dbk 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 take se menda da kuhat, da je meso bolj mehko Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 jok...stara koka, Knorr supa Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Tako zelo zelo zelo mi je žal, da sem zajebala! Oprosti. Zdaj vsaj vem, kaj pomeni kesati se. Ampak kaj mi to pomaga, ko pa se ne da preteklosti spreminjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 še vedno sem tu!! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 hojhojhoj, me cancello mio vorro* a domani, l ultima. my boss really humpy.odmah zrihtala. bo žurka v panovcu. e molto interessante come io mi facco la macchina d+more...plusso non mi piace quando fanno lo stesso a me! perche io lo faccio con la mente! ha un destinazione un scopo, non perche mi imbarazzo a certi posti percio mi prendo la giustizia nelle mie mani, non sono felice adesso... in amore... che non c+e+... astas un merd verde. io lo capisco , pero... forse mi faccio l'illucinazione. non voglio soffrire. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Jaz sem se pa zdle fajn nasmejala v temi Oh te zenske. in ker sem bla eksplicitno naprosena oz. pobarana, da ne civkam not (kot zenska), zenska pa pac sem (kar pomen da moram cikvat ), pa pac sem povem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 .......http://www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50315829/Color_Sponge_Rubber_Balls.jpg neki me prijelo včeraj ... jaz grem, ne? zdaj ni unga stresa. ne? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 GLIS~GLIS Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*tally* 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 (popravljeno) na živce mi gre da se delaš da ni nič narobe, totalno me znerviraš ko se jaz derem nate ti pa nič....ne maram da si TOK POČASEN na živce mi greš s svojimi otročjimi forami.Ubija me ker si misliš da si tako popoln SAM KAJ TO POMAGA ZA DOLOČEN TRENUTEK ŽE TO BI SE MOGLA FULL DRET DA BI BLO BOLŠE Popravljeno 2. junij 2008 -> *tally* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 samo se...ena napacna beseda, kretnja, pogled...danes...pa bom nekoga v celo ugriznil Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 samo se...ena napacna beseda, kretnja, pogled...danes...pa bom nekoga v celo ugriznil škoda da več eđija ni...bi lahko njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 http://www.canadiansocialresearch.net/images/ugh.gif http://www.b3tards.com/uploads/ugh.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Mich, meni je pa ena tvoja današnja izjava zelo všeč! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Mich, meni je pa ena tvoja današnja izjava zelo všeč! Katera?A sem sploh kaj pametnega napisala Ponavadi ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Katera?A sem sploh kaj pametnega napisala Ponavadi ne Tam, kjer je bilo nekoga treba odrešiti bede, je mene že fajn jezik srbel, pa si po ti tko elegantno izpeljala, da sem se lahko samo na smeh držala zraven Aja pismu, jst naj bi zej že spala?!Šibaaaam Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Ajaaaa x:Dx Hehehe. Neverjetni so nekateri... Pojdi! Nočko! Jaz grem pa tudi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 pa kaj je zdej to eno butasto obujanje spominovvvvvv :!!:to je sam stranski učinek retro merkurja....sej mine..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Se enkrat javljam iz šihta, da vidim, kak je to....hmmm... I guess nothing special. Hello then Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Hitro sem švignila v trgovino in prodajalka se je do mene obnašala skrajno neprimerno. Prav videlo se ji je, da ji nekaj ni prav. Živila je kar metala (banano imam stečkano), ko sem prosila za vrečko (pač jih nisem videla, ker so kar nekje), me je nahrulila, da jo moram sama vzeti, povrhu vsega me je pa še tikala (sicer nisem alergična na to, ampak tokrat je bila to pika na i).Razumem, da ima vsak slab dan (vsi vemo, da jih imam tudi jaz), ampak niti na misel mi ne pride, da bi se tako obnašala v javnosti, v službi, v banki, kjerkoli.Če ne zmore nekega normalnega odnosa (s tem ne mislim na pretirano prijaznost), naj si najde službo, kjer ne bo imela toliko opravka z ljudmi. Če bi bila jaz eno pikico bolj zajebana, bi se pritožila. Mimogrede, nekako bi razumela, če bi bila bila tudi jaz zoprna do nje. Sem se pa obnašala prijazno in po bontonu.Naj gre v rit. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 Moja mesecna puppy bo večja od tie, in btw je bajebje mešanka z rotweillerom, mama pa se kliče pika in ima velika ušesa, velika pa 30cm-. moj ti bog... tia poskuša imeti odnos s tamalo. ... ena smešna značilnost, tamala ima tako dolg in ozek jezik da me je prav pretreslo od strahu, ko sem ga prvič videla. na koncu pa ima okroglo pa malo širše... ... ma je faca, bejba... btw- včeraj sem dobila lekcijo, sm prespala pri ex-frendu, za poprejšnji masag, pa na koncu dobila 0. porko dijo. lekcija Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. junij 2008 Prijavi Deli 9. junij 2008 moj ti bog, zgoraj sta dva TAKA tipa, da res ne vem.... en je selim se mi zdi. mislim dva sta ful KULska, boljše da sem... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 JOJ jezna sem zares!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Tale zadnja oddaja As ti tud not padu s Svetlano.. mah, sej sploh ne vem kako naj rečem, da nau sluzast.. kr mal na jok mi je šlo (zvedla šele zanč, da sem tole zamudila in glihkar na netu celo pogledala.. ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Tale zadnja oddaja As ti tud not padu s Svetlano.. mah, sej sploh ne vem kako naj rečem, da nau sluzast.. kr mal na jok mi je šlo (zvedla šele zanč, da sem tole zamudila in glihkar na netu celo pogledala.. )kje? jst nič ne najdem, razn plačljive sorte Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.