Gazelca 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ksantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............I need to talk to you! Pravzaprav bi bolj rabla tripla, kt pa tebe!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Matr sem jezna , neprestano smrkam :xx!: , tko da mi je že v ušesih začelo šumet , me prav zanima, kaj me še čaka ... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ne vem koliko časa bom še zdržala, da ne bom mogla bit kadar bom želela čisto blizu tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 .....%"#%¨%"¨%#¨#/¨&/¨&("¨("#%¨/$"¨#¨#"#¨$%¨!$#¨!%¨&...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ....sami neki znani blemi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Kdor dela, tega bog ljubi, a kdor pleše, tega bog obožuje. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Razmišljam neki o plesni šoli..... Sam res, v lajfu bi rad zaplesal........tango....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 sstane je preslan s svojimi neslanimi oglasi Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ....sami neki znani blemi ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ... zjutri je vedno sam kul folk kle Hvala. Enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Zdej mam že dva na vesti k ju nisem povabila na ostanke iz žurke Zdej je itak že vse zginl. Zdej lohk ene par ljudi, k jih maš še posebi ''rada'' povabiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 a da se zastrupjo al kako...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 a da se zastrupjo al kako...... .....Od kje ti take nečiste misli, Amis? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Od kje ti take nečiste misli, Amis? nimam pojma..... ....k js sem sicer tako pridkano milo bitje..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 nimam pojma..... ....k js sem sicer tako pridkano milo bitje..... ..... Amis....dans bo lep dan se mi je sanjalo da.................. oni so že itak zastrupljeni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sanjala....lepo.... .....mene zgleda pluton daje....ne bi sam sanjala...... ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 jaz sanjala eno določeno osebo, s katero se bom danes srečala to bo krasen večer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 fouš..... ma sej ti prvoščim..... ....(sebi bi tudi.... )...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ga kušnem še zate prav Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Ksantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............I need to talk to you! Pravzaprav bi bolj rabla tripla, kt pa tebe!! Ja? All you need is love! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ga kušnem še zate prav kar daj.......sej je lušn.....(drgač pa nisem mislilana isto osebo )...... ....veš kak je hudo ko nea veš al bi mu pisker al vazo zabrisal ..........kakšen temperament....love it..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sam da ti je všeč...za ostale nežne ribje pa take duše, mal pregrobo pišem...potlej pa raj mal avtocenzure vklopim isusek dost pauze, grem še eno kkofe, pa da se zgrizem skoz to sranje... potlej pa holidej izležavanje na kavču...bemu še kokoš sn mesarju naročla naj jo kr sam auslezva pa nafila.... spekli p pojedli bomo že Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 fuck life Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 fuck life res je Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 fuck life strinjam... sej mogoče sem pa rabila ta pristanek na rit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.