Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Sem drugaorazredna državljanka..in sem ponosna na to..v bistvu ne želim biti prvorazredna,

ker imam hrbtenico (sicer obrabljen 3. in 4, vretence)..xrolleyesx

Bolj kot vse boli ljudi ta očitna nategancija povsod okrog..laganje, sprenevedanje, prazno govoričenje in nategovanje.

Človeka delajo dejanja, ne čivkanje vsepovprek..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Deli na socialnih omrežjih

ena od možnosti, ki se je politiki najbolj bojijo na volitvah bi bila :

ne dam glasu nikomur od navedenih ....

in če je obkrožena največkrat, je potrebno izločit vse navedene kandidate ... napisat druge ....

:palec:

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Ha...ta je pa dobra...x:px

Zdej ko jim prpa dela...bi radi pa po zakonih razlagali kaj sme navaden narod ali ne ???? x:o)x

To kar se je pa do zdaj mimo zakonov delalo in je glavni vzrok vstaje ljudstava...pa ni bila kršitev in je bilo prosto po Janezku...al kaj????

Vzrok je pomemben in vzroke je potrebno odstraniti..."Ako ne ide milom onda silom"....Kaj tle ni jasno????

In če imajo pripravljene represivne taktike za folk... ( kar definitivno imajo...sej se ni Gorenak sam izmislil te akcije policajčkov in zagovorov,... za njimi stojijo predsednik vlade in ostali priležniki)...verjetno, da ne bomo zdaj tako neumni in se jim napovedovali , pa izpostavljali tiste organizatorje , ki bi jih na policiji najprej natelembali, potem pa denarno oglobili....al kaj ???...x:o)x

Seveda bi si tile modelčki želeli te taktike- upoštevanja zakončkov , ki bi za njih bila lahko nadzorovana...sam tud folk ni glup....

Če se jih drugače ne da odstranit...pač ne bo šlo po pravilih, ki jih tudi sami ne upoštevajo!

Je že kar prav tako kot je...Edino tako se jih bo pometalo....nenapovedano , hitro in povezano...!

Eeee...tuki pa se meni gladko malo j... kaj kje piše....in od kod razni Šturmčki zdaj cvilijo....

Folk se bo vstal proti kriminalcem, mafijozom in elizabetarijanskimi elitneži in pika...pa naj piše kjerkoli karkoli...

Pravila so tud zato, da se jih poruši in napiše nova....takšna, ki bodo v dobro ljudem...

Kot že rečeno...- zakoni in sodstvo niso bog i batina....v takšnem primeru... krivičnem za državljane pa res ne !

Zame ne ....Upoštevam samo tista , ki so poštena in smiselna....

(Človek se medtem , ko se takšni zakoni pišejo ukvarjamo z otroškimi smrklji, rastom krompirja in peteršilja....služimo po cele dneve za preživetje in nimamo časa vsega spremljat) ....

Če pa je politika pokvarjena, sodstvo skorumpirano....pa se sprovocira marsikakšen bedast amandma, zakon, pravilo...ni še nič izgubljeno in nikjer ne piše , da moramo večno ponavljati in živeti v napakah...Tega pravila ni nikjer...Izmišljujejo se ga tisti, ki bi radi ohranjali privilegije...

Ko je pa že kaj napisano in na hitro mimo vse človeške pameti sprejeto in se ti koristoljubneži izgovarjajo na to....je pa na nas vrsta , da jih porušimo in zamenjamo, če ne služijo namenu ..Ne?

Preprosto in samoumevno kot dihanje....se reče....

Nobena revolucija, nobena vstaja in nobena osvobodilna vojna....se ne mečka s pravili, ravno s temi, ki jih zdaj povdarjajo tisti, ki bi radi zamašili ta odpor...

Pa kaj naj bi se partizani ali kakršnikoli borci za človekove pravice, ki so osvobajali domovino pod okupatorjem ...klanjali pravilom, zakonom, diktatom okupatorja...???

