Mihaelos 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Tole pa povem moji desni peti: GRRRRRRRRRRRRR peta jest te bom kar odrezal Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Sovražim glup folk k misli, da te lahko okol prnese. Sorry si pa mal preveč omejen za take igrice. Pizda boš najebu, nč ti ne bo jasn!!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Uh, se dobr, da se name ne dere.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Uh, se dobr, da se name ne dere.... Si nor Bi me Valkira nasekljala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Glede na to, da bi vam vsem resnično rad nekaj povedal sem izbral to temo. Verjetno nam je vsem več ali manj jasno vsaj nekaj o katastrofalnih posledica pošastnega početja nas ljudi. Od masovnega industrijskega ubijanja živali, zamračevanja našega planeta zaradi vse več trdih delcev v stratosferi, ubijanja kitov za industrijske namene, sekanje deževnega gozda, oholega ravnanja politikov in še in še bi lahko našteval. Borbe, ki jih vodijo ljudje po celem svetu zoper politiko in za osveščanje nas neukih ljudi so različne in imajo raznovrstne učinke. Nekatere so popolnoma brezplodne in spet druge imajo plodne učinke. V sled vsemu temu vas prosim in pozivam - odpovejte se popolnoma nepotrebnim dobrinam pri proizvodnji katerih se ne spoštuje osnovnih zakonov narave- ne uporabljajte predmetov, artiklov in drugih dobrin, ki vsebujejo snovi pridobljene iz nedolžnih kitov ubitih na krut način- ne jejte mesa in druge industrijsko pridelane hrane, poiščite si relativno zdravo hrano; tukaj v Sloveniji jo je dovolj- vsi tisti, ki ste preskrbljeni in zdravi in tako niste primorani slediti politični legitimni prisili današnjega dne, poiščite svobodo in življenje in ga pokažite drugim. In nikar ne iščite izgovorov, ker jih boste našli, poiščite pot tudi njo boste našli! Naj se vas moje besede dotaknejo v najglobljo Bit. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Glede na to, da bi vam vsem resnično rad nekaj povedal sem izbral to temo. In nikar ne iščite izgovorov, ker jih boste našli, poiščite pot tudi njo boste našli! Naj se vas moje besede dotaknejo v najglobljo Bit. Čuješ, dotaknilo se me je v najglobljo bit. Sam, če me zdaj s puško vstreliš, ti bom sam hvaležna. Malo gor pa malo dol, pa malo v krop, pa malo v led....potlej je pa človek malo pomrznjen pa opečen, težko , da še kaka druga pot se najde, kakor tista , ki vodi v zaključna dela v zdravstvu. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 - odpovejte se popolnoma nepotrebnim dobrinam pri proizvodnji katerih se ne spoštuje osnovnih zakonov narave-ne uporabljajte predmetov, artiklov in drugih dobrin, ki vsebujejo snovi pridobljene iz nedolžnih kitov ubitih na krut način- ne jejte mesa in druge industrijsko pridelane hrane, poiščite si relativno zdravo hrano; tukaj v Sloveniji jo je dovolj- vsi tisti, ki ste preskrbljeni in zdravi in tako niste primorani slediti politični legitimni prisili današnjega dne, poiščite svobodo in življenje in ga pokažite drugim.In nikar ne iščite izgovorov, ker jih boste našli, poiščite pot tudi njo boste našli! Naj se vas moje besede dotaknejo v najglobljo Bit. grem po točkah - tole mi lih jasn - aha,se pravi na emblaži pod surovine in sestava piše : xyw snov pridobljena iz nedolžnih kitov ubitih na krut način - v slo pa res, prov maš, namest v trgovske centre mal po njivah se sprehodit, pa rukzak zravn in nabasat s koruzo, krompirejem in repo......a si si to kk drgač predstavlju - tole mi tud ni jasn, provzapov težk verjamem da kdo sploh upa s tako izjavo vn pustim šiht in vse in jo peš mahnam v tibet, sproti pa koruzo rabutam upam da je tole šala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 5trca Vsi so glih! Dans ugotovila, da čist res Žblj :xx!: ni vredno! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Ja, tolazis se lahko s tem, ves pa, da ni res Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Resno me zanima vaše osebno mnenje tudi drugih razen Todike in lie, o tem mojem pozivu v zgornjem postu?? A je še kdo tukaj, ki vidi naprimer sledečo povezavo: V nastavljeni bombi v Iraku, ki je bila namenjena ameriškim vojakom umre pet otrok......iščemo vzroke in prvi je storilec, ki jo je podtaknil....toda meni to ni dovolj iščem naprej in ugotovim, da jo je storilec postavil zato, ker so ameriški vojaki pobili njegovo družino ............ iščem še naprej in ko tako preskakujem vzroke pridem do neozaveščenega posameznika potrošnika na drugem koncu sveta, ki kupuje naftne derivate in je le eden delček mozaika na milijone neozaveščenih ljudi, ki s svojim nakupom posredno povzročajo milijardne posle z nafto kjer se jasno interes nedolžno ubitega otroka zgubi v globini šelestenja zelencev!! Popolnoma razumno je, da ne moremo v trenutku ustaviti vseh naprav in vozil na svetu, ki jih poganjajo naftni derivati a vendar se zavedam, ko bo eden posameznik porabil nekaj litrov manj te tekočine na mesec in ko bo takih posameznikov na milijone... Pa da ne pozabimo vseh ostalik katastrofalnih posledic, ki jih prinaša kurjenje nafte!! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 zakaj nikogar ne skrbijo žalostni in premraženi in prestrašeni, bolni in bolehni otroci toliko lačnih in žejnih oči vsak dan okoli nas....stiske in strah toliko zlomljenih ljudi....toliko zadrogiranih in izgubljenih oči vse pa skrbi Darfur, pa Iran pa Pakistan Nihče ne vidi trpljenja na lastnem pragu *** Todika pa lia sta pa neresni , a ne de Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Resno me zanima vaše osebno mnenje tudi drugih razen Todike in lie, o tem mojem pozivu v zgornjem postu?? A je še kdo tukaj, ki vidi naprimer sledečo povezavo: V nastavljeni bombi v Iraku, ki je bila namenjena ameriškim vojakom umre pet otrok......iščemo vzroke in prvi je storilec, ki jo je podtaknil....toda meni to ni dovolj iščem naprej in ugotovim, da jo je storilec postavil zato, ker so ameriški vojaki pobili njegovo družino ............ iščem še naprej in ko tako preskakujem vzroke pridem do neozaveščenega posameznika potrošnika na drugem koncu sveta, ki kupuje naftne derivate in je le eden delček mozaika na milijone neozaveščenih ljudi, ki s svojim nakupom posredno povzročajo milijardne posle z nafto kjer se jasno interes nedolžno ubitega otroka zgubi v globini šelestenja zelencev!!Popolnoma razumno je, da ne moremo v trenutku ustaviti vseh naprav in vozil na svetu, ki jih poganjajo naftni derivati a vendar se zavedam, ko bo eden posameznik porabil nekaj litrov manj te tekočine na mesec in ko bo takih posameznikov na milijone... Pa da ne pozabimo vseh ostalik katastrofalnih posledic, ki jih prinaša kurjenje nafte!! Hojla Odium.p Mal čudn si zastavil svoj apel, zato tud take reakcije rajtam. Maš pa definitivno prav ja, ko trkaš na zavest ljudi, da je treba živet zavestno, da je dobr mislit na posledice našega živetja. Da veliko pomeni, recimo...eee...recimo, da se zavedam, da ko si umivam zubalo in voda teče tacajt, ko šarim s krtačko po ustni votlini, zlivam dobro vodo v kanalizacijo in da bi jo blo zelo fajn zapret za tacajt. Al pa, da ne vzamem glih vsakič nove vrečke v trgovini, če imam še staro, še bolje pa, če imam košaro a ne in podobne zadeve, ki jih lahko kontroliram ...jaz. Pravzaprav, bistveno je, da se zavedam in vprašam, kaj lahko storim jaz, da razbremenim mamo, mislm, zemljo a ne in njene prebivalce...po zdravi pameti. Pričakovat pa, da bom šel v kameno dobo nazaj in se odrekel vsem blagodetim moderne znanosti, bi blo pa malček iluzorno. In zelo mi je všeč razmišljanje od Lie; pozdraviti duha in podstrešje, potem ne bo zlomljenih, lačnih, otopelih...in kiti bodo preživeli takisto in ... butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Butl Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Upam, da te to ne bolini moj namen prizadetiljubezen do mene se ti le zdikot privid angela v samotnih nočeh. Del srca,ki je namenjen menioddaj drugam,tam je bolj varnoso te besede le moj beg?Saj vsak korak ˝naprej˝ je kreg. Nočem stati in ostatise slepiti in motritinočem bedetihočem se v snežno odejo odetiin izginiti kot sladke sanje,ki ti jih ni žallep bo spomin za mano ostal. