Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Danes sem šla z dragim v Umag. Lepo je bilo.

Že celo večnost me ni bilo v Umagu. Kako so ga preuredili in polepšali.

Fuuuul so razširili parkirišča in park so naredili. Stojnice so bile včasih pri lokalih. Zdaj so pa na drugi strani.

Pa veliko so tudi naredili za kolesarje. Izboljšali so tudi razsvetljavo.

Najprej sva šla na čaj in pol na sprehod ob morju.

In srečala sem nekdanjo sošolko iz srednje šole s prekrasno psičko. Ja svet je majhen!

Deli na socialnih omrežjih

Sam da vas spomnem ... še nekaj ur časa danes 19. 01. 2024 - do 13h ... ( jaz grem zdaj ... ko sem lih doma wink.png ) ... hypnodisk.gif
Najboljše v steklenke !!!

Kdaj po izvirsko vodo v letu 2024?
https://www.zazdravje.net/zdrava-hrana/voda/kdaj-po-izvirsko-vodo-v-letu-2024/

Voda kot energijsko-informacijska matrica življenja (kdaj po vodo)
https://www.zazdravje.net/zdrava-hrana/voda/voda-kot-energijsko-informacijska-matrica-zivljenja/

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM

• 3 weeks later...

Brez marele, brez kopuce .... le jaz in dežne kaplje v spokojni tišini v objemu narave! rainbow.gif hypnodisk.gif srcoci.jpg icon25.gif flirt.gif Naslednjič si bom še čevlje sezula ....

love3.gif

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

Danes sem bila v trgovini New Age v Trstu.

Prekrasna trgovina. V takšni trgovini bi še jaz delala.

Trgovina ima takšno energijo, ki človeka pomirja. Sploh nisem hotela iti ven, ker je notri tako lepo in prijetno.

Trgovke so rekle, da ljudje, ki še nikoli niso bili tukaj, da jih je na začetku, kar malo strah vstopiti v trgovino.

Vsega po malem imajo .... nihala, kristale, eterična olja, tarot karte, raznorazne knjige o astrologiji, tibetanske posode, šamanske bobne, amulete, talismane itn.

Največkrat se ustavim pri knjigah o astrologiji, pa tudi tarot karte me energijsko pritegnejo.

Pogosto zaidem v to trgovino, ko se nahajam v centru Trsta. Ampak grem bolj za dušo, ker cene so astronomske.

Ko se zjutraj dragi zbudi, on vstane prej kot jaz, pa reče .... zunaj pred vhodnimi vrati te čaka ena metla s srčki. Jaz nisem bil, pa reče v hecu .... kaj imaš ljubimca?

Pojma nimam kdo mi je tole prinesel .... sumim na mamo ali pa na sestro.

Ko sem videla metlo s srčki nisem mogla zadržati smeha hehehe.

Ja, danes je valentinovo! Dan zaljubljencev.

Hoja brez obutve, nogavic po odpadlem hrastovem listju, travi, blatu, mahu, pa po mrzlih in ostrih kamnih itn.

Za na konec sem še objela kot koala veličasten bor. V mojih mislih je na površje priplavalo vprašanje, koliko let si potreboval, da si se razvil v takšnega lepotca?! Bil je fascinantno ogromen. Imela sem občutek, da sega do neba. Zaprla sem oči in se poizkušala povezati z njegovo energijo. Umirjeno sem dihala in skozi nosnici je zasidral vonj po lesu in smoli. Za danes je bilo 15 minut dovolj.

• 3 weeks later...

... Ena lepa, življenjska ... povedana v pesniškem izvornem jeziku ... Marko Milosević ¸*Motivacija*...hypnodisk.gif

https://www.youtube.com/shorts/2gYy_0z7G1g

Niso me učili - da znam kako je potrebno,

ampak ... kako ni potrebno ...

Niso mi pokazali do kje in kaj lahko ...

- naslutil sem ...

... slutim ...

... a zmorem ....

Rekel bi, da zmorem.

Niso me učili,

da znam imeti rad ...

... ampak so me imeli radi ...

Niso mi pokazali kako se zaljubi ...

sem ljubil, ljubil, ljubil ...

