Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 no, en virtualni pobož, mehek in gladek......(a je blo dost?) zdej pa nehi jamrat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. jamr.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 nobene mere....kaj maš že ti v sco mick...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 samo se svađate finkpink.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 nobene mere....kaj maš že ti v sco mick...... ...... Bejbo Cosma.....to sam videt tko..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 he he...pa si le izustil..... cosma....mi smo drgač dans mal zabluzili, pa se zezali ves popoldan.....tebi pa enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tenks, mi je odleglo. Ne še čist, ampak več al mn. Pa nej se zobek čimprej pozdravi, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 "Draga" moja --- še daleč nisi tako nedolžna kot izgledaš, pazi hrbet ali pa si poišči drug primerek na katerem boš lahko testirala svoje priučeno znanje in pucala frustracije x!x nismo vsi slepi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...rad bi se pogovarjal z tabo.. rad bi ti pogledal v oči... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Mejte se skrajno lepo, v tem in vseh prihajajočih dnevih, mesecih, letih pa kje si ti.....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Mejte se skrajno lepo, v tem in vseh prihajajočih dnevih, mesecih, letih Ti tudi, poba. ...rad bi se pogovarjal z tabo.. rad bi ti pogledal v oči... To ji v faco povej, tukaj ne pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 To ji v faco povej, tukaj ne pomaga. Ja prava se oglaša Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja prava se oglaša Ja, jst nism rekla, da bi ga rada gledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ne, ti bi se samo cartala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pa vreče na glavo al kako....da ne bi gledala...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ne, ti bi se samo cartala pa vreče na glavo al kako....da ne bi gledala...... ..... Ne čujem dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 >>>>....... ........>>>>>> Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl Thank`s! Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. Bom poskrbu d bom js njega. Mail mi še zmer dela kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih Mejte se ne se kregat, škoda cajta in energije za to Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl Thank`s! Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. Bom poskrbu d bom js njega. Mail mi še zmer dela kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih Mejte se ne se kregat, škoda cajta in energije za to Welcome back. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Hvala Pičkica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl Thank`s! Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. Bom poskrbu d bom js njega. Mail mi še zmer dela kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih Mejte se ne se kregat, škoda cajta in energije za to lepo da si se zrihtu...drži se in naj te spremlja sreča...srečo , človek zmeraj potrebuje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 triple, kaka lepa fotka... Drž se! Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...eni osebi iz foruma: sori, da si te vcas mal prvoscim... sploh si ne zasluzis tega... v bistvu si super clovek in mislim, da ne pojes prevec... tudi nisi prevec debela... sploh mas pa super joske... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...eni osebi iz foruma: sori, da si te vcas mal prvoscim... sploh si ne zasluzis tega... v bistvu si super clovek in mislim, da ne pojes prevec... tudi nisi prevec debela... sploh mas pa super joske... TO ne vela!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.