Ta je pa dobra...x:o)x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Čakanje preživeto, pametnjevanje preživeto....

Zdaj se bo delalo....ne pa pričalo.... pa če nekaterim Janezkom in istovrstnim igralcem to paše ali pa ne....x;)x

Brezo.... opzorila za demonstracijo si pa dobro povzel....:palec:

Folk se mora samo dobro pripraviti in odsekat kakršenkoli strah, želet izboljšavo iz srca...pa bit povezan kot singerca...pa it pred parlament, Dz...itd. !

...Ja množično...v tem je catch...

Tone partljič...24.com novice ;26.12.2012

http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61089972

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

in vsi tako radi govorimo o pravni državi ....

ampak vsaka država je pravna .... ima svojo ustavo in zakone ...

le da, zakone pišejo tisti pujsi pri koritu in zase ... za manjšino ...

pravo ... pravniki ... od davno se vee, pravniki in advokati so hudičevi poslanci ...

zato je pravna država ponavadi hudičeva država ...

in mi osli povzemamo te čudne pravne fraze politikov ... potem pa jočemo, ker gre vse narobe ...

Podpis http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Če se lahko malo vtaknem v tole kanglo..

ruto dol pred Kanglerjevo ženo..škoda, da ni ministrica za kmetijstvo , ker se zgleda ženska spozna na kmetijstvo..

ali pa na ekonomijo..na nekaj že..da zna pridelat na treh ha krme za tolko denarja..baba je res od hudiča dobra..:palec:

:palec: x;)x x:o)x x;)x :palec:

Ja, se je zgleda že naučila od moža, da z svojo ritjo in gobcem prek laži doseže kar hoče.

No, skoraj bi jim uspelo , ... barabam lažnivim, ... :vragec:

Ma, jih bo treba " poboljšat" , ... al' pa odstranit' , v kolikor se nebojo hotli poboljšat' :o|o:

Lp + #

....Lili Mai..(moje mišljenje o dogodkih)...

Ne se preveč spraševat....včasih je potrebno najprej naredit, ko vemo zakaj...potem pa se tudi pot pokaže....

Vemo kaj ne želimo...To oblast prav gotovo ne..Pa tudi prejšnjo ne...Za nazaj pa je itak bila spet ista, isti modeli...To je začaran krog...

Tako naprej prav gotovo ne smemo...

Kakšna korist pa je od teh prodancev in kradljivcev?

Ja...Pomest z njimi in nastaviti nove ljudi...

Bomo že potegnili iz svojih vrst poštene in bolj moralne ljudi...

Ko je potres, cunami in tornado...tudi ne veš kaj bo potem ne ? ...Takrat , ko grozi nevarnost je prva faza reševanje in borba za obstoj...

Potem pa zagrabiš tako, da na novo izgradiš...

Tako je v vsaki krizi....Kdor še ne verjame , da se nahaja pred katastrofo ...ga pa potres pokoplje, cunami potopi, tornado odnese....

Nima smisla čakat.

Ker za vsakim vprašanjem boš našla tisoč ziheraških dvomov in dilem...ki te bodo pognala v strah...v take odgovore, ki si jih ne vede poslušala že vrsto let in so postala nenaravni način razmišljanja...

Nekateri politiki so tudi pošteni ...in sami ne prenašajo, da so vmešani ravno v tem času v vse te spletke...

Imamo tudi uspešna podjetja, uspešne gospodarstvenike, uspešne ekonomiste,veliko znanih in spoštovanih Slovencev v tujini, znanstvenike, inovatorje, dr.raznih znanosti, tudi socioloških znanosti, ki poznajo ustroj družbe, dogajanja znotraj nje..itd...

Ni vrag, da ne bi sestavili novo državo...Ne se bat...

Tudi sama spadam bolj med skeptične karakterje...in sem itak nagnjena k vrtanju globjih vzrokov....pa iskanju nekih najboljših rešitev...v vsaki priliki ...nisem ravno avanturist...

Zato te zelo razumem in tudi tvoja vprašanja so čisto logična...