... nekako se tudi zaljubil ...

Niso me naučili, da znam trpeti ..

... ampak sem se natrpel,

Niso mi pokazali kje žalost stanuje ...

... ampak se mi je žalost v dušo vselila ...

A jaz sem se selil, selil,

... ne selim se več ...

Živim z žalostjo ... v sreči ...

In učili so me marsikaj...

... vsega po nekaj ...,

ničesar od tega se niti ne spomnem ...

Edino pomnim Ljubezni ...

in pomnim Žalosti ...

in pomnim Selitve ...

In ... samo eno vem ...

... Srečen sem ...

• 3 weeks later...

Ko se zakačim ob trnje in teče kri. To se mi pogosto dogaja, ker je v naravi velika trnja. Ko imam veliko prask po rokah in po nogah, ponavadi pustim in čas zaceli rane. Nič si ne dam na rane .... no včasih si dam alkohol, ampak redkokdaj.

Včeraj sem si dala prvič na rano trpotec in me je peklo kot, da bi si dala alkohol. In mi je postalo takoj jasno, zakaj so v starih časih uporabljali trpotec za rane. In res trpotec pospešuje celjenje ran. Pa tudi hematome od udarcev hitro zaceli. Jaz trpotcu nikoli nisem dajala ne vem kakšne pozornosti in šele zdaj ugotavljam, kako je to super rastlina. Cela rastlina je zdravilna, pa sveže liste lahko žvečiš, ko jih najdeš v naravi. Trpotec je zakon!

• 2 weeks later...

Ko me pokliče sister, pa reče .... a bi me prišla iskati na letališče v Benetke ob 23:0 zvečer?

Jaz.... a se zajebavaš?

Ona.... ne res, ker drugače ne vem, kje bom prenočila .....

Jaz .... dej naslednjič vzemi karto za 3 ponoči ....

Ona .... hehe razumem, da je zoprna ura, ampak pač tako je prišlo sorry

Jaz .... ok bom prišla, kateri dan?

Ona .... hvala, ti bom še javila točen datum

Jaz .... ok, ajde ciao

Ona ... ajt ciao

Ja takle imamo .....

• 3 weeks later...

.... En mal refrena, če se je komu kaj zataknilo ... tongue.png ...

... Uživajte malo uz Dubiozu i Dinu Šarana...OK2.gif partyy.gif

https://www.facebook.com/RegionalExpress.Istra/videos/762107812720607

eto - celokupen point pa tuki - ajd folk ylflower.gif

https://www.youtube.com/watch?v=TGxfhJX_nY0

• 2 weeks later...

"ZaLunini" Mineštrončki in Najdenčki ! " 71.gif

Upam, da ste tudi vi 1. maj praznovali tako kot se zagre delovni pešadiji ...biggrin.png ...

Jaz sem svoj prvomajski imidž včeraj izpolnila v Trstu ... ko smo s serboritimi kolonaši, skozi trge in ulice opozorili na nepravilnosti neoliberalizma, na propad našega gospodarstva in vojn po svetu ... smile.png ...

... Nato pa še kot se spodobi v lepi nekoč ribiški vasici Križ nad Trstom ... a đe smo uz koje pivce za delovne živce - veselo popevali s Pinko Tomažič ... tiste tanonove in nonine udarne, ki se jih nikoli ne sme pozabiti ...love3.gif ...

Danes ravno tako v stilu delovnega praznika lepo mirujem .... (ahahah, še jest se mi ne da preveč ... tako da popoldan na vikendu spečemo falafle ... icon1_redface.gif ) ... in vam poklanjam malo vzdušja ( pa da ne bo notevje sam od nonotov - še malo z drugačnega zornega kota icon_smile_wink.gif ) ....

