deli na socialnih omrežjih

WOOHOO! Kokotec kaj naj rečem?

Čestitam? :inocent:

Ammm svaka ti čast! xDDx x:Xx

Hm............... :ermm:

Kolkr te poznam, vem da misliš zdej spet na kake........ x:px ........... :fiju:

No, ni lih tko, sam oki, vseeno :onfire: :onfire: in je pol dela za mano. In sm res happy. Skor več nism verjel.

Tk da......thanks tut tebi za čestitke in tko........ :2src:

Skor da sm si zaslužu........ x;)x x^x

Yeeeees. xsuperx

Yes, yes, yes, yes, yes........ xbendx xsuperx :hepko: :hepko: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Kaj dela sončk na sončk, kaj dela Jupi, kaj dela Venerca, kaj dela Urančič......... x^x x^x w:Iw w:Iw pa ne morš verjet............

Yes, yes, yes, yes, yes........ xbendx xsuperx :hepko: :hepko: :onfire: :onfire: :onfire

x:px x:px x:px

Čestitke za uspeh še od mene xwizardx ! Si si pa res zaslužil :palec: !

Sam da ne boš spet samo garal- malo si moraš tudi privoščiti, veš ... x:px

x:Dx x:Dx xcivx no za karkoli se že gre, bravo x8Dx :palec:

(par smajlijev sm ti morala zbrisat iz citata, ker si jih tolk nalimal, da jst ne morem nobenga več x:o)x )

Hvala mucy. :2src: Sej vem, sm pretiraval z limanjem, sam sm bil res v luftu. :8):

Čestitke za uspeh še od mene xwizardx ! Si si pa res zaslužil :palec: !

Sam da ne boš spet samo garal- malo si moraš tudi privoščiti, veš ... x:px

Oj Rožca, thanks, :2src: , mah, se bojim, da se garanje šele začenja, a bo pa z užitkom..... x:px x:px

A je pa šele pol.........še malčk se bo treba pomatrat xscratchx :att: pol pa xcheersx ;)

Upam, da je tole stanje nalezljivo :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Škrtica Cookie pravi, da itak ne boš veliko v stanovanju x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Škrtica Aliana se strinja s škrtico Cookie in dodaja, da lahk tud utesnjeno in majhno nardiš ljubko in prijetno :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Evo bom dala kar primer:

200 per week

235 per week (5,6)

Najbolj TALE

Še zmer sem škrta, navijam za prvega (200/week), RAZEN, če je zraven zelo prometne, hrupne, prašne ceste, po možnosti kaka železnica trapasta, ali pa da so sosedi grozno glasni (ampak reeeees u iber) pa smrdijo ful, oz. je pod tabo kaka smrdljiva restavracija/gostilna s slabo izvedenim prezračevalnim sistemom in ti ob vsakem zračenju smrdi v flat. Potem stisnem zobe in s težkim srcem in roko odštejem večje pare.

Sicer pa, če ti je oni drug res WOW (meni je wow, sam ne tok zelo), izberi drugega. Kot pa si sama rekla, v njem ne boš preživela veliko časa (vsaj v budnem stanju ne).

Premisli. xsrcx

čeprav, zakaj pa ni na sliki videt WC s kopalnico?

Jaz se drgač odločam na podlagi čistosti toalet in kuhinje/niše.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Najceneje je pa spalka in klopca al pa kakšna železniška, avtobusna postaja...Se še mal reveža narediš zraven, pa dobiš še kakšen kos kruha od kakšne nune... x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

140:35 dražjega = 4 tedni :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz sem tudi bolj za tvojo varijanto Michelle. Mi je pomembno kako se počutim. Res pa je da se navadiš vsega in vzameš opcijo, ki je finančno ugodna.

Mislim pa da si v stanovanju veliko več, kot samo v času spanja. Cene so primerne okrožju, ki si ga izbrala, čeprav je London itaq drag.

Mogoče še za pogledat kak drugi okrog, kot je že predlagala Lili Mai.

http://www.gumtree.com/london/34/54775334.html

tale mi je v uč padel :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cookie nima pojma o nepremičninskem najemniškem stanju v Londonu, kamoli odvetniškem stanju x:o)x

Sam pol leta - je dolga doba (in veliko extra denarja). Vendar, kot rečeno, jaz ocenjujem po stanju kopalnice/WCja in kuhinje. In na oni cenejši varianti ni slik toalet. Zakaj ne? A je težko eno sliko več prilimat? Al pa toalete niso glih primerne, ker so Grrrroza :inocent:

Morda bi lahko kdo šel pogledat oni flat, imam občutek, da imaš v Londonu prijatelje? Morda celo sweetheart - ugibam. Nevertheless Mich, poslušaj svojo intuicijo x^x Se ne moti x8Dx

Kaj pa kle ena škrtica ali dve menita, je irelevantno xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ako se troši pare, neka se troši na veliko...samo se jednom živi... x:Dx

:palec: x:px

Cookie, saj po eni strani imaš prav samo nekje moraš postaviti meje **škrtarenja**. V Londonu najdeš take luknje, ki jih res težko pri nas zbezaš na plano, pa še veliko keša hočejo za njih.

Kar se škrtarenja tiče se mi zdi ena moja znanka fenomen, ko si je privoščila izlet v London je jedla samo najbolj poceni čips iz trgovine nekaj dni, pila je samo vodo, ki si jo je natočila v wc-ju, nič si ni ogledala, ker bi morala plačati vstopnino. Kar je po eni strani ok, ker v končni fazi imaš veliko free zadev, ampak vseeno se mi zdi, da je malce pretiravala.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...