Tudi brezglavo početje v čemerkoli prav gotovo ni najboljše...kadar se bojiš za preživetje...

Ampak me je velikokrat naučil lajf, da se vsega ne da izplanirat ...Včasih lahko pametnjujemo, premišljujemo in ravno zaradi bojazni pred kiksom naredimo še več napak...in se ne premaknemo....stojimo v luži, mlakuži...kar je še slabše od kiksa....

...Banji jumping...xDDx

... Ljudje pri nas že dolgo tlijo in životarijo...in početje ni brezglavo...Vemo, da je dovolj...

In kjer je konec poti, volja...je tudi rešitev...

Včasih pa stvari enostavno začutiš v srcu ...razumu....in potem samo srčno slediš tistemu kar je prav....

Če ni dobro, da nam vladajo skorumpirani ljudje, sodstvo, kradljivci, ki se menjajo na oblasti -eni in isti , ki kradejo in spletkarijo že desetletja ... služijo drugim elitnim zvitežem...ne pa državi in državljanom...potem ni druge kot, da se jih zamenja in vrže iz oblasti...Kakorkoli...najprej z mirnimi demonstracijami...če ne gre tako...in se nas lotevajo zatreti...pa je naša dolžnost, da se upremo...Zase, za svoje otoke,...za pravičnejšo družbo in poštenje....

Sem ravno zadnjič poslušala neko oddajo, ki je razlagala, da so ljudem po svetu izprali možgane z občutki , češ, da ni nič drugega na voljo in možnost- kot to kar se zdaj ponuja in obstaja...Zato, ker nam to namenoma vcepljajo, smo s tem strahom ljudje prežeti in zato se bojimo...kdo, kaj in kako bo potem...

Res je,... da je takšna pot malo bolj rizična...ni udobna ....ampak, če vidiš da nekaj ni dobro, ne gre, škodi in si se odločil, da boš odrezal, spremenil....potem ni dobro na sredi poti stalno cincat...

Takrat greš po poti , ki si si jo zastavil-srčno in borbeno v duhu....in narediš , kar je v tvojih zmožnostih.

To meni pomeni srčnost, odgovornost, ...in verjemi, da je v vrstah naših ljudi tudi dovolj izobraženih, strokovnih pa predvsem profesionalno srčnih ter poštenih ljudi, ki bodo prevzeli krmilo...

Ni tako kot nam razlagajo, da jih ni....

Je pa tudi res , da bi morali vsi enotno občutiti to željo po pošteni državi....in da v taki ni delitve na naše in vaše...nekatere stranke so prežete s to idologijo in jo potem širijo med ljudi...

Se mi pa zdi, da je folku zdaj že ukliknilo...ker je čedalje več revščine in težkega življenja ter nepoštenja...in takrat, ko se ta nepoštenja dotaknejo večina ljudi...postane jasno da je čas zrel, da se spremembe izvršijo...Takrat so si ljudje enotni in takrat se moramo tudi kaj naučiti na napakah...sicer jih pa ponavljamo zopet do dolečene točke ....

Zelo dobro je o tem kar se je dogajalo povzel Tone Partljič v video prispevku za Odmeve in na 24.com.novice;

Tone Partljič ...o dogodkih v Mariboru

http://www.24ur.com/...dia_id=61089972

Državljanske pobude za spremembe so se že zbudile in so že sprožene, predlagane;

Čuvar- podpišite peticijo;

http://cuvar.si/podp...irane-politike/

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

Obstaja verjetnost, da so tzi. "skrajneži/provokatorji/granitnekockemetalci" plačani s strani določenih (vladajočih) krogov, ki pomešani med navadne protestnike "izzovejo" odgovor policije ( s solzivci, pendreki ipd.). Vse z namenov; najprej jih zvabimo na plano, da jih pol fejst prebutamo, da jim NIKOLI več ne pade na pamet kakršnokoli protivljenje.