Vse seveda uz "Živeli 1 Maj!" ... in veseli podaljšan vikend ... icon1_blush.gif

... Dubioza kolektiv - 1 maj

https://www.youtube.com/watch?v=iO79DhItC_c

Vsekakor za vse, ki jim kaj pomeni, pa še en nostalgičen košček Luninformske torte ... za že 24 rojstni dan Luninega foruma ..... partyy.gifup.gif

icon180.gif 72.png

... Manca, delim tvoje Srčnice ... ker je prav, da dosežejo naša žejna srca ... rainbow.gif heartpump.gif heartpump.gif heartpump.gif

Prebujeno Srce Slovenije - Manca Košir (oddaja izpred 4 let - 2020 morda komu malce manj poznana )
https://www.youtube.com/watch?v=Na21Thf9D4k

Prebujeno Srce Slovenije,( Dejan Jarič ), kjer je bila moja gostja ena in edina gospa Manca Košir.
Manco vsi poznate kot izjemno novinarko, univerzitetno profesorico, publicistko, kolumnistko, vrhunsko pisateljico in javno intelektualko.
Predvsem pa je to ženska z odprtim Srcem in globino.

Ko sva se prvič v živo srečala začetek julija letos pred mojim odhodom na dopust sva oba začutila, da se poznava že od prej, sva dušno povezana bi lahko rekli.
Po Mančinem povabilu sem bil prisoten kot gost na njenem večeru z Asyo Asya Sirovnik. In bilo je božansko. ❤

No, sedaj pa sta se vlogi zamenjali. Imela sva zanimiv pogovor, prebirala sva tudi njene Srčnice in se tako povezala s kavzalnim nivojem bivanja. Wauuuu.

Manca bo nekomu, ki bo dal najbolj izviren komentar na prebrano Srčnico podarila njeno božansko knjigo Srčnice, ki odpira še tako zaprta .

Izjemno sem hvaležen in počaščen, draga Manca, da si prišla tokrat kot gostja v novo oddajo Prebujeno Srce Slovenije, ki je namenjena vsem nam, da se kolektivno vendarle premaknemo na višji nivo bivanja, kjer prebivajo energije visoke vibracije:
Ljubezen, Sočutje, Resnica, Svoboda, Milost, Hvaležnost, Ponižnost.
Radostno pričakujemo kolektivni dvig Zavesti človeštva.

Pravi čas je ZDAJ!

Pfuj, pfej ... zagamani ku ... icon_smile_dead.gif ...
Kako vse farmakomafija stiska medije in tiste, ki pripravijo informacije za javnost, res !

Ma pfuj in pfej še enkrat !!!

Prejšnji teden sem zasledila na 24ur zvečer - Muhiča, ki je povedal krajšo informacijo o tožbi Astrozenice glede njihovih cepiv za Covid- 19, za zadnja štiri leta.

Informacija je vsebovala podatke glede umrljivosti in stranskih učinkov zaradi cepivAstrozenice ... zlasti pogostega infarkta in trombocitoze, plus še ostalih stranskih zdravstvenih težav, ki jih je cepivo povzročalo ...

...In jaz se nato spomnem čez dva dni to še enkrat preposlušat, poiskat in prilinkat folku naprej ... uporabim knof na Tv za nazaj .... I ništa više nitkog in ničeg od toga nije bilo !!!icon27.gif

Nikjer več Muhičevega prispevka o tožbi - AZ zaradi teh zadev. ermm.gif

Namesto tega sem na isti dan zasledila ob 22h hvalospev - kako so bojda odkrili cepivo proti rakastim obolenjem ... neki tazga od viže glede cepiv ...

Očitno, da je protireakcija na povedano - morala nemudoma steči v drugo smer ...wink.png

In ponavadi je na omrežjih po takšnih informacijiah takoj kakšen link in burna debata ...Tokrat ni niti uspelo prodreti do ušes poslušalcev in gledalcev ... po mojem se tudi tisti, ki so to slišali niso niti zavedali ... ma, še na Trohovi strani glede poziva oškodovanim cepilcem nič ...

Folk je zgleda prešvercal nekajminutni prispevek - mediji oz. oprode lastnikov so ga pa nato nemudoma odstranili ....

Me je zapopadla sveta jeza in sem šla milimeter po milimeter centrirat oddaje za nazaj - da bi našla tisti triminutni prispevek ... A brez uspeha !mad.gif ....

