Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....


Larsy

Recommended Posts

A to je pravilo, da stvari nehajo delat za vikend? Da pralni stroj crkne v nedeljo, da plina zmanjka v soboto? Se mi zdi, da delovni dnevi temu niso najbolj naklonjeni.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

50 odtenkov.......kolikor se spomnim, sta se kar mlatila. V Lidl pa ne smem več.


Pol sva pobrali neke otroke (20-28 let)... mater sem se ujela... ni kaj....

 

N je utrgana, ona bi šla še danes na maškare, ker ji gre mini indijansko krilo še zmeraj čez rit. Jaz pa bom raje izrazila my true colors. da mava klapo tam dol... groza.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

https://www.youtube.com/watch?v=RNcR0cQasF0

https://www.youtube.com/watch?v=z5iOcUAF1ZI

 

totalno drugačen pogled od ustaljenega... sam hecen... ne pozabit, da govori duhovnik :D

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

50 odtenkov.......kolikor se spomnim, sta se kar mlatila. V Lidl pa ne smem več.

upam, da nisi kaj nečednega tam storila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mi smo šli pa gledat 50 odtenkov v soboto... Nekateri so zaspali v kinu in jaz sem se zabavala, ko sem delala fotke spečih :) V bistvu še slabši film kot knjiga, ampak OK, smo se potem fajn ineli. Dobra družba. Pa tudi če kdaj pogledaš kaj bolj plehkega, nič hudega, sam mislim tudi, da če bi režiser in pisateljica imela kak talent, da bi bilo lahko bolje. Tudi če je taka tema, saj s samo temo niti ni nič tako narobe.

 

Me je pa danes nekaj užalilo... Res se mi je uresničila največja želja (no ena, od recimo.. petih) in ta, ki bi mogel bit najbolj vesel zame, je bil najmanj navdušen. Kot da bom koga upoštevala, ko imam možnost, da se mi uresniči... Kdo pa misli, da je. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

Ugotavljam, da imam več želja, kot jih lahko zlata ribica izpolni... ups...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

Zdej je zgleda popularno takole odmerjati sestavine. Pa ej, eni imamo dejansko tehtnice doma http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

Zdej je zgleda popularno takole odmerjati sestavine. Pa ej, eni imamo dejansko tehtnice doma http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif

glej, pa vzami kozarec za vodo (ta običajno drži dva deci). Gre samo za razmerje sestavin.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pa nočem jemat kozarcev, hočem imet napisane sestavine v gramih (ml etc) ;)

 

(in ja, slastne ameriške palačinke sem naredila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif )

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jogurtov lonček moke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

Meni so pa to najboljši recepti. Bistveno manj dela kot s tehtanjem. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

 

Pa imam tehtnicohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pa nočem jemat kozarcev, hočem imet napisane sestavine v gramih (ml etc) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

(in ja, slastne ameriške palačinke sem naredila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif )

 

Moja kolegica bi rekla, da raje mera v kozarcih kot npr. podatek 3/8 litra mleka. :) In za najboljši šmorn so otroci proglasili tistega, pri katerem je ded delal maso "po občutku" in se ni oziral na občutke, ki so popadli babico potem, ko je vstopila v razsuto kuhinjo. :)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Moja kolegica bi rekla, da raje mera v kozarcih kot npr. podatek 3/8 litra mleka. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png In za najboljši šmorn so otroci proglasili tistega, pri katerem je ded delal maso "po občutku" in se ni oziral na občutke, ki so popadli babico potem, ko je vstopila v razsuto kuhinjo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Sam res ej...3/8 litra mleka... Temu se pravilno reče: en mičken manj kot 4 deci http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Meni se je pa vedno dopadel recept za jogurtovo pecivo, kjer ni bilo treba vagat in je bilo: jogurtov lonček sladkorja, pol lončka mleka, pol lončka olja...ipd... (in ker nisem imela jogurtovega lončka, sem šla še jogurt kupit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png )

ah ti ulomki ... 3/8 L ... 3/8 kozarca ... to je preveč angleško ... ni čudno, da se ne prenašajo s francozi ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

ker francozi rečejo : pol kure, pol goske, liter vina, 3 jagode ... pa tak http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

Jp. Francozi se ne dajo motit pri uživanju.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

@A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

@A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Ne kesiraj se. Jz sem tudi dolgo uporabljala tehtanje. No, pa saj lončkom, zelo malo je takih receptov, tudi lahko zaupaš. Pač enak lonček moraš za vse uporabljat, da razmerje ostane. Mene je pa bolj kot tehtanje znalo "zaklat", ko še nisem imela prakse, kako kaj naredit. V receptu je bil izpuščen kakšen korak, ki je bil izkušeni gospodinji jasen. In moja snahica je ekspert za torte, pa še vedno tehta...