Zelo stara strategija xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

http://www.gape.org/geeklog/public_html/images/articles/2003083022502290_1.jpg"Naš največji strah ni nepopolnost.

Najbolj se bojimo brezmejne moči.

Plaši nas naša svetloba, ne naša tema.

Sprašujemo se:

"Kdo sem jaz, da sijem?"

Zares, zakaj ne bi sijali?

Ste božje dete.

Vaša lažna skromnost svetu ne koristi.

Nič razsvetljenega ni v dušenju sebe,

da bi prikrili negotovost drugih.

Rojeni ste da izrazite slavo

Boga, ki je v vas.

On ni samo v nekaterih, on je v vseh.

Ko dovolimo, da naša lastna svetloba žari,

podzavestno omogočamo drugim, da sijejo.

Osvobajajoč se svojega najglobljega strahu,

pomagamo osvobajanju drugih."

(mandela)

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

No -saj posnetki vse živo razkrivajo. Vsaj tisti,ki krožijo na FB - to je hudič zdaj, ko že vsak lahko snema:))

Nimamo se kaj čudit - nasilje potegne za sabo. Pa čredni nagon. Pa povišan adrenalin..pa čudo stvari..

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zakaj se je ljubljanskega maratona udeležilo več ljudi kot stavke?

Ker na maratonu ljudje tečejo zase, stavkajo pa za skupne cilje..

Kok ste vi iz javnega sektorja militantni in borbeni ;) človeku kuj jasno rata zakaj smo P od pravne države, če celo državni sektor nastopa proti državi... Mi pa gre na kozlanje ko šolniki nekaj demonstrirajo a oni so tisti ku ustvarjajo poslušne bogaboječe klečeplazeče državljane in to s hiperprodukcijo.

Cel lajf se fajtam s prfoksi vseh tipov, ker drugo niso kot oblastnikov podprepniki in lizunčki, zdej ko jim pa mal plačo znižaš, zdej bi se pa šli revolucijo...

če teli izjavi mal skenslam skrajnost in prvociranje in obdržim samo smer in point... se z njo čist z lahkoto strinjam.

res me zanima, kolk doktorjev komunikologije ali sociologije npr. res potrebujemo... in koliko jih je sistem redno in potem še kot samoplačnike pripravljen izšolat, se žal ne morem izognit ideji, da so samo sami sebi namen.

• Lajkam 2
  • Buuuu 1
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hah dobra! Dober izraz časa.

V bistvu je v tej primerjavi vsa resnica. Kolikor berem tlele gor, sta si komaj dva podobnih mnenj..

pač en prihaja iz javne staje, drug iz gospodarstva, tretji neki druzga..

Slovenski maraton bo uspel (upam, da kmalu) takrat, ko bomo šli tečt drug za druzga..

Slovenski maraton bo uspel (upam, da kmalu) takrat, ko bomo šli tečt drug za druzga..

'Slovenski maraton' je uspel, ko so ljudje drugi drugim pomagali, ko so bile poplave.

Ljudje, ki so, medtem ko je njim poplavljalo ali zamakalo, tedaj drugim pomagali.

Ljudje, ki so tvegali morda celo svoje življenje, da so reševali hišne ljubljenčke, drugi, ki so reševali kar tako naključne živali (nekdo je nesel srno)...

Ljudje, ki so na lastne stroške prišli pomagat reševat in dali svoj čas in trud, drugi, ki so imeli denar, pa so pomagali z donacijo, eni pa samo s *kauč pomaganjem* x:o)x, ampak tudi to malo *šteje*, če pomeni pošiljanje pozitivne energije in skupinski konstruktivni duh. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

od Dragojeviča

Vjeruj u ljubav

Vjeruj u ljubav

jer ljubav je sve

vjeruj u ljubav

ne zivi bez nje

vjeruj u ljubav

i sacuvaj nju

vjeruj u ljubav

u dobru i zlu

vjeruj u ljubav

i sacuvaj nju

vjeruj u ljubav

u dobru i zlu

daj mi svoju ruku sad

neka ljubav veze nas

daj mi svoju ruku sad

kao rijedak cvijet

daj mi svoju ruku sad

prava ljubav je uz nas

nek nas vodi u srecniji svijet

Vjeruj u ljubav...

