vilamalina 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 vilamalinca, ti pa glavo gor!to je ukaz sem mela hitrostno okrevanje. od jeze do pomirjenosti. sicer ne vem, če sem zmagala, vem pa, da bom drugič raje tekmovala v kakšnem drugem "športu".lega:ista veja, vzporedno s tlemi, smer jug. eni za dosego tega ceu lajf meditirajo.... srechnica.... zlomk....tralala potem pa lahko še guru postanem. v še boljšem primeru ken-guru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Mantis, meni se ful tipov lepo nasmehne in mi govori, kako jim je všeč v moji družbi... samo ... sej veš ... si želim neki druzga .... allora tipi ... sej so zanimivi ... ma ... jim pustim njihove pravljice ... you know! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 nic nima tu veze patetika ...kaj pa mene citiraš? saj nisem tega tebi rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Mislis da mam jaz denar za take stvari? Poleg tega pa nic kaj nisem jezna, ne vem zakaj bi bla?Drugac pa ne, nikol se nisem znasala nad stvarmi fizicno, nad nikomer. Po moje, kdor je tega zmozen, ta je zmozen bit tud nasilen. Jaz pa se od vsega najbolj bojim nasilnosti. Pri drugih take lastnosti prav zares ne maram. Boksanje v vreco recimo pa zame ni nasilnost. In lahko snofas za vsakim mojim postom, me ne moti, snofaj ti kolkor ces. A ti si pa ze vrgel(a)? nisem vrgel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 včasih sem se fizično znašala nad stvarmi, ko sem bila kdaj močno besna in si nisem mogla pomagat. najbolj v puberteti. zdaj pa se nekako brzdam in probam ohladit ... OK, zadnje kar je bilo, je bilo, ko sem par mesecev nazaj vrgla pilico v tla, steklena je bila in se je zlomila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Mislis da mam jaz denar za take stvari? Poleg tega pa nic kaj nisem jezna, ne vem zakaj bi bla?Drugac pa ne, nikol se nisem znasala nad stvarmi fizicno, nad nikomer. Po moje, kdor je tega zmozen, ta je zmozen bit tud nasilen. Jaz pa se od vsega najbolj bojim nasilnosti. Pri drugih take lastnosti prav zares ne maram. Boksanje v vreco recimo pa zame ni nasilnost. In lahko snofas za vsakim mojim postom, me ne moti, snofaj ti kolkor ces.jaz sem se pa fizicno kar znasala, sam ne nad folkom, pac pa nad stvarmi. kar je nadbedast, priznam, saj je jasno, in tedaj seveda nisem razmisljala, kolk vsaka posamicna posoda, ..., ... stane al pa da nimam casha za novo. Nisem pa cez okna metala pa taksno, k ne bi hotla koga poskodovat.k ce bi komp cez okn vrgla, lohk koga ubije, ce mu na glavo prileti. ce pa kastrola riza prleti v steno, pa ni nobene posebne skode, razen da je totalen schtraufenpacht pol. uh tud jaz bi z najvecjim veseljem boxala v kako vreco kdaj. a ti si se tle, mantis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2007 Avtor Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 (popravljeno) am kaaaaj, očitno sm včer klele zamudila pestro dogajanje jao mantis-kakšen temperament pa da odgovorim - sicer je že malo izven konteksta - na tvoje začudenje nad mojim postom: želela sem, da se mi nasmehne. nič več in nič manj. kaj točno je tu čudno? nisem potrebovala njegovega nasmeha za lep večer, pač zaželela sem si ga. in ne, ne gre za nikakršno naslajanje nad neko lepoto, ob kateri bi se topila (lol, tudi meni niti približno ni všeč brad pitt), ampak za energijo, karizmo, simpatičnostjo fant mi je pač všeč (gre za znanca btw, ne za nekoga, ki ga samo 'gledam na daleč' lol) in ko se mi nasmehne, mi postane nerodno in zardim, počutim se lahko- všeč mi je