Je pa svoj čar tudi v netehtanju...takrat pač pridejo na plano tako in drugače izvirni izdelki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/up.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

@A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

al pa bo dodal da pa on namest mascarponeja za tiramisu da stepen beljak s pehtranom da je cnej in da so vsi bili navdušeni.

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

N Mene je pa bolj kot tehtanje znalo "zaklat", ko še nisem imela prakse, kako kaj naredit. V receptu je bil izpuščen kakšen korak, ki je bil izkušeni gospodinji jasen.

Je pa svoj čar tudi v netehtanju...takrat pač pridejo na plano tako in drugače izvirni izdelki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/up.gif

 

Jup, se pa najdejo tudi recepti s tiskarskimi napakami ali površno napisani, zgrešena razmerja sestavin, jih ni tako malo. Ko imaš nekaj prakse, zelo hitro opaziš kikse, kot začetnik pa ne. Se spomnim svoje prve eksotične sladice, kjer je bilo razmerje sladkorja v receptu 10x od običajne vrednosti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Se mi je zdelo malce čudno, sem vseeno zmanjšala dozo, ampak ne na normalo. Povabljenci so pa vseeno pojedli celotno kosilo, vključno s sladico in ga celo pohvalili. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jup, se pa najdejo tudi recepti s tiskarskimi napakami ali površno napisani, zgrešena razmerja sestavin, jih ni tako malo. Ko imaš nekaj prakse, zelo hitro opaziš kikse, kot začetnik pa ne. Se spomnim svoje prve eksotične sladice, kjer je bilo razmerje sladkorja v receptu 10x od običajne vrednosti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Se mi je zdelo malce čudno, sem vseeno zmanjšala dozo, ampak ne na normalo. Povabljenci so pa vseeno pojedli celotno kosilo, vključno s sladico in ga celo pohvalili. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

moja tašča bi rekla, da ni nikoli preceč sukra, sam premal ga je lahko :D

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

moja tašča bi rekla, da ni nikoli preceč sukra, sam premal ga je lahko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

 

Saj najbrž je bilo to, ja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Saj, saj.... vse gre v maloro, ker se dandanašnji folku zdi tehtanje pretežko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

@A65 ja, ko enkrat poznaš zadevo, lahko delaš po občutku in si po svoje prilagajaš, prvič pa ne. No vsaj jaz ne, zihr bo pa uletel zdej kdo povedat, da kako pa čist vse vedno po svoje dela in izpade super http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

Hehe, sem nekaj dni nazaj v Merkurju lahko opazovala triletnika na nakupovalnem vozičku, ki je v živo študiral odzivanje ravnokar izbrane vage:

http://www.merkur.si/aparati/pomoc-pri-kuhanju/kuhinjske-tehtnice/mehanska-kuh-tehtnica-soehnle-silvia-5kg-20g

 

Glede na to, da se je od neznano pojavil en vijak viška, obstaja velika verjetnost, da bodo sestavine v prihodnje spet merili na lončke. :)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

veliko cukra in potem veliko špric insulina ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

 

Keč je v pogostosti jemanja cukra in velikosti sladice http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png, tako da manj škode naredi ena huda sladica vsake toliko kot sladkor pri vsakem obroku. Vprašaj zobozdravnike http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/birthday.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Dons sm tečna in zoprna (mimgrede, beseda "zoprna" je hrvatom blazno smešna, skoz me sprašuje eden, če sem kej zoprna), ker se me neki loteva,

Upam, da boš čimprej bolje. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wizard.gif

v službi me pa čakajo same take zadeve, za katere pojma nimam, kako se jih lotit - samo fašem jih in uredi - noben ne vem, kako, samo da morjo bit urejene.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Kako poznano. Danes točno to počnem. Pač klic sem in tja.

 

Ali pa pristop Georga iz Seinfelda. Ne naredi nič, pa bodo stvari urejenehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gif

 

Pa sodelavka v sosednji pisarni Severino nabija - samo še to rabim, da se skenslam v postlo.

Slušalke.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Joj kako zivim v neskladju s samo seboj!

Vem, katere stvari mi skodijo, pa glih tiste pocnem, jem...

Nam je pa prisel predavat dr. Papuga in me navdusil in preprical. Zdaj vem, da rabim nutricionista, ki bi skrbel za mojo prehrano.

Zalosti me, ko naj ne bi jedla jajcevcev, paradajza pa se paprike- pa to mam najrajsi

In tri mesce sem ze brez menstruacije a nisem noseca. Kaj pa fe sem zec meni??!!

Koji faktor sem to, da si zmeri najdem razlog z traumiranje no!

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...