In zdaj pa - po enem tednu prirejeni prispevek v članku na 24.com ... ki je seveda precej spremenjen ... nagnjen k pointu, da je bilo potrebno cepivo prilagoditi novim verzijam virusa ...

Pa pi ... od hudiča no ... ništa glede uradno sprožene tožbe ... icon18.gif

AstraZeneca umika cepivo proti covidu
https://www.24ur.com/novice/tujina/astrazeneca-umika-cepivo-proti-covidu.html

P.S.

... Ti materina ...

Vsak dan več izpovedi o umrlim bližnjih, trajno oškodovano bližnjih .... Oni špa še vedno v vato zavijajo ...sorry.gif

Le kakšni gromozanski pritiski iz ozadja to morajo biti, (da jim hebem) vse po spisku res ...icon_smile_blackeye.gif ...

Pa vendarle se nekomu od avtorjev teh prispevkov zdi vsaj navršti za čuječe, ki v vsakdanu poznamo tragične primere umrlih ....

Citiram tudi iz tega članka bistvo;

Cepivo farmacevtskega giganta je bilo deležno tudi številnih kritik in obtožb zaradi neželenih stranskih učinkov, med njimi trombocitopenije (ITP) oz. nastajanja krvnih strdkov.

Mi bi dodali lahko vsemu temu še imena umrlih in zelo oškodovanih, pa tožbo za vse sodelujoče krvnike v tem !

Jaz jim tega kar so brezvestno naredili človeštvu, mojim sodržavljanom, znancem, bližnjim ne bom nikoli pozabila, nikoli odpustila ... in bom prežala vsako sekundo glede izvedbe tožbe tem brezobličnežem.

Ne pozabite, da globalisti nikoli ne mirujejo, nikoli ne prenehajo !!! ...

Ves čas sprovajajo nove psihopatske ideje, ki jih bomo zelo kmalu zopet deležni v isti ali podobni preobleki.

Ne pozabite tega ! ...

Sedaj je bilo vmes med cepivi tudi veliko placeba ... in ste morda zaradi tega mnogi ušli posledicam (v večji meri kot smrtnonosnih cepiv, je bilo placeba) ... wink.png

Sicer ne bi mogli prepičevati raje, da je cepivo koristno in neškodljivo.

- Naslednjič bo finta zagoto drugačna !

Prosim vsi, ki niste dobili placeba in ste zares občutili kakršnekoli posledice, se priključite množični skupini za tožbo zločina proti človeštvu in vsaj tožite prasce ... ne pa da jim s tišino ali sramom dajate veljavo in jih v nadalje opogumljate v fašistično bolnih idejah !!!

33 - letnici morali zaradi posledic cepiva odstraniti del črevesja

rainbow.gifvitez.gif ....https://www.zurnal24.si/zdravje/33-letnici-morali-odstraniti-del-crevesja-tozila-je-podjetje-astrazeneca-422080

Proti podjetju je bila v Združenem kraljestvu vložena skupna tožba

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/astrazeneca-priznala-da-lahko-njihovo-cepivo-v-redkih-primerih-povzroca-krvne-strdke/706768

• 1 month later...

Ko grem zdravniku in mi napiše zdravilo. Pa reče, da, če ne bo boljše naj pridem nazaj.

In jaz uporabljam tole zdravilo in mi ne pomaga nič. In se odločim, da bom probala narediti en čira čara z mojimi rožicami. In 3x sem si tole naredila in stvar je bila rešena. Takoj je delovalo.

Moje super duper rožice. hypnodisk.gif inno.gif flirt.gif

Ooooo - tole pa moram delit iz FB-ka.

Vsak dan opažam identično ... zadnje čase zelo težko prenašam to igro namerne pasivnosti reševanja kriz in stanaja okoli nas... Whatever_anim.gif

Še kako dobro je opisala vso to šarlatanstvo duhovnih praks in ignorance, ki se kolateralno dogaja ... icon1_thumbup.gifhypnodisk.gif ...

Nastja Vidmar

O ljubezni in svetlobi. V času genocida

Novodobna "lahka" duhovnost se sesuva tik pred nami.

"Ljubezen + svetloba" in ostale izključno 'pozitivne' mantre nas vodijo v nadaljnjo disociacijo in povzročajo ogromno škode.