ta občutek. glede na vse izgube, ki sem jih doživela v preteklem letu (smrti, razpad 4-letne zveze), si nisem mislila, da bom še kdaj tako čutila oz. sem spoznala, kako malo je potrebno, da razumeš, zakaj vsako jutro odpreš oči... ma še zmer mi ni čist jasno, čemu pojasnjujem, zakaj sem si zaželela nasmeh fanta, ki mi je všeč. pa končajmo s tem, da smo si različni (thank god!!) lp, l Popravljeno 18. november 2007 -> lenora Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ale, mi je vsec, ker nisi jezna, ceprav sem se spetirala pred casom nazaj... ampak samo casa za ful OS-anje pa res nimam, samo to je Nimam razloga. Bodi max lepo, pa naj ti uspe uresničit vse svoje cilje in želje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Bom kar tebe citirala, sploh ne ves, kako si me v dobro voljo spravla Hvala Sem še tu, ja, saj ze grem me caka ucenje pa delovni teden, nic ne bo casa.. No, za salo jemljem vse skup in kar tukaj odgovarjam vsem, nisem take sorte, no. Raje se recimo natelovadim do izcrpanosti, ce je ze kaj hudega, vmes se zajocem, ko neham, pa se stusiram s skoraj mrzlo-toplo in je boljse. Ce je ze kaj takega no je ze tud blo ne morem vsega odgovorit, ker delim PC... moram it... Fajn se imejte vsi Ale, mi je vsec, ker nisi jezna, ceprav sem se spetirala pred casom nazaj... ampak samo casa za ful OS-anje pa res nimam, samo to je Ne morem vec hodit gledat kaj ste napisali, ne se bat, nima me nihce zaklenjeno, ampak moj problem je, da pol pa ne morem dol s tega foruma, veste kak je to hudo, ce si tak odvisnik Joj kak je meni to nerodno, da moram stalno nazaj hodit gledat pa vas citat, ceprav sem se ze spet bila ne vem kolikic odlocila, da ne bom vec. Cashy, kako mu je ratalo? po moje samo s celodnevno piflarijo bog ti daj desetke, kjerkoli si ze, pa vsme ostlaim tud, pa vsem vec srece, kot je imate, pa vec dnarja pa vec zdravja, puste me, ne mi vec pisat, se ze spet opravicujem, jezus jaz sme taka pokora... mantis, ti si ena taka neobrzdana pa raznolika duša, aneda Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 bemumatr... čeb saj vedu, do kdaj te bom čaku tko fajn ureme za kanasto al pa usaj tarok... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ne, ne spraviva, ker te jaz nocem presojat oz. sploh te nimam za kaj, ker nic ne vem, se mi pa zazdi iz ene same besede vcasih nekaj, mozno nepravilnega, ampak jaz pograbim (zato pa zbrisi! Ker ce ne bos, se bos skoz spominjal, kaj sem rekla, pa bos skoz nesrecen zarad tega)Tole je pa tako samo-kritično, da če se bom tega spominjal, nikdar ne bom nesrečen, ne glede na to, kaj bi lahko še rekla. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Moji prijatelji so na tisoč načinov spremenili moje omejitve v čudovite prednosti in mi omogočili,da hodim mirna in srečna v senci svojega prikrajšanja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Moji prijatelji so na tisoč načinov spremenili moje omejitve v čudovite prednosti in mi omogočili,da hodim mirna in srečna v senci svojega prikrajšanja. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 vse lepo in prav...in vsake oči majo svojga malarja....me pa res zanima mantis, kaj ti rada pogledaš....?...... kar se mene tiče, rada pogledam vse kar je lepega (po mojih kriterijih jasno)....pa naj gre za tipa, tipico, predmete ki jih je izdelal ali kakorkoli oblikoval človek, naravo....pa še bi se kaj našlo........ drgač pa nimam nobenmu nč za povedat...vsaj tle ne..... .....razen mogoče: lnf je fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 jok...tole nima zveze s tem al mi je al mi ni jasno.....tisto "vsake oči majo svojga malarja" sem rekla v smislu naše, se pravi človeške različnosti.......vprašala sem pa zato, ker se spomnim sam enga opisa, ko si bla nad zadevo navdušena (teliček-ja sej si napisala da živali ).....u bistvu je šlo za čisto radovednost pa nč druzga....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Jaz tudi že čuda razbijala. Najprej ne, ker ne imela denarja in se mi vsakega kozarca zdelo škoda, pol pa me enkrat doma orng razpizdijo - ful kozarcev ostalo na mizi od nekih obiskov, pa samo zamahnem z roko in so že vsi bli na tleh. In smrtna tišina v momentu. Nihče se nič kregal več..od takrat dalje nikoli več nimam toliko vinskih kozarcev..ccc.Tudi skleda je že letela po zraku, skozi okno pa nič - tudi, zaradi tega, da ne bi komu kaj na glavo priletelu - revežu nič krivemu. Še me toži kdo, pol pa mam drek.. Ko ste že pri gledanju moških fac - jaz pa vedno pogledam v oči. Moškega ali žensko - radovedno, da vidim kaj pravi duša. No, mislim mantis, da bo takole - ko in če kdaj bo prišel kdo, ki ti bo in dišal in ti bo lep, pa še celo njegovi škrbasti zobje te naujo motli..pol si zmagala. Do ta čas, pa se boš spraševala kaj hudiča vidimo babnice v totih preklastih dedih, pa še kosmati in celi pikasti so. Nič kregalna nisem - čisto praktična. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 jaz sem se pa fizicno kar znasala, sam ne nad folkom, pac pa nad stvarmi. kar je nadbedast, priznam, saj je jasno, in tedaj seveda nisem razmisljala, kolk vsaka posamicna posoda, ..., ... stane al pa da nimam casha za novo. Jaz sem se danes fizično znesla nad stvarmi po dolgih letih - tokrat je trpela kopalnica - in sem ven prišla veliko bolj čista, kot če bi se ure tuširala. Včasih paše noret .... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 pred 6 leti sem spoznal punco ki je zbežala od doma; skregala se je z očetom in mu vrgla računalnik skozi okno...drugače čisto nežna dušica... kolikor sem jo spoznal v tistih parih urah druženja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 .. ti bo lep, pa še celo njegovi škrbasti zobje te naujo motli.. :OO!: NI šans; jst se palim na lepe, zdrave, u iber negovane zobe (in kosmate noge, hihi) Če nista izpolnjena ta dva temeljna pogoja, me osebek ne zanima spljoh Sam nikol (še) nisem hodila niti z zobarjem, niti z ortodontom tak da, če to bere kak zobar, ortodont Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 bemu, dolg casa minil. jaz se vedno na tabletih, se zdaj t.i. maxitrol, za maksimalno trapaste bolezni, ki se mi porajajo v zadnjem casu.bemu pa sluh!aja, sam vid se pa boljsa.o ja, ta pa ja.svetujem vsem, ki imajo dioptrijo, da se usmerijo v stanje vnetih sluhovdov.pomaga.vidim ko sokol. ocitno letos nc z gripo spet, sam kako slinavko lohka dobim pa oslovski kaselj, ostalo me sploh ne mara...miss you sun... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ljubim te Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 bemu, dolg casa minil. jaz se vedno na tabletih, se zdaj t.i. maxitrol, za maksimalno trapaste bolezni, ki se mi porajajo v zadnjem casu.bemu pa sluh!aja, sam vid se pa boljsa.o ja, ta pa ja.svetujem vsem, ki imajo dioptrijo, da se usmerijo v stanje vnetih sluhovdov.pomaga.vidim ko sokol. ocitno letos nc z gripo spet, sam kako slinavko lohka dobim pa oslovski kaselj, ostalo me sploh ne mara...miss you sun... Tole se pa bere kot Jeremija iz Alan Forda. Za zdravje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.