no1 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Potem pa greš v knjižnico in na izhodu ugotoviš, da ti je nekdo spi*dil dežnik To še dejansko obstaja, da greš nekam, pustiš dežnik in si mnenja, da te bo čakal, ko se vrneš? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 To še dejansko obstaja, da greš nekam, pustiš dežnik in si mnenja, da te bo čakal, ko se vrneš? Ja ... je pa verjetno predpogoj, da nisi iz Lj. 2 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Yeah, jesus didn't teach about wicked minds, so it's ok for you not to understand OOO, Je, Je Učil o Pokvarjenih mislih, o pokvarjenih umih, jih razkrival, razkrinkaval, odpravljal, itd, ... Le, da ti o tem očitno nič ne veš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zato pa potem tkole površno sklepaš kot tudi razmišljaš . But Reality Is Different , Fortunatelly Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Dejansko še pričakujem ja Sama nikoli ne bi vzela tujega dežnika in res je tudi, da se mi do sedaj to ni zgodilo. In žal nisem izpolnjevala predpogoja Zadnjič je meni spixxxla dežnik pred nosom ena fina starejša dama. Smo bli na enem celodnevnem predavanju, zvečer noro lil dež..in ta frajla jo mi stegne pred nosom..Me je bilo sram it za njo..sem si šla kupit novo. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Zadnjič je meni spixxxla dežnik pred nosom ena fina starejša dama. Smo bli na enem celodnevnem predavanju, zvečer noro lil dež..in ta frajla jo mi stegne pred nosom..Me je bilo sram it za njo..sem si šla kupit novo. OOO, Jaz bi pa Za nalašč skočil za njo, da si nebo domišljala, da jo nihče ne vidi, in da se ji zmanjša njen napuh iz njene brezbrižnosti , samopomembnosti ( beri važnosti) , itd, itd, itd . Poznam take "frajle" , in mi precej precej dvignejo moj drugače precej mirni pritisk . To so : " L e p o t i č n e F i g u r e " . In take mi najbolj "stopijo na živec" , ... Because God said Likewise . Dost' sem v lajfu že šparal jezika za take stvari, ... in pol stradal kruha, ker sem ga zapravil za "dežnike" . Dost' mam tega . Dost' mam teh bednih-bolanih for Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 mene pa zmeraj počaka. k ga seveda dam v trgovini v tisto in pričakujem da me bo počakal kar se tudi zgodi, in, ne bi človk verjel, v centru LJ. (itak je menda LJ eno najbolj poštenih mest, kar pa ne velja za kolesa) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 mene pa zmeraj počaka. k ga seveda dam v trgovini v tisto in pričakujem da me bo počakal kar se tudi zgodi, in, ne bi človk verjel, v centru LJ. (itak je menda LJ eno najbolj poštenih mest, kar pa ne velja za kolesa) Počak' še mal' , ... zmer huje Bo , ker se ljudem neda delati, in raje kradejo , ... tko , al' pa drugač http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 a res al kaj? nisem vedla da je prav v priročniku. v bistvu govedarsko, ker to si pa res lahko vsak kupi, sej sem si ga tudi jaz. lohk res carsko dobiš za ful poceni. meni se je pa zadnjič sanjalo to z marelami in ni blo vse skupaj nič, ampak je vseeno bilo skoraj morasto.da sem nekje bila, kot na metelkovi al pa na enem takem placu in da ko sem odhajala, popokam dežnik, kao svoj, rdeče karirast ('škotski') in ker ni deževalo, ga ne odprem.In pol hodim, iščem kolo, pa kar ene prepreke so bile in sem hodila in hodila, iskala, tkole se zdi kot da ni nič takega, v sanjah je bilo pa prav mučno.No in po totalnih vijavajah začne deževati, odprem dežnik, je bil pa čist drugačen kot moj in kot da je otroški, čisto majćken (kot imajo kitajci na glavah) in z volančki. tko je dol bingljalo z robov.In sem mislila, da sem ga zamenjala z drugim zaradi iste barve in vzorca.No ko pa pridem v sanjah končno dam, čist izžeta, pa zagledam svoj dežnik lepo doma!Tako da ne da sem ga zamenjala, ampak sem ga po nerseči ukradla. pač mislila sem da je moj.Potem pa sem bila v dilemi, ker se mi ni dal nazaj vrnit tega, ker sem tolk prehodila, pa imela slabo vest, ker sem pač nekomu spljačkala maerlo.Kere sanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 ja sej. Ni ceneje ukrast. Slaba vest in to ima večjo ceno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 aja, itak. maš prav.