Če duhovni vodje, zdravilci, spiritualisti molčijo in vztrajajo v pretvarjanju, da je v tem zemeljskem kraljestvu vse okoli nas samo ljubezen in svetloba, zavajajo na grozljiv način in jim ne gre zaupati v njihovo človečnost.

V teh trenutkih smo priča najbolj gnusni, grozljivi razsežnosti te civilizacije - to ne pomeni, da se ti zločini prej niso dogajali, temveč, da se prvič dogajajo zelo nazorno, vsem pred očmi.

Pomeni, da ni možnosti, da pogledamo stran, ne da bi to naredili zelo lucidno.

T.i. "veliko prebujenje", o katerem se ves čas pridiga ne bo prišlo iz rok kristalov, reikija, molitev, iz poduhovljenosti.

Izhaja iz poguma in zgodb tistih, ki so v tem trenutku ubiti in namerno travmatizirani, pred našimi očmi.

Izhaja iz demantiranja laži. Izhaja iz demantiranja sistema, ki kaže vse svoje zločine.

Izhaja iz demantiranja kolonialne realnosti.

Izhaja iz tega, da se več ne moremo sprenevedati in skrivati za svetlobo, ki je končno uspela osvetliti temo te civilizacije.

To "veliko prebujenje" ni doseženo s prepričanjem, da manj kot nas prizadene kolektivna bolečina, bolj smo duhovni.

Pridobi se z globinskim delom z lastno senco, z delom, ki nas sooča z vsemi grdotami človeštva.

Ne samo, da nam omogoči, da zmoremo prepoznati te grdote, omogoči nam, da smo jih sposobni videti, ne da bi se obračali stran in se prepričevali, da se nas to ne tiče.

Sooča nas z načini, s katerimi še naprej hranimo nenasitno zver vojne, trpljenja in ločevanja, tako v nas samih, kot tudi v svetu, katerega del smo.

Ena od oblika hranjenja te zveri pa je tudi nevtralnost.

Disociacija ni prebujenje.

Ignoranca ni prebujenje.

Izogibanje ni prebujenje.

Potlačevanje ni prebujenje.

Preusmerjanje ni prebujenje.

Pretvarjanje ni prebujenje.

Novodobna duhovnost se brani dela s senco in njeno integracijo, brani se vsega, kar je temno in vsega, kar je surovo in pristno.

Brani se življenja. Brani se resničnega. Želi iluzijo. Zakaj?

Večja kot je moč, večja je odgovornost.

Danes bi vsi radi imeli moč, nihče pa ne želi sprejeti odgovornosti.

Vsi bi radi bili glasniki ljubezni in luči, nihče pa se ne želi soočiti s temo, ki ju prežema in obdaja.

Zato še naprej prepričujejo, da je nujno odstranjevanje vsega, kar se smatra kot "slabo", "negativno", "problematično", "nezaželeno", "temno", kar je zavajajoče.

Danes ne potrebujemo še več pridig o ljubezni in luči, potrebujemo varne skupnosti, prostore in ljudi, ki bodo zmožni pestovati bolečino tega sveta.

Ne potrebujemo še več sijočih predmetov, besed, manter, statusov, nazivov ali dosežkov, celo pretresljivih življenjskih zgodb in izkušenj, ali pa skrbno izdelanih promocij samih sebe, kar nima ničesar opraviti s prebujenjem, temveč z nacistično težnjo.

Potrebujemo pogum, da bomo rekli NE.

Če vam nekdo prodaja zgolj svetlobo, ljubezen, visoke in pozitivne vibracije in pozitivnost, in to v času, ko vse maske tega sveta padajo, ste lahko sigurni, da bo zavedno ali nezavedno, namerno ali nenamerno, na vas projeciral svojo nenaslovljeno temo, travmo.

Da bi naša ljubezen in človečnost preživela, je potrebno prenehati z begom v to lažno pozitivnost in iluzijo, in se ozreti okoli sebe.

Svetloba ni tu kar sama po sebi, tukaj je da razkrije in naredi vidno vse tisto, kar se skriva pod površjem. 2728.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...