Velik jih je, ki verjamejo in tud pokažejo in tud delujejo in to vliva upanje in zaupanje.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

'Slovenski maraton' je uspel, ko so ljudje drugi drugim pomagali, ko so bile poplave.

Ljudje, ki so, medtem ko je njim poplavljalo ali zamakalo, tedaj drugim pomagali.

Ljudje, ki so tvegali morda celo svoje življenje, da so reševali hišne ljubljenčke, drugi, ki so reševali kar tako naključne živali (nekdo je nesel srno)...

Ljudje, ki so na lastne stroške prišli pomagat reševat in dali svoj čas in trud, drugi, ki so imeli denar, pa so pomagali z donacijo, eni pa samo s *kauč pomaganjem* x:o)x, ampak tudi to malo *šteje*, če pomeni pošiljanje pozitivne energije in skupinski konstruktivni duh. x:)x

To je res.

Je pa tudi res, da je vedno več tistih, ki živijo v pomanjkanju, vedno več lačnih otrok, vedno več tistih, ki živijo v strahu iz dneva

v dan, vedno več družinskih stisk, nefunkcionalnih družin, kjer starši ne morejo otrokom dati, kar potrebujejo. Vedno več bede

in revščine.

Ja, res je.

Veliko pa je tudi takih, ki imajo čisto solidno življenje, pa ker se primerjajo z ne vem kom in si mislijo, kako bi moralo pravzaprav biti, se jim zdi, da imajo čisto premalo in da jim vse živo manjka.

Tako da mislim, da je sicer res, da žal vse več ljudi živi v bedi in revščini, da pa po drugi strani nihče zase ne misli, da je dovolj bogat oz. da ima dovolj.

Če bi recimo sodili po tem, koliko ljudi prejema socialno pomoč, bi mislil, da jih je veliko več zelo revnih, kot jih je dejansko.

Njim samim (nekaterim) pa se to seveda ne zdi tako, ker 'je treba imet' to in ono.

V resnici se pa da na skromen način tudi z malim dostojno živeti, samo 'družba' te sili v potrošnjo, ker ji ne pariraš, če nimaš najnovejšega ipada ipd., kar je vse teh pripomočkov in stafa, ki brez njega več ne gre.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakaj se je ljubljanskega maratona udeležilo več ljudi kot stavke?

Ker na maratonu ljudje tečejo zase, stavkajo pa za skupne cilje..

N E xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx

Zato, Ker Zgleda, da jim stiska/kriza še ni dovolj huda, ALI pa so se prijavili sami priskledniki-podrepniki-hinavci-ri.......ki-pa še kaj gršega bi rekel, ampak me je sram , ker vsaj malo pazim na grde besede .

Ja, res je.

Veliko pa je tudi takih, ki imajo čisto solidno življenje, pa ker se primerjajo z ne vem kom in si mislijo, kako bi moralo pravzaprav biti, se jim zdi, da imajo čisto premalo in da jim vse živo manjka.

Tako da mislim, da je sicer res, da žal vse več ljudi živi v bedi in revščini, da pa po drugi strani nihče zase ne misli, da je dovolj bogat oz. da ima dovolj.

Če bi recimo sodili po tem, koliko ljudi prejema socialno pomoč, bi mislil, da jih je veliko več zelo revnih, kot jih je dejansko.

Njim samim (nekaterim) pa se to seveda ne zdi tako, ker 'je treba imet' to in ono.

V resnici se pa da na skromen način tudi z malim dostojno živeti, samo 'družba' te sili v potrošnjo, ker ji ne pariraš, če nimaš najnovejšega ipada ipd., kar je vse teh pripomočkov in stafa, ki brez njega več ne gre.