(sem pač samo razmišljala, kako bi se počutla pol... vsak hip bi me lohk kdo za kravateljc začopatil ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 a o vesti se govori le kakšno vest ima lahko človek, ki dopušča bolano ocenjevanje ljudi iz ozadja...ali pa ga celo sam izvaja? ki podpira tako negnusne, sovražne in nasilne energije kot se dogajajo? res neverjetno 3 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Nekatere starejše uglajene gospe (po videzu) so dostikrat zelo "prefrigane"...In ker se nikoli ne ve ali je to to ali pa je samo malo pozabljiva, je treba ubrati malo diplomatski ton...Recimo včasih se je treba tudi malo za dret, da se bolje čuje, se pač predpostavlja, da ne sliši dobro "Halo gospa a ste prepričani, da je to vaš dežnik..." oz. nekaj v tem stilu...To sem se naučil po trgovinah, samo da je bilo tam v igri kao trgovska roba...včasih so tudi plačali in pozabili kaj vrednega... Drugače pa velja čisto simpl pravilo...če se gre v knjižnico ali kam drugam in se pušča dežnike stran od sebe, je najbolje imeti kakšen star, ne preveč vreden dežnik, če ga slučajno kdo džapi...Meni se zadnje čase to ni zgodilo (zadnjih par let)...pa ne vem ali zato ker je kakšen angel varuh zraven ali ker ne nosim marele, če res ne ščije too much... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Jaz ga itak sama vedno pozabim v bistvu jih sploh ne nosim več s sabo, sem rajši malo mokra .. dežniki se me pa res ne držijo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 OOO, Je, Je Učil o Pokvarjenih mislih, o pokvarjenih umih, jih razkrival, razkrinkaval, odpravljal, itd, ... Le, da ti o tem očitno nič ne veš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zato pa potem tkole površno sklepaš kot tudi razmišljaš . But Reality Is Different , Fortunatelly Mucek, sem jaz kar nekaj let študiral biblijo veš, tak da nič bat o moji nevednosti Kar je zate površno, je dejansko druga stopnja. Ko gradivo prebereš, ob tem pa vklopiš še lastne možgane, dar boga tistemu, ki jih ima Fuck yeah, fortunately. Especially the fuck part Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Ojej Malo gledam novice po netu, fotke... in je kar hudo, praktično po celi Sloveniji, vse reke so ful narasle, ful škode, ogroženih...Voda je nevarna, nepredvidljiva, pa še mraz je...Ubogi ljudje. Mi bomo šli spat v toplo posteljo, eni se pa zdaj borijo in se še bodo, v strahu, kaj vse se lahko zgodi. Ful držim pesti, da bo vse ok oz. da se bo umirilo vse skupaj in da bi imeli ti ljudje čimbolj mirno noč oz. s čimmanj ali nič posledicami. Rekorden pretok Drave in Save: "Situacija je na meji obvladljivega" 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Ja, prihajajoči mrk vse bolj pritiska... in (še vedno) totalna štala po Sloveniji. Totalno razdejanje, v Podravju pa še vedno rdeči alarm:V Ormožu še naprej kritično stanje, na pomoč vojska Ko narava svoje govori, mi nič ne moremo...Lahko se malo predpripravimo, samo prvič ne moreš vsega predvideti, drugič je vse povezano, tudi sredstev ni ipd.groza.Ubogi ljudje. Vsa čast pa vsem prostovoljcem, res je lepo, da je toliko dobrih ljudi in da v nerseči vseeno znamo skupaj stopit! Da bi se vsaj čimprej umirilo in da ne bi nastajala še nova in nova škoda! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Nekatere starejše uglajene gospe (po videzu) so dostikrat zelo "prefrigane"...In ker se nikoli ne ve ali je to to ali pa je samo malo pozabljiva, je treba ubrati malo diplomatski ton...Recimo včasih se je treba tudi malo za dret, da se bolje čuje, se pač predpostavlja, da ne sliši dobro "Halo gospa a ste prepričani, da je to vaš dežnik..." oz. nekaj v tem stilu...To sem se naučil po trgovinah, samo da je bilo tam v igri kao trgovska roba...včasih so tudi plačali in pozabili kaj vrednega... Drugače pa velja čisto simpl pravilo...če se gre v knjižnico ali kam drugam in se pušča dežnike stran od sebe, je najbolje imeti kakšen star, ne preveč vreden dežnik, če ga slučajno kdo džapi...Meni se zadnje čase to ni zgodilo (zadnjih par let)...pa ne vem ali zato ker je kakšen angel varuh zraven ali ker ne nosim marele, če res ne ščije too much... Dobr' Povedano :-)) In Tud' dobr si sklepal ; Stvarnik ti je poslal Angela da ti varuje marelo . No, če je bla bolj švoh marela, je imel toliko lažje delo :-) Kot si reku , kake take stare kljuse znajo biti Zlooooooooo prefrigane, tko, da jaz takoooj dobim pritisk, že samo če pomislim na njihovo XXX Ena taka je una , ... ah, nebom zdaj še o tej stari zlobnici :-X Drugič raje :-) Lp + # Mucek, sem jaz kar nekaj let študiral biblijo veš, tak da nič bat o moji nevednosti Kar je zate površno, je dejansko druga stopnja. Ko gradivo prebereš, ob tem pa vklopiš še lastne možgane, dar boga tistemu, ki jih ima Fuck yeah, fortunately. Especially the fuck part Ja, ampak zgleda da jih nis dost vklopu, al pa ti (že) mal štekajo . Sicer pa Tudi NI Vsakemu dano Doumeti . In, to sem se sedaj naučil, tko, da, .... čist možno, da ti On Žal Ni dal razumeti, ker si žal preveč pokvarjen . Takle maš . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Da bi vdela uglajeno gospo, ki mi pred nosom smukne moj dežnik ne vem, ali bi ji rekla ali jo samo gledala kako odhaja. Verjetno zadnje.Sej ne rečem, da se tudi zgodi, da kdo po pomoti zamenja, kar pri meni ni bil issue danes. Ostale so samo male marele, moja velika. Velike pa v modri, živo rdeči in kanarček rumeni. Totalno nezamenljive z mojo zamolklo zeleno s takimi rjavimi črtami. Ej, Marsa ne kličem hudiča, ampak mene je do danes tud vedno počakala. Kolesa? Še v tistem malem 'priročniku' za turiste sem brala, da je LJ vrano mesto, razen izjemne kraje koles[/quot Tud jaz sem samo gledala...na srečo je bilo še dovolj časa da sem skočila po novo. Pa tud en tigrast vzorec na njej mi ni bil nil všeč.. njej pa je zares sedel. pa bog ne daj, da bi ji dež zmoćil tisto nafrfuleno frizuro..Bog naj ji jo požegna, pa da bi ji čimvečkrat prišla prav. Saj koneckoncev je samo dežnik, mene je bilo sram iti do nje, pa zahtevat tisto usrano marelo nazaj. Tud dobra lekcija zame..zgleda, se ne bom nikol znala v vseh situacijah zase postavt. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Zadnjič je meni spixxxla dežnik pred nosom ena fina starejša dama. Smo bli na enem celodnevnem predavanju, zvečer noro lil dež..in ta frajla jo mi stegne pred nosom..Me je bilo sram it za njo..sem si šla kupit novo. drugič pa se naredi neumno pa reči joj gospa mal ste se zmotili ponesreci ste vzeli moj dežnik a vam pomagam najti vašega?meni se je to zgodilo tudi na vasi nei pamž mi ga je vzel sam ga nisem videla pol k jo je vzel sva bila pa sam midva notri jaz sem se glih neki s tamalim ukvarjala al sm ga oblacla al neki,ja no pol sm pa malemu upila novega in je bil full vesel k je prej mel velikega odraslega.... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 drugič pa se naredi neumno pa reči joj gospa mal ste se zmotili ponesreci ste vzeli moj dežnik a vam pomagam najti vašega?meni se je to zgodilo tudi na vasi nei pamž mi ga je vzel sam ga nisem videla pol k jo je vzel sva bila pa sam midva notri jaz sem se glih neki s tamalim ukvarjala al sm ga oblacla al neki,ja no pol sm pa malemu upila novega in je bil full vesel k je prej mel velikega odraslega.... Saj mislim, da ne bo več drugič..pač se mi je zdelo hecno..tako fina, okitena gospa..in moja reakcija (nereakcija).Nič hudega, se zgodi.Na srečo je maxi poleg, pa da jih prodajajo.. .. