ardent 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Ardent, Lisbona, sori.Do dons sem se zadrževala, danes me je pa firbc premagal in sem še jaz kliknila. Lepo Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ...i'm so pissed off......#"#%¨"$¨&"%¨(/"&(¨%#&¨$#%¨$#&¨%"#/¨%#/(¨#%&/&¨#%"$#¨%"$¨"&¨#%/¨#&(¨#&¨(#&(¨#&/¨%/¨%#/¨%#&"/(¨"&%/("#$$#¨"%¨"$¨&"%¨/"%¨/"&%¨/(#&¨(#/&()"/&¨()"&(&¨#(&"(¨(¨#¨"#$%¨#$"&¨$%¨#¨/#&¨/("#&¨/(#&)(/¨)"#)¨/")¨"/)¨#)#/()#¨&.............. sem popolnoma istega mnenje... f.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 podlasica podlasicasta ,da ti j.... ,ma da ti jebem... :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Spet sovražim.. Kaj je z mano?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Spet sovražim.. Kaj je z mano?? Pol že ne dovolj, če se to sprašuješ Razvedri se, Lisbonček, vse je pred teboj Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Razvedri se, Lisbonček, vse je pred teboj ja!.... x:)x she clo vse tist kr nochesh.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ja!.... x:)x she clo vse tist kr nochesh.... x:Dx zlomk.....tralala Loghichno, she, razchistish kwa je kaj...pa je Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 simpl es bin zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 simpl es bin zlomk....tralala Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Nobenmu nimam nč za puvedat, sam se mi ne lub nove teme odpirat, da b tole povedu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 hvala bogu, da nisem tolk neumen, da bi se meu za najbl pametnga matr sm faca pa rad vas mam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 jao, kaj si kompliciraš življenje. brezveze. pa saj te vidmo, slišimo, nooooo. predvidevam, da sem v t . i. "piko bandi".kosmata in močna. super mačona. svašta.tupasta sem do amena. z mano se ne da ment. sluzasta. kot da ti ne vem kaj hočemo in smo bavbavi in se ne moreš zaštekat z nikomer. tvoj problem, če se tako počutiš. jamr jamr. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 se ne nanasa na shanno: ********* x:Ix x:Ix Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 verjamem da tudi jaz tako izpadem, ma kakorkoli... jaz vem da me ne briga prav nič več, ker sem kdor čaka dočaka najela kredit. jamrjamr ne ne, pik banda je una zoprna, zlobna, spletkarska in pokvarjena. čestitam za kredit upam, da tud stanovanje kmal in ne boš verjela da te berem in poskušam razumet kar napišeš, včasih se da prebrat kaj tud med vrsticam, kar sama želiš da se razbere... ampak ne vem od kje tebi pik banda...mah že veš, sama ugotavljam da je moje življenje ena sama zbloda in iluzija, da so moje misli in dojemanje eno, misli nekoga drugega pa nekaj drugega in bezveze je sklepat kaj kdo misli...upam, da si dobila tolk kredita da se postaviš na noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 ojej...niste vedno in ne vsi... najprej misliš u ku je ta fajn, pol se spremeni mnenje ob naslednjem postu. verjamem da tudi jaz tako izpadem, ma kakorkoli... jaz vem da me ne briga prav nič več, ker sem kdor čaka dočaka najela kredit. jamrjamr ne ne, pik banda je una zoprna, zlobna, spletkarska in pokvarjena. fajn! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 nujno rabim cas in prostor Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 nujno rabim cas in prostor jst ti dam prostor.....pa situacijo.... x:px cajt si pa ti uzem... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 malo bi FDV spreklela.in svoje sošolce in prfokso.človek se poškoduje, zvija, mu slabo, kri teče, pa noben ne vpraša, če si OK. trmasta sem bla, pa sem pisala izpit z robcem okrog prstov ... niti bolečine nisem čutila ... bla na urgenci, kri spustili, prst sprepikali ... sem že OK, je mimo. se bo zacelilo.tista prekleta vrata, ki kr butnejo preklinjam in sošolce tud, sram vas bodi!!!! egoisti brezobzirni. :xx!: prfoxa tud sam buljila, ne bi me vprašala, če sem OK. OK, pač tak svet ... meni nič tebi nič, ko te jebe bi rekel moj brat. kavbojke krvave popackane od sladoleda. počutim se ... ne povem ... sem povedala doktorju ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 sam da ni prehude bolečine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Kako si puhla: s tem kar počneš, delaš sebi medvedjo uslugo. Kam spadaš? Med čebele.... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 jst ti dam prostor.....pa situacijo.... x:px cajt si pa ti uzem... zlomk....tralala ti mash pa zmer odgovor na vse matr,a? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 men tud in to precej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Pogrešam te. Dragi prijatelj....neverjetno močno te pogrešam, tebe pa kar ni. Vem, premočno si želim tvojih besed. Skušam biti ravnodušna, pa mi ne gre najbolje. Ker me vseskozi spremlja kaj kar me spomni nate. Razumem te. Prej te nisem. Če se postavim v tvojo kožo bi reagirala enako, razumem kaj čutiš... Pa sem preveč egoistična, da bi ti pokazala da vem kaj približno doživljaš...my bed,really. Nikoli te ne bi mogla obsojati.Pa naj si storiš karkoli že. Rada te imam. Včasih se sprašujem, če je to sploh še zdravo...resno. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Če komu ni jasno: Lunina Črna luknja Ta Forum je nekakšna "spovednica" na LN in ni nujno namenjen komentiranju. Je tudi odlagališče strahov in skrbi. Bodi iskren in VERJEMI v energijo. Ko negativna čustva "oddaš" v Črno luknjo, se jih s tem v resnici razbremeniš... Eh... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Larsy (tud tam v eni drugi temi si mal skusala speljat temo, kakrsna naj bi bila ) Poglejte se! kok je radostnih smeskov ( xrosex )????? v primerjavi z () : :xx!: presnete polne riti! tiste dve urci k zivimo na tem planetu, namest da bi rekl: hura k smo zivi!boste 60 let se prtozval, k vam bo pa v zandjih minutah lajf stekel cez misli, si boste pa lohk rekl: ah kurc, prtozval sem se pa le. pa fajn k sem lucy1987 povedal/a svoje! kamorkoli prides, ene kisle face, tezave, same jebene zrtve! fak offfffff! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.