No, Marsyka, bodi vsaj malo bolj realnejša : takih, ki imajo čisto solidno življenje , bo Zelooooo kmalu Tudi v - Manjšini .

In, Ja : Jaz Sem zase menil, da imam Dovolj, ko sem bil v očetovi firmi zaposlen.

Potem, ko smo propadli zaradi neplačnikov, in sem moral iti drugam prosjačiti za delo, sem žal moral spremeniti mnenje : Sedaj žal N I M A M dovolj , in to tudi javno priznavam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

In sedaj se učim iz skromnosti in dostojnosti živet , živet v revščino in bedo .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

AAAAAmpak, vseee to sploooooh še Ni Nič, Kaaajti Naaaaajhuje Šele - Pride in to za Vso Človeštvo :sori: :eek: :O: :V: :C:

Tko, da, ... bi blo Nadvseee-Zelooo Dobro, da bi se lotili Reševanja Tega Problema, kajti pozni smo Že, ... da nebomo celo Prepozni :sori: :V: :C:

Mislm, kako ti žališ in ponižuješ Boga.

ccc

:o|o:

Zakaj Že ???

A se ti ne zdi, da ga bolj žalijo tisti ki kolnejo čez Njega, ali ga Celo Zanikajo , kot da ga sploh - Ni ... ali pa tisti ki se mu upirajo , in nikakor nočejo izpolnjevati Njegove Volje ?

Ali pa tisti, ki skrbijo za živali in jih rešujejo, zanemarjajo pa reševanje Človeških življenj in skrb za soljudi ??

Kaj meniš zdaj, Kdo je zdaj hujši ???

Jaz ali oni ???

Lp + #

To je res.

Je pa tudi res, da je vedno več tistih, ki živijo v pomanjkanju, vedno več lačnih otrok, vedno več tistih, ki živijo v strahu iz dneva

v dan, vedno več družinskih stisk, nefunkcionalnih družin, kjer starši ne morejo otrokom dati, kar potrebujejo. Vedno več bede

in revščine.

Podpis ! Žal se moram podpisat po to, čeprav se nebi rad , in z žalostnim srcem :V: :sori: :C:

Čakamo na Novo Dobo po tej Krizi ki bo še naraščala še vsaj 12 Let ... no v bistvu že skor 11 let, ker smo že pri koncu leta , ... skor že v 2013 , ...

lp do tedaj, ajd', čaw

Zakaj Že ???

A se ti ne zdi, da ga bolj žalijo tisti ki kolnejo čez Njega, ali ga Celo Zanikajo , kot da ga sploh - Ni ... ali pa tisti ki se mu upirajo , in nikakor nočejo izpolnjevati Njegove Volje ?

Ali pa tisti, ki skrbijo za živali in jih rešujejo, zanemarjajo pa reševanje Človeških življenj in skrb za soljudi ??

Jaz ali oni ???

Lp + #

bog se izraža skozi nas in boga najbolje častiš, če narediš največ iz svojega življenja, kolikor moreš.

usmiljenje, dobrodelnost, hvaležnost... je samoumevna stvar človeku, ki je srečen s svojim lajfom in tudi deluje v tej smeri in ne dela iz tega big deala.

je pa to isto usmiljenje in dobrodelnost.. tudi oklep luzerjem, ki se skrivajo za to dobrodelnost in nabijajo drugim krivdo in slabo vest... da s tem pridobijo na swoji samopomembnosti.

bojante.... sej mi je mim prepričevati prepričanega, ampak trosiš pa take, da že sploh ni več zabavno.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Zakaj Že ???

Jaz ali oni ???

Lp + #

Aha, a pol če ga drugi žalijo, pol ga lahko tud ti, al kva? In v nadaljevanju... če se en slabo vede do tebe, se lahko tud ti do njega? Če bi bla metoda zob za zob in oko za oko dobra, bi bla zemlja že zdavnaj škrbasta in slepa.

Žališ in ponižuješ ga pa s tem, ko žališ in ponižuješ njegove stvaritve. Ljudi.

:o|o:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...