klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 .......ma ne. Saj ne, da ne bi, sam ne morem, ne smem, doma mam.........kaj, kaj..........štikl od magnifica mi je pač šinu glihkar.... a un halo gospodična Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 nobene. Pravzaprav..... ena No, vseen hvala, da si tolk sočutna in mi delaš reklamo, k pravš, da si me že vidla, pa tko veš, da jo rabim..... Reklame imaš še preveč, mogoče si jo tudi sam preveč delaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Jaz? Nikoli!! a un halo gospodična Ja.... člouk hiter pride na slab glas, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Jaz? Nikoli!! Ja.... člouk hiter pride na slab glas, ne Ti, ja! Sveti Peter sigurno ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Valkira Ti pa prid že domov,mi je hudooooo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kaj pa, če ga fliknehjo na kakšno misijo ... sej ni daleč... pa še kmal bo doma... Upam,da je to sam trenutno in da bo minil ker je res hudoooo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Vse bo OK ... verjetno se slišita A seveda sam zato pa je tako hudo ampak sej bo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Fajn dan še več takih kot si ti je treba! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pa jih najdi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pa jih najdi! Me sami najdejo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Pozor, pozor! Nudim vsa pojasnila o Micku, iz prve roke, vprašanja postavljajte na moj os al email. Ni treba pisat drugim iz skritih mejlov in jih klicat iz skritih številk. Zainteresirani - vljudno vabljeni. Svašta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kaj pa je to Micky? Fbi? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Me sami najdejo! aja, fajn ti gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 a samo to te zanima????? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Zdej pa res ne vem več, a se delaš neumnega al pa si neumen Enkrat ti bo žal. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Če se meni tlele ne bo strgal :xx!: :!!: :OO!: Ampak vse se vrača, vse se plača, pakiram, čim pride prva šansa vredna mene . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Ne se sekirat, pusti jih v njihovih zablodah Sej se bo tako obrnilo, da bo goody Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 kok sm jaz otročji, glede ____ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ne Ksenia, res ni, on je dojenčkast ....šala, šala jest se pa jezim, ker sem tako flegma, da se mi še jeziti ne da več za nobeno stvar...sploh ne vem, kdaj sem se nazadnje zjezal in zakaj...prehitro se umirim čeprav me v mislih še kdaj popade, ampak ne zaradi določenih situacij, ampak zaradi lastnih predstav, kako bi se situacije lahko razpletle v prihodnosti in kako jezno bom reagiral v takem primeru pa se nikoli tako ne razplete, in tudi če bi se, kar nekako ne bi mogel biti jezen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Vprašal si, kaj si mislim? Saj veš odgovor! Še vedno je enak in čez teden dni ne bo drugačen. Če ti ni všeč, pojdi dalje, to je najlažje! Spremembe so težke, sploh če jih ne želiš. Lažje je reči, ne morem, nočem in ne želim kot pa spremeniti svoja stališča. Jaz ne odstopam in vem zakaj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sem pričakovala vsaj nekaj besed od tebe, ne pa tisto, kar te je včeraj zanimalo kakorkoli že, pazi nase, na zdravje, pa veliko uspeha na izpitih... miss u... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Hotela sem vedeti, kako je, če je popolno. Prosila sem vesolje za to izkušnjo.In sem jo dobila in zdaj vem.Vem, kako je, če je popolno.Kako lep občutek je, ko te nekdo razume... Ne vem, če bom kdaj sprejela povabilo na golf z njim in njegovimi starši. Pariz je daleč...Pogosto se krivim za to, da se niti ne potrudim nadaljevati vsega skupaj. Vem, da bi bilo prav... Ampak ga bom raje spremenila v lep spomin. V preteklost in ne sedanjost.V odsev tistega, kar bi lahko bilo.Kar bi lahko bilo...Bolje da sploh ne razmišljam o tem. Ker ne bom več močna in odločna in vztrajna.On je le lep spomin.Ok, I said it. In kaj zdaj? Zdaj mi gre na jok.Je res samo to? Lep spomin?Si še vedno ne pustim? Pogrešala ga bom... Čeprav ne bo nikoli vedel, zakaj me ne bo več slišal, videl...Je sploh še pomembno? Če bo mislil, da je meni vseeno, bo lahko postalo vseeno tudi njemu.In bo srečen...In to je edino, kar je pomembno.Če je on srečen, sem srečna tudi jaz. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Hotela sem vedeti, kako je, če je popolno. Prosila sem vesolje za to izkušnjo.In sem jo dobila in zdaj vem.Vem, kako je, če je popolno.Kako lep občutek je, ko te nekdo razume... Ne vem, če bom kdaj sprejela povabilo na golf z njim in njegovimi starši. Pariz je daleč...Pogosto se krivim za to, da se niti ne potrudim nadaljevati vsega skupaj. Vem, da bi bilo prav... Ampak ga bom raje spremenila v lep spomin. V preteklost in ne sedanjost.V odsev tistega, kar bi lahko bilo.Kar bi lahko bilo...Bolje da sploh ne razmišljam o tem. Ker ne bom več močna in odločna in vztrajna.On je le lep spomin.Ok, I said it. In kaj zdaj? Zdaj mi gre na jok.Je res samo to? Lep spomin?Si še vedno ne pustim? Pogrešala ga bom... Čeprav ne bo nikoli vedel, zakaj me ne bo več slišal, videl...Je sploh še pomembno? Če bo mislil, da je meni vseeno, bo lahko postalo vseeno tudi njemu.In bo srečen...In to je edino, kar je pomembno.Če je on srečen, sem srečna tudi jaz. Napaka x!x Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Vprašal si, kaj si mislim? Saj veš odgovor! Še vedno je enak in čez teden dni ne bo drugačen. Če ti ni všeč, pojdi dalje, to je najlažje! Spremembe so težke, sploh če jih ne želiš. Lažje je reči, ne morem, nočem in ne želim kot pa spremeniti svoja stališča. Jaz ne odstopam in vem zakaj! Kot da bi sebe brala pred dobrim mesecem...še vedno isto mislim. In fora je, da točno vem, kako bo....mrk nekaj časa, potem pa obžalovanje, ko mi bo že vseeno. Ne da se mi več it tega. Sama bom. Če ne znaš zdej cenit tega, je to tvoj problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.