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ooooo Darren Hayes joj on ima pa take fajn depresivke... lalala - al je blo to še za časa Savage Gardena Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 , je blo, ja. Joj, kok lekcij še teto Piko čaka... No, sej, bo pa pol tok bl sladko...Valkira, mamicu ti, a s mogla zgobcat! Ti že veš, kaj me matra...to s zanalašč rekla, da zdej sama praskam tm, k me ne srbi. Zgrizla se bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 aja, Mysti, jest te imam na ignore Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Resno me zanima vaše osebno mnenje tudi drugih razen Todike in lie, o tem mojem pozivu v zgornjem postu?? A je še kdo tukaj, ki vidi naprimer sledečo povezavo: V nastavljeni bombi v Iraku, ki je bila namenjena ameriškim vojakom umre pet otrok......iščemo vzroke in prvi je storilec, ki jo je podtaknil....toda meni to ni dovolj iščem naprej in ugotovim, da jo je storilec postavil zato, ker so ameriški vojaki pobili njegovo družino ............ iščem še naprej in ko tako preskakujem vzroke pridem do neozaveščenega posameznika potrošnika na drugem koncu sveta, ki kupuje naftne derivate in je le eden delček mozaika na milijone neozaveščenih ljudi, ki s svojim nakupom posredno povzročajo milijardne posle z nafto kjer se jasno interes nedolžno ubitega otroka zgubi v globini šelestenja zelencev!!Popolnoma razumno je, da ne moremo v trenutku ustaviti vseh naprav in vozil na svetu, ki jih poganjajo naftni derivati a vendar se zavedam, ko bo eden posameznik porabil nekaj litrov manj te tekočine na mesec in ko bo takih posameznikov na milijone... Pa da ne pozabimo vseh ostalik katastrofalnih posledic, ki jih prinaša kurjenje nafte!! zakaj nikogar ne skrbijo žalostni in premraženi in prestrašeni, bolni in bolehni otroci toliko lačnih in žejnih oči vsak dan okoli nas....stiske in strah toliko zlomljenih ljudi....toliko zadrogiranih in izgubljenih oči vse pa skrbi Darfur, pa Iran pa Pakistan Nihče ne vidi trpljenja na lastnem pragu *** Todika pa lia sta pa neresni , a ne de lia ne želimo brezdomcev, revežev in narkomanom v soseski, ne želimo varnih sob in hiš, prepovemo otrokom se druužit z onim, ker je pač umazan in lohk ma uši, pa fotr pije njegov, mama pa fehta za ostanke kake :xx!: in še in še..... odium škoda ker ne želiš šlišat mojga odgovora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 no zdaj bi eno ramo da bi se mal zjokala, pa sem mislila , da ni več solz.... no tak pa sem spravila ven skoz zobe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 no zdaj bi eno ramo da bi se mal zjokala, pa sem mislila , da ni več solz.... no tak pa sem spravila ven skoz zobe ...matr ste ene pokvarjene ... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Vem kaj misliš in kaj hočeš in NE ČAKAJ ali smeš. Ko bi videl moje sanje in čutil moj nemir.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 No, pa bom povedala. Resnično sobražim svoje življenje.Fact.In nikoli ne bo bolje.dečva... a veš kaj jaz danes že cel dan premišljujem... vsi mi govorijo nimaš se rada, zato te nimajo drugi, kako lahko imaš druge rada če nimaš sebe... fak... naj mi nekdo pove kaj pomeni imeti se rad? razvajati svojo dušo, početi stvari ki jih imaš rad, vzeti si čas zase, vztrajati na svoji poti, čeprav prinaša bolečino al gradit svojo samozavest in ego???ja rada se imam in mogoče ne na način ki je sprejemljiv ostalim, mogoče pa samo mislim da se imam rada... sploh nima veze... trenutne razrešujem svojo preteklost in si oproščam za vsa prepričanja ki so mi jih vcepili drugi in ne ne zamerim jim, ker so delovali tako kot so mislili da je pravče v tem trenutku sovražiš svoje življenje ga pač sovražiš, dovoliš si čutitit tudi ljduem nesprejemljive negativne stvari... in ? tko občutiš in si dovoliš in si odkrita in poveš svoje občutke tudi drugim. basta. nihče nima pravice, da te obsoja glede tega kar občutiš, ker v bistvu je to tvoje življenje... in bo bolje ja, ne bo lahko ampak bodo svetli trenutki in to veva obe...evo rada te imam, prijateljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ne vem naj mi nekdo razjasni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 No, pa bom povedala. Resnično sovražim svoje življenje.Fact.In nikoli ne bo bolje. Je ŽE bolje!!!! JSt sm razpizdeno, ko hudič....kok mam jst prjazno mat...ma, sploh ne bom govorila, kaj mi je rekla, k nima smisla...Krasno mamo mam. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.