Aliana 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 smotko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ..mua? Če pa mi je po tvojmu opisu tvoja vloga tk grozno všeč...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Benti, lej, lej kaj reklama nardi (drugač pa so glih zanč komentiral, da sploh ni tko hudo, kot pravim ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ja, pismo, morm videt kak se.... Vsaj na odru, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ti si enat taka krava(js da ne bo pomote ) dvigala niso nič hudega, ampak ne...teb po dveh minutah v dvigalu začne zmankovat lufta in te grabi panika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 jao model, pa kdo je reku, da jest nisem za?! Dej neki nared, pa bos vidu al sem al nisem, pa ne mi skos sam po ovinkih govort! REc direkt, sej jest vem, da ti to znas, ker si mi ze dostkrat to dokazu!PA zjasniiiii sseee, cim prej, hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinqa 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Tolk si važna k znaš smučat pa k si že pol sveta obšla, k ga js nkol ne bom. Kadar mi to nabijaš sploh ne vem kaj ti na druzga rečem kot to da sam mal pokimam pa mrbit kj prpomnem. Pa ti, saj te spoštujem, sam vedi da mi včasih ful visoke kriterije postavlaš k ne vem če jih bom dosegla. Se trudim po svojih najboljših močeh. In včasih tud js nimam dobrega dne. Pa tud ne diši mi vedno ko mi daš še kakšno nalogo novo za nardit. Ko bi vsaj enkrat mi pustu da govorim, da se izbruham nad tvojim obnašanjem do mene. Delaš mi vlko krivico, in če se ti postavm po robu se ti ne kr tk za brezveze. Zavedi se že enkrat, da bi js še bl kot ti rada šla stran. Skupi z mojim. Da nama nebi skoz po glavi sral in postavljal nekih norm.Poln kufr mam tega tvojga hvaljenja kaj si ti dosegu, pa kk si fajn. Če bi bil tk fajn bi tud men pomagal. Sam si navadna rit. Pezde.K si ne upa sam vase pogledat. Dej spoznej že enkrt to. Vedi da če bi se do mene bolš obnašu bi tud js to znala vrnt. Včasih sm ti to dajala iz naivnega spoštovanja. Počas začenjam zavedat da bi blo dobr skrbet izključno in le za svojo lastno rit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ... tudi jaz te pogrešam! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 packa. ne morem verjet, a res se ti je to zgodil?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ja, vse ok! samo jasno je treba to potem tudi znat uspesno zakljucen tecaj v anglescini ali vulkaniziranju se zelo pozna, ce ves, s cim imas opravka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 na straneh za iskanje službe imaš sigurno kake dobre nasvete, kako je potrebno napisat dober življenjepis, kaj mora vsebovati...in mogoče bi bilo dobro navesti kake posebne osebnostne kvalitete, ne samo izkušnje. Delodajalci vedno bolj gledajo na to, da imajo v delavcu poštenega in prizadevnega delavca, ki se je pripravljen maximalno potrudit, in se izobrazit...bolj kot kakega nadutega visoko izkušenega prepotentneža... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 na straneh za iskanje službe imaš sigurno kake dobre nasvete, kako je potrebno napisat dober življenjepis, kaj mora vsebovati...in mogoče bi bilo dobro navesti kake posebne osebnostne kvalitete, ne samo izkušnje. Delodajalci vedno bolj gledajo na to, da imajo v delavcu poštenega in prizadevnega delavca, ki se je pripravljen maximalno potrudit, in se izobrazit...bolj kot kakega nadutega visoko izkušenega prepotentneža... dobr si to napisu in takih je dovolj, premalo je sposobnih! tako kot je v sloveniji veliko ekonomistov in pravnoikov, a le peščica od teh DOBRIH! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 uauaua, jezna sem!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kva nardit k te frend zajebe? Odpikaš ga! Ka pa nardiš k se prplaz nazaj? Previdn počakaš kake namene ma in ko te hoče spet zajebat, ga ti odjebš tko d ne ve več kako se piše! Tak, preverjen laufa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 pa ne zmeri! ------- ja, vse ok! samo jasno je treba to potem tudi znat uspesno zakljucen tecaj v anglescini ali vulkaniziranju se zelo pozna, ce ves, s cim imas opravka a res? ---------dobr si to napisu in takih je dovolj, premalo je sposobnih! tako kot je v sloveniji veliko ekonomistov in pravnoikov, a le peščica od teh DOBRIH! tis zihr skorpija! tako je 100% skorijonsko razmisljanje ane?-------Kva nardit k te frend zajebe? Odpikaš ga! Ka pa nardiš k se prplaz nazaj? Previdn počakaš kake namene ma in ko te hoče spet zajebat, ga ti odjebš tko d ne ve več kako se piše! Tak, preverjen laufa! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ahm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 pazi se, če spet nauš meu cajta Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Čist 100% glih ni. Za to poskrbi moj asc. Devica! Drgač bi ga vrjetn takoj, neb nč čaku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kok bi šele bla če ne bi dobila likalnika za lase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 naslednji teden hočem svoje drsalke, tiste, ki jih imam zmerom aja, pa kaj ti ni jasno, da te pogrešam, mislim kake maš to ti? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Nickelback in Neisha :xx!:, ju sploh ne morem prebavlat. Ko je pa nečesa dost pa preveč, potem se je treba mal umirit, ne pa da nas še naprej bombandirajo s tem. GROZN! P.S. Če sem od tamalih kaj fasala in bom v roku dveh tadnov vsa popikana, bom pa res jezna. Zdaj res ni čas, da me pobere. Sem se odločila, da zavračam vse možne viruse! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Nickelback in Neisha :xx!:, ju sploh ne morem prebavlat. Ko je pa nečesa dost pa preveč, potem se je treba mal umirit, ne pa da nas še naprej bombandirajo s tem. GROZN! P.S. Če sem od tamalih kaj fasala in bom v roku dveh tadnov vsa popikana, bom pa res jezna. Zdaj res ni čas, da me pobere. Sem se odločila, da zavračam vse možne viruse! Aja to je bil samogovor, jst sem pa že mislil lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Dost mam... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Dost mam... česa pa... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.