Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Jst sm tut šparovna ratala, zato grem na pilates da nom mela dnarja za junk food pa kupovanje cunj 1 konfekcijsko št. preveč k jih bom tko mogla pol stran zmetat x:Ix x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

:O: :V: :C: :C: :C:

bejbi, to pa s tabo nima nobene veze....sem že nekje napisala, da velja za partnerske odnose v kombinaciji s sco....vse ostalo je čist ok..... xsrcx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hmmmmmmmm kot kaze se vedno ne bo nic bolse........ xrolleyesx

----

prosim te, ne mi najedat, ne mi tezit. Pust me pri miru..... naj nekaj dni ne obstajam zate..... Ne zmorem vsega.... utrujas me, dovolj te mam, prosim te samo malo me razumi, da sem v obdobju, ko potrebujem mir, ko mi ni do neke druzbe, do nekih hudih pogovorov, do tega, da bi nekoga tolazila, mu vlivala upanje ali pa ga postavila na realna tla.... Ker sama ne vem kje sem, kaj bi. Potrebujem MIR!!!

Hvala za razumevanje x:)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pa kaj danes vsi travmiramo!! Sem se ravnokar dobro zjokala, pa ne vem če mi kaj dosti pomaga. Hočem točen datum, od katerega mi bo šlo na bolje!!!!!

Ehhhh!!

Ostali, ki nimate težav sami s sabo, lep večer vam želim!!

Kuky

Liu, sem ravnokar prebrala tvoj zapis v današnji blog in se zamislila, da je ravno zdajle nekomu, nekje isto kot meni!

Ahhhhh!

Saj bo, za obe, enkrat.....

Kuky

jest bi pa rada neki povedala osebi, na katero sem trenutno najbolj jezna...sami sebi! :sori:

cele dneve se učim in se pripravljam na izpite, da mi bo končno uspelo prilest v teško pričakovani naslednji letnik...sam vseeno se že prej obsojam na prepad, v katerega me sili strah pred tem, da mi ne bo uspelo.

vsi vejo da zmorem, tut sama nekje globoko v sebi vem da zmorem..pa vseeno poipravljam na neuspeh sebe in vse v svoji okolici...govorim da mi itak najbrž ne bo uspelo, da je pretežko, ... potem pa, bolj ko se približuje dan izpita, bolj sem nemirna, grabi me panika, strah, nespečnost, ... najbolj hudo pa je to, da v večini primerov mi potem itak ne uspe, in tako lahko potem vsem dokažem svoj prav...ni mi uspelo :V: :C:

pa kaj, če me spodbujajo vsi ostali, če tega ne premorem sama v sebi...life is soooooo complicated :(

...no, to je kar sem si hotla povedat...kot opomin,,,

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

:att: mick bo mel v torek pomivalni stroj x:px ....tolk, da se ve x:o)x Našu boschka po izjemno ugodni ceni, sam ga morjo iz lj sem spravt. Juhej x:Dx

Ti ga bo boljša polovica pripeljala? x:px x:Dx x;)x

wipiii...

išče se en dobar kurac.

tudi pomivalni stroj bi mogli kupit za ta novo bajto.???

Kdor išče ta najde(tudi slepa kura zrnje) x:Dx

Baje se na roke še bolje zmenca! x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest mačona
ni se treba zdirati name in mi groziti ... ne trzam na take osebke. xrolleyesx in ne ti meni, naj se te pazim, ker jim bo itak jasno, da si me ti poslal k njim. ti boš imel opravka z njimi, jaz ne. x:Dx x^x

Ti ga bo boljša polovica pripeljala? x:px x:Dx x;)x

To ne, je pa res, da ga je ona najdla x;)x :palec:, poslovna enota te trgovine pa je tud v mb, sam ga nimajo na zalogi, bodo pa ga pripeljali. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

GET OFF MY FUCKING NERVES LJUDJE ZAGAMANI KER MI BO POČL !!! *SCREAAAAAM* :!!: :huk:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Petra pejt delat, ne pa zijala past, je treba delat lalalalalala, no sprav se delat, lalalalalala, pejt no že delat lalalalalala - je treba delat, je treba delat, kukr se le da lalalalalalalalala x:px x:Dx

No sprav se že delat Petra!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...