Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Lili, tale stanovanjček ni bil mišljen čisto zares. Je pa fajn videti glede na to kar lahko dobiš.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

wow x:)x

...

včeraj izvedela kaj je narobe z mano. ron (moj edini husky pes) je v slabem stanju že dlje časa. včeraj odrezali izrastek na ustnici (še to sem dobila odlog plačila). v trebuhu pa ima ogromne tumorje (verjetno dva. operacija 400 eur, pa nimam neč. prodala bi (ledvico). ga peljala brez vozniške. nisem srečala policije in sem ohranilacelo glavo. pred mamo se zagovarjam na psiho-mentalno neprištevnost, glede na to, da sem ponaredila podpis za poroštvo za avto. :O:

včeraj mi je fajn zmanjkalo samozavesti, tko d aje veterinar govoril z mamo po tel., da počaka še malo preden ga odpre. namesto, da bi kar rekla, da ga odprejo in plačam v obrokih. glupa jaz. ker je stvar taaaaakaaaa, da ga boli in ni povsem prišteven ,verjetno je tudi oglušel.

baje s presno prehrano izginejo tumorji.

na prvomajski je DPMŽ za pomoč (vsaj prevoz in moralno oporo svojcem), da gremo skupaj gor ,ga peljemo na operacijo, tam mi odobrijo obročno, če ne bo treba poglobit narkozo.

... poročam, če se ne zadavim s telefonom. x:)x ker vse obstaja, ...če imaš keš, sem nasploh jezna-torej sem živa.

(prodala bi tudi avto)

lp

Za 400. evrov dobiš že vozniški izpit. x:o)x Za ledvico bi pa sigurno dobila kakšnih 15.ooo- 20.000 evrov. Organe zmeraj rabijo za preprodajo, zlasti kakšne ledvičke. x:Dx Če se pa človeček lahko pozdravi od raka s presno vajo, energetskimi tehnikami....pa ne vem zakaj ne bi to veljal tudi za živalce. Samo malo prilagodiš zadeve...ne vem pa če bi psiček glih bil zadovoljen s presno hrano. In kot bi nekateri rekel "J..i ga to je karma". xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ne poznam.

Vem katera je Katie Price :o|o:

Ojej Lili.,.kak si še ti mlada. x:Dx

To moraš počekirat! Only fools and horses je ena najboljših angleških komičnih nanizank. Zdaj, če ti je všeč angleški humor, potem sploh ni dvoma, da boš to štekala.

Po eni strani sem ti pa kar fauš, da boš lahko tole prvič podoživela. Jaz še zdaj z veseljem pogledam kakšno že videno serijo. :palec:

Aja Only fools and horses x:Dx šele zdaj mi je potegnilo xrolleyesx x:Ix

Potegne ti pa kot tale legenda od avta.http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/03/reliant-del-boy-supervan.jpg x:Dx

Trotters independent trading,...New York-Paris-Peckham!! x:Dx x:Dx x:o)x

groza x:o)x

jaz grem tui v London x8Dx

so karte tok hitr priletele, da jih mam že sprintane x:px

pa ne vem, kaj bi šla gledat, za 5 dni pa greva x^x

kje je ona tema Nataly, ko sprašuje za London :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ajoj, nahrbtnik iz omare je tema; jst pa London iskala x:o)x pa valda nč najdla.

Hvala lepa za klik; grem zdej tja brat x:Ix

dons sm raztrrrrresena :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sem vedla, da bi mogli v aprilu datum postavit. ker do avgusta bomo točno na čisti nuli pristali.

je pa res, da še vedno lahko na september prestavim ali pa oktober x:)x

o angliji se menim to..tudi raztresena danes.

pa saj sem v bistvu non stop. Nič pametnih povedi nisem sposobna skup spravit, najraje bi vse odpravila z besedo ali dvema.

včasih pa cele litanije pisarila.

valjda pride to z leti.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

just shoot me :xx!:

I love you x:Xx x:o)x

Sorry, sam men gre še zmer na smeh....

Zlobna vem... sam tokrat bo pa res vse OK no!

Prid na gtalk k boš lahko!! x:)x

xsmx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Samo ne preveč uporabljat besed na "fuck you" in podobnih skovank...se lahko zgodi tudi kaj neprijetnega. Greste kao z malo bebo v trgovino in se beba začne to dret sredi folka...rdečica na obrazu bo še najmanjši problem... x:Dx

men se je smešno zdelo, fotr pa mat sta se tud nek režala pa ga probala utišat, sam ga je to še bolj spodbudilo in potem se je vse naokoli slišalo pizduuuuuuuuu materrrrrrrrr x:Dx

tud v vrtcu. kadarkoli se je ful vživel v igranje s kakimi avtomobilčki, je začel na veliko preklinjat pizdu mater, pizdu mater, pizdu mater x:Dx

Moj kolega je šel s ta malo v trgovino, mela je neki probleme z mehurjem in potem začne sred trgovine na glas stokat "Mene pa pizda peče..." Valjda se je hitro spokal preden bi kdo pomislil evo pedofila....Tako da še sam ne ve kje se je to naučila, vem pa da je rekel da mora naslednjč rečt "lulika"...Sigurno je vrtec kriv... x:Dx

Moj kolega je šel s ta malo v trgovino, mela je neki probleme z mehurjem in potem začne sred trgovine na glas stokat "Mene pa pizda peče..." Valjda se je hitro spokal preden bi kdo pomislil evo pedofila....Tako da še sam ne ve kje se je to naučila, vem pa da je rekel da mora naslednjč rečt "lulika"...Sigurno je vrtec kriv... x:Dx

Pa kaj si ja nor kake majo tamali!! xsmx

Šel na S Primorsko...uletil na mini snežni metež, nore lokane voznike, burjo, poledenelo cesto....FULL COOL...zlasti ko ti avto začne malo zanašat in kamionček nasprot... x:px Zelo priporočam. Odsvetujem pa to kakšnim srčnim bolnikom.... xg:Dx

In valjda angelčki so spet malo vrtel volan, premikal avto in reševal takega tupkota kot sem jaz... x:Dx

En komad samo za njih

:love:

:vragec: če si pameten se me danes ogni na kilometer.....brez nagobčnika sploh ne smem lajat....kaj mi dela :xx!:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec: pa dobro , kaj zaj to pomeni, ne more uporabljat OS :eek: pa mu pošljem mail...ga nima več.....

če češ, malo mi gre na jetra, ker mi ljudje kr izginjajo....toti mladi, pa sploh ne zastopijo starih vicev :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...