Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Benti, lej, lej kaj reklama nardi x:px x:o)x x:Dx

(drugač pa so glih zanč komentiral, da sploh ni tko hudo, kot pravim x;)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

ti si enat taka krava(js da ne bo pomote :inocent: ) dvigala niso nič hudega, ampak ne...teb po dveh minutah v dvigalu začne zmankovat lufta in te grabi panika :vragec: :vragec: :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jao model, pa kdo je reku, da jest nisem za?! Dej neki nared, pa bos vidu al sem al nisem, pa ne mi skos sam po ovinkih govort! REc direkt, sej jest vem, da ti to znas, ker si mi ze dostkrat to dokazu!

PA zjasniiiii sseee, cim prej, hvala xrolleyesx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Tolk si važna k znaš smučat pa k si že pol sveta obšla, k ga js nkol ne bom. Kadar mi to nabijaš sploh ne vem kaj ti na druzga rečem kot to da sam mal pokimam pa mrbit kj prpomnem. Pa ti, saj te spoštujem, sam vedi da mi včasih ful visoke kriterije postavlaš k ne vem če jih bom dosegla. Se trudim po svojih najboljših močeh. In včasih tud js nimam dobrega dne. Pa tud ne diši mi vedno ko mi daš še kakšno nalogo novo za nardit.

Ko bi vsaj enkrat mi pustu da govorim, da se izbruham nad tvojim obnašanjem do mene. Delaš mi vlko krivico, in če se ti postavm po robu se ti ne kr tk za brezveze. Zavedi se že enkrat, da bi js še bl kot ti rada šla stran. Skupi z mojim. Da nama nebi skoz po glavi sral in postavljal nekih norm.Poln kufr mam tega tvojga hvaljenja kaj si ti dosegu, pa kk si fajn. Če bi bil tk fajn bi tud men pomagal. Sam si navadna rit. Pezde.K si ne upa sam vase pogledat. Dej spoznej že enkrt to. Vedi da če bi se do mene bolš obnašu bi tud js to znala vrnt. Včasih sm ti to dajala iz naivnega spoštovanja. Počas začenjam zavedat da bi blo dobr skrbet izključno in le za svojo lastno rit. :eek:

na straneh za iskanje službe imaš sigurno kake dobre nasvete, kako je potrebno napisat dober življenjepis, kaj mora vsebovati...in mogoče bi bilo dobro navesti kake posebne osebnostne kvalitete, ne samo izkušnje. Delodajalci vedno bolj gledajo na to, da imajo v delavcu poštenega in prizadevnega delavca, ki se je pripravljen maximalno potrudit, in se izobrazit...bolj kot kakega nadutega visoko izkušenega prepotentneža... x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

na straneh za iskanje službe imaš sigurno kake dobre nasvete, kako je potrebno napisat dober življenjepis, kaj mora vsebovati...in mogoče bi bilo dobro navesti kake posebne osebnostne kvalitete, ne samo izkušnje. Delodajalci vedno bolj gledajo na to, da imajo v delavcu poštenega in prizadevnega delavca, ki se je pripravljen maximalno potrudit, in se izobrazit...bolj kot kakega nadutega visoko izkušenega prepotentneža... x;)x

dobr si to napisu in takih je dovolj, premalo je sposobnih! x;)x

tako kot je v sloveniji veliko ekonomistov in pravnoikov, a le peščica od teh DOBRIH!

honor and respect

Kva nardit k te frend zajebe? Odpikaš ga! :vragec: Ka pa nardiš k se prplaz nazaj? Previdn počakaš kake namene ma in ko te hoče spet zajebat, ga ti odjebš tko d ne ve več kako se piše! x:Dx Tak, preverjen laufa! x:px x8Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

pa ne zmeri! x^x

-------

x:Dx

ja, vse ok! samo jasno je treba to potem tudi znat :8):

uspesno zakljucen tecaj v anglescini ali vulkaniziranju se zelo pozna, ce ves, s cim imas opravka x;)x

a res? :inocent:

---------

dobr si to napisu in takih je dovolj, premalo je sposobnih! x;)x

tako kot je v sloveniji veliko ekonomistov in pravnoikov, a le peščica od teh DOBRIH!

tis zihr skorpija! x:Dx tako je 100% skorijonsko razmisljanje ane?

-------

Kva nardit k te frend zajebe? Odpikaš ga! :vragec: Ka pa nardiš k se prplaz nazaj? Previdn počakaš kake namene ma in ko te hoče spet zajebat, ga ti odjebš tko d ne ve več kako se piše! x:Dx Tak, preverjen laufa! x:px x8Dx

Nickelback in Neisha :xx!:, ju sploh ne morem prebavlat. Ko je pa nečesa dost pa preveč, potem se je treba mal umirit, ne pa da nas še naprej bombandirajo s tem. GROZN! :angry2: :wacko:

P.S. Če sem od tamalih kaj fasala in bom v roku dveh tadnov vsa popikana, bom pa res jezna. :angry: :angry2: :nuke:

Zdaj res ni čas, da me pobere. Sem se odločila, da zavračam vse možne viruse!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Nickelback in Neisha :xx!:, ju sploh ne morem prebavlat. Ko je pa nečesa dost pa preveč, potem se je treba mal umirit, ne pa da nas še naprej bombandirajo s tem. GROZN! :angry2: :wacko:

P.S. Če sem od tamalih kaj fasala in bom v roku dveh tadnov vsa popikana, bom pa res jezna. :angry: :angry2: :nuke:

Zdaj res ni čas, da me pobere. Sem se odločila, da zavračam vse možne viruse!

xcrossfingx xwizardx xwizardx

Aja to je bil samogovor, jst sem pa že mislil x;)x

xyesx xg:Dx xnckrivx x;)x

lep dan vsem xsuperx x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...