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 ..zgleda, se ne bom nikol znala v vseh situacijah zase postavt. No, Saj, ravno To je Bil delni Razlog te Lekcije : da se naučiš Postaviti Zase . Saj ni nujno da vedno, ampak kdajkrat pa Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 postavit se zase, heh...zadnjič sem se šla preoblačit iz kopalk v kabino, v katero se pride iz obeh strani. Istočasno sva noter vstopili jaz in ena Iltalijanka z druge strani. Čist jasno nama obema je bilo ,da bo tam ostala -ona.Ker ona je samozavestno flopnila svojo torbo na klop, kot da me ni, jaz pa - jasno, sem se - uvidevno (jeb**no) umaknila, češ izvolite, seveda boste vi noter, koji k** pa sem jaz, da bi imela tole gardertobo lahko zase... ma sem jezna nase, ker VEDNOI bolj gledam na druge kot nase, vedno vse odstopim, vedno.... pa sranje, ko se NIČ ne naučim iz tistega bednega filinga, ki sledi takšni in podobnnim situacijam... 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 postavit se zase, heh...zadnjič sem se šla preoblačit iz kopalk v kabino, v katero se pride iz obeh strani. Istočasno sva noter vstopili jaz in ena Iltalijanka z druge strani. Čist jasno nama obema je bilo ,da bo tam ostala -ona.Ker ona je samozavestno flopnila svojo torbo na klop, kot da me ni, jaz pa - jasno, sem se - uvidevno (jeb**no) umaknila, češ izvolite, seveda boste vi noter, koji k** pa sem jaz, da bi imela tole gardertobo lahko zase... ma sem jezna nase, ker VEDNOI bolj gledam na druge kot nase, vedno vse odstopim, vedno.... pa sranje, ko se NIČ ne naučim iz tistega bednega filinga, ki sledi takšni in podobnnim situacijam... Iz izkušenj - se da. Ko boš nehala misliti, da ti mora biti bad ob tem, bo veliko laže... Potem pa pride počasi in spontano, preden se sploh zavešhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Sem pa zase uspela narediti popolno analizo, zakaj je bilo temu tako... In mislim, da je k temu delno pripomogel tudi ta forumhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Istočasno sva noter vstopili jaz in ena Iltalijanka z druge strani. Čist jasno nama obema je bilo ,da bo tam ostala -ona. x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 postavit se zase, heh...zadnjič sem se šla preoblačit iz kopalk v kabino, v katero se pride iz obeh strani. Istočasno sva noter vstopili jaz in ena Iltalijanka z druge strani. Čist jasno nama obema je bilo ,da bo tam ostala -ona.Ker ona je samozavestno flopnila svojo torbo na klop, kot da me ni, jaz pa - jasno, sem se - uvidevno (jeb**no) umaknila, češ izvolite, seveda boste vi noter, koji k** pa sem jaz, da bi imela tole gardertobo lahko zase... ma sem jezna nase, ker VEDNOI bolj gledam na druge kot nase, vedno vse odstopim, vedno.... pa sranje, ko se NIČ ne naučim iz tistega bednega filinga, ki sledi takšni in podobnnim situacijam... ja sej skozi nas učijo da se moramo izogibati konfliktov z drugimi, to pa sledi v konflikt samim sabo in pokvarjenih desetminut ali včasih več. punce postaviti se je treba zase saj niste nekakšen predpražnik kjer se vsi brišejo.sploh pa če vam v resnici ni vseeno da se vam zgodi krivica.poglejte to je tudi duhovno rastenje, kot pravim kaj vam bo ljubezen.poglejte bom malo črnogleda sam jaz imam rada sebe,kaj če se v tistem prehladiš ko popustiš.ko popustimo odgovornosti do sebe.imejte se radekot sem rekla sej se ni treba krega naredit se neumne(za druge)....ko se boste postavile zase se boste počutile odlično.....sploh pa kaj učite potomce,če pustite da drugi hodijo po vas,ne ne ne,vse mora biti v ravnovesju.ljubezen do sebe je zelo pomembna..... 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.