The Dude 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 mislem se sramujem sajih karenin A je to spet kaka interna fora? Ker zadnjih dveh postov niti ne razumem. aaa,..svojih korenin. x:o)x Mystice pa še zmeraj ne štekam, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 ...jaz bi enga napizdila zdaj ampak nima smisla energije trošit...mej se skrajno fajn !!! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Zoprna sem si. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Zoprna sem si. Meni si pa fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Meni si pa fajn. Hvala. Tudi ti meni. Ampak... če bi se danes družila, ti ne bi bila. Krivim PMS. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Hvala. Tudi ti meni. Ampak... če bi se danes družila, ti ne bi bila. Krivim PMS. Aja . Pol pa mogoče dober dan, da se mal razvajaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Aja . Pol pa mogoče dober dan, da se mal razvajaš. Ma, nejsem se...Bi mogla pridet v vaš konec, na tvojo releksacijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 fffffffffuck, jutr je že pondelk najraj bi ga prespala. mogoče bo šel mimo mene, če se delam, da ga ni --------- http://www.shrani.si/f/8/12Y/1XnliouY/statisticssay.jpg matr sm butast sm mislu, daj usak tretji kitajc, je pa le pedr. unedwa bebca narisana pa mene gledata in zdej, k si me razsvetlila, ti koj vrnem...če že zjutrej zobe z vinjakom opereš... tut pondelk ni šwoh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 hvala za nasvet... sam mislim, da mamo sam kak pir pr bajt. a to tud deluje? mater kok sm ljubavno razpoložena. to ni dobr. tebe očitno že sama misel na pir iz tira fukne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 se mi je zdelo. beer saves the day 34 pirou na dan... drži dohtarja stran. piri ni nujno da so glih suprce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Včasih pašejo tudi rumove kroglice al pa kakšna litrska flaša "ognjene vode"-da se malo po indijansko izrazim- v kakšnem dobrem pecivu, tortici, slatkišu,.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Še bolje je gledat ženskico, ki je malo popila in je po možnosti še malo okajena...kako se premika in kako priča....No tudi obratno velja, včasih se je treba tudi malo nasmejat. A ni zanimivo, več pirčkov ko spiješ bolj simpatičen ti postaja nasprotni spol...sigurno je hmelj kakšna zdravilna rožica. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Brezo hvala Bogu, da zame zgornja teorija ne drži povsem Mi pa z alkotom čiki bolj zapašejo pa hrana Pa ne mi rečt, da si kao kadilec. Predpostavljam da misliš na kakšen čips, slan prigrizek, burek, pizza....in po možnosti ob 3. zjutraj... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 a kdo sploh pije alko iz kozarca? Bond. James Bond.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 a kdo sploh pije alko iz kozarca? jaz. najbrz si pa itak mislila pir. kao - alko iz kozarca? pih, pusi! flasho vodke na eks! al pa flasho terana. Ne maram piksnastega okusa in vcas me celo glava boli al mi je mal slabo po piru in mam razlago svojo, da se aluminij nekako sprosca v pir (al pa ce pir zelo dolgo stoji al kaj tacga, ker se mi je na enem placu to nekajkrat zgodilo, pa sem sklenila da niso meli nekih zalog pira, pa da so bile stare zaloge).Tako da pijem pir iz flashe, ampak iz kozarca.Razen Smiley-a. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 O kajenju ne bom ... Drugače pa vse kar si naštel + topli sendviči doma Znači sama "zdrava hrana"... ...Sendviči z meskom ali brez, z rastlincam ali brez... ...A se ti nič ne smilijo živalce, pa rastlince...pobijanje pa to... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perezija 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 pogrešam te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Da znači A zdej pa praviš naj si grem ob 3-4h zjutraj ajdovo kašo kuhat?Moji topli sendviči so samo s sirom in bureki vedno samo sirovi. Sam nisem vegetarijanka.(mogoče ne še) Pravim da je lažje iti na štacion po burek kot pa kuhat v jutranjih urah.... Upam da papcaš tud dost travce zraven... ...zakisanost telesa pa to... O tem bi ti free sigurno lahko nakladal cele zgodbice... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Ja sej zadnje čase sem res dost brala in spraševala okol tega. Mislim, da bom zelo spremenila režim prehanjevanja, ker mi telo samo pravi, da je bilo vsega preveč ŽURI POLAKO..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Na zavodu dobim free tečaj Ita, sem bla na testiranju... za v katero stopnjo bi hodila, 60 ur... bo dobro, ker v SŠ nisem znala prav neč (opšta sramota) vzela na maturi... Ita, komi komi... sem se prijavla na zavodu da bi financirali NPK v celoti kar je ostalo bolničar-negovalec vsebin in testiranje... moram verjetno konkretno pisno poslat... živčna sem zato ker nikamor ne gre... ampak gre ... ker sem brezposelna mi ne bo treba plačevati dodatnega zavarovanja in dobim od CSD 158 € do zaposlitve na mesec, katere lahko porabim na osnovne življenjske potrebščine in dostavim dokazila o porabi verjetno za vsak mesec. bom doma provala poravnati svoje stroške, dolžna sem še ful, upam da mi ne vzamejo avto, ... sem odkrila eno luštno kamnito hišo v vipavski dolini... ...na obroke če bi... zakup in to... tipam, če bo kaj hudega, da lahko zbežim, ker če nisi sam svoj in sebi v oporo, ni nič. če bi kam šla pa bi rada da bi blo moje 100%, ker folk si zmišljuje. (psi), jaz,... ograja, ne smeš sadit smrek, zidat nič... ker doma (mam komi dosti volje) da gledam naravnost. od neke blokade. nikoli ne veš, komu se bo kaj zazdelo... še eno leto faksa pa magistrirat. sej bo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 danes je tak dan, da bi prav z veseljem enkrat te dni z ZVEZANIM en pir spila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Ma kakšen pir neki...temu se strokovno- kuharsko reče destilirana hmeljeva juhica...priporočljivo servirat hladno ne vroče... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Nekaj vam bom zaupala. Zelo sem trpela in to več kot 4 leta. Naj vam nekaj pojasnim. Ko padeš na dno, spoznaš resnico, vse ostalo je prazno blebetanje - temu rečem jaz teorija, o praksi nekateri nimajo pojma in hvala bogu, da je na nek način tako. Ko boste tam dol čisto na dnu, se boste vprašali, imam dušo, srce ali sem samo um. Počasi se boste pobirali, minilo bo več let in vi boste srečnejši in bolj bogati. Vaše bogastvo ne bo poznalo meja, kajti vi ste bogastvo, prej ste bili šibki in nepodučeni, sedaj rastete. Povem vam, nekateri se boste spoznali in takrat se boste zjokali, nato pa prišli do zaključka, da je vse ena sama ljubezen in to je bog in to ste vi. Maloprej sem hotela nekaj napisati. Rekla sem sama sebi, ti si najlepša duša,kar jih poznam.... verjamem da isto mislite tudi vi o sebi.cenite življenje in naučili se boste lepote, učili se boste besed. ki prihajao iz znotraj. Poslušajte glasbo. Vsi vi bi poslušali besedilo. To je napaka.Poslušati moramo melodijo in glas. Glasba je isto kot srce, ne rabi uma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 U što sam se upustila http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k025.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.